Λοιπόν επειδή πολλά μέλη με έχουν βοηθήσει θα δωσω στην επιφάνεια ένα καλό μου χαρτί για βίζιτα.
Την ξέρω κανα 2 χρόνια τώρα και βρισκόμαστε τακτικά. Την γνώρισα απο έναν φίλο μου, όπου κι εκεί συνεχίζει να πηγαίνει.
Είναι 21 ετών, κοντοπούτανο, μεγάλες στητές βυζάρες, ωραίο προσωπάκι, και έρχεται στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με 50 ευρώ (το ξενοδοχείο φυσικά έξτρα). Το θέμα είναι να μην την αντιμετωπίσεις σαν πουτάνα και της μιλάς άσχημα. Είναι γαμάτη amateur pro φάση, κάθεται πάνω απο 1 ώρα, δεν είναι με το ρολόι στο χέρι.
Το καλό είναι πως δεν σε χρεώνει για τα ξεφλοκιάσματα που θα κάνεις, μπορείς να αδειάσεις και 2 και 3 φορές αν αντέχεις, αλλά μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια.
'Εχει άπαιχτες βυζάρες σε στιλ Μάρσι απο Στουρνάρι, λέγεται Ντίνα και είναι απο Τσεχία κι αυτή. Βασικά μπορεί κάποιος να την βρει τα απογεύματα, μάλλον το πρωϊ δουλεύει κάπου, αλλά είναι πολύ μητρομάνα. ΑΝ γουστάρει, παίρνει τα φλόκια μέσα και τα καταπίνει.
Μια φορά έφερε μια φίλη της, με χρεώσανε 120 ευρώ για 2 περίπου ώρες αλλά εγώ δεν γούσταρα τη φίλη της. Αυτά.