Σας εχω γραμενους στα κλαπαρχιδα μου και τους δυο....
Αυτό να μου το πείς στο δρόμο μουνάκι και όχι πατώντας τα κουμπάκια. Εκεί θα σε κάνω να παραδεχτείς πόσο μαλάκας είσαι , και θα ψάχνεις για σωτηρία.... γαμημένος και δαρμένος....
Σας εχω γραμενους στα κλαπαρχιδα μου και τους δυο....
Γραψτε και καμια μαλακια που εχετε κανει και εσεις...ολο οι αλλοι σας φταινε?
Οτι ωρα γουσταρεις..οχι μονο λογια..στειλε πμ να σου πω που και πως θα με βρεις να στο πω και καταφατσα...Αυτό να μου το πείς στο δρόμο μουνάκι και όχι πατώντας τα κουμπάκια. Εκεί θα σε κάνω να παραδεχτείς πόσο μαλάκας είσαι , και θα ψάχνεις για σωτηρία.... γαμημένος και δαρμένος....
οπως λεει ο λακης ο τυπος μουΜάγκες το πρωι κατα τις 11 στη Θηβών έγινε τρελό τρακάρισμα μπροστά στα μάτια μου!Ήταν μια κοπελίτσα μέσα σε ένα WV και επειδή αν κατάλαβα πήγαινε πολύ αργά (καινούργια θα ταν) ένας μαλάκας με μηχανάκι της άνοιξε την πίσω πόρτα και εκείνη χέστηκε και φράναρε απότομα και έπεσε πάνω της ο πίσω και στον πίσω άλλος ένας..Της κοπέλας το αυτοκίνητο από πίσω μπήκε όλα μέσα.
Τι θα κάνατε αν σας άνοιγε μαλάκας την πίσω πόρτα ενώ οδηγείτε και έχετε και άλλους πίσω;
Ἀς γράψωμεν λοιπόν: Δὲν ἠγόρασα τὸ Land Rover Defender ὅταν ἡμποροῦσα. Θὰ ἐδιασκέδαζα τὰ μάλα μὲ τοὺς δικυκλιστὰς καὶ τοὺς αὐτοκινητιστὰς ΕΔΧ.
Καλος μαλακας εισαι....Ἀς γράψωμεν λοιπόν: Δὲν ἠγόρασα τὸ Land Rover Defender ὅταν ἡμποροῦσα. Θὰ ἐδιασκέδαζα τὰ μάλα μὲ τοὺς δικυκλιστὰς καὶ τοὺς αὐτοκινητιστὰς ΕΔΧ.
οπως λεει ο λακης ο τυπος μου
γιαυτο πρεπει να επιτραπει η οπλοφορια
για να μην υπαρχουν τετοιες παρεξηγησεις
Ἐπειδὴ δὲν ἠγόρασα τὸ ὄχημα ἤ ἐπειδὴ θὰ ἐδιασκέδαζα εἰς βάρος τῶν ὁμοσταύλων σας;Καλος μαλακας εισαι....
Παρτο οπως γουσταρεις...το αποτελεσμα μετραει...Ἐπειδὴ δὲν ἠγόρασα τὸ ὄχημα ἤ ἐπειδὴ θὰ ἐδιασκέδαζα εἰς βάρος τῶν ὁμοσταύλων σας;
Το σαν τι το εβαλες δικε μου....χωρις το σανοδηγω ΙΧ και μηχανακι
και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι οι οδηγοι ΙΧ, κυριως στην Αθηνα, οδηγουν σαν τριτοκοσμικοι μαμελουκοι που μολις αφησαν τα γιδια τους και αγορασαν τουτουτ
οδηγω ΙΧ και μηχανακι
και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι οι οδηγοι ΙΧ, κυριως στην Αθηνα, οδηγουν σαν τριτοκοσμικοι μαμελουκοι που μολις αφησαν τα γιδια τους και αγορασαν τουτουτ
οδηγω ΙΧ και μηχανακι
Οτι ωρα γουσταρεις..οχι μονο λογια..στειλε πμ να σου πω που και πως θα με βρεις να στο πω και καταφατσα...
Οκ,Οτι ωρα γουσταρεις..οχι μονο λογια..στειλε πμ να σου πω που και πως θα με βρεις να στο πω και καταφατσα...
Οκ,
Ελα αυριο στη Λαχαναγορά στο ρεντη, βρες του Σαραφίδη και ζήτα τον τζονυ. Πές οτι εισαι ο λάκης, θα γνωριστούμε και Θα τον πιεις και τον καφέ...