Νέα

Τρελο τρακαρισμα στη Θηβών!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σας  εχω γραμενους στα κλαπαρχιδα μου και τους δυο....

Αυτό να μου το πείς στο δρόμο μουνάκι και όχι πατώντας τα κουμπάκια. Εκεί θα σε κάνω να παραδεχτείς πόσο μαλάκας είσαι , και θα ψάχνεις για σωτηρία.... γαμημένος και δαρμένος....

Επισκέπτης
Γραψτε και καμια μαλακια που εχετε κανει και εσεις...ολο οι αλλοι σας φταινε? :think:

Ἀς γράψωμεν λοιπόν: Δὲν ἠγόρασα τὸ Land Rover Defender ὅταν ἡμποροῦσα. Θὰ ἐδιασκέδαζα τὰ μάλα μὲ τοὺς δικυκλιστὰς καὶ τοὺς αὐτοκινητιστὰς ΕΔΧ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυτό να μου το πείς στο δρόμο μουνάκι και όχι πατώντας τα κουμπάκια. Εκεί θα σε κάνω να παραδεχτείς πόσο μαλάκας είσαι , και θα ψάχνεις για σωτηρία.... γαμημένος και δαρμένος....
Οτι ωρα γουσταρεις..οχι μονο λογια..στειλε πμ να σου πω που και πως θα με βρεις να στο πω και καταφατσα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες το πρωι κατα τις 11 στη Θηβών έγινε τρελό τρακάρισμα μπροστά στα μάτια μου!Ήταν μια κοπελίτσα μέσα σε ένα WV και επειδή αν κατάλαβα πήγαινε πολύ αργά (καινούργια θα ταν) ένας μαλάκας με μηχανάκι της άνοιξε την πίσω πόρτα και εκείνη χέστηκε και φράναρε απότομα και έπεσε πάνω της ο πίσω και στον πίσω άλλος ένας..Της κοπέλας το αυτοκίνητο από πίσω μπήκε όλα μέσα.

Τι θα κάνατε αν σας άνοιγε μαλάκας την πίσω πόρτα ενώ οδηγείτε και έχετε και άλλους πίσω;
οπως λεει ο λακης ο τυπος μου
γιαυτο πρεπει να επιτραπει η οπλοφορια
για να μην υπαρχουν τετοιες παρεξηγησεις :grin:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ἀς γράψωμεν λοιπόν: Δὲν ἠγόρασα τὸ Land Rover Defender ὅταν ἡμποροῦσα. Θὰ ἐδιασκέδαζα τὰ μάλα μὲ τοὺς δικυκλιστὰς καὶ τοὺς αὐτοκινητιστὰς ΕΔΧ.

πω πω τι λες τωρα?χαζομαρα εκανες...επρεπε να το παρεις!!!! :grin: :grin: :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλος μαλακας εισαι.... :2funny:

nassos54

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλά θα κάνετε να μη βρίζεστε μεταξύ σας, και να προσέχετε όταν οδηγάτε ειτε αμάξι ειτε μηχανή.Χωρίς να μεροληπτώ υπέρ κάποιας κατηγορίας, το αμάξι προστατεύει πολύ περισσότερο ειδικά στη πόλη που ειναι σχετικά χαμηλές οι ταχύτητες. Το ότι κάποιος ασυνείδητος άνοιξε τη πίσω πόρτα της οδηγού που τελικά δικαιολογημένα τα έχασε, δέν ειναι οτι καλύτερο απο τη πλευρά του άλλου οδηγού και να θεωρηθεί σαν ακραία συμπεριφορά με ρίζες είτε στην αλητεία ειτε στη ψυχοπάθεια.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οδηγω ΙΧ και μηχανακι
και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι οι οδηγοι ΙΧ, κυριως στην Αθηνα, οδηγουν σαν τριτοκοσμικοι μαμελουκοι που μολις αφησαν τα γιδια τους και αγορασαν τουτουτ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οδηγω ΙΧ και μηχανακι
και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι οι οδηγοι ΙΧ, κυριως στην Αθηνα, οδηγουν σαν τριτοκοσμικοι μαμελουκοι που μολις αφησαν τα γιδια τους και αγορασαν τουτουτ
Το σαν τι το εβαλες δικε μου....χωρις το σαν

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οδηγω ΙΧ και μηχανακι

το αστειο ειναι οτι νομιζουν οτι οδηγουν πολυ καλα!!!! :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τυποι, χθες ημουν σε φαναρι για να στριψω αριστερα και βλεπω εναν φανταρο με επιβατικο να παει να χωθει απο το πλαι για να γλιτωσει την ουρα. Λεω δεν γαμιεται φανταρος ειναι, και τον αφηνω...Μετα απο δευτερολεπτα νιωθω το αμαξι να φευγει μπροστα, και βλεπω απο πισω μου VW φορτηγακι να με σπρωχνει και εναν μπαρμπα μεσα να φωναζει. Με τα πολλα ο τυπος στραβωσε που αφησα τον φανταρο και θεωρησε σωστο να κολλησει πισω μου κα να με τσουλαει :o. Τα πηρα στο κρανιο, κατεβηκα επιτοπου και ο αρχιδας κλειδωθηκε μεσα...Ποσο μαλακας μπορει να γινει ο ανθρωπος :jerking:

Οσον αφορα τα μηχανακια μεγαλη προσοχη, δινω παντα προτεραιοτητα, και ποιος εχει δικιο ή αδικο ειναι δευτερευον μπροστα στην πολυ δυσαρεστη εμπειρια του να "σεντραρεις" τον αλλο...Και προσοχη παντα στον δεξι καθρεφτη, εστω και αν κινεισαι τερμα δεξια...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
οδηγω ΙΧ και μηχανακι

Τα ιδια.
Προσθετω μονον ότι πολλοι που εχουν πάρει μηχανάκια τελευταία, για λογους ευκολίας και οικονομίας, ειναι υποψηφιοι προς αυτοκτονία. Κουλομαρίες εντελώς.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εμενα με τρακαρε μια τυπισα απο πισω ενω σταματησα σε στοπ...
δεν με ειδε που σταματησα λεει...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Οτι ωρα γουσταρεις..οχι μονο λογια..στειλε πμ να σου πω που και πως θα με βρεις να στο πω και καταφατσα...
Οκ,
Ελα αυριο στη Λαχαναγορά στο ρεντη, βρες του Σαραφίδη και ζήτα τον τζονυ. Πές οτι εισαι ο λάκης, θα γνωριστούμε και  Θα τον πιεις και τον καφέ...

Footoholic

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειδικα αυτο το..."Καλα! Δεν με ειδες?" ειναι απλα τραγελαφικο.
Ναι ρε κοπανε! Σε ειδα (την μαλακια που εκανες δηλαδη), αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα αν το παιξεις κινεζος! Ηλιθιε!

Εγω λεω να βαλουμε στο πατο μας τα αυτοκινητα και τα μηχανακια και να κυκλοφορουμε με ποδηλατα.

Πολλααααααα προβληματα θα λυνοντουσαν.

Για περισσοτερες πληροφοριες, καλεστε Καρδιτσα! Χνιε χνιε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom