Νέα

Τρελο τρακαρισμα στη Θηβών!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lokaras

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά καλησπέρα σας. Τυχαίνει να οδηγώ και τα δύο εξίσου!!
Οπότε εγώ ρωτάω. Οταν ένα "μικρό παιδί" κάνει χαζομάρα...το σκοτώνουμε; το τσακίζουμε;
Φυσικά και όχι. Οπότε συνοψίζοντας λέω. Ο μηχανόβιος τουλάχιστον μέσα στην Αθήνα ή στις άλλες μεγάλες πόλεις αναλαμβάνει για συγκεκριμένους λόγους την μηχανή. Επίσης αναλαμβάνει να τρώει βροχή, κρύο, καύσωνα για τον συγκεκριμένο λόγο που έχει ο καθένας. Φυσικά για μένα θεωρώ ότι είναι πιο παραγωγικός στο θέμα χρόνου - εργασίας.
Οπότε εγώ λέω ότι εφόσον έχω αυτοκίνητο και επιλέγω αυτον τον συγκεκριμένο τρόπο κίνησης και ξέρω ότι υπάρχουν και ,μηχανές, γιατί απλά δεν κάθομαι λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά ώστε να διευκολύνω έναν τύπο που μαλάκας είναι; άργησε στο ραντεβού του; τρέχει να προλάβει να πιάσει την γυναίκα του με άλλον; άνοιξε το κεφάλι του το παιδί του και θέλει ράμματα; και έτσι ξεμπερδεύουμε σαν κοινωνία από απλά βασικά πράγματα. Γιατί αφήνετε το κακό κράτος να σας χαλάει μεταξύ σας; Αναφέρομαι στον τί να πω να τον σκοτώσουμε, να είναι πλημέλλημα αλλάχοντας τον νόμο και ε΄γ δεν ξέρω τί αλλο είπε, και επίσης στον άλλο που του αρχισε για μάνες αδερφές...χάλια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.732
Πόντοι
9.931
Το πρόβλημα του Ελληνα είναι ότι πρέπει πάντα να δείχνει ότι την έχει μεγαλύτερη :bigdick:...αυτό ισχύει και στο δρόμο, έχω μηχανή άρα έχω δικαίωμα να χώνομαι παντού και εσύ υποχρέωση να μαζευτης στην άκρη για να περάσω, έχω "γληγορο" αυτοκίνητο με 238++ άλογα, μουλάρια και άλλα ζώα, μου ανήκει η αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και το αντίθετο ρεύμα μαζί εάν χρειαστεί και εσύ που έρχεσαι από απέναντι να πας να γαμηθείς...γενικά ο Ελληναρας έχει μόνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και καθολου ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. η Νόμοι ισχύουν πάντα για τους άλλους αλλά δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι είναι ο ίδιος.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βασικά καλησπέρα σας. Τυχαίνει να οδηγώ και τα δύο εξίσου!!
Οπότε εγώ ρωτάω. Οταν ένα "μικρό παιδί" κάνει χαζομάρα...το σκοτώνουμε; το τσακίζουμε;
Φυσικά και όχι. Οπότε συνοψίζοντας λέω. Ο μηχανόβιος τουλάχιστον μέσα στην Αθήνα ή στις άλλες μεγάλες πόλεις αναλαμβάνει για συγκεκριμένους λόγους την μηχανή. Επίσης αναλαμβάνει να τρώει βροχή, κρύο, καύσωνα για τον συγκεκριμένο λόγο που έχει ο καθένας. Φυσικά για μένα θεωρώ ότι είναι πιο παραγωγικός στο θέμα χρόνου - εργασίας.
Οπότε εγώ λέω ότι εφόσον έχω αυτοκίνητο και επιλέγω αυτον τον συγκεκριμένο τρόπο κίνησης και ξέρω ότι υπάρχουν και ,μηχανές, γιατί απλά δεν κάθομαι λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά ώστε να διευκολύνω έναν τύπο που μαλάκας είναι; άργησε στο ραντεβού του; τρέχει να προλάβει να πιάσει την γυναίκα του με άλλον; άνοιξε το κεφάλι του το παιδί του και θέλει ράμματα; και έτσι ξεμπερδεύουμε σαν κοινωνία από απλά βασικά πράγματα. Γιατί αφήνετε το κακό κράτος να σας χαλάει μεταξύ σας; Αναφέρομαι στον τί να πω να τον σκοτώσουμε, να είναι πλημέλλημα αλλάχοντας τον νόμο και ε΄γ δεν ξέρω τί αλλο είπε, και επίσης στον άλλο που του αρχισε για μάνες αδερφές...χάλια.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ...ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Το πρόβλημα του Ελληνα είναι ότι πρέπει πάντα να δείχνει ότι την έχει μεγαλύτερη :bigdick:...αυτό ισχύει και στο δρόμο, έχω μηχανή άρα έχω δικαίωμα να χώνομαι παντού και εσύ υποχρέωση να μαζευτης στην άκρη για να περάσω, έχω "γληγορο" αυτοκίνητο με 238++ άλογα, μουλάρια και άλλα ζώα, μου ανήκει η αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και το αντίθετο ρεύμα μαζί εάν χρειαστεί και εσύ που έρχεσαι από απέναντι να πας να γαμηθείς...γενικά ο Ελληναρας έχει μόνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και καθολου ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. η Νόμοι ισχύουν πάντα για τους άλλους αλλά δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι είναι ο ίδιος.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

lokaras

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είναι εκτεθειμένος, οπότε ναι μπορεί να είναι μαλάκας, μικρό παιδάκι δηλαδή, εσύ φίλε αδερφέ τον σκοτώνεις. ΟΚ πάμε για πόλεμο να τελείωνουμε. Μιας και είμαστε κατά όλα μα όλα τα υπόλοιπα κοτες, ας γαμηθούμε καραφλοί με μαλλιάδες , τραβεστί με τρανσεξουαλ, μπουρδέλα με στουντιο και ότι άλλο. Α!!!! Μας φταίνε οι μαύροι κατα τα άλλα. Καλώ επισκέπτες ας πουμε στο σπίτι μου, αλλά η πουτάνα η γυναίκα μου τα έχει όλα άπλυτα, ποτήρια, πιρούνια, πιάτα, τα ασιδέρωτα και τα σιδερωμένα παντού πάνω στο σαλόνι, τα παιχνίδια παντού στο πάτωμα, των παιδιών, δεν μπορείς να πατήσεις όχι να περάσεις..., ο επισκέπτης φταίει!!! Είμαι εγώ οικογένεια γαμιόμαστε, ο άλλος θα την πληρώσει!!! Δεν γαμιέστε λέω εγώ!!! Της στραβής τα μαλλιά της φταίνε.
Ασχοληθείτε λοιπόν αδέρφια μου με δύο φοβερά πράγματα που πραγματικά χάθηκαν και γιαυτό χαροπαλεύουμε σε όλους τους τομείς,
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, όλα τα υπόλοιπα παπαριές. Καλά να είστε!!!

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Είναι εκτεθειμένος, οπότε ναι μπορεί να είναι μαλάκας, μικρό παιδάκι δηλαδή, εσύ φίλε αδερφέ τον σκοτώνεις. ΟΚ πάμε για πόλεμο να τελείωνουμε. Μιας και είμαστε κατά όλα μα όλα τα υπόλοιπα κοτες, ας γαμηθούμε καραφλοί με μαλλιάδες , τραβεστί με τρανσεξουαλ, μπουρδέλα με στουντιο και ότι άλλο. Α!!!! Μας φταίνε οι μαύροι κατα τα άλλα. Καλώ επισκέπτες ας πουμε στο σπίτι μου, αλλά η πουτάνα η γυναίκα μου τα έχει όλα άπλυτα, ποτήρια, πιρούνια, πιάτα, τα ασιδέρωτα και τα σιδερωμένα παντού πάνω στο σαλόνι, τα παιχνίδια παντού στο πάτωμα, των παιδιών, δεν μπορείς να πατήσεις όχι να περάσεις..., ο επισκέπτης φταίει!!! Είμαι εγώ οικογένεια γαμιόμαστε, ο άλλος θα την πληρώσει!!! Δεν γαμιέστε λέω εγώ!!! Της στραβής τα μαλλιά της φταίνε.
Ασχοληθείτε λοιπόν αδέρφια μου με δύο φοβερά πράγματα που πραγματικά χάθηκαν και γιαυτό χαροπαλεύουμε σε όλους τους τομείς,
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, όλα τα υπόλοιπα παπαριές. Καλά να είστε!!!

:2funny: :2funny: :2funny: καλο!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Οι βλακείες των δικυκλιστών είναι απρόβλεπτες. Μακράν το χειρότερο είναι να έρχεται το μηχανάκι με πολλά χιλιόμετρα πίσω δεξιά και να σε προσπερνάει από αριστερα. Από κεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται το μηχανάκι. Επίσης η πιο μεγάλη μαλακία  είναι  όταν προσπερνάνε ταυτόχρονα δύο μηχανάκια δεξιά και αριστερά χωρίς να αφήνουν περιθώρια από το αμάξι.Πας να αποφύγεις τον έναν και παραλίγο να πετύχεις τον άλλον.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και κακουργημα που κυκλοφορεις ακομη ελευθερος εσυ.

κακουργημα ειναι που δεν κανουν ψυχολογικα τεστ σε ολους τους ανεγκεφαλους με τισ μαλακισμενες αποψεις για τις ανθρωπινες ζωες.......
αμα χτυπησεις καποιον και τον αφησεις παραλυτο ειναι αστειο ???

lokaras

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πάνω σε αυτό φίλε μου aspirin, συμφωνώ, αλλά τον κερατά τον ταξιτζή τον βρίζεις τα 3/4 της ημέρας, 15 ώρες στο τιμόνι, δεξιά αριστερά μηχανές σφήνα, πίσω κολλημμένος στον προφυλακτήρα μαλάκας ιχης, μπροστά πετάγεται η γιαγιά να περάσει τον δρόμο.... αλλά τα πουστριλίκια του τα ρίχνεις!!!! άντε να βγάλει πενιχρό μεροκάματο.
Οπότε φίλε γιοταχή σταθερά στην πορεία σου, ο μηχανόβιος ξέρει σε μεγάλο βαθμό, υπολογίζει το πέρασμα του, αλλιώς δεν περνάει. Κάτσε σταθερός εσύ και μην φοβάσαι. Φίλε μηχανόβιε, έχεις αντίληψη σαφώς και υποχρεωτικός μεγαλύτερη, ταχύτητα και ευχέρια ελιγμών, μεγαλύτερη. Δώσε λίγο χρονο παραπάνω στον ακατούρητο φίλο μας, αδερφό μας ΙΧ. Είναι άνεργος, του έσκασε επιταγή, πάει για απόλυση....έχει και δυο ώρες μέσα στο αυτοκίνητο για μια ΛΈΝΟΡΜΑΝ, έπιασε και την γυναίκα του με άλλο... σιγά και μη σε δεί!!! ΚΑΤΑΛΗΓΩ χωρίς άλλη ανάλυση... ο έχων ώτα... ακουέτω!!! κάπως έτσι
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, σε όλα μας, μα σε όλα μας!!!! Το πιτουράκι όταν τσακώνεται με το άλλο πιτουράκι, ΄μοιραία έρχεται η κότα και τα τρώει και τα δυο!!! ΤΩΡΑ που οι κότες είναι πολλές... τί κάνουμε μαλακοπιτουροαδέρφια μου;;;; ε;ε;ε;εεεε;ε;ε;ε;ε;εε Αμ πώς!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Kαλος ηρθες...και γραψε στα αρχιδια σου την ον δε ροουντ...μια μαλακο ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

του δινεις λάθος δρόμο. Γιατι αφενός απαντάς σχεδόν σε καθε ποστ μου, αφετερου εισαι τραγικά ανορθογραφος.

giannis-b

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλος ηρθες...και γραψε στα αρχιδια σου την ον δε ροουντ...μια μαλακο ειναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλός σας βρήκα  είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά δεν γράφω στα φόρουμ γενικά  μόνο διαβάζω
Αλλά το συγκεκριμένο ποστ με έβγαλε από τα ρούχα μου
Btw sinnerman  BMW K1200R-SPORT 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλός σας βρήκα  είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά δεν γράφω στα φόρουμ γενικά   μόνο διαβάζω
Αλλά το συγκεκριμένο ποστ με έβγαλε από τα ρούχα μου
Btw sinnerman  BMW K1200R-SPORT 
ειχα την ς μεχρι πριν 2 μηνες..την εδωσα και πηρα ενα βι εφ αρ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Το μοτορι σου γαμαει...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.732
Πόντοι
9.931
η πιο μεγάλη μαλακία  είναι  όταν προσπερνάνε ταυτόχρονα δύο μηχανάκια δεξιά και αριστερά χωρίς να αφήνουν περιθώρια από το αμάξι.Πας να αποφύγεις τον έναν και παραλίγο να πετύχεις τον άλλον.

Μου έχει συμβεί άπυρες φορές :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom