sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Eσυ μωρο εισαι για αλλα μεγαλεια...φτου γτμ.....
Eσυ μωρο εισαι για αλλα μεγαλεια...φτου γτμ.....
Βασικά καλησπέρα σας. Τυχαίνει να οδηγώ και τα δύο εξίσου!!
Οπότε εγώ ρωτάω. Οταν ένα "μικρό παιδί" κάνει χαζομάρα...το σκοτώνουμε; το τσακίζουμε;
Φυσικά και όχι. Οπότε συνοψίζοντας λέω. Ο μηχανόβιος τουλάχιστον μέσα στην Αθήνα ή στις άλλες μεγάλες πόλεις αναλαμβάνει για συγκεκριμένους λόγους την μηχανή. Επίσης αναλαμβάνει να τρώει βροχή, κρύο, καύσωνα για τον συγκεκριμένο λόγο που έχει ο καθένας. Φυσικά για μένα θεωρώ ότι είναι πιο παραγωγικός στο θέμα χρόνου - εργασίας.
Οπότε εγώ λέω ότι εφόσον έχω αυτοκίνητο και επιλέγω αυτον τον συγκεκριμένο τρόπο κίνησης και ξέρω ότι υπάρχουν και ,μηχανές, γιατί απλά δεν κάθομαι λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά ώστε να διευκολύνω έναν τύπο που μαλάκας είναι; άργησε στο ραντεβού του; τρέχει να προλάβει να πιάσει την γυναίκα του με άλλον; άνοιξε το κεφάλι του το παιδί του και θέλει ράμματα; και έτσι ξεμπερδεύουμε σαν κοινωνία από απλά βασικά πράγματα. Γιατί αφήνετε το κακό κράτος να σας χαλάει μεταξύ σας; Αναφέρομαι στον τί να πω να τον σκοτώσουμε, να είναι πλημέλλημα αλλάχοντας τον νόμο και ε΄γ δεν ξέρω τί αλλο είπε, και επίσης στον άλλο που του αρχισε για μάνες αδερφές...χάλια.
Το πρόβλημα του Ελληνα είναι ότι πρέπει πάντα να δείχνει ότι την έχει μεγαλύτερη ...αυτό ισχύει και στο δρόμο, έχω μηχανή άρα έχω δικαίωμα να χώνομαι παντού και εσύ υποχρέωση να μαζευτης στην άκρη για να περάσω, έχω "γληγορο" αυτοκίνητο με 238++ άλογα, μουλάρια και άλλα ζώα, μου ανήκει η αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και το αντίθετο ρεύμα μαζί εάν χρειαστεί και εσύ που έρχεσαι από απέναντι να πας να γαμηθείς...γενικά ο Ελληναρας έχει μόνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και καθολου ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. η Νόμοι ισχύουν πάντα για τους άλλους αλλά δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι είναι ο ίδιος.
Είναι εκτεθειμένος, οπότε ναι μπορεί να είναι μαλάκας, μικρό παιδάκι δηλαδή, εσύ φίλε αδερφέ τον σκοτώνεις. ΟΚ πάμε για πόλεμο να τελείωνουμε. Μιας και είμαστε κατά όλα μα όλα τα υπόλοιπα κοτες, ας γαμηθούμε καραφλοί με μαλλιάδες , τραβεστί με τρανσεξουαλ, μπουρδέλα με στουντιο και ότι άλλο. Α!!!! Μας φταίνε οι μαύροι κατα τα άλλα. Καλώ επισκέπτες ας πουμε στο σπίτι μου, αλλά η πουτάνα η γυναίκα μου τα έχει όλα άπλυτα, ποτήρια, πιρούνια, πιάτα, τα ασιδέρωτα και τα σιδερωμένα παντού πάνω στο σαλόνι, τα παιχνίδια παντού στο πάτωμα, των παιδιών, δεν μπορείς να πατήσεις όχι να περάσεις..., ο επισκέπτης φταίει!!! Είμαι εγώ οικογένεια γαμιόμαστε, ο άλλος θα την πληρώσει!!! Δεν γαμιέστε λέω εγώ!!! Της στραβής τα μαλλιά της φταίνε.
Ασχοληθείτε λοιπόν αδέρφια μου με δύο φοβερά πράγματα που πραγματικά χάθηκαν και γιαυτό χαροπαλεύουμε σε όλους τους τομείς,
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, όλα τα υπόλοιπα παπαριές. Καλά να είστε!!!
Εγω το εχω πει , η ανθρωποκτονια δικυκλιστη πρεπει να θεωρειται πλημμελυμα.
+1Το μουνι της μανας σου και της αδερφης σου και σε ολα τα θυλικα της οικογενοιας σου αρχιδι....ποσους εχεις τσακισει αναρχιδε?
και κακουργημα που κυκλοφορεις ακομη ελευθερος εσυ.
Kαλος ηρθες...και γραψε στα αρχιδια σου την ον δε ροουντ...μια μαλακο ειναι...
Kαλος ηρθες...και γραψε στα αρχιδια σου την ον δε ροουντ...μια μαλακο ειναι...
Καλός σας βρήκα είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά δεν γράφω στα φόρουμ γενικά μόνο διαβάζωKαλος ηρθες...και γραψε στα αρχιδια σου την ον δε ροουντ...μια μαλακο ειναι...
Στα παπαρια μου....ετσι γουσταρω.....κωλο δινεις?του δινεις λάθος δρόμο. Γιατι αφενός απαντάς σχεδόν σε καθε ποστ μου, αφετερου εισαι τραγικά ανορθογραφος.
ειχα την ς μεχρι πριν 2 μηνες..την εδωσα και πηρα ενα βι εφ αρ... Το μοτορι σου γαμαει...Καλός σας βρήκα είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά δεν γράφω στα φόρουμ γενικά μόνο διαβάζω
Αλλά το συγκεκριμένο ποστ με έβγαλε από τα ρούχα μου
Btw sinnerman BMW K1200R-SPORT
η πιο μεγάλη μαλακία είναι όταν προσπερνάνε ταυτόχρονα δύο μηχανάκια δεξιά και αριστερά χωρίς να αφήνουν περιθώρια από το αμάξι.Πας να αποφύγεις τον έναν και παραλίγο να πετύχεις τον άλλον.
Γραψτε και καμια μαλακια που εχετε κανει και εσεις...ολο οι αλλοι σας φταινε?Μου έχει συμβεί άπυρες φορές