Νέα

Τρελο τρακαρισμα στη Θηβών!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τι εγινε εσυ βρηκες κανα πακι να στο ξαραχνιαση..η και τα πακια δεν σε γαμανε?

εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι βλέπω για την ερωτικη ζωη μου.
η δικη σου δεν σου αρκει? οπως και να χει εκτονωσου βρε παιδι μου ελευθερα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι βλέπω για την ερωτικη ζωη μου.
η δικη σου δεν σου αρκει? οπως και να χει εκτονωσου βρε παιδι μου ελευθερα.
Οχι ρε στα παπαρια μου...απλα για να σταματησεις να γραφεις μαλακιες...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το μουνι της μανας σου και της αδερφης σου και σε ολα τα θυλικα της οικογενοιας σου αρχιδι....ποσους εχεις τσακισει αναρχιδε?

Εχασες το δίκιο σου μεγαλομαλάκα μου!!!  :idiot:

Το λιγότερο που σου μένει ειναι να ζητήσεις ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ και απο ΟΛΟΥΣ  :birdman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το μουνι της μανας σου και της αδερφης σου και σε ολα τα θυλικα της οικογενοιας σου αρχιδι....ποσους εχεις τσακισει αναρχιδε?

Γεια σου ρε εκλεπτυσμένε με την Ευρωπαϊκή παιδεία! Εμείς οι τουρκόσποροι σε θαυμάζουμε!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχασες το δίκιο σου μεγαλομαλάκα μου!!!  :idiot:

Το λιγότερο που σου μένει ειναι να ζητήσεις ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ και απο ΟΛΟΥΣ  :birdman:
Γεια σου ρε εκλεπτυσμένε με την Ευρωπαϊκή παιδεία! Εμείς οι τουρκόσποροι σε θαυμάζουμε!
Σας  εχω γραμενους στα κλαπαρχιδα μου και τους δυο....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Εγω το εχω πει , η ανθρωποκτονια δικυκλιστη πρεπει να θεωρειται πλημμελυμα.

Φταιμε και εμεις ομως γιατι οταν γινεται ατυχημα μπροστα μας μηχανακι-αυτοκινητο δεν σταματαμε να ειμαστε μαρτυρες και μετα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

Καλη συνεχεια με την κλαψα τους τωρα "τα αυτοκινητα μας κλεινουν , δεν βγαζουν φλας κλπ" , λες και ζουμε σε διαφορετικη χωρα και δεν ξερουμε την οδηγικη συμπεριφορα τους...  (οχι κρανος, καμμενες λαμπες (!), σφηνες , παραβιασεις σηματων/φαναριων , αντιθετες πορειες και χιλιαδυυο ακομα)
Τι μαλακια ειπες ρε παπαρα... :jerking: :jerking: :jerking:
Μαθε να κοιτας τους καθρεφτες σου βλακα..
να χρησιμοποιεις τα φλας σου..
και επιτελους.. προασπαθισε να μεινεις στην λωριδα σου για τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα...ηλιθιε!!
Γαμω τα 'κουτια' σας,γαμω..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι μαλακια ειπες ρε παπαρα... :jerking: :jerking: :jerking:
Μαθε να κοιτας τους καθρεφτες σου βλακα..
να χρησιμοποιεις τα φλας σου..
και επιτελους.. προασπαθισε να μεινεις στην λωριδα σου για τουλαχιστον 5 δευτερολεπτα...ηλιθιε!!
Γαμω τα 'κουτια' σας,γαμω..
Γαμα τον μαλακα.....μονο να σκωτονουν τον κοσμακι και να τον αφηνουν αναπηρο ξερουν,,,α και να την κοπανανε οταν κανουν την μαλακια τους αφηνοντας μας αβοηθη τους....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ωραιος. για πες εντυπωσεις στο θρεντ που πρεπει γιατι δεν εχω αλλο γνωστο με τετοιο.
Θα γραψω ρε τυπε.....Ασε να ερθει στην επιφανεια το θρεντ και θα γραψω ..πρεπει να φυγο τωρα...θα τα πουμε στο θρεντ...Γενικα ειναι τελεια για τον σπορ τουρινγκ που την θελω..και τελειο φινιρισμα....με ποιοτητα χοντα...θα γραψω λεπτομερειες στο θρεντ καποια στιγμη..αν και δεν εχω καταφερει να παω ταξιδη με αυτην ακομη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω που βγαζω φλας ελεγχω τους καθρεπτες δεν μπαινω παρανομα σε δρομους και γενικα δεν οδηγω σαν ελληναρας τι οφειλω να πρεπει να ανεχομαι τον καθε απολιτιστο ελληναρα οδηγο ειτε σε μηχανη ειτε σε αμαξι? και αντε πες τον ελληναρα αυτοκινητιστη μπορω να τον κουμανταρω γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι θα μιλαμε για υλικες ζημιες  με την ελπιδα οτι δεν θα εχουμε καμια μετωπικη...τον ελληναρα μηχανοβιο που θα τον πληρωνω μια ζωη επειδη περναει το φαναρι, μπαινει αναποδα ή παει ζιγκ ζαγκ και δεν τον βλεπεις στη νεκρη περιοχη του καθρεπτη μου λετε πως μπορω να τον αποφυγω? μαλακες υπαρχουν παντου το θεμα ειναι ποιοι μαλακες σκοτωνονται/τραυματιζονται ευκολοτερα λογω οχηματος και χωρις να φταις πρεπει να τραβιεσαι μια ζωη μετα οικονομικα αλλα κυριως ψυχικα....

σιννερ ο τροπος που μιλας με σκλαβωνει.... :2funny:

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω το εχω πει , η ανθρωποκτονια δικυκλιστη πρεπει να θεωρειται πλημμελυμα.

Φταιμε και εμεις ομως γιατι οταν γινεται ατυχημα μπροστα μας μηχανακι-αυτοκινητο δεν σταματαμε να ειμαστε μαρτυρες και μετα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

Καλη συνεχεια με την κλαψα τους τωρα "τα αυτοκινητα μας κλεινουν , δεν βγαζουν φλας κλπ" , λες και ζουμε σε διαφορετικη χωρα και δεν ξερουμε την οδηγικη συμπεριφορα τους...  (οχι κρανος, καμμενες λαμπες (!), σφηνες , παραβιασεις σηματων/φαναριων , αντιθετες πορειες και χιλιαδυυο ακομα)
αυτεs τιs  μαλακιεs να μην ακουγα ποποπο εισαι πολλυ μεγαλοs μαλακαs τυπε

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος! Έπρεπε να θεωρείται δωρεά στο κράτος και να παίρνεις πόντους, όπως στο Carmageddon!
κι αλλοs μαλακαs πιο μεγαλοs απο τον προηγουμενο τελικα παντα υπαρχουν και χειροτερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom