Νέα

Τρελο τρακαρισμα στη Θηβών!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εγω το εχω πει , η ανθρωποκτονια δικυκλιστη πρεπει να θεωρειται πλημμελυμα.

Φταιμε και εμεις ομως γιατι οταν γινεται ατυχημα μπροστα μας μηχανακι-αυτοκινητο δεν σταματαμε να ειμαστε μαρτυρες και μετα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

Καλη συνεχεια με την κλαψα τους τωρα "τα αυτοκινητα μας κλεινουν , δεν βγαζουν φλας κλπ" , λες και ζουμε σε διαφορετικη χωρα και δεν ξερουμε την οδηγικη συμπεριφορα τους...  (οχι κρανος, καμμενες λαμπες (!), σφηνες , παραβιασεις σηματων/φαναριων , αντιθετες πορειες και χιλιαδυυο ακομα)

σκέφτηκα προς στιγμήν να σου πω ότι και ο δικός σου θάνατος ευεργέτημα θα είναι, αλλά μετάνιωσα, δεν θα στο πω γιατί θα γίνομαι όμοιος σου. εύχομαι το καλύτερο στη κακόμοιρη και κακορίζικη ζωή σου.

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πσσσσσσσσσσσσ...!!!

Φίλε μήπως οδηγείς κάμπριο η μήπως σκέφτεσαι να αγοράσεις?  ;)
Όχι αγαπητέ, ένα εταιρικό sedan οδηγούσα για να βγάλω το μεροκάματο.
Cabrio οδηγούν τα τραβέλια στο αντίστοιχο thread που τρίβεσαι.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
λοιπόν, οδηγώ αρκετά και από τα δύο είδη για πολλά χρόνια. μέχρι σήμερα οδηγώντας αυτοκίνητο δεν είχα πρόβλημα ούτε μου δημιουργήθηκε ποτέ από δικυκλιστή (χωρίς να λέω πως είναι άγιοι), φροντίζω βέβαια όταν μεταβάλλω κάτι στην οδήγηση μου πχ αλλαγή λωρίδας να προειδοποιώ για λογικό χρόνο αλλά και να ελέγχω από τους καθρέπτες μου τι γίνεται πίσω μου , όχι με μια ματιά. με τη μηχανή που είναι αρκετά δυσκολότερο να οδηγείς..2 κυρίες με έχουν ξαπλώσει, ή 1 γιατί προφανώς υπέθεσε πως το άναμμα του φλας χαλάει τη μπαταρία της, η άλλη μάλλον με αγάπησε, ανέβαινα ένα δρόμο με 30 χλμ, στα αριστερά μου με βλέπω μια ας πούμε κυρία να βγαίνει από το πάρκινγκ της, να σταματάει πριν βγει εντελώς, κοιτάει δεξιά της, βλέπω ότι με βλέπει, τα μάτια της καρφώνονται πάνω μου, λέω λες να μην με είδε; ας κόψω ταχύτητα, πλησιάζω, ξεκινάει, το όχι, μάλλον δεν με είδε το είπα ξαπλωμένος.

συμβουλή για τους προβληματισμένους οδηγούς, οδηγήστε σύμφωνα με τον ΚΟΚ,ο οποίος βέβαια δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί με ευλάβεια και ας φροντίσουμε να οδηγήσουμε εμείς σωστά και αν το καταφέρουμε αυτό αρχίζουμε την κριτική για τους άλλους.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
λοιπόν, οδηγώ αρκετά και από τα δύο είδη για πολλά χρόνια. μέχρι σήμερα οδηγώντας αυτοκίνητο δεν είχα πρόβλημα ούτε μου δημιουργήθηκε ποτέ από δικυκλιστή (χωρίς να λέω πως είναι άγιοι), φροντίζω βέβαια όταν μεταβάλλω κάτι στην οδήγηση μου πχ αλλαγή λωρίδας να προειδοποιώ για λογικό χρόνο αλλά και να ελέγχω από τους καθρέπτες μου τι γίνεται πίσω μου , όχι με μια ματιά. με τη μηχανή που είναι αρκετά δυσκολότερο να οδηγείς..2 κυρίες με έχουν ξαπλώσει, ή 1 γιατί προφανώς υπέθεσε πως το άναμμα του φλας χαλάει τη μπαταρία της, η άλλη μάλλον με αγάπησε, ανέβαινα ένα δρόμο με 30 χλμ, στα αριστερά μου με βλέπω μια ας πούμε κυρία να βγαίνει από το πάρκινγκ της, να σταματάει πριν βγει εντελώς, κοιτάει δεξιά της, βλέπω ότι με βλέπει, τα μάτια της καρφώνονται πάνω μου, λέω λες να μην με είδε; ας κόψω ταχύτητα, πλησιάζω, ξεκινάει, το όχι, μάλλον δεν με είδε το είπα ξαπλωμένος.

συμβουλή για τους προβληματισμένους οδηγούς, οδηγήστε σύμφωνα με τον ΚΟΚ,ο οποίος βέβαια δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί με ευλάβεια και ας φροντίσουμε να οδηγήσουμε εμείς σωστά και αν το καταφέρουμε αυτό αρχίζουμε την κριτική για τους άλλους.
:thumbsup:
Ειπα πιο πανω οτι παραβασεις γινονται εκατερωθεν,Μιας και οδηγαω και εγω και τα δυο "ειδη",τα βλεπω καλυτερα.Επισης οσον αφορα αυτο που ειπε η mounitsa,ζιγκ ζαγκ,μη χρηση φλας και παραβιαση σηματοδοτη το εχω δει ουκ ολιγες φορες απο οδηγους αυτοκινητων,ταξι κλπ κλπ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω που βγαζω φλας ελεγχω τους καθρεπτες δεν μπαινω παρανομα σε δρομους και γενικα δεν οδηγω σαν ελληναρας τι οφειλω να πρεπει να ανεχομαι τον καθε απολιτιστο ελληναρα οδηγο ειτε σε μηχανη ειτε σε αμαξι? και αντε πες τον ελληναρα αυτοκινητιστη μπορω να τον κουμανταρω γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι θα μιλαμε για υλικες ζημιες  με την ελπιδα οτι δεν θα εχουμε καμια μετωπικη...τον ελληναρα μηχανοβιο που θα τον πληρωνω μια ζωη επειδη περναει το φαναρι, μπαινει αναποδα ή παει ζιγκ ζαγκ και δεν τον βλεπεις στη νεκρη περιοχη του καθρεπτη μου λετε πως μπορω να τον αποφυγω? μαλακες υπαρχουν παντου το θεμα ειναι ποιοι μαλακες σκοτωνονται/τραυματιζονται ευκολοτερα λογω οχηματος και χωρις να φταις πρεπει να τραβιεσαι μια ζωη μετα οικονομικα αλλα κυριως ψυχικα....

σιννερ ο τροπος που μιλας με σκλαβωνει.... :2funny:
Ela re moyna...Διαφορετικος ο τροπος που μιλας εσυ...διαφορετικος ο τροπος του αρχιμαλακα πιο πανω....
Εσυ με σκλαβωνεις με τον τροπο που μιλας....δεν μπορω να σε βρισω ετσι....... :grin: :grin: :grin:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Εγω που βγαζω φλας ελεγχω τους καθρεπτες δεν μπαινω παρανομα σε δρομους και γενικα δεν οδηγω σαν ελληναρας τι οφειλω να πρεπει να ανεχομαι τον καθε απολιτιστο ελληναρα οδηγο ειτε σε μηχανη ειτε σε αμαξι? και αντε πες τον ελληναρα αυτοκινητιστη μπορω να τον κουμανταρω γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι θα μιλαμε για υλικες ζημιες  με την ελπιδα οτι δεν θα εχουμε καμια μετωπικη...τον ελληναρα μηχανοβιο που θα τον πληρωνω μια ζωη επειδη περναει το φαναρι, μπαινει αναποδα ή παει ζιγκ ζαγκ και δεν τον βλεπεις στη νεκρη περιοχη του καθρεπτη μου λετε πως μπορω να τον αποφυγω? μαλακες υπαρχουν παντου το θεμα ειναι ποιοι μαλακες σκοτωνονται/τραυματιζονται ευκολοτερα λογω οχηματος και χωρις να φταις πρεπει να τραβιεσαι μια ζωη μετα οικονομικα αλλα κυριως ψυχικα....

σιννερ ο τροπος που μιλας με σκλαβωνει.... :2funny:

Από απόσταση η καλύτερη θέση...
Εύγε κόρη...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όποιος γουστάρει τις σφήνες ας είναι και έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.
ας καταλάβουν οι μοτοσυκλετιστές ότι δεν οδηγούν ποδήλατο αλλά μηχανάκι και τα ατυχήματα τους θα μειωθούν.
το γεγονός ότι είναι πιο στενό το όχημά σου δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις προσπεράσεις όπου σου καυλώσει.
όπως επίσης όποιος έχει ιπτάμενο όχημα δεν μπορεί να πετάει 2 μέτρα πάνω από το έδαφος.

ααα και όταν θέλετε να κάνετε σφήνα να ανάβετε και κανένα φλάς, δηλαδή η αλλαγή κατεύθυνσης/λωρίδας ισχύει μόνο για τα 4τροχα;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μάγκες το πρωι κατα τις 11 στη Θηβών έγινε τρελό τρακάρισμα μπροστά στα μάτια μου!Ήταν μια κοπελίτσα μέσα σε ένα WV και επειδή αν κατάλαβα πήγαινε πολύ αργά (καινούργια θα ταν) ένας μαλάκας με μηχανάκι της άνοιξε την πίσω πόρτα και εκείνη χέστηκε και φράναρε απότομα και έπεσε πάνω της ο πίσω και στον πίσω άλλος ένας..Της κοπέλας το αυτοκίνητο από πίσω μπήκε όλα μέσα.

Τι θα κάνατε αν σας άνοιγε μαλάκας την πίσω πόρτα ενώ οδηγείτε και έχετε και άλλους πίσω;

Οτι εκανε η κοπελα θα εκανα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Μάγκες το πρωι κατα τις 11 στη Θηβών έγινε τρελό τρακάρισμα μπροστά στα μάτια μου!Ήταν μια κοπελίτσα μέσα σε ένα WV και επειδή αν κατάλαβα πήγαινε πολύ αργά (καινούργια θα ταν) ένας μαλάκας με μηχανάκι της άνοιξε την πίσω πόρτα και εκείνη χέστηκε και φράναρε απότομα και έπεσε πάνω της ο πίσω και στον πίσω άλλος ένας..Της κοπέλας το αυτοκίνητο από πίσω μπήκε όλα μέσα.

Τι θα κάνατε αν σας άνοιγε μαλάκας την πίσω πόρτα ενώ οδηγείτε και έχετε και άλλους πίσω;
Και οι πισω γιατι δεν κραταγανε την καταλληλη αποσταση ωστε να μην τρακαρουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Το θεμα αν καταλαβα καλα ειναι "εμεις οι μαγκες με τις μηχανες και εσεις οι φλωροι με τα αυτοκινητα"?

afineos-114.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια!Εχω δει ατυχημα με μηχανη και ηταν πολυ ασχημα.Ευχομαι να μην το παθει κανενας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κατέβαινα ηράκλειο με το λεωφορείο της μινοαν(πριν πείτε μαλακία, ενημερωθείτε για τα δρομολόγια κτελ ηράκλειου με την υπόλοιπη ελλάδα) και ήταν 2 κρητικά λεωφορεία δίπλα δίπλα και πλησίαζαν ένα φανάρι έξω από το λιμάνι του πειραιά.

επειδή είχε κίνηση, ένας μάγκας με μια cbr έκανε μανούβρες και σφήνες για να βγει πρώτος (να πάρει το μετάλλιο ) στο φανάρι.
καθώς όμως πλησίαζαν τα λεωφορεία στο φανάρι "μαζευτήκανε" λίγο γιατί ο δρόμος δεν είχε τόσο άπλα όπως νωρίτερα.
ο μάγκας με το cbr είχε αποφασίσει από πριν ότι θα χωθεί σφήνα στα λεωφορεία και παρόλο που πλησίαζαν όλοι μαζί σε πιο πυκνή κυκλοφορία και πιο στενές λωρίδες χώθηκε και βγήκε στο τσακ σώος.
γυρνάει πίσω και αρχίζει το βρίσιμο.
κατεβαίνει ο ένας οδηγός(κρητικός) κάτω και του λέει "έλα εδώ, που πας και χώνεσαι ανάμεσα σε 2 λεωφορεία;"
μόλις τον βλέπει ο άλλος ότι κατέβηκε από το λεωφορείο, καρφώνει πρώτη και περνάει το φανάρι με κόκκινο.
:uglystupid:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035

Πω,πω, ζημιά...   πρέπει να κλίνουμε ασφάλειες...    

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
EPEIDH XTES GYRISA APO ITALIA EKEI PREPEI NA DEIS POS ODIGOUN ME TIS MIXANES KAI MALISTA GNORIZETE OTI EKEI OI DROMOI STO KENTRO KATHE POLIS EINAI ME PETRES ARA MIDENIKI PROSFISI...PAROLAUTA ODIGOUN XEIROTERA APO EMAS KAI DEN KORNAREI KANEIS,OUTE VRIZONTAI....AAA KAI OUTE VEVAIA LEEI KANEIS OTI EINAI EUXI NA TRAVAS MIA ME TO TIMONI KAI NA SKOTOSEIS TON SINANTHROPO SOU..ODIGO MIXANI KAI AUTOKINITO...EXO AGORASEI EKSOPLISOMO AKSIAS 2500 EURO KAI O SEVASTOS AUTOS ODIGOS POU KSEXASE NA VGALEI FLAS APLA GURISE TO TIMONI KAI ME PIRE MAZI TOU.....LOGO TOU EKSOPLIMOU DEN ESPASA TIPOTA ALLA VEVAIA TA PODIA MOU EIXANE GINEI MOV MAURA....TO PALIKARI ZITISE SUGNOMI KAI EIXE TROMAKSEI....ERXETAI I KOPELA TOY KAI ARXIZEI KAI FONAZEI OTI DEN FTAIEI O MALAKAS O GOMENOS TIS ALLA EGO.......TI KANEIS EKEINI TIN ORA? AS APANTISOUN OI FANTASTIKOI ODIGOI AUTOKINITON POU EXOUN VALEI TA FLAS STON PATO TOUS KAI KANEIS OTAN ALLAZEI LORIDA DEN VGAZEI FLAS....ASXETA AN EINAI ODIGOS MIXANIS H AYTOKINHTOY.......TO MEGALITERO POSOSTO OLON KANEI POLLA LATHI KAI DEN KSEREI KAN TON KOK!!!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
EPEIDH XTES GYRISA APO ITALIA EKEI PREPEI NA DEIS POS ODIGOUN ME TIS MIXANES KAI MALISTA GNORIZETE OTI EKEI OI DROMOI STO KENTRO KATHE POLIS EINAI ME PETRES ARA MIDENIKI PROSFISI...PAROLAUTA ODIGOUN XEIROTERA APO EMAS KAI DEN KORNAREI KANEIS,OUTE VRIZONTAI....AAA KAI OUTE VEVAIA LEEI KANEIS OTI EINAI EUXI NA TRAVAS MIA ME TO TIMONI KAI NA SKOTOSEIS TON SINANTHROPO SOU..ODIGO MIXANI KAI AUTOKINITO...EXO AGORASEI EKSOPLISOMO AKSIAS 2500 EURO KAI O SEVASTOS AUTOS ODIGOS POU KSEXASE NA VGALEI FLAS APLA GURISE TO TIMONI KAI ME PIRE MAZI TOU.....LOGO TOU EKSOPLIMOU DEN ESPASA TIPOTA ALLA VEVAIA TA PODIA MOU EIXANE GINEI MOV MAURA....TO PALIKARI ZITISE SUGNOMI KAI EIXE TROMAKSEI....ERXETAI I KOPELA TOY KAI ARXIZEI KAI FONAZEI OTI DEN FTAIEI O MALAKAS O GOMENOS TIS ALLA EGO.......TI KANEIS EKEINI TIN ORA? AS APANTISOUN OI FANTASTIKOI ODIGOI AUTOKINITON POU EXOUN VALEI TA FLAS STON PATO TOUS KAI KANEIS OTAN ALLAZEI LORIDA DEN VGAZEI FLAS....ASXETA AN EINAI ODIGOS MIXANIS H AYTOKINHTOY.......TO MEGALITERO POSOSTO OLON KANEI POLLA LATHI KAI DEN KSEREI KAN TON KOK!!!

Δεν είμαστε όλοι παιδιά του greeklish ή κάπως έτσι
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α    &  Μ Ι Κ Ρ Α
Ευχαριστούμε

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΟΚ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ela re moyna...Διαφορετικος ο τροπος που μιλας εσυ...διαφορετικος ο τροπος του αρχιμαλακα πιο πανω....
Εσυ με σκλαβωνεις με τον τροπο που μιλας....δεν μπορω να σε βρισω ετσι....... :grin: :grin: :grin:

φτου γτμ..... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom