alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε σεις να πάρετε τον πλέσουρα να προβάλει τσόντες στους αντιπάλους για να τα παίξουν από την μαλακία.To καλό που σου θέλω...αλλιώςwww.freesmileys.org] [/url]
ρε σεις να πάρετε τον πλέσουρα να προβάλει τσόντες στους αντιπάλους για να τα παίξουν από την μαλακία.To καλό που σου θέλω...αλλιώςwww.freesmileys.org] [/url]
ενταξει μη βαρας ρε bull.τη κανω για καμμια ωριτσα.εχω βαλει τα μαστορια να δουλευουν στο φουλ.αν δεν εχουν κανει καλη δουλεια οταν γυρισω θα τους .ωραια ειναι να καθεσαι και οι αλλοι να δουλευουν.To καλό που σου θέλω...αλλιώςwww.freesmileys.org] [/url]
Αρίονα...δεν αφήν΄ς τις μαλακίες λέω εγώ???ρε σεις να πάρετε τον πλέσουρα να προβάλει τσόντες στους αντιπάλους για να τα παίξουν από την μαλακία.
Σεπροειδοποιώ ...δεν σε βάρεσα...ακόμα!!!ενταξει μη βαρας ρε bull.τη κανω για καμμια ωριτσα.εχω βαλει τα μαστορια να δουλευουν στο φουλ.αν δεν εχουν κανει καλη δουλεια οταν γυρισω θα τους .ωραια ειναι να καθεσαι και οι αλλοι να δουλευουν.
Κανένα νέο κτήριο δεν μπορεί να κατασκευαστεί αυτήν την περίοδο. Πολλά κτήρια χρειάζονται ορισμένους όρους για να μπορούν να κατασκευαστούνε. Μπορείς να ξαναδιαβάσεις τους όρους στις οδηγἰες.[/quot]
θελω την βοηθεια σας γιατι αυριο τελειωνει η ασυλια μου
καλησπερα σε ολους
εχω ενα αρχικο και 2 κλωνους. στο αρχικο δεν μου δινει επιλογες για κρυψωνα η οτιδηποτε αλλα και μου γραφει αυτο το μυνημα :Τα χςράφια σου σε τι επίπεδο τα έχεις???Κανένα νέο κτήριο δεν μπορεί να κατασκευαστεί αυτήν την περίοδο. Πολλά κτήρια χρειάζονται ορισμένους όρους για να μπορούν να κατασκευαστούνε. Μπορείς να ξαναδιαβάσεις τους όρους στις οδηγἰες.[/quot]
θελω την βοηθεια σας γιατι αυριο τελειωνει η ασυλια μου
??????????????????????????????????????????????????????????????????Αρίονα...δεν αφήν΄ς τις μαλακίες λέω εγώ???
την αντιπαράθεση σας μην την φέρετε κι εδώ...έλεος
Μπουλάκο τι γίνεται?Έκανες καμμιά επίθεση ή προτιμάς τον παθητικό ρόλο?Αρίονα...δεν αφήν΄ς τις μαλακίες λέω εγώ???
την αντιπαράθεση σας μην την φέρετε κι εδώ...έλεος
κάνω...εσύ???Μπουλάκο τι γίνεται?Έκανες καμμιά επίθεση ή προτιμάς τον παθητικό ρόλο?
Έχω ασυλία μέχρι αύριο...κάνω...εσύ???
δεν καταλαβες....σε τι επίπεδο ειναι???32 32 32 24 κεντρικο στο 2, πρεσβεια-αποθηκη-σιταποθηκη στο 1
Αυριο πλύσου καλα...Έχω ασυλία μέχρι αύριο...
εσυ μωρή κουφάλα έχεις πλακωθεί στα κοντοσούβλια και τραβάς επίθεση με την γκλίτσα.δεν καταλαβες....σε τι επίπεδο ειναι???
2..?3..???1...??
Μάγος είσαι...???εσυ μωρή κουφάλα έχεις πλακωθεί στα κοντοσούβλια και τραβάς επίθεση με την γκλίτσα.
Έλα να μου κλάσεις την μάντρα...Αυριο πλύσου καλα...
Θα σε επισκεφτώ...
Μάλλον σε πήραν χαμπάρι και εσένα.....σορρυ,
τα περισσοτερα στο 2 και καποια στο 3
κάνε τότε φουλ ανάπτυξη στις πρώτες ύλες και μόνο την κρυψώνα από κτιρια... ;)σορρυ,
τα περισσοτερα στο 2 και καποια στο 3