Σταματα ρε να κανεις χωρια συνεχεια.Aρχισα και 3ο χωριο, bourdeloupoli λέγεται!!! Μαζί με τον Βρασίδα και τον Βραγίδα θα κυριαρχήσουμε!
Εγω το πρωτο το διεγραψα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση σε λιγο θα αυτοκαταστραφη.
Σταματα ρε να κανεις χωρια συνεχεια.Aρχισα και 3ο χωριο, bourdeloupoli λέγεται!!! Μαζί με τον Βρασίδα και τον Βραγίδα θα κυριαρχήσουμε!
ωραιος!!!!!!!!Λοιπον εχω αρχισει την παραγωγη ΣΤΕΛΘ και σε λιγο θα ειμαι ετοιμος να αρχισω τους βομβαρδισμους.
αν ηξερες που ειμαι καλα θα ητανΕγώ λέω να περικυκλόσουμε τον δωρητή και να τον ξεκωλιάσουμε...
ακομα εκει εισαι???οι δορυφοροι μου στοχευουν ηδη τις αγελαδες του παγουραΛοιπον εχω αρχισει την παραγωγη ΣΤΕΛΘ και σε λιγο θα ειμαι ετοιμος να αρχισω τους βομβαρδισμους.
καλα εργολαβος εγινες ρε????Aρχισα και 3ο χωριο, bourdeloupoli λέγεται!!! Μαζί με τον Βρασίδα και τον Βραγίδα θα κυριαρχήσουμε!
Ο Σωστός ο πράκτορας μετά απο λίγο γίνεται εργολάβος με σκανδαλώδεις αναδοχές έργων απο το κράτος!καλα εργολαβος εγινες ρε????
Και τα 3 τα έχω ενεργά!Σταματα ρε να κανεις χωρια συνεχεια.
Εγω το πρωτο το διεγραψα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση σε λιγο θα αυτοκαταστραφη.
Να σ'πω...μήπως λες τα γαϊδούρια που βλέπαμε να πετάνε πάνω απ'τα χωράφια όταν μαζεύαμαν το σ'ταρ και πετούσαν κάτ' κάτι κουράδες ΝΑ...??? έχ'ν φωλιά πίσω απ΄το β'νό που είναι τα ορυχεία μ' Θ'κα μ' είν'αυτά...Λοιπον εχω αρχισει την παραγωγη ΣΤΕΛΘ και σε λιγο θα ειμαι ετοιμος να αρχισω τους βομβαρδισμους.
γειά σ' βομβαρδιστή...συγχωριανοι σας χαιρετω καλο βραδυ
καλο παιχνιδακι φαινεται,αλλα προτιμω age of mythology
τι επιπεδο ειναι?Ο Σωστός ο πράκτορας μετά απο λίγο γίνεται εργολάβος με σκανδαλώδεις αναδοχές έργων απο το
Στο ακριβώς αντίθετο από το νίκ του...στο υπόγειο...τι επιπεδο ειναι?
Ρε Ναύαρχε...εκεί ζητάνε να πληρώσουμε...!!!Επίσης φίλοι πατείστε το κουμπάκι plus και θα σας βγάλει extra χρήματα για να αυξήσετε την παραγωγή σας!!!!!!!!!!!
Ψαξτο λίγο,πάτα πίστωση και σου δίνει για αρχή 35 μονάδες χρυσό τσάμπα.......Άντε σας έφτιαξα πάλι,ΛΕΜΕ!!!!Ρε Ναύαρχε...εκεί ζητάνε να πληρώσουμε...!!!
-88/16 ειμαι ναυαρχε
Κι όταν έρθει η ώρα να τα ζητήσει πίσω...???τι θα του δώσω???σ'ταρ..???Ψαξτο λίγο,πάτα πίστωση και σου δίνει για αρχή 35 μονάδες χρυσό τσάμπα.......Άντε σας έφτιαξα πάλι,ΛΕΜΕ!!!!
-86/40 υπαρχει χωριο kallis και νομιζα οτι ησουν εσυΚαλησπέρα συμπολεμιστές!Λοιπόν είμαι στο επίπεδο 1 παντού,χτίζω πρεσβεία,έχω κρυψώνα και 23 κατοίκους.Επαναλαμβάνω συντεταγμένες -61 40.Boob πού είσαι????
Δε ζητάει μπρε.Τσάμπα είναι.....Κι όταν έρθει η ώρα να τα ζητήσει πίσω...???τι θα του δώσω???σ'ταρ..???
Και να ζητούσε....Δε ζητάει μπρε.Τσάμπα είναι.....
Γαλάτης είναι φάτε τον.Όποιος δεν ανήκει στη συμμαχία μας,θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι....διορθωση -86/13 ηθελα να γραψω