You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς ήρθες φίλε στη Συμμαχία μας....Συναγωνιστές - φίλοι υπάρχει πλέον και η πόλη TheBlade στο -72/50 !!!!
Ήδη άρχισα την ανάπτυξη !
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κάτσε να την κάνουμε πρώτα τη Συμμαχία...και μετά δώσε εσύ το πρόσταγμα κι εδώ είμαστε εμείςΓαλάτης είναι φάτε τον.Όποιος δεν ανήκει στη συμμαχία μας,θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι....
Έλα ρε Λεπίδα...σίγουρα θα μας φανεί χρήσιμη και η ικανότητά σου στις πολεμικές τέχνεςΣυναγωνιστές - φίλοι υπάρχει πλέον και η πόλη TheBlade στο -72/50 !!!!
Ήδη άρχισα την ανάπτυξη !
Καλώς ήρθες στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Καλείται ο Ναύαρχος να κινήσει τις διαδικασίες για τη χειροτόνηση του νέου Ιππότη μας
Κάτσε να την κάνουμε πρώτα τη Συμμαχία...και μετά δώσε εσύ το πρόσταγμα κι εδώ είμαστε εμείς Έλα ρε Λεπίδα...σίγουρα θα μας φανεί χρήσιμη και η ικανότητά σου στις πολεμικές τέχνες
Καλώς ήρθες στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Καλείται ο Ναύαρχος να κινήσει τις διαδικασίες για τη χειροτόνηση του νέου Ιππότη μας
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!!!!
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Βαλε παιξε κανα online poker να γουσταρεις ρε συ!Αυτα ειναι για παιδια κυριε πλωταρχα!!Παντως στη νεα υπηρεσια μαλλον παραεισαι χαλαρα ε?Καλώς ήρθες φίλε στη Συμμαχία μας....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς τον να κι ας άργησε!Πού είσαι χαμένος φίλε??Και σιγά μην παίξω πόκερ online.Δεν πάω κανένα καζινάκι καλύτερα????Άντε μπες και κάνε χωριό κι εσύ....Βαλε παιξε κανα online poker να γουσταρεις ρε συ!Αυτα ειναι για παιδια κυριε πλωταρχα!!Παντως στη νεα υπηρεσια μαλλον παραεισαι χαλαρα ε?
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Σημερα εχει πεσει αρκετη δουλιτσα.Θα το κοιταξω απο αυριο αμα ειναι που θα χω χρονο.Αντε καλη συνεχεια...Καλώς τον να κι ας άργησε!Πού είσαι χαμένος φίλε??Και σιγά μην παίξω πόκερ online.Δεν πάω κανένα καζινάκι καλύτερα????Άντε μπες και κάνε χωριό κι εσύ....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
www.smilies.4-user.de] include/Herr_der_Ringe/smilie_hdr_001.gif[/img][/url] [/url]Καλείται ο Ναύαρχος να κινήσει τις διαδικασίες για τη χειροτόνηση του νέου Ιππότη μας
Σας ονομάζω ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ BOURDELA.COM...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλή δύναμη φίλε..Σημερα εχει πεσει αρκετη δουλιτσα.Θα το κοιταξω απο αυριο αμα ειναι που θα χω χρονο.Αντε καλη συνεχεια...
www.smilies.4-user.de] include/Herr_der_Ringe/smilie_hdr_001.gif[/img][/url] [/url]
Καλώς σας βρήκα.
Το κακό είναι....... πως λόγω συμπάθειας στον Asterix.....και μην ξέροντας για την συμμαχία.....έγινα Γαλάτης !
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν τρέχει τίποτα,όλοι χρειάζονται. Γαλάτες,Ρωμαίοι,Τεύτονες..Καλώς σας βρήκα.
Το κακό είναι....... πως λόγω συμπάθειας στον Asterix.....και μην ξέροντας για την συμμαχία.....έγινα Γαλάτης !
Δεν τρέχει τίποτα,όλοι χρειάζονται. Γαλάτες,Ρωμαίοι,Τεύτονες..
Καλό βράδυ !
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Διατάξτεwww.freesmileys.org] [/url]www.smilies.4-user.de] include/Herr_der_Ringe/smilie_hdr_001.gif[/img][/url] [/url]
Ο Στρατός μου ση διάθεση σας!!!
www.freesmileys.org] [/url]
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Θα έχουμε εκσυγχρονίσει τα Στρατά μας μέχρι τότε γενναίε Ιππότη!!!Εγω πατησα πιστωση και μετα επεκταση και μου εβγαλε 14 ημερες και μετραει αντιστροφα.
Ναυαρχε δεν πιστευω να μου τα ζητησουν πισω;
www.freesmileys.org] [/url]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν σου ζητάνε τίποτα πίσω,απλώς επεκτείνεις την αύξηση παραγωγής στη συγκεκριμένη κατηγορία κατά μία επιπλέον εβδομάδα....Εγω πατησα πιστωση και μετα επεκταση και μου εβγαλε 14 ημερες και μετραει αντιστροφα.
Ναυαρχε δεν πιστευω να μου τα ζητησουν πισω;
Αν μου ζητησουν το χρυσο πισω θα τους στειλω σε εσενα εχω της συντεταγμενες.Δεν σου ζητάνε τίποτα πίσω,απλώς επεκτείνεις την αύξηση παραγωγής στη συγκεκριμένη κατηγορία κατά μία επιπλέον εβδομάδα....
απο κατοικους πως πατε ετσι για να δω αν το παω καλαΤελικα το κρατησα και το πρωτο χωριο, κριμα ηταν.
Το ενα ειναι το tempeloxori -15 -87
και το δευτερο anokatoxori -63 -63.
Παμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
εγω 36
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις