Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι.
Κανονισα επειδη ο ξιφιας εκανε πρεσβεια στο 3 αλλα εχει ακομα μικρη παραγωγη να την ιδρυση καποιος απο εμας με μεγαλυτερη παραγωγη ωστε να την ανεβαση ποιο γρηγορα στο 4 η 5 για να μπουμε ολοι μεσα.
Δωστε ιδεες για τους κανονες και το καταστατικο και αυριο η μεθαυριο την κανουμε πραξη.
Για το καταστατικο σαν βαση θα εχουμε αυτο του ταρατσα με μερικες διπλωματικες προσθηκες σαν και αυτες που σου ανεφερα σε πμ bull.
πιστευω οτι πρεπει να αναφερουμε οτι η συμμαχια ειναι εναντια στους τουρκους της περιοχης,για να προσεγγισουμε και τους υπολοιπους ελληνες η τουλαχιστον να μην ανησυχουμε γι'αυτους

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Bγήκες! :grin:

blade θα σου στείλω σε λίγο γιατί ξέμεινα απο εμπόρους! :headbang:

Ταράτσα....πήρες εκείνα τα λίγα που σου έστειλα εγώ ;
Θέλω να ξέρω, γιατί δεν πήρα κάποιο report, και δεν είμαι σίγουρος.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ναι.
Κανονισα επειδη ο ξιφιας εκανε πρεσβεια στο 3 αλλα εχει ακομα μικρη παραγωγη να την ιδρυση καποιος απο εμας με μεγαλυτερη παραγωγη ωστε να την ανεβαση ποιο γρηγορα στο 4 η 5 για να μπουμε ολοι μεσα.
Δωστε ιδεες για τους κανονες και το καταστατικο και αυριο η μεθαυριο την κανουμε πραξη.
Για το καταστατικο σαν βαση θα εχουμε αυτο του ταρατσα με μερικες διπλωματικες προσθηκες σαν και αυτες που σου ανεφερα σε πμ bull.
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...αν προσθέσουμε αυτές τις διπλωματικές λεπτομέρειες νομίζω είμαστε οκ με τους κανόνες...άλλωστε ο Ταράτσα έκανε άριστη δουλειά και σ'αυτόν τον τομέα..
Καλά ο ξιφίας έκανε πρεσβεία στο 3 με τόσο μικρή παραγωγή...???
μλκία του...εδώ γιατί δεν μπαίνει???ντρέπεται??? :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ταράτσα....πήρες εκείνα τα λίγα που σου έστειλα εγώ ;
Θέλω να ξέρω, γιατί δεν πήρα κάποιο report, και δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης σου έστειλα!ένα ευχαριστώ ρεεεεεεε δεν έχει ή την ψώνισες με τις ειρηνευτικές συμφωνίες??????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χοντρε οταν φτασει ο εμπορος μου στειλτον πισω σε παρακαλω,η μαλλον πεσ'του να τσακιστει να γυρισει γιατι δεν εχω αλλον και πηρα τα αρχιδια μου :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πιστευω οτι πρεπει να αναφερουμε οτι η συμμαχια ειναι εναντια στους τουρκους της περιοχης,για να προσεγγισουμε και τους υπολοιπους ελληνες η τουλαχιστον να μην ανησυχουμε γι'αυτους
Αυτο ακριβως ειχα πει και στον bull. ;)
Kαι το ονομα να εχει κατι απο ελλαδα προταση Hellas Pride οποιος εχει αλλη προταση την λεει.
Στο καταστατηκο της συμμαχιας θα αναφερουμε οτι σκοπος της συμμαχιας ειναι η καταστροφη ολον τον τουρκικον χωριον και οτι η συμμαχια δεν θα επιτηθετε σε ελληνικα χωρια η συμμαχιες εκτος και αν δεχτει επιθεση.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Tα πήρα, σε λίγο σου στέλνω 200 τεμ σιτάρι!

Γαμώτο, για΄τι δεν βγάζει κανένα ραπόρτο να ξέρουμε ;;;
Είχα αμφιβολίες αν τα πήρες, και δεν ήξερα αν άξιζε τον κόπο που τα έστειλα !
Το σιτάρι....είναι ότι ακριβώς μου λείπει !
Επιφυλάσσομαι για όταν θα έχω περισσότερα !

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κύριοι του νοτιοανατολικού τομέα.....
Σε 48 λεπτάκια θα έχω την πρεσβεία στο 3.
Να κάνω κάτι????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο ακριβως ειχα πει και στον bull. ;)
Kαι το ονομα να εχει κατι απο ελλαδα προταση Hellas Pride οποιος εχει αλλη προταση την λεει.
Στο καταστατηκο της συμμαχιας θα αναφερουμε οτι σκοπος της συμμαχιας ειναι η καταστροφη ολον τον τουρκικον χωριον και οτι η συμμαχια δεν θα επιτηθετε σε ελληνικα χωρια η συμμαχιες εκτος και αν δεχτει επιθεση.
δεν χρειαζεται να σηκωσουμε σημαια ονομαζοντας την hellas pride γιατι θα μας γαμησουν οι τουρκαλαδες αμεσα.σκεψου το να ησουν εσυ στη θεση τους και να εβλεπες συμμαχια με αντιστοιχο ονομα.απλα θα τα γραψουμε στα ελληνικα στο καταστατικο μας τα αλλα που ειπες
κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μάγκες για πείτε και σε μένα πως γίνεται η ανταλλαγή προϊόντων.
Περιμένω.
Για να δω αν μπορω να ανταλλάξω με κάποιον της συμμαχίας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φεύγω για καμιά ωρίτσα για Έκτακτη Επιθεώρηση στο Στόλο,να δω τα Harpoon μου και τα ξαναλέμε....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κύριοι του νοτιοανατολικού τομέα.....
Σε 48 λεπτάκια θα έχω την πρεσβεία στο 3.
Να κάνω κάτι????
νομιζω οτι πρεπει να περιμενεις λιγο οπως ολοι μας,μην δωσουμε στοχο
προτεινω να ενωθουμε επισημα απο την στιγμη που καποιος απο μας δεχτει επιθεση
οπως εχω ξαναγραψει στην περιοχη ηδη εχω κανει ενεργειες με αλλους ελληνες και εχω επαφες με την μια συμμαχια ηδη

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να σηκωσουμε σημαια ονομαζοντας την hellas pride γιατι θα μας γαμησουν οι τουρκαλαδες αμεσα.σκεψου το να ησουν εσυ στη θεση τους και να εβλεπες συμμαχια με αντιστοιχο ονομα.απλα θα τα γραψουμε στα ελληνικα στο καταστατικο μας τα αλλα που ειπες
κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου
Ρε δοριτι οι τουρκοι ειναι ανυπαρκτοι απο οτι ειδα δεν εχουν και καμια μεγαλη συμμαχια οι ελληνικες συμμαχιες ειναι κολοσοι τελος παντων το Hellas Pride ηταν απλος μια προταση ριχτε ιδεες παντος πιστευω οτι ειναι καλο το ονομα να παραπεμπη σε κατι ελληνικο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
νομιζω οτι πρεπει να περιμενεις λιγο οπως ολοι μας,μην δωσουμε στοχο
προτεινω να ενωθουμε επισημα απο την στιγμη που καποιος απο μας δεχτει επιθεση
οπως εχω ξαναγραψει στην περιοχη ηδη εχω κανει ενεργειες με αλλους ελληνες και εχω επαφες με την μια συμμαχια ηδη
Οτι ώρα θέλετε, σφυράτε.

Με το Hellas Pride συμφωνώ και εγώ πάντως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε δοριτι οι τουρκοι ειναι ανυπαρκτοι απο οτι ειδα δεν εχουν και καμια μεγαλη συμμαχια οι ελληνικες συμμαχιες ειναι κολοσοι τελος παντων το Hellas Pride ηταν απλος μια προταση ριχτε ιδεες παντος πιστευω οτι ειναι καλο το ονομα να παραπεμπη σε κατι ελληνικο.
κοιτα εχουν 12 μελη με γυρω στους 2000 κατοικους,υπαρχει συμμαχια κοντα μας που να ειναι μεγαλυτερη?εμενα τουλαχιστον ειναι πολυ κοντα μου
παντως μπορουμε να κανουμε και το αλλο,να ιδρυσουμε την συμμαχια και αυτοματως να συμμαχισουμε με c.t. και ολους τους συμμαχους της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom