Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
το παιχνιδι αποκταει ενδιαφερον :rockon: :rockon: :rockon:
εκανα μια επιδρομη αλλα τζιφος
ναυαρχε αυτος που σου επιτεθηκε ειναι σε μια συμμαχια τεραστια και εχουν χωριστει σε περιφερειες οπως και εμεις
καλο ειναι ο υπεξ ταρατσας να κλεισει συμφωνο μη επιθεσης με αυτους
εγω εχω κανει ενα προσυμφωνο με την arrow χωρις να φαινεται γιατι η περιοχη εκει ειναι δυσκολη
ειμαστε περιτριγυρισμενοι απο τουρκαλαδες
οσοι καινουριοι μπαινουν να επιλεγουν την περιοχη με αρνητικες συντεταγμενες(ο ναυαρχος ας πει ποια ειναι,νομιζω νοτιοδυτικη)
εγω ειμαι (-85/-10)
Ορθόν,νοτιοδυτική περιφέρεια.Εδώ μπορείτε να δείτε ΟΛΟ τον ΧΑΡΤΗ του παιχνιδιου και τις φυλές...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μάγκες, μια ερώτηση :
Έστω ότι δεν έχουμε στρατό (προτιμάμε ανάπτυξη π.χ.).
Τα πράγματα μας τα έχουμε όλα στην κρυψώνα , και ο επιτιθέμενος λογικά θα πάρει τα @@@@ρια μας...
Ο επιτιθέμενος όμως  δεν έρχεται για εισβολή αρπαγής....αλλά για εισβολή κανονική.....θέλει να καταλάβει το χωριό μας...... τι γίνεται ; Λογικά θα πάρουμε εμείς τα @@@@ρια του !
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι σε κάποιους από εμάς την έπεσαν ήδη....και άρα έχουν δεί πως δεν έχουμε αξιόλογο στρατό !
Λές????
νομίζω όμως για κάποιον που έχει ένα στοιχειώδη Στρατό τον συμφέρει να κάνει επιδρομές σε χωριά χωρίς στρατό παρά κανονική επίθεση,γιατί τον ενδιαφέρουν κυρίως οι πρώτες ύλες και όχι το ίδιο το χωριό...λέω εγώ τώρα...με το φτωχό μου το μυαλό!!!
κάποιος άλλος συναγωνιστής ίσως να έχει κάτι να προσθέσει...???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επισης ειμαι πολυ μακρια στη συμμαχια ct απο ολους τους υπολοιπους
στις 10 ληγει η ασυλια μου και χρειαζομαι ξυλο,πυλο και θελω να δωσω σιταρι και σιδερο
αν δεχτω επιθεση θα χασω πολλες πρωτες υλες
ακουω ιδεες και προτασεις

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
επισης ειμαι πολυ μακρια στη συμμαχια ct απο ολους τους υπολοιπους
στις 10 ληγει η ασυλια μου και χρειαζομαι ξυλο,πυλο και θελω να δωσω σιταρι και σιδερο
αν δεχτω επιθεση θα χασω πολλες πρωτες υλες
ακουω ιδεες και προτασεις
κρυψώνα δεν έχεις ρε δωρητή????

Επισκέπτης
Ναύαρχε πως λένε την συμμαχία που σου επιτέθηκε?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρε μάγκες, μια ερώτηση :
Έστω ότι δεν έχουμε στρατό (προτιμάμε ανάπτυξη π.χ.).
Τα πράγματα μας τα έχουμε όλα στην κρυψώνα , και ο επιτιθέμενος λογικά θα πάρει τα @@@@ρια μας...
Ο επιτιθέμενος όμως  δεν έρχεται για εισβολή αρπαγής....αλλά για εισβολή κανονική.....θέλει να καταλάβει το χωριό μας...... τι γίνεται ; Λογικά θα πάρουμε εμείς τα @@@@ρια του !
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι σε κάποιους από εμάς την έπεσαν ήδη....και άρα έχουν δεί πως δεν έχουμε αξιόλογο στρατό !
Λοιπόν το ερώτημα έχει απαντηθεί στο φόρουμ λιγα λόγια την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ σου ,δηλαδή το πρώτο σου χωριό δεν μπορεί να σου το πάρει κανείς,εκτός αν στην πέσει με καμια διακοσαριά καταπέλτες κάτι που προυποθέτει ΧΡΟΝΙΑ να δημιουργηθούν -με επίπεδα 10 και τέτοια.Άρα λοιπόν δεν κινδυνεύουμε από κατάληψη.
Υ.Γ Και οι κλώνοι ορισμένων θεωρούνται Πρωτεύουσες.Δευτερα χωριά γίνονται μετά την πλήρη ανάπτυξη των πρώτων......

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτο blade, αφου κανουμε καλη αναπτυξη πρεπει να φτιαξουμε και δυνατο στρατο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πάντως και νοτιοανατολικά,σύμφωνα με τον χάρτη χαλαρά είναι... :sunglasses:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον εγω τα ειπα με τον ξιφια για να οργανοθουμε Bull εισαι μεσα για την συμμαχια geopon ? doriti εσυ;
Να φτιαξουμε το καταστατηκο και τους κανονες της συμμαχιας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον εγω τα ειπα με τον ξιφια για να οργανοθουμε Bull εισαι μεσα για την συμμαχια geopon ? doriti εσυ;
μέσα...ο ξιφίας που το'ναι...?????μέσα στο παιχνίδι μιλάτε???

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ναύαρχε...αξιογαμήσιμη η Ιφιγένεια???? :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και αν ειναι και πιπινι κι ολας :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εννοειται οτι ειμαι μεσα,εχω πρεσβεια ετοιμη,οχι στο 3 ομως,εχω κανει συμφωνια με τους arrow με δυνατοτητα προσχωρησης και αλλων ελληνων
ο κινδυνος και εχθρος μας ειναι οι τουρκοι εκει οι οποιοι ειναι ισχυροι
νομιζω οτι η c.t. πρεπει να αποτελεσει προτυπο και να κινηθουμε στα χναρια της
επισης οτι οδηγιες και αποφασεις περνοντε να γραφοντε στο φορουμ του παιχνιδιου η το chat που εχει καθε συμμαχια ωστε να ειναι ευκολο για ολους να παρακολουθησουν το παιχνιδι αναλογα με την συμμαχια τους

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εννοειται οτι ειμαι μεσα,εχω πρεσβεια ετοιμη,οχι στο 3 ομως,εχω κανει συμφωνια με τους arrow με δυνατοτητα προσχωρησης και αλλων ελληνων
ο κινδυνος και εχθρος μας ειναι οι τουρκοι εκει οι οποιοι ειναι ισχυροι
νομιζω οτι η c.t. πρεπει να αποτελεσει προτυπο και να κινηθουμε στα χναρια της
επισης οτι οδηγιες και αποφασεις περνοντε να γραφοντε στο φορουμ του παιχνιδιου η το chat που εχει καθε συμμαχια ωστε να ειναι ευκολο για ολους να παρακολουθησουν το παιχνιδι αναλογα με την συμμαχια τους
ετσι,έτσι... :rockon: :rockon: :rockon:
ΒΡΑΣΙΔΑ κάνε briefing και τα σχετικά... :boobies:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μέσα...ο ξιφίας που το'ναι...?????μέσα στο παιχνίδι μιλάτε???
Ναι.
Κανονισα επειδη ο ξιφιας εκανε πρεσβεια στο 3 αλλα εχει ακομα μικρη παραγωγη να την ιδρυση καποιος απο εμας με μεγαλυτερη παραγωγη ωστε να την ανεβαση ποιο γρηγορα στο 4 η 5 για να μπουμε ολοι μεσα.
Δωστε ιδεες για τους κανονες και το καταστατικο και αυριο η μεθαυριο την κανουμε πραξη.
Για το καταστατικο σαν βαση θα εχουμε αυτο του ταρατσα με μερικες διπλωματικες προσθηκες σαν και αυτες που σου ανεφερα σε πμ bull.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν πρεπει να την κανουμε εδω την κουβεντα για το καταστατηκο η στο πριβε φορουμ οταν θα ιδρυσουμε την συμμαχια μην τυχων εχουμε τιποτα εξωσχολικους. :grin:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βρήκα μέσα στο φόρουμ του travian ένα χρήσιμο λινκ, με οδηγίες από την πρώτη ημέρα που παίζει κάποιος το παιχνίδι , για το πως πρέπει καλύτερα να κινηθεί.
Αναφέρεται βέβαια στους Ρωμαίους, αλλά χοντρικά ισχύει για όλους, εγώ έμαθα μερικά χρήσιμα πράγματα εκεί μέσα :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom