Αν την πας την πρεσβεια στο επιπεδο 4 θα μπορεσεις να καλεσεις αλλα 3 ατομα.Εχει κανείς πρεσβεία για να τον καλέσω?
Εμενα θα μπορουν να φτιαξουν πρεσβεια το πρωι μεχρι τοτε.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Αν την πας την πρεσβεια στο επιπεδο 4 θα μπορεσεις να καλεσεις αλλα 3 ατομα.Εχει κανείς πρεσβεία για να τον καλέσω?
στο χωριό σου μέσα έχτισες τίποτα???Αν την πας την πρεσβεια στο επιπεδο 4 θα μπορεσεις να καλεσεις αλλα 3 ατομα.
Εμενα θα μπορουν να φτιαξουν πρεσβεια το πρωι μεχρι τοτε.![]()
Στο ενα εχωστο χωριό σου μέσα έχτισες τίποτα???
Καληνύχτα ΒΡΑΣΙΔΑwww.freesmileys.org]Εγω σας καληνυχτιζω και παω για υπνο, το πρωι θα εχω και εγω πρεσβεια ταρατσα κανονισε να ανεβασεις την πρεσβεια σου να μπουμε και εμεις.
θελω συμμαχια τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
μου κανουν ντου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σωστος, εμενα μου μενουν μονο δυο μερες προστασιας μετα θα αρχισουν ταΝομίζω πως καλά τα πάμε για την ώρα.
Ακόμη έχω 5 μέρες προστασία από επιθέσεις....οπότε λέω να ανεβάσω κι άλλο τις πρώτες ύλες και τα κτίρια πριν κάνω στρατό.
Δεν μου χρειάζεται σύντομα.
Καλημέρα σας, σου έστειλα πρόσκληση βρασίδα!!!Εχω πρεσβεια και πλατεια συνελευσης μεχρι το βραδυ θα εχω στρατοπεδο και τους πρωτους μου Λεγεωναριους.
Ταρατσα το χωριο ειναι -15 -87.
o νικολας στη απεξω ε?Καλημέρα σας, σου έστειλα πρόσκληση βρασίδα!!!
Την πηρα.Καλημέρα σας, σου έστειλα πρόσκληση βρασίδα!!!
Ολοι θα μπουμε βρεεεεεεεεεε!!!o νικολας στη απεξω ε?
καλαααααααααααααααααααα
Το βράδυ θα έχω πρεσβεία στο επίπεδο 4 θα μπορώ να καλέσω άλλους 3, εσυ και ο kalis έχετε σειρά!o νικολας στη απεξω ε?
καλαααααααααααααααααααα
Το βράδυ θα έχω πρεσβεία στο επίπεδο 4 θα μπορώ να καλέσω άλλους 3, εσυ και ο kalis έχετε σειρά!