You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θελω συμμαχια τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
μου κανουν ντου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν χρειάζεται να έχει ο άλλος επίπεδο 3 πρεσβεία για να συμμετέχει...μόνο για να ιδρύσει κανείς συμμαχία χρειάζεται επίπεδο 3...!
Το καταλαβες?Δεν χρειαζεται ρε να εχει ο αλλος πρεσβεια στο επιπεδο 3 και στο ενα να την εχει γινεται αλλα θα πρεπει να τον προσκαλεσης εσυ.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν έχουμε στρατό καρδιά μου...θελω συμμαχια τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
Επισκέπτης
Πες και όνομα, βρασίδα και εσυ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Που να καταλάβει ο μπαγλαμάς....το μυαλό του μόνο στο φαγητό το έχει...www.freesmileys.org]Το καταλαβες?![]()
![](http://www.freesmileys.org/smileys/eatdrink020.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
σε 20' θα ξερω τι θα εχει καταφερει ο αντιπαλος.Δεν έχουμε στρατό καρδιά μου...![]()
ειχα 11 στρατιωτες μεσα,πασαλους επιπεδο 4ο κ 3 ανθρωπους που στηνουν παγιδες κ οχι πολλα εφοδια.
ελπιζω να τον γαμησω αυτον που επιτεθηκε!!!!!!!
Κατω τα χερια απο τον ελβις.θελω συμμαχια τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Τι να το κανεις ρε ελβις να μπεις στην συμμαχια αφου δεν εχου ουτε εναν στρατιωτη το πολυ πολυ να σου στειλουν κανα σιταρι.
Οταν σου κανουν επιθεσει τι γινεται σου κατασυρεφουν και τα κτιρια?
Δεν εχω πρεσβεια ακομα εγω δεν εχω αποφασηση ακομα σε τι στυλ να την φτιαξω.Πες και όνομα, βρασίδα και εσυ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τί όνομα???για τη Συμμαχία???Πες και όνομα, βρασίδα και εσυ
Φάτ'ς τα πλεμόνιασε 20' θα ξερω τι θα εχει καταφερει ο αντιπαλος.
ειχα 11 στρατιωτες μεσα,πασαλους επιπεδο 4ο κ 3 ανθρωπους που στηνουν παγιδες κ οχι πολλα εφοδια.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
bull σου έστειλα πρόσκλησηΤί όνομα???για τη Συμμαχία???Φάτ'ς τα πλεμόνια![]()
![]()
![]()
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατω τα χερια απο τον ελβις.
Τι να το κανεις ρε ελβις να μπεις στην συμμαχια αφου δεν εχου ουτε εναν στρατιωτη το πολυ πολυ να σου στειλουν κανα σιταρι.
Οταν σου κανουν επιθεσει τι γινεται σου κατασυρεφουν και τα κτιρια?Δεν εχω πρεσβεια ακομα εγω δεν εχω αποφασηση ακομα σε τι στυλ να την φτιαξω.![]()
Κάντο Barrock
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Mε περιστέρι την έστειλες???γιατί δεν γλιέπω τίποτας....bull σου έστειλα πρόσκληση
Επισκέπτης
Εγω έστειλα το πότε θα έρθει δεν το ξέρω!Mε περιστέρι την έστειλες???γιατί δεν γλιέπω τίποτας....![]()
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
λογικάστα μηνύματα δεν θα έπρεπε να φαίνεται...????Εγω έστειλα το πότε θα έρθει δεν το ξέρω!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αμα θες μπορω να φροντισω για τον εξοπλισμο σου σε πολεμικο υλικο αρκει να τα βρουμε με τις μιζεςσε 20' θα ξερω τι θα εχει καταφερει ο αντιπαλος.
Επισκέπτης
Δεν ξέρωλογικάστα μηνύματα δεν θα έπρεπε να φαίνεται...????
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Κουτουλατον τον πουστη.σε 20' θα ξερω τι θα εχει καταφερει ο αντιπαλος.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε χαλβά...μήνυμα μου έστειλες...ή γίνεται μέσω άλλης διαδικασίας???Δεν ξέρω![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Τι του εγραφες στο μηνυμα? ελα στην συμμαχια?Δεν ξέρω![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 136