Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Στα πελέ μας ο σέρβερ ρε μεγάλε...σας τα ελεγα εγω πας θα χασετε σ1 και δεν με ακουγατε οι αρχηγοι σας κανανε λανθασμενους χειρισμους τις τελευταιες 10 μερες και ετσι χασατε δικαια
Εγώ δεν θα ξεχάσω τις απίστευτες στιγμές γέλιου και τον χαβαλέ που κάναμε στο chat της Bourdela Brothers
Ουσιαστικά αυτό μας κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος του...Η ΠΑΡΕΑ!!!!
Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και την αγάπη μου σε όλα τα παιδιά της συμμαχίας...
Τι να πεί κανείς για...
Το Νάυαρχο-Ι4 άοπλο ή αλλιώς Βασιλάκη Καϊλα... καλημέρα του έλεγες..."λίγες ύλες ρε παιδιά" σου απαντούσε...
Τον Blade που όταν έμπαινε στο τσατ έπαιρνε φωτιά το πληκτρολογιο από τα σεντόνια που κατέβαζε...μπορεί να έκαψε και 5 πληκτρολόγια μέχρι τώρα...μόνο πόσες φορές πήγαινε για κατούρημα δεν μας έλεγε
Τον paterjohn με την αστείρευτη φαντασία του και τα εμπνευσμένα κείμενά του...πιάσε μια εξάδα αυγά από τα καλά πάτερ...
Τον Ηercula o οποίος δυστυχώς για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να μας αφήσει νωρίς με αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλη γειτονιά του...respect Hercula και να είσαι πάντα καλά...
Τον Ryu γνωστό και ως Νinja Hatsumi tην προσωποποιήση της σοβαρότητας
Τα 2 σάψαλα της συμμαχίας μας,τον pantremeno και τον idefix-Τchar με τις αλλαξοκωλιές τους στο πατάρι...
Τον doritis με τον Ταράτσα (τον 1ο αρχηγό της συμμαχίας που πρόσφερε πολλά αλλά στην πορεία τα βρόντηξε..) που όποτε ήταν και οι 2 μαζί στο chat το κάνανε μπουρδέλο....
Τον σύντροφο Bourdelix-vonmakoulis που έπινε τον φραπέ του με τις 36 ζάχαρες στις 22.00 το βράδυ
Τον Elrik-Kompton τον κατσικοκλέφτη με τα μεγαλύτερα ριφιφί της Συμμαχίας(Τεύτων γαρ)
Τον beavis τον γυναικοκατατκτητή(λέμε και καμια να περάσει η ώρα) που έχει και μια περιέργη έλξη με τα τηγάνια...σκύψεεεε
Τον Βοobo τον ΘΕΟ(τα λόγια είναι περιττά)
Τον Cannabix-mind,τον ΒΡΑΣΙΔΑ,τον cretan335-Ηawaii 5-0 που όλο ηυνόταν στν γκλίτσα τ τσοπάν'
Τον TilesTora-seretide που μας άφησε κι αυτός νωρίς και δεν έπερνε κανένας το account του...ας πρόσεχαν
Τους joker,patera,adesmeyto,sinequanon,allen221,osvd40,geopon,dark,john74,gt21,requiem(που χάθηκε αυτή η ψυχή???),dfwk(ουστ προδότη )...
Και φυσικά να μην ξεχάσω το πουλέν μας,τη μία και μοναδική ΑΜΑΖΟΝΑ μας που έδεσε τόσο πολύ στην παρέα μας και αποδείχθηκε πανάξιο και τιμημένο μέλος αυτής της συμμαχίας
Σε όλους εσάς θέλω να πώ ένα μεγάλο...
[move] [size=36pt]ΟΥΣΤ[/size] [/move]
Υ.Γ. Σχετικά με το παιχνίδι το μόνο που έχω να πώ είναι ότι η αναγνώριση όλων,φίλων και εχθρών ότι τους δέιξαμε τα ΠΕΛΕ μας σαν συμμαχία ενώ ξεκινήσαμε 3 μήνες μετά από τους υπόλοιπους για μένα τα λέει όλα