Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
σας τα ελεγα εγω πας θα χασετε σ1 και δεν με ακουγατε οι αρχηγοι σας κανανε λανθασμενους χειρισμους τις τελευταιες 10 μερες και ετσι χασατε δικαια  :rockon: :rockon:
Στα πελέ μας ο σέρβερ ρε μεγάλε... :cool2:

Εγώ δεν θα ξεχάσω τις απίστευτες στιγμές γέλιου και τον χαβαλέ που κάναμε στο chat της Bourdela Brothers :rockon: :rockon: :rockon:
Ουσιαστικά αυτό μας κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος του...Η ΠΑΡΕΑ!!!!
Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και την αγάπη μου σε όλα τα παιδιά της συμμαχίας...
Τι να πεί κανείς για...
Το Νάυαρχο-Ι4 άοπλο ή αλλιώς Βασιλάκη Καϊλα... :grin: καλημέρα του έλεγες..."λίγες ύλες ρε παιδιά" σου απαντούσε... :grin:

Τον Blade που όταν έμπαινε στο τσατ έπαιρνε φωτιά το πληκτρολογιο από τα σεντόνια που κατέβαζε...μπορεί να έκαψε και 5 πληκτρολόγια μέχρι τώρα...μόνο πόσες φορές πήγαινε για κατούρημα δεν μας έλεγε :2funny:

Τον paterjohn με την αστείρευτη φαντασία του και τα εμπνευσμένα κείμενά του...πιάσε μια εξάδα αυγά από τα καλά πάτερ... :P

Τον Ηercula o οποίος δυστυχώς για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να μας αφήσει νωρίς με αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλη γειτονιά του...respect Hercula και να είσαι πάντα καλά... :rockon:

Τον Ryu γνωστό και ως Νinja Hatsumi tην προσωποποιήση της σοβαρότητας :rockon:

Τα 2 σάψαλα της συμμαχίας μας,τον pantremeno και τον idefix-Τchar με τις αλλαξοκωλιές τους στο πατάρι... :boobies:

Τον doritis με τον Ταράτσα (τον 1ο αρχηγό της συμμαχίας που πρόσφερε πολλά αλλά στην πορεία τα βρόντηξε..) που όποτε ήταν και οι 2 μαζί στο chat το κάνανε μπουρδέλο.... :rockon:

Τον σύντροφο Bourdelix-vonmakoulis που έπινε τον φραπέ του με τις 36 ζάχαρες στις 22.00 το βράδυ :birdman:

Τον Elrik-Kompton τον κατσικοκλέφτη με τα μεγαλύτερα ριφιφί της Συμμαχίας(Τεύτων γαρ) :rockon:

Τον beavis τον γυναικοκατατκτητή(λέμε και καμια  :jerking: να περάσει η ώρα) που έχει και μια περιέργη έλξη με τα τηγάνια...σκύψεεεε :2funny:

Τον Βοobo τον ΘΕΟ(τα λόγια είναι περιττά)

Τον Cannabix-mind,τον ΒΡΑΣΙΔΑ,τον cretan335-Ηawaii 5-0 που όλο ηυνόταν στν γκλίτσα τ τσοπάν' :thefinge:

Τον TilesTora-seretide που μας άφησε κι αυτός νωρίς και δεν έπερνε κανένας το account του...ας πρόσεχαν :birdman:
Τους joker,patera,adesmeyto,sinequanon,allen221,osvd40,geopon,dark,john74,gt21,requiem(που χάθηκε αυτή η ψυχή???),dfwk(ουστ προδότη :birdman:)...
Και φυσικά να μην ξεχάσω το πουλέν μας,τη μία και μοναδική ΑΜΑΖΟΝΑ μας που έδεσε τόσο πολύ στην παρέα μας και αποδείχθηκε πανάξιο και τιμημένο μέλος αυτής της συμμαχίας :rockon: :rockon: :rockon:

Σε όλους εσάς θέλω να πώ ένα μεγάλο...

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[size=36pt]ΟΥΣΤ[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Υ.Γ. Σχετικά με το παιχνίδι το μόνο που έχω να πώ είναι ότι η αναγνώριση όλων,φίλων και εχθρών ότι τους δέιξαμε τα ΠΕΛΕ μας σαν συμμαχία ενώ ξεκινήσαμε 3 μήνες μετά από τους υπόλοιπους για μένα τα λέει όλα :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πω ρε πούστη μου τι κάψιμο φάγαμε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς λόγο χρόνου αναγκάστηκα να τα παρατήσω κάποια στιγμή αλλά ο pantremenos μαζί με την Ρένα κάλυψαν το κενό και τα πήγαν και πολύ καλύτερα από εμένα!
Αυτά που θα μου μείνουν είναι η απίστευτη γκρίνια όλων σας όταν σας απειλούσα με τις ύλες για να μεγαλώσει η πρεσβεία με τον elrik να είναι ο ρουφιάνος μου εκεί μέσα,τον blade με την απίστευτη πολυλογία του που ώρες ώρες μάλωνε με τον εαυτό του :2funny:, οι απίστευτες συζητήσεις με όλα τα παιδιά εκεί μέσα με πολύ γέλιο στα μπινελίκια με doriτι και bull και ότι ξευτέλισα τον summergay όταν είμασταν ακόμα αδύναμοι πουλώντας του τρέλα και σε αυτόν και στην συμμαχία του! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που αν και ξεκινήσαμε πολύ αργότερα καταφέραμε να ανέβουμε ψηλά!

[move] :rockon:[size=30pt]Βourdela Brothers 4 ever![/size] :rockon:[/move]

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο πρωτος ελληνικος σερβερ ελαβε τελος με την συμμαχια που ξεκινησαμε 11 μηνες πριν σχεδον απο εδω μεσα.
Κρατησαμε την σημαια των bourdela brothers ψηλα και ειμασταν η πιο πολυσυζητημενη συμμαχια του σερβερ.
Περασαμε ολοι πολυ καλα αν και λιωσαμε κυριολεκτικα οι περισσοτεροι απο εμας στο p.c.
To κερδος ολων μας ηταν οτι γιναμε μια μεγαλη και δεμενη παρεα.

Να ευχαριστησω απο μερους μου ολα τα παιδια ακομα και αυτα που φυγαν νωρις για τους δικους τους λογους και τον ταρατσα που ηταν ο πρωτος αρχηγος της συμμαχιας μας.
Επισυναπτω και το τελος για να το δουν οσοι δεν προλαβαν.

Αγαπητοί παίκτες του Travian,

Ο ἠλιος ἠδη ἐχει δὐσει, αλλά ακόμα οι εργάτες της μητρόπολης FTW συνεχίζουν τις εργασίες τους για να τελειώσουν το μεγαλοπρεπές μνημείο τους. Συνέχισαν να δουλεύουν μἐχρι τελικά στις 03:51, μετά από εβδομάδες με αἰμα, δἀκρυα και ιδρώτα, ένας εργάτης έβαλε τον τελευταίο λίθο στην πιο μεγαλοπρεπή κατασκευή στην ιστορία του Travian μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας των Νατἀριων.

Μαζί με την συμμαχία "FTW", ο "DimAth" ήταν ο πρώτος που τελείωσαι το Παγκόσμιο Θαύμα, χρησιμοποιώντας εκατομμύρια πρώτες ύλες που προστάτευσε με χιλιάδες γενναίους στρατιώτες. Γι' αυτό το λόγο είναι ο παίκτης "DimAth" που έλαβε τον τίτλο του "νικητή αυτής της εποχής"!

"schamahebei" ήταν ο άρχοντας της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας, ακολουθούμενος από τον "sterpasch" και τον "chris4444".
"Darkness" έσφαξε περισσότερο από κάθε άλλο και ήταν ο πιο τρομερός αρχηγός.
"oOaRisOo" ήταν ο πιο επιτυχημένος αμυντικός παίκτης, σφαγιάζοντας όλους τους εχθρούς του στις πύλες του, γεμίζοντας τις κοιλάδες γύρο από τα χωριά του με αίμα.

Εμείς, σαν ομάδα του Travian θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μείνατε μέχρι το τέλος και για την πίστη σας και την κατανόηση που μας δείξατε όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε

Σας χαιρετούμε,

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Travian

BOURDELA BROTHERS RULES  :rockon: :rockon: :rockon:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
TΑΡΑΤΣΑ ασε ησυχο τον BLADE  :rockon: :rockon: :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν εχω να πω τίποτα παραπάνω. O Bull τα ειπε όλα  :rockon: :rockon: :rockon:

Μόνο ένα μεγαλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά . Ηταν η καλύτερη παρέα που θα μπορουσε να έχει κανεις σε ενα τόσο μακροχρόνιο παιχνίδι και οχι μονο εκεί.

υ.γ. Vonmakoulis. MΠΡΑΒΟ  ρε φιλε . Τι μας θυμησες τώρα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Tώρα είμαστε στον σ2
Σαν ιδρυμα ανιάτων
χαχαχαχαχαχα
ελα ρε,δεν το ξερα.εγω επαιζα σερβερ 1 κ ειχα 3 χιλιαδες κατοικους στο endgame Κ ωρα στον σερβερ 5 με 800 κατοικους κ 3 χωρια.κριμα,ημουν αναμεσα σε σερβερ 2 κ 5

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ειστε αρρωστάκια ρεεεεε... :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω οχι.μ αρεσει να κανω κοντριτσες κ raid  με τα φιλαρακια μεταξυ μας κ εχει ενδιαφερον...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα σύντροφοι.
Έλεος όχι άλλο τραβιαν.
Πως αντέχετε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σε πόσους σέρβερ παίζεις ταυτόχρονα..???Μ'εχεις μπερδέψει...στον 1 στον 3 στον 2 και στον 5??? :o :boobies:
μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα.επαιζα στον 1 αλλα εγινε endgame κ ημουν αναμεσα σε 2 κ 5 κ τελικα διαλεξα τον 5 οποτε κ παιζω εδω πλεον.

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Ναυαρχε μπηκες και στον 4? :2funny:
Εχεις γερη κραση,αντεχεις να φτιαχνεις χωρια παλι απο την αρχη?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλη πρεζα το τραβιαν αλλα ευτυχως το εκοψα
βασικος λογος ηταν η ελλειψη χρονου καθως και το οτι καταλαβα πως γινοταν πουστιες με τους μοντς του παιχνιδιου και διαφορους παικτες
οπως και να εχει καταφερα να κλειδωθω και στους 2 σερβερ που συμμετειχα επειτα απο ανελεητα μπινελικια
το μονο που μου εμεινε απο το τραβιαν ειναι το φοβερο τσατ που καναμε και οτι γνωρισα πολυ καλα παιδια
συντροφοι να ειστε καλα και καλη επιτυχια σε οσους συνεχιζουν

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς έφυγα νωρίς.
Ακόμα το αντέχετε;
Ναύαρχε, φαίνεται ότι διαθέτεις αρκετές ώρες ελεύθερες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλη πρεζα το τραβιαν αλλα ευτυχως το εκοψα
βασικος λογος ηταν η ελλειψη χρονου καθως και το οτι καταλαβα πως γινοταν πουστιες με τους μοντς του παιχνιδιου και διαφορους παικτες
οπως και να εχει καταφερα να κλειδωθω και στους 2 σερβερ που συμμετειχα επειτα απο ανελεητα μπινελικια
το μονο που μου εμεινε απο το τραβιαν ειναι το φοβερο τσατ που καναμε και οτι γνωρισα πολυ καλα παιδια
συντροφοι να ειστε καλα και καλη επιτυχια σε οσους συνεχιζουν
Κατάφερες να τσακωθεις και στο τράβιαν ρε επιστήμονα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom