zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
11/-92 τωρα εστειλα τους 5(τελικα) λεγεωναριους στον pantremenos.
Στείλε τις προμήθειες..βλεπω εναν dfwk που εινα πολυ κοντα μου.
άστο άμα τους έστειλες...κρυψώνα σε τί επίπεδο την έχεις..???βλεπω εναν dfwk που εινα πολυ κοντα μου.
μια χαρά είναι οι ρωμαίοι και θα σου το αποδείξω...απο κτίρια τι έχεις..???στον παντρεμενο εστειλα τους λεγεωναριους μονο. τις προμηθειες θα τις στειλω τωρα στον dfwk. επιπεδο 1 κρυψωνα εχω. αστα να πανε ειναι οι ρωμαιοι
Ανέβασε κρυψώνα κι άλλο....σιταποθηκη επιπεδο2, αποθηκη πρωτων υλων επιπεδο1, κεντρικο κτιριο επιπεδο 3, πλατεια συνελευσης επιπεδο 1, στρατοπεδο και αγορα επιπεδα 1. κρυψωνα τωρα θα παει επιπεδο 2, τοιχος επιπεδο 1
Αρα δεν σου φταίνε οι ρωμαίοι...όταν εμείς εδώ φωνάζουμε απο την αρχή....ανάπτυξη πρ΄των υλών και κρυψώνα ..χέστε τα όλα τ'άλλα... ;)σιταποθηκη επιπεδο2, αποθηκη πρωτων υλων επιπεδο1, κεντρικο κτιριο επιπεδο 3, πλατεια συνελευσης επιπεδο 1, στρατοπεδο και αγορα επιπεδα 1. κρυψωνα τωρα θα παει επιπεδο 2, τοιχος επιπεδο 1
οταν περασει η επιθεσή στειλε πμ στο παιχνιδι να τους στειλω πισωστον παντρεμενο εστειλα τους λεγεωναριους μονο. τις προμηθειες θα τις στειλω τωρα στον dfwk. επιπεδο 1 κρυψωνα εχω. αστα να πανε ειναι οι ρωμαιοι
απο άυριο είσαι στο έλεος του Θεού...bull ασυλια ποσες μερες εχω?δεν ειναι μια βδομαδα?την προηγουμενη τριτη γραφτηκα και δεν μου εχει βγαλει ακομα τιποτα.
Αν μας άκουγες από την αρχή...δεν θα είχες πρόβλημα...παιδια με ειδαν μονο και αρχισανε. απο την συμμαχια τους και αλλος ο chorio μου ερχεται. συντ 4/-82
Μπαααα...για πλιάτσικο έρχονται...μια ερωτηση. μπορουν να μου παρουν το χωριο? μπορουν να καταστρεψουν τα κτηρια?
οταν περασει η επιθεσή στειλε πμ στο παιχνιδι να τους στειλω πισω
και ανεβασε επιπεδα στις κρυψώνες σου
ααααααααα
Οι στρατιώτες θα κάνουν 24 ωρες να ερθουν
σε μιση ωρα η κρυψωνα μου παει στο 5.πρωτες υλες εχω πολυ λιγες να μου παρουν εκτος απο σιδερο που εχω 700.το κακο ειναι οτι θα ξαναμπω την πεμπτη τωρα.λες οσο λειπω να μου λεηλατησουν το χωριο μου?απο άυριο είσαι στο έλεος του Θεού... Αν μας άκουγες από την αρχή...δεν θα είχες πρόβλημα...
Τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει...αφού έδιωξες τον στρατό και τις ύλες μην τρελένεσαι...απλά κάνε για τη συνέχεια αυτό που σου είπαμε... ;)
Δεν πειράζει...θα γίνουν ολα...κι εμείς εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε... ;)τι να κανω? να κανω ακυρωση και να τους στειλω στον dfwk?
φιλε μπουλ στην αρχη δεν το πολυκοιτουσα και δεν ασχολομουνα αλλα τωρα εχει αρχισει να μου κινει το ενδιαφερον.