boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Και εγω γαλατες εχω και με 10 φαλαγγιτες εχω παρει 5-6000 μοναδες υληςΟι μαλακοΓαλατες που εχω δεν ειναι για πολλα-πολλα επιθετικα.
Και εγω γαλατες εχω και με 10 φαλαγγιτες εχω παρει 5-6000 μοναδες υληςΟι μαλακοΓαλατες που εχω δεν ειναι για πολλα-πολλα επιθετικα.
Δε φτουράνε ρε boobo,της υπομονής είναι...πρώτος απ'όλους σας γράφτηκα και ακόμα είμαι στους 104 κατοίκους.....Καλησπερα ναυαρχε. Πως τα πανε οι Ρωμαιοι σου?
Nαύαρχε σου έχω άσχημα μαντάντα.....Δε φτουράνε ρε boobo,της υπομονής είναι...πρώτος απ'όλους σας γράφτηκα και ακόμα είμαι στους 104 κατοίκους.....
Γεια πεστα....Nαύαρχε σου έχω άσχημα μαντάντα.....
Γράφτηκα, ξεκινάς με ένα δικό σου νησάκι και αναπτύσσεσαι, αλλά δεν πρέπει να έχει γραφικά.... >
Ψόφια πράγματα....Γράφτηκα, ξεκινάς με ένα δικό σου νησάκι και αναπτύσσεσαι, αλλά δεν πρέπει να έχει γραφικά.... >
και εγω ρωμαιους εχω.γι αυτο παω σαν χελωνα?Οι Ρωμαιοι ειναι οι πιο αργοι στην αναπτυξη στην αρχη. Μετα ομως ....
Πρώτον ανέβασε την κρυψώνα σου όσο πιο πολύ μπορεις.Πάτα το plus και από τη δωρεάν πίστωση χρησιμοποίησε την επιλογή "ολοκλήρωσε τις εργασίες στο χωριό ΤΩΡΑ",για να ανεβάσεις την κρυψώνα έγκαιρα..παιδια εμενα με κανουν επιθεση σε 2 ωρες. μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αμυνθω καλυτερα? εχω 4 λεγεωναριους και δεν ειμαι σε συμμαχια.
οι δικές σου ποιες είναι????να δουμε ποιος ειναι πιο κοντά σου...παιδια πειτε μου συντεταγμενες για να στειλω τους 4 λεγεωναριους και οτι εμπορευμα εχω. summerland λεγεται το χωριο του. και συμμαχια boom-v. μετα την επιθεση θα μου δυαλισει οτι εχω κτησει? αν αφησω τους λεγεωναριους μεσα δεν εχω τυχη? το χωριο του εχει 270 κατοικους και εγω εχω 73