Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι αλλο καρβουνοοοοοο....πολυ αργει να αναπτυχθει.οταν με το καλο ξεκινησει η συμμαχια θα συμμετεχω και εγω ο γαλατης  :grin:    χωριο  beavis  x-74 y-43  και θα προτεινα να ξεκολιασουμε μια συμμαχια που εντοπισα με το ονομα TURK  κατι λεει και στα τουρκικα και ειναι μονο ενας παικτης!!να τον φαμε πριν μαζευτουν πολλοι τουρκαλαδες    :ak: :ak: :ak:   :uzi: :uzi: :uzi:    :hammer: :hammer: :hammer:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βull , ο ταρατσας δεν μιλαει. το εχει παρει σοβαρα. Βλεπω μολις τελειωσει η ασυλια να μας :knockinb: :knockinb: με την μια  :helpplea::2funny: :2funny: :2funny:
Μην αγχώνεσαι...έχουν γνώση οι φύλακες :cool2:
οχι αλλο καρβουνοοοοοο....πολυ αργει να αναπτυχθει.οταν με το καλο ξεκινησει η συμμαχια θα συμμετεχω και εγω ο γαλατης  :grin:    χωριο  beavis  x-74 y-43  και θα προτεινα να ξεκολιασουμε μια συμμαχια που εντοπισα με το ονομα TURK  κατι λεει και στα τουρκικα και ειναι μονο ενας παικτης!!να τον φαμε πριν μαζευτουν πολλοι τουρκαλαδες    :ak: :ak: :ak:   :uzi: :uzi: :uzi:    :hammer: :hammer: :hammer:
Αυτος θα είναι και ο πρώτος στόχος αδέρφια μου...αλήτες,πουλιά :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
  τελικα οταν τελειωνουν οι πρωτες υλές τελειωνει το παιχνιδι??? Ή επειδη εχω 8 κατοικους να περιμενω να τα τιναξει κανεις απο την πεινα (Αυτη ειναι τακτικη Ελληνικης κυβέρνησης).

Δεν καταλαβα στην αρχη τι εππεπε να κάνω και αρχιζα να χτιζω κτηρια και οχυρωσεις!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
  τελικα οταν τελειωνουν οι πρωτες υλές τελειωνει το παιχνιδι??? Ή επειδη εχω 8 κατοικους να περιμενω να τα τιναξει κανεις απο την πεινα (Αυτη ειναι τακτικη Ελληνικης κυβέρνησης).

Δεν καταλαβα στην αρχη τι εππεπε να κάνω και αρχιζα να χτιζω κτηρια και οχυρωσεις!!
Ρε τρουένο...πρώτα αναπτύσεις πρώτες ύλες και μετά κτήρια και τείχη!!!
πηγαινέ στα χωράφια και τα δάση και κάνε κλικ για αναβάθμιση να δεις σε πόση ώρα θα σου βγάλει ότι θα έχεις αρκετά υλικά για αναβάθμιση...μέχρι τότε... :coffee:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχει πολλους τουρκους οχι μονο εναν και κατι μου λεει οτι πανε να οργανωθουνε για να μας φανε
τους πρωτους που θα γαμησουμε θα ειναι αυτοι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχει πολλους τουρκους οχι μονο εναν και κατι μου λεει οτι πανε να οργανωθουνε για να μας φανε
τους πρωτους που θα γαμησουμε θα ειναι αυτοι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παντως καποιος φιλος ειπε κατι σωστο
οτι να μην εχουμε συμμαχια με κωδικο μπουρδελΑ γιατι καποιοι χρηστες ασχετοι μπορει να βλεπουν
θα μιλησουμε με πμ για το ονομα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μάγκες θα με κάνετε και μένα μέλος;
Πως γίνομαι και τι πρέπει να κάνω;
οποία βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οτι να μην εχουμε συμμαχια με κωδικο μπουρδελΑ γιατι καποιοι χρηστες ασχετοι μπορει να βλεπουν
Σωστός και στα 2 σου ποστ :thumbsup:
έλα να οργανωθούμε... :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μεχρι τότε ΒΡΑΣΙΔΑΣ θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας...πολύ αργεί το άτιμο... :tickedoff:
Aστα να πανε υπομονη και αγιος ο θεος.

φιλε στρατο την τελευταια μερα ασυλιας να φτιαξεις,πρωτα ανεβασε την παραγωγη κ φροντισε να ειναι ισοποση.οχι μονο σταρ' ή μονο ξυλα.
Αυτο κανω τωρα.

Μετα απο μια διακοπη ρευματος 1 ωρας και παλι εδω.

Η  :headbang: :headbang:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και εσυ ρευμα?
και εγω

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ο Ταράτσας έχω την εντύπωση ότι είναι πιο κοντά απ'όλους στο να ιδρύσει την Συμμαχία... :think:
Που είσαι ρε χοντρέ??? :rolleyes:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:think:δεν καταλαβαινω τι θα γινει αν το βγαλουμε μπουρδελα?ποιοι θα βλεπουν και τι εγινε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:think:δεν καταλαβαινω τι θα γινει αν το βγαλουμε μπουρδελα?ποιοι θα βλεπουν και τι εγινε?
θα μαθαίνουν τα μυστικά μας ρε χαλβά... :grin:δεν χρειάζεται να φαίνεται το bourdela...
θα τους αιφνιδιάσουμε....θα παίξουμε φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
θα μαθαίνουν τα μυστικά μας ρε χαλβά... :grin:δεν χρειάζεται να φαίνεται το bourdela...
Εγραψες παλι :2funny: Τετοια στρατηγικη ουτε ο Αλεφαντος :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποια μυστικα σου ρε χαλβα κρυψινε,λεσ και ο αλλος που θα δει μπουρδελα θα καταλαβει τι ειναι
ασε που οποιος καταλαβει το πιθανοτερο ειναι να ειναι μελος εδω και να προσχωρησει και στη συμμαχια μας
τελος παντων οποιος την φτιαξει πρωτος ας τη βγαλει οπως θελει

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ποια μυστικα σου ρε χαλβα κρυψινε,λεσ και ο αλλος που θα δει μπουρδελα θα καταλαβει τι ειναι
ασε που οποιος καταλαβει το πιθανοτερο ειναι να ειναι μελος εδω και να προσχωρησει και στη συμμαχια μας
τελος παντων οποιος την φτιαξει πρωτος ας τη βγαλει οπως θελει
Τα μυστικά της μεγάλης επίθεσης.... :grin:
www.freesmileys.org] [/url]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι