οχι αλλο καρβουνοοοοοο....πολυ αργει να αναπτυχθει.οταν με το καλο ξεκινησει η συμμαχια θα συμμετεχω και εγω ο γαλατης χωριο beavis x-74 y-43 και θα προτεινα να ξεκολιασουμε μια συμμαχια που εντοπισα με το ονομα TURK κατι λεει και στα τουρκικα και ειναι μονο ενας παικτης!!να τον φαμε πριν μαζευτουν πολλοι τουρκαλαδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μην αγχώνεσαι...έχουν γνώση οι φύλακεςΒull , ο ταρατσας δεν μιλαει. το εχει παρει σοβαρα. Βλεπω μολις τελειωσει η ασυλια να μας με την μια
Αυτος θα είναι και ο πρώτος στόχος αδέρφια μου...αλήτες,πουλιάοχι αλλο καρβουνοοοοοο....πολυ αργει να αναπτυχθει.οταν με το καλο ξεκινησει η συμμαχια θα συμμετεχω και εγω ο γαλατης χωριο beavis x-74 y-43 και θα προτεινα να ξεκολιασουμε μια συμμαχια που εντοπισα με το ονομα TURK κατι λεει και στα τουρκικα και ειναι μονο ενας παικτης!!να τον φαμε πριν μαζευτουν πολλοι τουρκαλαδες
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 930
- Πόντοι
- 96
τελικα οταν τελειωνουν οι πρωτες υλές τελειωνει το παιχνιδι??? Ή επειδη εχω 8 κατοικους να περιμενω να τα τιναξει κανεις απο την πεινα (Αυτη ειναι τακτικη Ελληνικης κυβέρνησης).
Δεν καταλαβα στην αρχη τι εππεπε να κάνω και αρχιζα να χτιζω κτηρια και οχυρωσεις!!
Δεν καταλαβα στην αρχη τι εππεπε να κάνω και αρχιζα να χτιζω κτηρια και οχυρωσεις!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε τρουένο...πρώτα αναπτύσεις πρώτες ύλες και μετά κτήρια και τείχη!!!τελικα οταν τελειωνουν οι πρωτες υλές τελειωνει το παιχνιδι??? Ή επειδη εχω 8 κατοικους να περιμενω να τα τιναξει κανεις απο την πεινα (Αυτη ειναι τακτικη Ελληνικης κυβέρνησης).
πηγαινέ στα χωράφια και τα δάση και κάνε κλικ για αναβάθμιση να δεις σε πόση ώρα θα σου βγάλει ότι θα έχεις αρκετά υλικά για αναβάθμιση...μέχρι τότε...
ημέχρι τότε...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σωστοοοοοοοοοοοοοοος
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει πολλους τουρκους οχι μονο εναν και κατι μου λεει οτι πανε να οργανωθουνε για να μας φανε
τους πρωτους που θα γαμησουμε θα ειναι αυτοι
παντως καποιος φιλος ειπε κατι σωστοεχει πολλους τουρκους οχι μονο εναν και κατι μου λεει οτι πανε να οργανωθουνε για να μας φανε
οτι να μην εχουμε συμμαχια με κωδικο μπουρδελΑ γιατι καποιοι χρηστες ασχετοι μπορει να βλεπουν
θα μιλησουμε με πμ για το ονομα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μάγκες θα με κάνετε και μένα μέλος;
Πως γίνομαι και τι πρέπει να κάνω;
οποία βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ
Πως γίνομαι και τι πρέπει να κάνω;
οποία βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει πολλους τουρκους οχι μονο εναν και κατι μου λεει οτι πανε να οργανωθουνε για να μας φανε
Σωστός και στα 2 σου ποστπαντως καποιος φιλος ειπε κατι σωστο
οτι να μην εχουμε συμμαχια με κωδικο μπουρδελΑ γιατι καποιοι χρηστες ασχετοι μπορει να βλεπουν
έλα να οργανωθούμε...
Aστα να πανε υπομονη και αγιος ο θεος.Μεχρι τότε ΒΡΑΣΙΔΑΣ θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας...πολύ αργεί το άτιμο...
Αυτο κανω τωρα.φιλε στρατο την τελευταια μερα ασυλιας να φτιαξεις,πρωτα ανεβασε την παραγωγη κ φροντισε να ειναι ισοποση.οχι μονο σταρ' ή μονο ξυλα.
Μετα απο μια διακοπη ρευματος 1 ωρας και παλι εδω.
Η
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν καταλαβαινω τι θα γινει αν το βγαλουμε μπουρδελα?ποιοι θα βλεπουν και τι εγινε?παντως καποιος φιλος ειπε κατι σωστο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα μαθαίνουν τα μυστικά μας ρε χαλβά... δεν χρειάζεται να φαίνεται το bourdela...δεν καταλαβαινω τι θα γινει αν το βγαλουμε μπουρδελα?ποιοι θα βλεπουν και τι εγινε?
θα τους αιφνιδιάσουμε....θα παίξουμε φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Εγραψες παλι Τετοια στρατηγικη ουτε ο Αλεφαντοςθα μαθαίνουν τα μυστικά μας ρε χαλβά... δεν χρειάζεται να φαίνεται το bourdela...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποια μυστικα σου ρε χαλβα κρυψινε,λεσ και ο αλλος που θα δει μπουρδελα θα καταλαβει τι ειναιθα μαθαίνουν τα μυστικά μας ρε χαλβά... δεν χρειάζεται να φαίνεται το bourdela...
ασε που οποιος καταλαβει το πιθανοτερο ειναι να ειναι μελος εδω και να προσχωρησει και στη συμμαχια μας
τελος παντων οποιος την φτιαξει πρωτος ας τη βγαλει οπως θελει
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τα μυστικά της μεγάλης επίθεσης....ποια μυστικα σου ρε χαλβα κρυψινε,λεσ και ο αλλος που θα δει μπουρδελα θα καταλαβει τι ειναι
ασε που οποιος καταλαβει το πιθανοτερο ειναι να ειναι μελος εδω και να προσχωρησει και στη συμμαχια μας
τελος παντων οποιος την φτιαξει πρωτος ας τη βγαλει οπως θελει
www.freesmileys.org] [/url]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει πμ και εδω και στο παιχνιδιΤα μυστικά της μεγάλης επίθεσης....
www.freesmileys.org] [/url]
βαλε σκαι θα δειξει ενα ταυρο που βαζει τα κερατα στο κωλο ενος ταυρομαχου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K