boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
να ρωτησω. στο 1 επιπεδο οι πρωτες υλες δινουν 5 αποδοση στο 2 , 9 στο 3 ποσο? μηπως συμφερει να αναβαθμιζω μια πηγη συνεχεια αντι να τις ανεβαζω ολες το ιδιο?
Σωστά είδες.Νομίζω πως είδα και τον elvis7 μέσα!
φιλε εχω αλλο λογαριασμο.αυτος ο ελβις7 ηταν ο 1ος μου λογαριασμος τον οποιο δεν χρησιμοποιω.Νομίζω πως είδα και τον elvis7 μέσα!
Όχι...για μένα μη βιάζεσαι!!!κάνε σωστή ανάπτυξη...άλλωστε τις 7 πρώτες μέρες δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς....να ρωτησω. στο 1 επιπεδο οι πρωτες υλες δινουν 5 αποδοση στο 2 , 9 στο 3 ποσο? μηπως συμφερει να αναβαθμιζω μια πηγη συνεχεια αντι να τις ανεβαζω ολες το ιδιο?
τίποτα μαν!όταν θα έχεις αρκετά υλικά θα σου βγάζει τονισμένα,ευδιάκριτα και πράσινα γράμματαεχεις δικιο απλα δεν φαινοντουσαν καλα τα γραματα !!!!! ευχαρισω bull
Αυτός ο Γαλάτης?επειδη σκεφτομουν να το παρατησω το παιχνιδι αλλα βλεπω μπουρδελο-ομαδα,αν γινεται θελω να μπω κ εγω στο team.
βεβαια ειμαι λιγο πιο μεγαλος χωριατης αλλα δεν πειραζει,ετσι ? ααα,ειμαι κ [glow=red,2,300]γαλατης[/glow] (οχι με την κακη εννοια ρεεεεεεεεεεεεεε)!!!
Μην κάνεις χαζές ερωτήσεις ελβις...επειδη σκεφτομουν να το παρατησω το παιχνιδι αλλα βλεπω μπουρδελο-ομαδα,αν γινεται θελω να μπω κ εγω στο team.
βεβαια ειμαι λιγο πιο μεγαλος χωριατης αλλα δεν πειραζει,ετσι ? ααα,ειμαι κ γαλατης (οχι με την κακη εννοια ρεεεεεεεεεεεεεε)!!!
Το Παγκόσμιο Θαύμα αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια της δημιουργίας. Μόνο ο δυνατότερος και πλουσιότερος παίκτης είναι σε θέση να χτίσει ένα τέτοιο τεράστιο έργο και να το υπερασπίσει ενάντια στους ζηλόφθονους εχθρούς.
Δαπάνες και χρόνος κατασκευής για το επίπεδο 1:
Ξύλο66700 | Πυλός69050 | Σίδερο72200 | Σιτάρι13200 | Κατανάλωση σιταριού1 | 2:30:00
Προύποθεσις:
Αρχαίο Σχέδιο κατασκευής
Εδω θα φτάσω σύντομα!!!
αυτος ειναι ηδη σε συμμαχια,στο αδερφατο των ιπποτων.Αυτός ο Γαλάτης?
Μην κάνεις χαζές ερωτήσεις ελβις...
εννοείται ότι είσαι ήδη Ιππότης της μεγάλης συμμαχίας που δημιουργείται
www.freesmileys.org] [/url]
Ζωγράφισες πάλι ρε Ταράτσα
www.freesmileys.org] [/url]
ΑΑΑΑΑ....ας φ'λάγοσαν!!!αφου του εδωσα ιδεα,γραφοντας οχι γαλατης με την κακη εννοια.
Εμείς ετοιμαζόμαστε για Ρωμαικά όργια!!!ωπα γιατι και γω Γαλατης ειμαι.
Με την καλη εννοια , αγαπη μου.
Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι
Εμείς ετοιμαζόμαστε για Ρωμαικά όργια!!!
Bull πλύσου, έρχομαι!
http://[URL unfurl="true"]www.psychicworld.net/romans.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετοιμος είμαι... :bigdick:
με τόσο λαό πυ είχε ο έλβις στη συναυλία του μόλις είμαστε έτοιμοι θα τ'ς πάρουμε σβάρα ολ'νούςΓαλάτες?????????? ου ου
[youtube=425,350]eg7HC8vwUhw[/youtube]