Επισκέπτης
οι ακαποτοι που γαμουσαν τη συλβια εχουν γινει στρατηγοι με σπαθια και φωτιεσ.οτι εγινε εγινε τυποι!!!ΤΟ τι και πωσ πεθανε ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ αυτουσ που ειναι περιεργοι. Προσεχουμε τυποι γιατι μετα απο λιγα χρονια
είναι χοντράδα και ασέβεια να ρωτάει κάποιος από ποιά αιτία απεβίωσε?αλλα παρ ολα αυτα με γραφεις στα @@ σου και εξακολουθεις να ρωτας...
Δεν ειναι μυστικοπαθεια ειναι στοιχειωδης λεπτοτητα και σεβασμος. Η "μαγικη" λεξη που λες και μονο σου ειναι "δικος μας ανθρωπος". Ηταν "δικο σου ανθρωπος" η κοπελιά; Εδω ειναι φορουμ απ οσο ξερω. Δεν ειναι καμμια οικογενιακη συγκεντρωση. Ενα φορουμ με παντελως αγνωστους που μαλιστα πολλες φορες δεν ειναι καν φιλικοι...
Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου λοιπον. Αληθεια προς τι τοση περιεργια και επιμονη;
οι ταλιμαπαν τυπε προσεχουν τα πυρα οι ακαποτοι .....πο πο τραγικο χορις κοποτα αυτη ειναι ταλιμπαν κομαντο αυτοκτονιας κριμα ευχομαι να μην παθαται κατι καλημερα.....
ναι ρε παιδια που ειναι ομως ο επαγγελματισμός της, δλδ είναι φορέας και κάνει και ακάποτο? τι σου φτάινε οι υπόλοιποι που σου δίνουν τα λεφτά τους για να περάσουν καλά; με αποτελεσμα να τους δίνεις το χειρότερο δώρο της ζωής τους.οι ταλιμαπαν τυπε προσεχουν τα πυρα οι ακαποτοι .....
Εχεις προσεξει οτι πολλες φορες λενε στα καναλια για παραδειγμα "εφυγε ο Θανασης Βεγγος απο καρδιακη προσβολη" ενω αλλες λενε "εφυγε ο Βασιλης Αυλωνιτης μετα απο πολυμηνη μαχη μ το θανατο" χωρις να λενε τηνν αιτία; Ξερεις γιατι γινεται αυτο; Γιατι ο εκλιποντας ή η οικογενεια του εχουν δηλωσει οτι δεν επιθυμουν τη δημοσιοποιηση της αιτίας. Δεν ειναι θεμα αν ειναι κατι υποπτο ή οχι ειναι θεμα της προσωπικης τους επιθυμιας.
Οσον αφορα το αν πληττεται ο κλαδος, αυτο δε με αφορα καθολου. Δεν ανηκω επαγγελματικα στον κλαδο ετσι κι αλλιως.
Τελος ας μην κρυβομαστε πισω απο τ δαχτυλο μας σε στυλ "δωσε τελος στις φημες". Δεν ειμα τοσο χαζη να μην ξερω ποτε η αποφαση εχει βγει πριν τη δικη ανεξαρτητα απο το τι θα πω εγω σ αυτη..
δωσε μασ τα φωτα σου ιστοριαγιατι ολοι σας ... γραφεται τοσα πολλα ? καλα η ασχημα?
δεν εχω να προσθεσω καμια πηροφορια βεβαια ...
αλλα ...διαφωνειτε μεταξυ σας στο ονομα καποιας ...
γιατι ?
ειναι αδικο
Παράσημα;:priest
τυπε τα παρασημα πανε και ερχονται...το αλλο ειναι η ιστοριαΠαράσημα;
OK τότε, επειδή αυτό που ενδιαφέρει προτίστως εδώ όσον αφορά την αιτία, είναι εάν ο θάνατος προήλθε από την γνωστή μεταδωτική ασθένεια ή ΟΧΙ, εάν λοιπόν ΔΕΝ προήλθε από αυτήν τότε μπορείς κάλιστα να το επιβεβαιώσεις και να πεις : ..."παιδιά ΔΕΝ είναι αυτή η αιτία δηλαδή (HIV), αλλά ΑΛΛΗ την οποία δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω"
Εάν είναι όντως έτσι η αλήθεια και το δηλώσεις θα δεις για πότε θα σταματήσει όλη αυτή η μορμούρα για την οποία παραπονιέσαι
Αλλιώς μπορείς να σιωπήσεις και να ....τρέχει ο κόσμος για εξετάσεις αίματος
Φιλικά