Νέα

Τραβεστί Σύλβια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι ακαποτοι που γαμουσαν τη συλβια εχουν γινει στρατηγοι με σπαθια και φωτιεσ.οτι εγινε εγινε τυποι!!!ΤΟ  τι και πωσ  πεθανε ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ αυτουσ που ειναι περιεργοι. Προσεχουμε τυποι γιατι μετα απο λιγα χρονια :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
αλλα παρ ολα αυτα με γραφεις στα @@ σου και εξακολουθεις να ρωτας...

Δεν ειναι μυστικοπαθεια ειναι στοιχειωδης λεπτοτητα και σεβασμος. Η "μαγικη" λεξη που λες και μονο σου ειναι "δικος μας ανθρωπος". Ηταν "δικο σου ανθρωπος" η κοπελιά; Εδω ειναι φορουμ απ οσο ξερω. Δεν ειναι καμμια οικογενιακη συγκεντρωση. Ενα φορουμ με παντελως αγνωστους που μαλιστα πολλες φορες δεν ειναι καν φιλικοι...
Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου λοιπον. Αληθεια προς τι τοση περιεργια και επιμονη;
είναι χοντράδα και ασέβεια να ρωτάει κάποιος από ποιά αιτία απεβίωσε?
η δική σου επιμονή να μην απαντάς σε κάτι τόσο απλό που σε ρωτούν εντείνει τα κουτσομπολιά και τις ράδιο-αρβύλες.. και για να μην ακουστούν άλλες χοντράδες και παπαριές κατά τη γνώμη μου θα έκανες πολύ καλά να δώσεις ένα τέλος σε όλα αυτά διαφυλάτοντας έτσι και τον σεβασμό στην εκλιπούσα που όπως λες ήταν και δικός σου άνθρωπος... αυτά...

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
πο πο τραγικο χορις κοποτα αυτη ειναι ταλιμπαν κομαντο αυτοκτονιας κριμα ευχομαι να μην παθαται κατι καλημερα.....

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
Εχεις προσεξει οτι πολλες φορες λενε στα καναλια για παραδειγμα "εφυγε ο Θανασης Βεγγος απο καρδιακη προσβολη" ενω αλλες λενε "εφυγε ο Βασιλης Αυλωνιτης μετα απο πολυμηνη μαχη μ το θανατο" χωρις να λενε τηνν αιτία; Ξερεις γιατι γινεται αυτο; Γιατι ο εκλιποντας ή η οικογενεια του εχουν δηλωσει οτι δεν επιθυμουν τη δημοσιοποιηση της αιτίας. Δεν ειναι θεμα αν ειναι κατι υποπτο ή οχι ειναι θεμα της προσωπικης τους επιθυμιας.

Οσον αφορα το αν πληττεται ο κλαδος, αυτο δε με αφορα καθολου. Δεν ανηκω επαγγελματικα στον κλαδο ετσι κι αλλιως.

Τελος ας μην κρυβομαστε πισω απο τ δαχτυλο μας σε στυλ "δωσε τελος στις φημες". Δεν ειμα τοσο χαζη να μην ξερω ποτε η αποφαση εχει βγει πριν τη δικη ανεξαρτητα απο το τι θα πω εγω σ αυτη..

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ενα θα πω μαγκεσ,αν ηξερε τη ειχε που ηξερε και δεχωταν να παν μαζι τησ χωρισ καποτα να σαπισει στο χωμα η σκρωφα.αν οχι κριμα που εφυγε.

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
οι ταλιμαπαν τυπε προσεχουν τα πυρα οι ακαποτοι ..... :priest: :priest: :priest: :priest:
ναι ρε παιδια που ειναι ομως ο επαγγελματισμός της, δλδ είναι φορέας και κάνει και ακάποτο? τι σου φτάινε οι υπόλοιποι που σου δίνουν τα λεφτά τους για να περάσουν καλά; με αποτελεσμα να τους δίνεις το χειρότερο δώρο της ζωής τους.
ΕΛΕΟΣ, και απεθυνομαι σε όλες τις κυρίες στη τελική το κράτος δίνει ένα αρκετό καλό βοήθημα το 2μηνο 1340€ περίπου, στη τελική να λες πως έχεις τον ιο και να απυθύνεσαι μόνο σε οροθετικούς καλύτερα θα το απολαμβάνεται και οι δυο ούτε σκουφάκια ούτε τίποτα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
απο την αλλη θα εινε βεβαια τρελοσ για δεσιμο αν καπιοσ παει να γαμισει τρανσ χωρισ καποτα μα για δεσιμο τρελοσ. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.404
Πόντοι
506
εγώ δεν πιστευω ότι πέθανε από AIDS, από αυτή την αρρώστια δεν πεθαίνεις από την μια μέρα στη άλλη, η Συλβια μεχρι πρόσφατα δούλευε επαγγελματικά, είχε φτιάξει μπλοκ και έκανε σιτι τουρ, αν είχε κάτι δεν νομίζω να το ``τραβήξει`` τόσο πολλή

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Παιδιά ...αλλιώς πεθαιναν απο AIDS τη δεκαετία του 80 και αλλιώς σήμερα.. Και ας μην ξεχναμε πως η εν λόγω ασθένεια κρατάει τον οργανσιμό σε ανοσοκαταστολή..δηλ το άτομο που πασχει γίνεται πιο επιρρεπές σε λοιμώξεις απ'ότι εμείς οι υπόλοιποι.
Σήμερα όμως υπάρχουν πολύ δυνατές θεραπείες, πολύ καλά αντιρετροίκά φάρμακα. Δεν νομίζω με το χαρακτήρα που είχε η συγκεκριμένη, απ'όσο θυμάμαι που εγραφε εδώ μεσα..ήτα ευγενέστατη και σοβαρή. Αν ήξερε οτι επασχε δε συναδει με το χαρακτήρα που προβαλλε εδώ μεσα ως επαγγελματίας πάντα!

Απο την άλλη είναι άκομψο να μιλάμε για αυτή με τέτοιο τρόπο.. Δείχνουμε μια απανθρωπια σε κάποιον άνθρωπο που μαθαμε πως ίσως πέθανε...και λασπολογούμε πάνω στην υστεροφημία του.

Αλλά γενικότερα έχω αρχίσει να αμφιβάλλω πολύ για το χαρακτήρα της πλειοψηφίας των ατόμων που γράφουν εδώ...και βλέπω πως το επίπεδο του site εχει πέσει κατακόρυφα σε σχέση με όταν πρωτοξεκίνησε, παρόλο οτι εκσυγχρονίστηκε και έγινε πλουσιοτερη η θεματολογία του (και τα εσοδα του πιστεύω)...
Και παρολο οτι μιλαμε για πουτανες..πιστευω πρέπει να υπαρχει ενα επιπεδο ηθους...και οχι αποκτηνωσης (που παρουσιαζεται τωρα)..

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχεις προσεξει οτι πολλες φορες λενε στα καναλια για παραδειγμα "εφυγε ο Θανασης Βεγγος απο καρδιακη προσβολη" ενω αλλες λενε "εφυγε ο Βασιλης Αυλωνιτης μετα απο πολυμηνη μαχη μ το θανατο" χωρις να λενε τηνν αιτία; Ξερεις γιατι γινεται αυτο; Γιατι ο εκλιποντας ή η οικογενεια του εχουν δηλωσει οτι δεν επιθυμουν τη δημοσιοποιηση της αιτίας. Δεν ειναι θεμα αν ειναι κατι υποπτο ή οχι ειναι θεμα της προσωπικης τους επιθυμιας.

Οσον αφορα το αν πληττεται ο κλαδος, αυτο δε με αφορα καθολου. Δεν ανηκω επαγγελματικα στον κλαδο ετσι κι αλλιως.

Τελος ας μην κρυβομαστε πισω απο τ δαχτυλο μας σε στυλ "δωσε τελος στις φημες". Δεν ειμα τοσο χαζη να μην ξερω ποτε η αποφαση εχει βγει πριν τη δικη ανεξαρτητα απο το τι θα πω εγω σ αυτη..

OK τότε, επειδή αυτό που ενδιαφέρει προτίστως εδώ όσον αφορά την αιτία, είναι εάν ο θάνατος προήλθε από την γνωστή μεταδωτική ασθένεια ή ΟΧΙ, εάν λοιπόν ΔΕΝ προήλθε από αυτήν τότε μπορείς κάλιστα να το επιβεβαιώσεις και να πεις : ..."παιδιά ΔΕΝ είναι αυτή η αιτία δηλαδή (HIV),  αλλά ΑΛΛΗ την οποία δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω"
Εάν είναι όντως έτσι η αλήθεια και το δηλώσεις θα δεις για πότε θα σταματήσει όλη αυτή η μορμούρα για την οποία παραπονιέσαι
Αλλιώς μπορείς να σιωπήσεις και να ....τρέχει ο κόσμος για εξετάσεις αίματος

Φιλικά

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
συγγνωμη επειδη μαλλον ειμαι χαζος...
ειπε κανεις οτι εκανε ακαποτα η Συλβια?
να διαβαζετε πριν γραφετε και να λειτουργει το μυαλουδακι

Helena_46

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
Κατ αρχην ο λογος που παραπονεθηκα για τη μουρμουρα ειναι οτι διαμορφωνεται ενα κλιμμα οτι εχω καποια υποχρεωση να απαντησω. Στην πραγματικοτητα και μονο οτι επιβεβαιωσα το θανατο της πολυ ηταν και το εκανα επειδη ειδα οτι καποιοι απο εδω την ηξεραν.
Απο εκει και περα υποδειξεις για το τι θα πω και τι δε θα πω με αμμεσο αποτελεσμα τι ευθυνη θα παρω για τα λεγομενα μου και τι οχι, λυπαμαι αλλα δε δεχομαι.
Ανακοινωση επιβεβαιωσης ή διαψευσης κανει ο θεραποντας ιατρος ή η οικογενεια. Εγω δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο και σε τελικη αναλυση γιατι να παρω τετοια ευθυνη ειδικα οταν μιλαμε για πραξεις αλλων.
Αν θελει ο κοσμος να τρεξει για εξετασεις αιματος ας τρεξει. Καλο θα τους κανει. Μπορει να βρουν και καμμια χοληστερινη. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι ΕΓΩ πρεπει να εχω καποιο ρολο σε αυτο ή να με ενδιαφερει ή να αναλαβω τετοια ευθυνη.
Αν καποιος ενδιαφερεται τοοοσο πολυ, ας στειλει μηνυμα στο προφιλ της στο facebook το οποιο προφανως διαχειριζεται καποιος απο την οικογενεια και ας ρωτησει εκει.

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
γιατι ολοι σας ... γραφεται τοσα πολλα ? καλα η ασχημα? 
δεν εχω να προσθεσω καμια πηροφορια βεβαια ...
αλλα ...διαφωνειτε μεταξυ σας στο ονομα καποιας ...
γιατι ?
ειναι αδικο

Επισκέπτης
:priest

Συνημμένα

• 20070403adf74181_175_lo.jpg
    20070403adf74181_175_lo.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
γιατι ολοι σας ... γραφεται τοσα πολλα ? καλα η ασχημα? 
δεν εχω να προσθεσω καμια πηροφορια βεβαια ...
αλλα ...διαφωνειτε μεταξυ σας στο ονομα καποιας ...
γιατι ?
ειναι αδικο
δωσε μασ τα φωτα σου ιστορια

Συνημμένα

• Cold War Heroes.jpg
    Cold War Heroes.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 48

sensi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Αν και δεν μου πεφτει λογος ουτε ειμαι φαν των μεταλαγμενων αλλα απο οτι καταλαβα εχει εξαφανιστει πανω απο ενα χρονο και κανενας δεν εχει κανει εξετασεις?

Ειπανε να εξασκουμε το σπορ αλλα να κοιταζομαστε και λιγο.
Τοσα χωνουμε για τα χομπι μας τα 80-100 ευρω για τον εαυτο θα μας πειραξουν?

Και σε οποιον δεν περισευουν παει στο συγγρος (λεει οτι ειχε μια περιπετεια το καλοκαιρι και εσπασε ή δεν εβαλε καποτα) και του την κανουν δωρεαν

Και στην τελικη αν ειχε η δεν ειχε και τι ειχε δεν εχει σημασια πια
Σημασια εχει το αν εχουμε και τι εχουμε εμεις.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
OK τότε, επειδή αυτό που ενδιαφέρει προτίστως εδώ όσον αφορά την αιτία, είναι εάν ο θάνατος προήλθε από την γνωστή μεταδωτική ασθένεια ή ΟΧΙ, εάν λοιπόν ΔΕΝ προήλθε από αυτήν τότε μπορείς κάλιστα να το επιβεβαιώσεις και να πεις : ..."παιδιά ΔΕΝ είναι αυτή η αιτία δηλαδή (HIV),  αλλά ΑΛΛΗ την οποία δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω"
Εάν είναι όντως έτσι η αλήθεια και το δηλώσεις θα δεις για πότε θα σταματήσει όλη αυτή η μορμούρα για την οποία παραπονιέσαι
Αλλιώς μπορείς να σιωπήσεις και να ....τρέχει ο κόσμος για εξετάσεις αίματος

Φιλικά

Συμφωνό και επαυξάνω. Στην τελική ας μην έδινε την πληροφορία ότι "έφυγε". Και αν ξέρει μόνον αυτό γιατί δε το αναφέρει. Βέβαια, έχει το κάθε δικαίωμα να το αναφέρει ή όχι, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, οπότε προς τι αυτή η υπεκφυγή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom