Νέα

Tραβέλια Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
παιδια ξερει κανεις μια τζενη τρανς απο σαλονικη; εχει κ προφιλ στο φατσα, μιλησα μαζι της τις προαλλες σε chat. κανεις εμπειριες;
Εγω ξερω την γιανουλα  την λενε και τζενη ... αυτην που βγενει στην γωνια στα φαναρια πριν απο εμενα ....μηπως λες αυτην ???

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω νινα, επειδη αυτην μονο στο IRC και στο φατσα την γνωρισα, απο κοντα δεν την ειδα, αλλα τεσπα ετσι κ αλλιως δε πολυ ψαχνομαι με αυτην.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μασαζακη ψωλαραρας full extra  !!! :bigdick: :happy:
και χυσιμο στις καυλομενες  βιζαρες μου ... αχχχχ
Μην ανυσηχείς καυλιάρα μου.
Όπως είπε θα έλθει σίγουρα ο giorgos58 να σε περιπειειθεί δεόντως.:zfuck: :fuck1: :kissass: :fuck2:
Ελπίζω και ανυπομονώ,  σύντομα και εγώ  :zfuck: :fuck1: :kissass: :fuck2: σε κανα μήνα που θα βρίσκομαι για λίγες ημέρες στην πόλη σου. ;)

IasonL

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Με τις νέες φωτό που έβαλε η Λουίζα σκέφτομαι να ανέβω σε εσάς τους βόρειους για μια εκδρομούλα..Πάλι βέβαια αν μαζευτούμε αρκετοί Αθηναίοι μπορεί και να πείσουμε τη Λουίζα να περάσει από τα μέρη μας :)

stefanosex

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
καποια ιρις που βαζει αγγελεια στοstar teletext την γνωριζει κανεις;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη η λουιζα που βγαινει?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ελα ρε Deker δεν κάνει για σένα αυτό το κορίτσι  :P ...πρέπει να ρωτήσεις τον πρόεδρο τον JohnWoo για αυτή  :bounce-glasses:
Λοιπόν η Λουίζα είναι απο τις παλιές καλές εποχές πρέπει να τα έχει τα χρονάκια της (δεν της φαίνεται) αλλά πολύ δυνατή δε...και σε υπηρεσίες και σε συμπεριφορά άψογη. Οι φωτό για μένα την κολακεύουν απίστευτα και τις δίνουν πόντους (και πελατεία) πρέπει να έχει γίνει επεξεργασία και αν όχι τότε το makeup έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Αν διαβάσετε σε παλιότερα πόστ είχα προτείνει την Λουίζα στο πρόεδρο της καρδιάς μας...και τα είχε δεί όλα απο την  :pipa2: που του έκανε έκτοτε την τίμησε αρκετές φορές...βγαίνει στην 26ης στην στάση ΠΑΡ-ΣΑΒ συνήθως αργά μετά τις 01.00 ...  

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και κατά φωνή και ο πρόεδρος!
Κοίτα σύμπτωση, τώρα μπήκα μετά από καιρό να δω τα τελευταία νέα από το μέτωπο και πέτυχα αυτό το ποστ. Να 'σαι καλά ρε Castell που με μνημονεύεις!!!

Όπως τα λέει ο Castell είναι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λουίζα σίγουρα δεν είναι όπως σε αυτές τις φωτογραφίες! Από εμφάνιση εγώ την θυμάμαι προς το μέτριο! Πρέπει να έχει πέσει photoshop ή ένας τόνος μακιγιάζ και επιπλέον απ' ότι φαίνεται έχει βάλει και βυζάκια, γιατί δεν θυμάμαι να είχε τέτοια πράγματα!
Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα τις υπηρεσίες της! Πριν χρόνια μου την είχε προτείνει ο Castell (και σου είμαι ακόμα υπόχρεος, ρε φίλε) και μου πήρε το πιο διαστημικό deep-throat τσιμπούκι που υπάρχει!!!
Ωστόσο έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ. Νομίζω μάλιστα ότι την τελευταία φορά είχαν πέσει κάπως οι υπηρεσίες και γι' αυτό δεν την ξανατίμησα. Άλλωστε μια που τώρα πια λόγω κρίσης και αλλαγής life-style κάνω εξορμήσεις σπάνια, προσπαθώ όσες επιλογές κάνω να είναι κάτι καινούργιο και να πιάνει τόπο!

Και για του λόγου το αληθές, Castell, κυκλοφορεί κάτι νέο και αξιόλογο τον τελευταίο χρόνο; Τι προτείνεις εσύ;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ελα να μαζευται σιγα σιγα η επιτροπη σοφων να δουμε που βασιζουμε :cheesy: :cheesy:
καστλ προεδρος μετα απο καιρο και μας λιπουν δαβιδ και αλ πατσινο
ο ανταποκριτης αθηνων τζον μακρικος ειναι πισω δυναμικος :2funny: :2funny: :2funny:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
καποια ιρις που βαζει αγγελεια στοstar teletext την γνωριζει κανεις;

Μακρυά. Βγαλμένη απο το χρονοντουλαπο της ιστορίας. Αγενέστατη. Ειχε παλια σπιτι στην Τσιμισκή αλλα μετα φαινεται επεσε έξω και κατέληξε στην περιοχή ευζώνων. Χάλι.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ελα να μαζευται σιγα σιγα η επιτροπη σοφων να δουμε που βασιζουμε :cheesy: :cheesy:
καστλ προεδρος μετα απο καιρο και μας λιπουν δαβιδ και αλ πατσινο
ο ανταποκριτης αθηνων τζον μακρικος ειναι πισω δυναμικος :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: ; όλοι στη μάχη της ενημέρωσης...... :2funny: :2funny:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Νινα Νινα εισαι εδω???
μηπως την ειδε κανεις????
δεν σηκωνει και τα τηλεφωνα.......

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
παιδια μια ερωτηση !!εχει κανενα μπουρδελο θεσσαλονικη με τρανσεξουαλ? καμια καλη ομως!!και αν οχι ποια ειναι η καλητερη απο πιατσες!?ευχαριστω πολυ!α για με δικο τις χορο

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σε smart στην 26 ης σήμερα σε ένα μπλε ποια είναι;με ξανθό Μάλι σγουρο;

Stories

Νέο!

Stories