Και κατά φωνή και ο πρόεδρος!
Κοίτα σύμπτωση, τώρα μπήκα μετά από καιρό να δω τα τελευταία νέα από το μέτωπο και πέτυχα αυτό το ποστ. Να 'σαι καλά ρε Castell που με μνημονεύεις!!!
Όπως τα λέει ο Castell είναι!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λουίζα σίγουρα δεν είναι όπως σε αυτές τις φωτογραφίες! Από εμφάνιση εγώ την θυμάμαι προς το μέτριο! Πρέπει να έχει πέσει photoshop ή ένας τόνος μακιγιάζ και επιπλέον απ' ότι φαίνεται έχει βάλει και βυζάκια, γιατί δεν θυμάμαι να είχε τέτοια πράγματα!
Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα τις υπηρεσίες της! Πριν χρόνια μου την είχε προτείνει ο Castell (και σου είμαι ακόμα υπόχρεος, ρε φίλε) και μου πήρε το πιο διαστημικό deep-throat τσιμπούκι που υπάρχει!!!
Ωστόσο έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ. Νομίζω μάλιστα ότι την τελευταία φορά είχαν πέσει κάπως οι υπηρεσίες και γι' αυτό δεν την ξανατίμησα. Άλλωστε μια που τώρα πια λόγω κρίσης και αλλαγής life-style κάνω εξορμήσεις σπάνια, προσπαθώ όσες επιλογές κάνω να είναι κάτι καινούργιο και να πιάνει τόπο!
Και για του λόγου το αληθές, Castell, κυκλοφορεί κάτι νέο και αξιόλογο τον τελευταίο χρόνο; Τι προτείνεις εσύ;