batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.492
- Πόντοι
- 606
απεχτο απλα ...που ζεις ρε μουτρο εσυ δεν διαβαζεις μονο ρωτας???
απεχτο απλα ...που ζεις ρε μουτρο εσυ δεν διαβαζεις μονο ρωτας???
φιλε προσωπικα νομιζω θα καταλαβεις τι εστι ηδονη!!τοσο καλή δλδ; δεν μπορούσα να βρω κάτι για την αννούλα!μάλλον δεν εψαξα καλά!
τ παιζει ρε μαγκες εδω ...εγω θα παω κ οτι γυνει
Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές !!! Ένα απο τα καλύτερα πουλέν του Βορρά!!! Πραγματικά απο κοντά είναι ακόμη καλύτερη απο ότι στις φωτογραφίες. Άμα την πετύχεις αξίζει με τα χίλια, απλά το θέμα που και στην Θεσσαλονίκη είχε είναι με τα ωράρια της και το τηλέφωνο που απαντούσε όποτε θυμόταν. Χαρακτήρας άψογος και βγάζει και χαβαλέ αν ταιριάξετε. Στα του αγώνα είναι πολύ καλή και δε θα σου πεί όχι σε σχεδόν τίποτα. Καθαρά για ενεργητικούς και μία απο τις προτιμήσεις - αδυναμία μου (αν αυτό σου λέει τίποτα).
εχω διαβασει ακουσει πολλα οπως κνα χει συντομα θα δουμε κ μειςΤα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές !!! Ένα απο τα καλύτερα πουλέν του Βορρά!!! Πραγματικά απο κοντά είναι ακόμη καλύτερη απο ότι στις φωτογραφίες. Άμα την πετύχεις αξίζει με τα χίλια, απλά το θέμα που και στην Θεσσαλονίκη είχε είναι με τα ωράρια της και το τηλέφωνο που απαντούσε όποτε θυμόταν. Χαρακτήρας άψογος και βγάζει και χαβαλέ αν ταιριάξετε. Στα του αγώνα είναι πολύ καλή και δε θα σου πεί όχι σε σχεδόν τίποτα. Καθαρά για ενεργητικούς και μία απο τις προτιμήσεις - αδυναμία μου (αν αυτό σου λέει τίποτα).
Ζητάει 80 !! Μάλλον θέλει να μαζέψει το εισιτήριο για επιστροφή στον Καναδά να κάνει καλλιστεία
τ παιζει ρε μαγκες εδω ...εγω θα παω κ οτι γυνει
φιλε jef23
σου προτεινω Ηρω,τερμα πατησιων μενει
ειναι καλο παιδι,και γενικα θα βγαλεις γουστα
ειδα αλλου οτι ρωτουσες.
Υ.Γ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.s
[/quote
Ηρω????
τερμα Πατησιων?
link?
τηλεφωνο?
οσο για το....παοκαρα πρωταθλημα.....παοκαρα πρωταθλημαχαχαχαχαχαχα παοκαρα πρωταθλημα χαχαχαχαχαχα
ενταξει από καναδα μπορει να μην είναι, αλλα αμα την δεις από κοντα, πεφτουν τα σαγονια κατω. δεν ξεχωρίζεις με τιποτα ότι είναι τρανς και είναι τοσο σεξυ που λες χαλαλι εστω για μια φορα. μεσω ιντερνετ δεν το εχει με την επικοινωνια αλλα από κοντα είναι πιο φιλικη σε κουβεντα.Ζητάει 80 !! Μάλλον θέλει να μαζέψει το εισιτήριο για επιστροφή στον Καναδά να κάνει καλλιστεία
εκεί με τους ταράνδους και τις φάλαινες !!!
οχι και 80 ρε μουτρο ελεως ....ενταξει από καναδα μπορει να μην είναι, αλλα αμα την δεις από κοντα, πεφτουν τα σαγονια κατω. δεν ξεχωρίζεις με τιποτα ότι είναι τρανς και είναι τοσο σεξυ που λες χαλαλι εστω για μια φορα. μεσω ιντερνετ δεν το εχει με την επικοινωνια αλλα από κοντα είναι πιο φιλικη σε κουβεντα.
ρε παιδια ποια τρανς γουσταρει να ειναι ενεργητικη το απολαμβανει και γουσταρει μικρους?ειναι καπιος σε παρομοια φαση με εμενα?θελω να παω με καπιοα που να γουσταρει να γαμαει αγορακια...τελευταια εμπειρια που ειχα ηταν απογοητευτικη και καταλαβα πως καποιες δεν το γουσταρουν να γαμανε...για να μην πεταω λεφτα απο δω και απο κει για να διαπιστωνω πως δεν αξιζουν αν καπιος γνωριζει σχετικα ας μου προτεινει καποια...τζουλη,φενια και ναντια μοορε εχω παει θελω μια νεα εμπειρια με καποια...ευχαριστω δεκτα τα πμ απο φιλους.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
ειπα εγω να της τα δωσεις?οχι και 80 ρε μουτρο ελεως ....
Ζητάει 80 !! Μάλλον θέλει να μαζέψει το εισιτήριο για επιστροφή στον Καναδά να κάνει καλλιστεία
εκεί με τους ταράνδους και τις φάλαινες !!!