Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
την δοκιμασες τελικα ? αξιζει ? κοστος και προγραμμα;
να αναφερω οτι στο πρωτο τηλ εκλεισα ευκολα ραντευου τ οποιο ραντευου ομως δεν εγυνε ποτε η κοπελα δεν σεικοσε ποτε τ τηλ ενω εγω την πηρα 4 φωρες ..
δευτερη προσπαθεια καλω γυρο στης 9 τ βραδυ ηταν αρκετα ειρωνικια στ τηλ με αποτελεσμα να μην κλεισω ραντευου ....τριτη προσπαθεια εκλεισα παλυ ευκολα ραντευου με επυτηχεια αυτην τη φωρα ...εμφανιση κοπελας 5 χρονια μεγαλητερη απο φωτο χωρος οχι οτυ ποιο καθαρος,,,στ τ αγωνα καλα πρωκατακτικα μ πολλα γλυψηματα και χαδακια και τ σχετηκα πυσωκολιτο στα τεσερρα και καταθεση απο μενα σχετικα γρηγορα τ ραντευου κρατισε 40 λεπτα η κοπελα δεν δεχτηκε μ τ τρωπο της αλλη σταση δεν τ θεωρώ ξεπετα
αλλα μαλων δεν θα υπαρξει αλλη συναντιση και αυτο γιατι κατυ στραβωσε μεσα μου απο την πρωτη στυγμη κωστο 50
Χρόνια πολλά καυλαρεΚαλησπέρα ,χρόνια πολλά .
χρόνια πολλά Τζούλια με όμορφη ψωλι σου
:-* :-*χρόνια πολλά Τζούλια με όμορφη ψωλι σου
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Πολυ τουπε,θυμιζει λιγο την Σανραιζ. Περασμενα μεγαλεια...να αναφερω οτι στο πρωτο τηλ εκλεισα ευκολα ραντευου τ οποιο ραντευου ομως δεν εγυνε ποτε η κοπελα δεν σεικοσε ποτε τ τηλ ενω εγω την πηρα 4 φωρες ..
δευτερη προσπαθεια καλω γυρο στης 9 τ βραδυ ηταν αρκετα ειρωνικια στ τηλ με αποτελεσμα να μην κλεισω ραντευου ....τριτη προσπαθεια εκλεισα παλυ ευκολα ραντευου με επυτηχεια αυτην τη φωρα ...εμφανιση κοπελας 5 χρονια μεγαλητερη απο φωτο χωρος οχι οτυ ποιο καθαρος,,,στ τ αγωνα καλα πρωκατακτικα μ πολλα γλυψηματα και χαδακια και τ σχετηκα πυσωκολιτο στα τεσερρα και καταθεση απο μενα σχετικα γρηγορα τ ραντευου κρατισε 40 λεπτα η κοπελα δεν δεχτηκε μ τ τρωπο της αλλη σταση δεν τ θεωρώ ξεπετα
αλλα μαλων δεν θα υπαρξει αλλη συναντιση και αυτο γιατι κατυ στραβωσε μεσα μου απο την πρωτη στυγμη κωστο 50
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Πολυ τουπε,θυμιζει λιγο την Σανραιζ. Περασμενα μεγαλεια...
μουτρο τ λευφτα που θα δωσεις για να παρεις ενα εσκορτ για μια ωρα ποσα ειναι ξερεις?????ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι, έτσι από απλή περιέργεια και μόνο και χωρίς ίχνος ειρωνείας από μεριάς μου και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν...το τονίζω, από απλή περιέργεια και μόνο...πηγαίνετε με τρανς για να δοκιμάσετε και τους δυο ρόλους, είστε bi, γουστάρετε να πηδάτε άνδρες με γυναικεία όψη ή κάτι άλλο;τ
καλες γιορτες καυλα!!Καλημέρα σε όλα τα αγόρια . Και καλές γιορτές να έχετε .