Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κανονας, δεν γαμαμε πιο ακριβα από ότι πιο ομορφες.
όταν υπαρχουν μοντελε στα 20 ευρω στην φυλης αυτοι που σκανε στα σιτυτουρ 100ρια χαλανε την πιατσα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.488
Πόντοι
34.538
όταν υπαρχουν μοντελε στα 20 ευρω στην φυλης αυτοι που σκανε στα σιτυτουρ 100ρια χαλανε την πιατσα
Τα μπερδευεις..
Δεν γαμαμε πιο ομορφες.αλλα πιο πολυ ωρα και σε πιο καθαρο χωρο..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

μουτρο εχεις μπερδεψει τ πουτσα μ τ βουρτσα ...Για τραν μιλαμαι τοση ωρα...

mikeTSlover

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
χαχα πλακα πλακα αυτη η βαλεριανα ειναι για να την παιξω κ απτο pc τωρα ,φωτιαααα .

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061

Γράφω την εμπειρία μου με αυτήν: βραζιλιάνα, κάπου στο καπνεργοστάσιο, ελάχιστα αγγλικά, λίγο παχουλούλα (από τις ορμόνες), καλό βυζί και χοντρό εργαλείο. Την πήρα παθητική, ήταν στενή αρκετά ( :idiot:) αλλά ευγενική  και γλυκειά. Δεν κράτησε πολύ και γι' αυτό θύμισε λίγο ξεπέτα... Για ένα 50άρικο, είναι ΟΚ

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
φιλε μ αν αυτη ειναι βραζιλιανα εγω ειμαι ελικοπτερο απατσι

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Τέτοια δήλωσε, δεν μπου πέφτει λόγος. Ελληνίδα δεν είναι, ούτε ευρωπαία ...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Γράφω την εμπειρία μου με αυτήν: βραζιλιάνα, κάπου στο καπνεργοστάσιο, ελάχιστα αγγλικά, λίγο παχουλούλα (από τις ορμόνες), καλό βυζί και χοντρό εργαλείο. Την πήρα παθητική, ήταν στενή αρκετά ( :idiot:) αλλά ευγενική  και γλυκειά. Δεν κράτησε πολύ και γι' αυτό θύμισε λίγο ξεπέτα... Για ένα 50άρικο, είναι ΟΚ

ρε μουτρο απο τ ξερω πισω απο χοντο ομονια ειναι αυτη...εχω αναφερθει προσφατα αλλα εμενα με ξερει κ ολας και παιζω αλλη μπαλα ...

dimitris69696969

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
20
Πόντοι
0
ρε μουτρο απο τ ξερω πισω απο χοντο ομονια ειναι αυτη...εχω αναφερθει προσφατα αλλα εμενα με ξερει κ ολας και παιζω αλλη μπαλα ...

εκει κανει πιατσα η εχει χωρο? κουαξ ερωτηση: αξιζει το 50αρικο μαζι της?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
εκει κανει πιατσα η εχει χωρο? κουαξ ερωτηση: αξιζει το 50αρικο μαζι της?
ρε μουτρο ρωτας εμενα που ξερεις οτι μια φωρα θα τ δωσο και μετα θα γυνει η φαση οπως θελω εγω ..γνωριζομαστε χρονια δεν πιανομαι τ ν σ πω ...εγω παντος πρυν χρονια ειχα παθει πλακα μαζυ της

Panagiotisili1992

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια ειμαι πολυ απειρος με τρανς θελω καποιοι απο εσας που γνωριζετε να μου προτεινετε καποια ομορφη με νορμαλ εργαλειο και οχι πολλα χρηματα

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061

Κουαξ, δεν ξέρω αν είναι βραζιλιάνα ή αρειανή, πάντως συμφωνούμε ότι για τα 50 είναι μια χαρά. Τώρα πήγε σε ένα ισόγειο κοντά στη Λένορμαν, θα φύγει λέει για Λονδίνο και μόλις επιστρέψει (20/01 και μετά) μπορεί να πάει Καλλιθέα !

Πρεπει να υπάρχει Airbnb για τρανσ μάλλον !! ;-)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Κουαξ, δεν ξέρω αν είναι βραζιλιάνα ή αρειανή, πάντως συμφωνούμε ότι για τα 50 είναι μια χαρά. Τώρα πήγε σε ένα ισόγειο κοντά στη Λένορμαν, θα φύγει λέει για Λονδίνο και μόλις επιστρέψει (20/01 και μετά) μπορεί να πάει Καλλιθέα !

ενδεχομενος..εγω πρην 10 περοπου στ χοντο ...μου ειχε πει για σπυτι πτι ψαχνει

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
ρε μουτρο ρωτας εμενα που ξερεις οτι μια φωρα θα τ δωσο και μετα θα γυνει η φαση οπως θελω εγω ..γνωριζομαστε χρονια δεν πιανομαι τ ν σ πω ...εγω παντος πρυν χρονια ειχα παθει πλακα μαζυ της

Εκει στην Καβαλας στο υψος του Κηφησου λες... καλα ηταν τοτε!

Menios star

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
14
Πόντοι
0

Από Βουλγαρία είναι ρε παιδιά.
Από Β ξεκινά κ αυτό.
Τα τιμα τα λεφτά της.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Από Βουλγαρία είναι ρε παιδιά.
Από Β ξεκινά κ αυτό.
Τα τιμα τα λεφτά της.

για αλλους ναι γ αλλους οχι ν τ λεμε ολα .....εγω παντος δεν εχω παραπονο μια χαρα μ εχει φερθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom