junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
lycienr, από φάτσα τι λέει ? μαλακή ή σκληρή ?
Οποιος ακουει τον λαγνο περναει καλα.....1 ωρα μουτρο απο τισ ποιο ενδιαφερων κωλοτρυπιδες εβερ μουτρο
πολύ δυνατό παιδί ! μικρό βυζί (ορμόνες) και με τρομερή διάθεση. Από τα πλέον καλοξοδομένα πενηντάρικα που έχω επενδύσει σχετικώς. Κάθε φορά καθόμαστε πάνω από μια ώρα. Ποτέ δεν έχει κοιτάξει ρολόι. Ευγενέστατη, πεντακάθαρη και ..............παθητικότατη. Αποκλειστικά για ενεργητικούς παίχτες. Για εμένα από τα τοπ άτομα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Δοκιμάστε εδο είναι κρος αλά είναι πολύ καυλιαρα. Συστήνω 100% ενγγυηση και στους διο ρόλους
.https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]επαναλαμβόμενη διαφήμιση/spam[/color]
[/quote]
ξερεις πως λεγετε αυτο μουτρο ετσι???>
ναι, η Νάντια ειναι και ενεργητική.Καλησπερα... Η Ναντια η οποια ειναι και συγγρου ειναι ενεργητικη? Αξιζε? Υχαριστω
ποιά Νικόλ;Με την Νικολ εχει παει κανενασ?
αυτή με τον μεγάλο πούτσο που ειναι λιγο μαυρουλα...ποιά Νικόλ;
δεν ειναι μαυρούλα, είναι σαν Απάτσι με χείλη σιλικόνης.. εχει καλοσχηματισμενο κορμι με πολυ γυμνασμενο κωλο και πλάκα στήθος... απο υπηρεσίες μέτριες προς το καλό.. αρκει να πας στο διαμερισμα της (μη την παρεις απο Συγγρου, θα ειναι βιαστικη)αυτή με τον μεγάλο πούτσο που ειναι λιγο μαυρουλα...
δεν ειναι μαυρούλα, είναι σαν Απάτσι με χείλη σιλικόνης.. εχει καλοσχηματισμενο κορμι με πολυ γυμνασμενο κωλο και πλάκα στήθος... απο υπηρεσίες μέτριες προς το καλό.. αρκει να πας στο διαμερισμα της (μη την παρεις απο Συγγρου, θα ειναι βιαστικη)
Ποια η διαφορά γλυκομούτσουνε? εγω πάντα όποτε την εχω πάρει ήταν βιαστική και ζητούσε και επιπλέον χρήματα...αν και το σωμα της το γουσταρω με χιλια και θα την ξαναπάρω γιατι με τρελαινει...
δείχνει άλλη συμπεριφορά από κοντά όταν πας με ραντεβου στο διαμέρισμα της?
δεν τη πετυχαίνω στη Συγγρού τελευταία..ουτε αυτη ουτε τη Σαμπρινα... (νομίζω για ενεργητικές είναι οι καλυτερες)...
εκτός αν υπαρχει και καμια αλλη απο Συγγρου?
τυρί φέτα είναι ρε φίλε;lycienr, από φάτσα τι λέει ? μαλακή ή σκληρή ?
τουμπανο τ μωρο κ επιτελούς αθηνα
εχεις απολυτο δυκιο δεν αξιζειΈχω πάει μαζί της .
Κάκιστη συμπεριφορά και προτιμά μόνο μια στάση
Μαύρο στη συγκεκριμένη