Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
lycienr, από φάτσα τι λέει ? μαλακή ή σκληρή ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
πολύ  δυνατό  παιδί  !  μικρό βυζί (ορμόνες) και με τρομερή διάθεση. Από τα πλέον καλοξοδομένα πενηντάρικα που έχω επενδύσει σχετικώς.  Κάθε φορά καθόμαστε πάνω από μια ώρα.  Ποτέ δεν έχει κοιτάξει ρολόι. Ευγενέστατη, πεντακάθαρη και ..............παθητικότατη.  Αποκλειστικά για ενεργητικούς παίχτες. Για εμένα από τα τοπ άτομα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αψογος :hi:

ALEX MASSEUR

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμάστε εδο είναι κρος αλά είναι πολύ καυλιαρα. Συστήνω 100% ενγγυηση και στους διο ρόλους
.
warnmute.gif
 επαναλαμβόμενη[/URL] διαφήμιση/spam

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Δοκιμάστε εδο είναι κρος αλά είναι πολύ καυλιαρα. Συστήνω 100% ενγγυηση και στους διο ρόλους
.https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]επαναλαμβόμενη διαφήμιση/spam[/color]
[/quote]
ξερεις πως λεγετε αυτο μουτρο ετσι???>

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886
Με την Νικολ εχει παει κανενασ?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
αυτή με τον μεγάλο πούτσο που ειναι λιγο μαυρουλα...
δεν ειναι μαυρούλα, είναι σαν Απάτσι με χείλη σιλικόνης.. εχει καλοσχηματισμενο κορμι με πολυ γυμνασμενο κωλο και πλάκα στήθος... απο υπηρεσίες μέτριες προς το καλό.. αρκει να πας στο διαμερισμα της (μη την παρεις απο Συγγρου, θα ειναι βιαστικη)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
δεν ειναι μαυρούλα, είναι σαν Απάτσι με χείλη σιλικόνης.. εχει καλοσχηματισμενο κορμι με πολυ γυμνασμενο κωλο και πλάκα στήθος... απο υπηρεσίες μέτριες προς το καλό.. αρκει να πας στο διαμερισμα της (μη την παρεις απο Συγγρου, θα ειναι βιαστικη)

Ποια η διαφορά γλυκομούτσουνε? εγω πάντα όποτε την εχω πάρει ήταν βιαστική και ζητούσε και επιπλέον χρήματα...αν και το σωμα της το γουσταρω με χιλια και θα την ξαναπάρω γιατι με τρελαινει...
δείχνει άλλη συμπεριφορά από κοντά όταν πας με ραντεβου στο διαμέρισμα της?

δεν τη πετυχαίνω στη Συγγρού τελευταία..ουτε αυτη ουτε τη Σαμπρινα... (νομίζω για ενεργητικές είναι οι καλυτερες)...
εκτός αν υπαρχει και καμια αλλη απο Συγγρου?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Ποια η διαφορά γλυκομούτσουνε? εγω πάντα όποτε την εχω πάρει ήταν βιαστική και ζητούσε και επιπλέον χρήματα...αν και το σωμα της το γουσταρω με χιλια και θα την ξαναπάρω γιατι με τρελαινει...
δείχνει άλλη συμπεριφορά από κοντά όταν πας με ραντεβου στο διαμέρισμα της?

δεν τη πετυχαίνω στη Συγγρού τελευταία..ουτε αυτη ουτε τη Σαμπρινα... (νομίζω για ενεργητικές είναι οι καλυτερες)...
εκτός αν υπαρχει και καμια αλλη απο Συγγρου?

εγω που της εχω παρει κ τ δυο σαν ενεργητικος μπορώ να πω οτι η Σαμπρινα ειναι φωτια η Νικολ μαγκες πολυ ευγενικη και χαλαρη αλλα παπαδες δεν κανει ....Σαμπρηνα μπωρει κ ναι ξανα...Αν και δεν ξανα παω συγγρου πλεων τ εχω κόψει εντελος....

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Για Νικολ φιλος αδικα χρηματα
θα πεταξεις τα λεφτα σου φιλε
βιαστικη και δεν θα βγαλεις γουστα
τελευταια την ειδα σε σμαρτακι,αλλη φορα σε τζιπ.

• Like
Αντιδράσεις: niced

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
εχεις καπιος προσφατη εμπειρια??την θελω ενεργητικη απο προσοντα πως παει?αν καπιος εχει βρεθει μαζι της ας μου πει αν αξιζει... γενικα μου αρεσουν οι μεγαλες τρανς εμπειρες πιο πολυ... :)

Algeria

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Έχω πάει μαζί της .
Κάκιστη συμπεριφορά και προτιμά μόνο μια στάση
Μαύρο στη συγκεκριμένη

Stories