ειναι γυναικες και μαλιστα γυφτισεςΕχει κανενας συνάδελφος κανενα review για τις νεες αφίξεις στην Λεωφόρο της αμαρτίας, απέναντι αυτη την φορά στο Intercontinetal; Εθνικότητα, Κόστος, Ποιότητα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ρε παίδες, για αυτή την κοπέλα http://www.adult.gr/cgi-bin/gr/adult.cgi?type=ad&action=view&old_action=search&cat=1&ad=226799&keywords=&file=90&total=235&id=226799&order=-photo, id, id], id, id[/url] ξέρουμε τίποτα; Υπόσχονται πολλά οι φωτο
1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
μπήκα ρε φίλε, αλλά δεν έχει κάτι περισσότερο. Κριτικές θέλω βασικά
olatakalatapiran
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους/ες..
Επειδη δεν θελω να παρω/γνωρισω/ψωνισω( ) μια τρανς απτον δρομο...δεν μαρεσει αυτου του ειδους η προσεγγιση τελος παντων..μηπως υπαρχει κανα μαγαζι στη Αθηνα να βγω εξω..με παρεα/μονος...να πιω το ποτακι μου και να χει τρανς γυρω μου που να συχναζουν..σε κανα μπαρ εστω?μονο για κατι Κουκλες εχω ακουσει αλλα δεν ξερω τι παιζει πια..δωστε ενα update στον αγροτη!
Επειδη δεν θελω να παρω/γνωρισω/ψωνισω( ) μια τρανς απτον δρομο...δεν μαρεσει αυτου του ειδους η προσεγγιση τελος παντων..μηπως υπαρχει κανα μαγαζι στη Αθηνα να βγω εξω..με παρεα/μονος...να πιω το ποτακι μου και να χει τρανς γυρω μου που να συχναζουν..σε κανα μπαρ εστω?μονο για κατι Κουκλες εχω ακουσει αλλα δεν ξερω τι παιζει πια..δωστε ενα update στον αγροτη!
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Ξέρουμε κάτι γι αυτήν εδώ την κούκλα???
strangewonderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
δεν υπαρχουν τετοια στην Ελλαδα ρε φιλεΞέρουμε κάτι γι αυτήν εδώ την κούκλα???
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Αν καταλαβαίνω σωστά για Ελληνίδα πρόκειται.δεν υπαρχουν τετοια στην Ελλαδα ρε φιλε
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Name: bibibo
Sex: Shemale
Hair Color: Blonde
Orientation: Straight
ομηρική τραγική ειρωνία
Sex: Shemale
Hair Color: Blonde
Orientation: Straight
ομηρική τραγική ειρωνία
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Είναι η γνωστή Χαρά (εγχειρισμένη πλέον)...
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου. Την έχω πάρει την Χαρά πριν 2 χρόνια.Είναι η γνωστή Χαρά (εγχειρισμένη πλέον)...
Χθεσινή περατζάδα από Συγγρού κατά τις δύο, λίγα πράγματα, ίσως κρύωναν τα κορίτσια...
Νέα άφιξη κάποια Μαρίσα, η οποία είχε στηθεί λίγο πιο κάτω από την Πάντειο.
Καλό σώμα, δεν είδα όμως αν είχε στήθος, πολύ μέτρια φάτσα, μου είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη και θα κάτσει για κάποιες μέρες.
Ζήταγε 120(!) ευρώ στο ξενοδοχείο και ότι τα κάνει όλα.
Αν κάποιος έχει πάει μαζί της ας ενημερώσει.
Καλό σώμα, δεν είδα όμως αν είχε στήθος, πολύ μέτρια φάτσα, μου είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη και θα κάτσει για κάποιες μέρες.
Ζήταγε 120(!) ευρώ στο ξενοδοχείο και ότι τα κάνει όλα.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Αν τα κάνει όλα, ας κανεί και να εμφανιστούν 120 ευρώ στο άδειο πορτοφόλι μας για να την δοκιμάσουμε....Χθεσινή περατζάδα από Συγγρού κατά τις δύο, λίγα πράγματα, ίσως κρύωναν τα κορίτσια...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ζήταγε 120(!) ευρώ στο ξενοδοχείο και ότι τα κάνει όλα.[/size][/size][/size]
strangewonderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Είναι η γνωστή Χαρά (εγχειρισμένη πλέον)...
Η χαρα απο Μυτιληνης;;;;
koniordos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια η ξανθια που εχει γολφ ασημι και αραζει στην αντιπροσωπια εχει κανενας πληροφοριες????pleaaaasee!!!!
koniordos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Συγγρού είναι γεμάτη αντιπροσωπείες
Τωρα ποια ειναι θα σε γελασω αλλα εκει μαζεθοωται αρκετες...πριν το πρατηριο βενζινης της αστυνομιας...ασημι γκολφ ξανθια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24K
- Εμφανίσεις
- 4M