προσφατη συνάντηση με τ βανεσα την οποια την εχω παρει αρκετες φωρες αλλα ειχα πολυ καιρο να την δω.
ηταν η μερα ηταν τ tame δεν ξερω παντος ευκολη συνενώσει μεσο σμσ κ συναντιση σε 30μιν ..
ανοιγει τ μωρο και η πρωτη τησ κουβεντα ηταν μου ελιψες,ωραια λεο απο μεσα μου θα περασουμαι καλα....
αρχιζω να βγαζω ρουχα εννω τ λεμε εχει ξαπλωσει αναποδα στο κρεβατι να μ κυταζει δεν χανω χρονο και της βαζω το μπουτσο μου στα μουτρα,τ αρπαξε χωρις δευτερη κουβεντα,αφου καυλωσα και δε βολευε η σταση ξαπλωνω κ μ ρχεται απο πανω συνεχίζοντας με φτυσίματα και γλυψιμο μπαλακια και τσιμπουκια μεχρι τ λαριγκι,μου φωρα καποτα και ξαπλωνει για ιεραποστολικο την καυαλαω και αρχιζω τ κοπανιμα οπου δεν αντεξε πολυ και μ εχισε πρωτη .βγαλσιμο καποτας με ξαπλωνει στο κρεβατι κ μου λεει μωρο θελω ν μ χυσεις στο στωμα (καλα λεω απο μεσα μου περιμενε).πραγματικα ενω πλεων δεν χινω ευκολα στη πιπα με ειχε καυλωσει τόσο που με καταφερε τραβοντας τ πουτσο μου την ωρα τισ εξσπερματωσεις γιατι ηταν ετιμη να των αρπαξει για τ καλα...
τ ραντευου κρατισε 45 λεπτα κ δεν τ μετάνιωσα για αλλη μια φωρα φιλί στο μαγουλο κ δρομο,ανανεωσαμε για την αλλη βδομαδα....