Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
4 real ???????????? Ρε σύ βάτραχε η Γιώτα ναι είναι απο τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας αλλά δε θα το χάσουμε τελείως είπαμε...
μουτρο εγω αναφερω καθαρα την εμπειρια τ 1:30 ωρας thats it ...Σην οτι η κοπελα δεν εχει ουτε κομλπεχ.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
προσφατη συνάντηση με τ βανεσα την οποια την εχω παρει αρκετες φωρες αλλα ειχα πολυ καιρο να την δω.
ηταν η μερα ηταν τ tame δεν ξερω παντος ευκολη συνενώσει μεσο σμσ κ συναντιση σε 30μιν ..
ανοιγει τ μωρο και η πρωτη τησ κουβεντα ηταν μου ελιψες,ωραια λεο απο μεσα μου θα περασουμαι καλα....
αρχιζω να βγαζω ρουχα εννω τ λεμε εχει ξαπλωσει αναποδα στο κρεβατι να μ κυταζει δεν χανω χρονο και της βαζω το μπουτσο μου στα μουτρα,τ αρπαξε χωρις δευτερη κουβεντα,αφου καυλωσα και δε βολευε η σταση ξαπλωνω κ μ ρχεται απο πανω συνεχίζοντας με φτυσίματα και γλυψιμο μπαλακια και τσιμπουκια μεχρι τ λαριγκι,μου φωρα καποτα και ξαπλωνει για ιεραποστολικο την καυαλαω και αρχιζω τ κοπανιμα οπου δεν αντεξε πολυ και μ εχισε πρωτη .βγαλσιμο  καποτας με ξαπλωνει στο κρεβατι κ μου λεει μωρο θελω ν μ χυσεις στο στωμα (καλα λεω απο μεσα μου περιμενε).πραγματικα ενω πλεων δεν χινω ευκολα στη πιπα με ειχε καυλωσει τόσο που με καταφερε τραβοντας τ πουτσο μου την ωρα τισ εξσπερματωσεις γιατι ηταν ετιμη να των αρπαξει για τ καλα...
τ ραντευου κρατισε 45 λεπτα κ δεν τ μετάνιωσα για αλλη μια φωρα φιλί στο μαγουλο κ δρομο,ανανεωσαμε για την αλλη βδομαδα....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.873
Πόντοι
3.886
προσφατη συνάντηση με τ βανεσα την οποια την εχω παρει αρκετες φωρες αλλα ειχα πολυ καιρο να την δω.
ηταν η μερα ηταν τ tame δεν ξερω παντος ευκολη συνενώσει μεσο σμσ κ συναντιση σε 30μιν ..
ανοιγει τ μωρο και η πρωτη τησ κουβεντα ηταν μου ελιψες,ωραια λεο απο μεσα μου θα περασουμαι καλα....
αρχιζω να βγαζω ρουχα εννω τ λεμε εχει ξαπλωσει αναποδα στο κρεβατι να μ κυταζει δεν χανω χρονο και της βαζω το μπουτσο μου στα μουτρα,τ αρπαξε χωρις δευτερη κουβεντα,αφου καυλωσα και δε βολευε η σταση ξαπλωνω κ μ ρχεται απο πανω συνεχίζοντας με φτυσίματα και γλυψιμο μπαλακια και τσιμπουκια μεχρι τ λαριγκι,μου φωρα καποτα και ξαπλωνει για ιεραποστολικο την καυαλαω και αρχιζω τ κοπανιμα οπου δεν αντεξε πολυ και μ εχισε πρωτη .βγαλσιμο  καποτας με ξαπλωνει στο κρεβατι κ μου λεει μωρο θελω ν μ χυσεις στο στωμα (καλα λεω απο μεσα μου περιμενε).πραγματικα ενω πλεων δεν χινω ευκολα στη πιπα με ειχε καυλωσει τόσο που με καταφερε τραβοντας τ πουτσο μου την ωρα τισ εξσπερματωσεις γιατι ηταν ετιμη να των αρπαξει για τ καλα...
τ ραντευου κρατισε 45 λεπτα κ δεν τ μετάνιωσα για αλλη μια φωρα φιλί στο μαγουλο κ δρομο,ανανεωσαμε για την αλλη βδομαδα....
φιλε μ αυτη δεν ειναι η ροζα?

alex1231

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα... Η Ναντια η οποια ειναι και συγγρου ειναι ενεργητικη? Αξιζε? Υχαριστω

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
προσωπικά όχι...από προσόντα δείχνει τούμπανο...στα μείον ότι δεν δείχνει πρόσωπο...στήθος δεν φαινεται να εχει..αν πας να μας πεις εμπειρια γιατί τώρα βγήκε αυτή..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
μουτρο εχω προσπαθησει 2 3 φορες να ερθω σ επαφη αλλα δεν ειναι θετητικη στο ν δειξει προσωπο ουτε σε πμ ουτε να κατευει ποιο κατω απο 50 ...οταν θεωρεις οτι εισαι επαγκελματιας σ κατυ πρεπει ν κανεις και καποιες προσπαθειες ν αγγιζεις αυτο που δηλώνεις ...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

πολύ  δυνατό  παιδί  !  μικρό βυζί (ορμόνες) και με τρομερή διάθεση. Από τα πλέον καλοξοδομένα πενηντάρικα που έχω επενδύσει σχετικώς.  Κάθε φορά καθόμαστε πάνω από μια ώρα.  Ποτέ δεν έχει κοιτάξει ρολόι. Ευγενέστατη, πεντακάθαρη και ..............παθητικότατη.  Αποκλειστικά για ενεργητικούς παίχτες. Για εμένα από τα τοπ άτομα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom