You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Kostas2322
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχεις να μου προτείνεις καμία καλή?Δεν την ξέρω αλλά από ότι είδα την έχει μεγάλη και θα πονέσεις...Βρες κάτι πιο μικρό για 1η φορά
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
Ψάξε κάνεσεξ.. Έχει πολλές επιλογές..Η πήγαινε Πιπίνου 54 στην ΚατερίναΈχεις να μου προτείνεις καμία καλή?
Είναι αυτό που λέμε "η γριά κότα έχει το ζουμί". Τραβελομανα!!!Τι καθλαααα είναι αυτηηηηη
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.436
Μόνο που τά χει με ένα τύπο (Αλμπάνο) τίγκα στις ζωγραφιές ...Τι τους βρίσκουν ρε πούστη μουΕίναι αυτό που λέμε "η γριά κότα έχει το ζουμί". Τραβελομανα!!!
Δηλαδή με τι περίμενες να τα χει; με το καλό παιδί που κάθε Κυριακή θα πηγαίνουν στην εκκλησία και μετά για φαγητό στα πεθερικά;Μόνο που τά χει με ένα τύπο (Αλμπάνο) τίγκα στις ζωγραφιές ...Τι τους βρίσκουν ρε πούστη μου
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 206
Άσε, αποφάσισε κι ο Εμπαπέ να αποκηρύξει τα τραβέλια και μειώθηκαν οι διαθέσιμοι γαμπροίΔηλαδή με τι περίμενες να τα χει; με το καλό παιδί που κάθε Κυριακή θα πηγαίνουν στην εκκλησία και μετά για φαγητό στα πεθερικά;
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
τ να κανουν κ αυτες ρε μουτρο δεν καταλαβενεις οτυ ψαχνωνται κοπου τ κατσειΜόνο που τά χει με ένα τύπο (Αλμπάνο) τίγκα στις ζωγραφιές ...Τι τους βρίσκουν ρε πούστη μου
Γενικά όλες αυτές τις τραβάει η αλητεία!τ να κανουν κ αυτες ρε μουτρο δεν καταλαβενεις οτυ ψαχνωνται κοπου τ κατσει
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.436
Γιατί όχι; Αφού όλες οι τραβέλες είναι θρησκοληπτεςΔηλαδή με τι περίμενες να τα χει; με το καλό παιδί που κάθε Κυριακή θα πηγαίνουν στην εκκλησία και μετά για φαγητό στα πεθερικά;
(Οι Ακτίνες βέβαια)
Δοκίμασε κάποιος το κροσακι να μας πει εμπειρία;Καλησπέρα έχει κανείς γνώμη για τη συγκεκριμένη ; LARA TOP TRANS 19 XRONON έχω και φίλη κανονική κοπέλα ΘΕΛΗΣ ΚΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΕΛΑ ΝΑΣΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Και εγώ περιμένω εδώ και καιρό να γράψει κάποιος εμπειρία, θα έκανα το κασκαντεριλικι αλλά είναι κρος γι αυτό κρατάω μια πισινή μιας και με κρος δεν έχω εμπειριες δεν τις προτιμώ .. αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται λουκουμακιΔοκίμασε κάποιος το κροσακι να μας πει εμπειρία;
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
σιγα, με 60 τη παιρνεις....Ζητάει 150 την ώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζητάει 150 την ώρα...
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Πολυ διεκπεραιωτικη δεν τη συστηνω με τιποτα. Ασε που ζηταει 80 για μιση ωραΓνώμες;Daniella ts 694 284 6862
????Twitter ???? ❤@TsMaryna❤ https://onlyfans.com/marynats Check my Only fans for more☝️☝️ DANIELLA TS Girl που μόλις Επέστρεψε εδώ για να σε τρελάνει!!! Σούπερ καυτό με καταπληκτικές καμπύλες Είμαι το REAL TS Girl που ψάχνεις!!! Όλες οι φωτογραφίες μου είναι 100% πραγματικές και νέες!! Έχω...kanesex.com
Stefanoss321
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα..γνωρίζει κάποιος κάτι??
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Με την συγκεκριμένη είχα πάει πριν πέντε – έξι χρόνια. Αν θυμάμαι καλά τότε ήταν στο πενηντάρικο, σώμα αρκετά OK για τα γούστα μου μιας και μου αρέσουν τα πιασίματα . Αλλά η συμπεριφορά της πάρα πολύ τυπική και ψυχρή. Κάτι που μου έμεινε χαρακτηριστικά είναι στο τέλος που την έπαιζε δυνατά με το χέρι για να χύσει.. ακόμα και αυτό το έκανε πάρα πολύ ψυχρά.Πολυ διεκπεραιωτικη δεν τη συστηνω με τιποτα. Ασε που ζηταει 80 για μιση ωρα
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
η σελίδα δεν ανοίγει
LARA PIO MKRI TRANS 19 XRONON ENERGO PATITIKI
Καλησπέρα μωράκι είμαι η Λάρα είμαι Ελληνίδα τρανς ένα μικρό κοριτσάκι 19 ΧΡΟΝΩΝ Προσφέρω ενεργό παθητικές υπηρεσίες Και Ερωτικό μασάζ με Full Όρεξη Και οι διαφορετικές προγράμματα έχω χώρο στο κέντρο Έχω πολύ καλό προσόντα 20 cm Οι φωτογραφίες μου δεν είναι Photoshop είναι αληθινές Εννοείται...
kanesex.com
Αυτή εδώ είναι, απλά ανέβασε άλλη αγγελία. Αν κάποιος έχει εμπειρία να την παραθέσει
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 206
Εδώ ξέρουμε κάτι;
Με την αφάνα δε μου έκανε κλικ, αλλά το ίσιο μαλλί της πάει, αν το έχει ακόμη.
Με την αφάνα δε μου έκανε κλικ, αλλά το ίσιο μαλλί της πάει, αν το έχει ακόμη.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα παιδιά, αν γνωρίζει κάποιος τη Τζούλια με ένα μαύρο νισσάν μίκρα που έκανε πιάτσα σταυροδρομι συγγρου-Αμφιθέας (πίσω από τα γραφεία της ´´δημοκρατιας´´) ας μου στείλει πμ. Να περνάτε όμορφα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K