Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
γενικα στην ελλαδα. κυριως χαμηλου επιπεδου Λατινες απο φαβελες. Σε καποια ειπα οτι εχω 70 ευρω σημερα και αν συμφωνεις μπορω να ερθω. Μου απαντησε οτι θα παει στην αστυνομια με τη συνομιλια γιατι την απειλω! χαχαχχα
αυτο το θρασσος εχουν αποκτησει. Μηπως εχει δικιο ο Τραμπ που θελει να πεταξει εξω τα σκουπιδια?
Σοβαρά ; Πες ρε συ ποιά να στείλω και εγώ , μού λείπει λίγο το γέλιο , πέρασα 2 μήνες με αντιβίωση λόγω φλεγμονής κλπ

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
522
Πόντοι
81
Σοβαρά ; Πες ρε συ ποιά να στείλω και εγώ , μού λείπει λίγο το γέλιο , πέρασα 2 μήνες με αντιβίωση λόγω φλεγμονής κλπ
Γιωργο μου εσυ τα σκας αδρα σ αυτες, δε σ αγγιζει το θεμα. Και μη σου πω οτι καποιες εχουν αυτο το θαρρος (θρασσος) γιατι θεωρουν δεδομενο οτι επρεπε να πληρωνονται minimum 150 euro. Κι αυτο γιατι καποιοι ευλαβικα τα σκατε, ενω σας εχω αποδειξει οτι οταν πανε στην Ισπανια, Ευρωπη δηλ , παιρνουν 50αρικο.
Μια και λοιπον το ζητησες θα σου πω οτι αυτα τα ειπε η Κακαο και εχω και διαθεσιμη τη συνομηλια. Και ρωτω αν σκεφτεται ετσι μπορει κα κ@βλωσει μαζι σου μια τετοια ή κ@βλωνει με το χρημα?
Τελος παντων. Τι φλεγμονη επαθες, που?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
Γιωργο μου εσυ τα σκας αδρα σ αυτες, δε σ αγγιζει το θεμα. Και μη σου πω οτι καποιες εχουν αυτο το θαρρος (θρασσος) γιατι θεωρουν δεδομενο οτι επρεπε να πληρωνονται minimum 150 euro. Κι αυτο γιατι καποιοι ευλαβικα τα σκατε, ενω σας εχω αποδειξει οτι οταν πανε στην Ισπανια, Ευρωπη δηλ , παιρνουν 50αρικο.
Μια και λοιπον το ζητησες θα σου πω οτι αυτα τα ειπε η Κακαο και εχω και διαθεσιμη τη συνομηλια. Και ρωτω αν σκεφτεται ετσι μπορει κα κ@βλωσει μαζι σου μια τετοια ή κ@βλωνει με το χρημα?
Τελος παντων. Τι φλεγμονη επαθες, που?
Πως δεν μ'αγγίζει ! έχω στεγνώσει οικονομικά , ακριβό χόμπυ οι τρανς αν και έχω και τα τυχερά μου...Κάνω και εγώ τα παζάρια μου αλλά έχω σταθερές που έχουν σταθερές τιμές ... φλεγμονή στο υδραυλικό σύστημα εσωτερική ... αλλά μιά χαρά γαμιόμουνα- και γαμούσα (λολολολολολολ)

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
522
Πόντοι
81
Αν εννοεις το προστατη δυστυχως θα παρεις κανα μηνα τουλαχιστον, Αν μπορεις αυτο το διαστημα να στον πειραζει κανα τραβελακι απο πισω, θα σε βοηθησει

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.090
Πόντοι
456
ειναι μαλων ανο τ 40 τωρα εργαλεια κ τ σχετηκα τ αφην σ σας ...αλλα οκ κ 45 κ 47 να ειναι αλλα κ 50 τ σημασια εχει ????ειναι μουναρα ετσι κ αλλιως
Μαλακίες λέει ο τύπος, απλά προσπαθεί να τη βγάλει χάλια για δικούς του λόγους...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
Αν εννοεις το προστατη δυστυχως θα παρεις κανα μηνα τουλαχιστον, Αν μπορεις αυτο το διαστημα να στον πειραζει κανα τραβελακι απο πισω, θα σε βοηθησει
οχι προστάτη , ο προστάτης μου είναι τριαντάρη ,στο δεξί αρχίδι .

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
522
Πόντοι
81
οχι προστάτη , ο προστάτης μου είναι τριαντάρη ,στο δεξί αρχίδι .
μακαρι να μπορουσα κι εγω να τον παιρνω λιγο. καθαριζει τα παντα. ερευνες εδειξαν οτι αυτοι που γλυκαινονται απο πισω εχουν πολυ χαμηλα ποσοστα καρκινου προστατη και προστατιτιδες.
Ενταξει ,για το αρχιδι παρε τη κινολονη σου τωρα κανα μηνα

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
μακαρι να μπορουσα κι εγω να τον παιρνω λιγο. καθαριζει τα παντα. ερευνες εδειξαν οτι αυτοι που γλυκαινονται απο πισω εχουν πολυ χαμηλα ποσοστα καρκινου προστατη και προστατιτιδες.
Ενταξει ,για το αρχιδι παρε τη κινολονη σου τωρα κανα μηνα
Τώρα πάει τελείωσε η αντιβίωση , γλύτωσα και το χειρουργείο , εντάξει

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
Έτοιμος για νέες γεωτρήσεις δηλαδή. Μην πάρει μια ανάσα η έρμη η σούφρα...
Σε μένα λες ; Ακόμα στο στρώσιμο είναι αλλά τελευταία με την Bruna την έχω δεί άντρας, βέβαια έπαιξα δύο φορές με Thayla Braga και μία με Kalisee για να μην στενεύει η είσοδος ...

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
522
Πόντοι
81
Σε μένα λες ; Ακόμα στο στρώσιμο είναι αλλά τελευταία με την Bruna την έχω δεί άντρας, βέβαια έπαιξα δύο φορές με Thayla Braga και μία με Kalisee για να μην στενεύει η είσοδος ...
για πες λιγο για τη Thayla braga. με ξενερωνουν οι φωτο της καπως στο insta . τι λεει?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.280
Πόντοι
1.446
για πες λιγο για τη Thayla braga. με ξενερωνουν οι φωτο της καπως στο insta . τι λεει?
Γλωσσόφιλα, πίπα ακα , έχει λίγο αγορίστικο σώμα αλλά με καυλώνει το πρόσωπο, ωραίο κωλί αλλά προτιμώ να με οργώνει εκείνη γιατί έχει βολικό μέγεθος για μένα.
Οικονομική αρκετά, έπαιξα με 80€

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom