You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Zourlaris81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ασχολείται με το "επάγγελμα" ή δεν γνωρίζετε κάτι τέτοιο?
Κορυφαίο είναι πάντως...απο τα πιο ωραία που έχω δει
Ασχολείται με το "επάγγελμα" ή δεν γνωρίζετε κάτι τέτοιο?
Ναι αλλά καλύτερα να μην μιλάει........
Επισκέπτης
καλησπερα sony p για δωσε καμια πληροφορια για την αγαπη?
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
τελικα για αυτες στην ομ..ρου και στην βουκουρ..στιου δεν ξερουμε τιποτα?
Επισκέπτης
Την αλλη διπλα της πως τη λέγανε,πολυ καβλαΑγάπη λένε το ξανθό δίπλα στη Δρούζα από Αμφιλοχία!!!
Επισκέπτης
Καμμια δεν ητν εγχειρισμενη,το ειπανε καποια στιγμη.Καλα η κουμαριανου...καμενη.Αυτος πυ ηταν ενταλως ηλιθιος ηταν εκεινος ο μαλακας που του εφαγε η Λιλη τα λεφταμαγκες γεγονος ειναι πως ηταν καλες καυλες οι 2...τελικα αυτη η ινα ηταν εγχειρισμενη η οχι...γιατι ειδα τη μεγιστη κουμαριανου να τα παιρνει στην κρανα...!!!καλες μουν..σες οι 2...
Επισκέπτης
Μακαρι να ξερα,πολυ καβλα παντως.Το μονο που ξερω για ομορφα τραβελια ειναι το 99 στη Φυλης αλλα δεν εχει παντα καλα.ΧΑΧΑΧΑ ναι τι λακαμας ειναι αυτος ρε....χαχαχα...εχει και αποψη...αυτο το κοντομαλικο που το βρισκουμε να δουμε αν ειναι τελικα με προσοντα η ανευ?
Μακαρι να ξερα,πολυ καβλα παντως.Το μονο που ξερω για ομορφα τραβελια ειναι το 99 στη Φυλης αλλα δεν εχει παντα καλα.
Εσυ μιλας για εγχειρισμενες συναδελφε ετσι?
περασα εχθες κατα της 2:30 απο βουκουρεστιου και ειχε ενα ξανθο με μπουκλες και βυζι τουμπανο και φατσα λιγο καπως, σε ενα colt mitsubishi μπλε,που την ψωνιζε ενας τυπος και στην ****** ενα τρελο καυλι με ξανθα ισια μαλλια, επισησ τουμπανο το βυζι και πολυ καλο προσωπο σε ενα yaris ασημι (αυτη πρεπει να ειναι πολυ καλο), θελει 80€ σε ξενοδοχειο.
Ξερει κανεις κατι για αυτα τα δυο??
Το δευτερο ξαναλεω πρεπει να ειναι δυναμη!!
Συναγωνιστη χιστι περασα και εγω χθες απο εκει , συγκεκριμενα ειμουν για ποτακι στο κολωνακι και ειχα παρκαρει πισω απο αυτη με το ασημι χααχχαχα λοιπον κατα της 2.30 και εγω πηγα και τη ρωτησα αλλα τα 80 μου φανηκαν πολλα και δεν δοκιμασα
Επισκέπτης
Ναι ,οχι οτι κρινω κανεναν για τις προτιμησεις του,ο καθενας οτι γουσταρει.Αν και να σου πω μερικες που εχω δει και φαινοταν τα ''προσοντα''τους πιο θηλυκες ηταν απο πολλες αλλες κοπελες που το παιζουν και ντιβες
Επισκέπτης
Θα πηγε να συμφιλιωθει με τον πατερα της κι αυτη,οπως η Αγαπηρε παιδες μια ΧΑΡΑ που ηταν Μενανδρου ξερετε που εχει χαθει?
Ναι είναι όμορφη, αδύνατη, με καλό βυζί και υδραυλικά, αλλά νομίζω ότι την έχει δει λίγο ντίβα και είναι σχετικά βιαστική. Δεν σου λέει βέβαια τέλειωνε να πηγαίνουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι περνάς και χαλαρά. Είναι και λίγο ακριβή, 100 EUR για 10 λεπτά...
...λοιπον παιδιά μάλλον αυτή η Barbie που λέτε πρέπει να είναι η Βιβιαν απο τις περιγραφές αυτό καταλαβαίνω,έτσι ψηλή ξανθιά με ωραίο σώμα,μπουτάρες και τέτοια,λοιπόν εγώ την πάτησα ως εξής ,της λέω¨,"πόσο?" μου λέει 100€ σκέφτομαι "μουναρα ειναι τα αξίζει,τις λέω να μην πάμε όμως στα γρήγορα",μου λέει,"οχι και εγώ δεν βιάζομαι και τετοια",τελος πάντων πάμε στο σπίτι της μια χαρά ευγένική ήταν με την μόνη διαφορά οτι έμαθα καίνούργιο σύστημα που έλεγε οτι πληρώνεισ μεν 100 για την κυρία Βιβιαν αλλα μόνο για ενεργητική ή μόνο για παθητική ,με λίγα λόγια ,εγώ ήθελα να την δώ καυλωμένη ίσως και να την γλείψω αλλά δεν θέλω να με γαμήσει κανένας και καμία και μου εκσασε το παραμύθι οτι θέλει 150€ για να είναι καυλωμένη ,ε και ξενέρωσα γιατι δν μου το είπε καν απο την αρχή ,γυφτιές δηλαδή,ΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΩΡΕ ΓΥΦΤΙΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ 150€ μην προσπαθειτε να κάνετε αρπαχτές ,θα έρθει ο άλλος μια δεν θα ξανάρθει μετά....αυτά παιδιά σχετικά με την Βίβιαν την τρομερή.
αααααααααααααααα μανουλααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι και κούκλα ρε παιδιά ,λίγο μέτρο ρε γαμώτο ,παιδιά σε οποιον του αρέσουν trans με αντρικά χαρακτηριστικά να πάει οι υπόλοιποι θα φάτε shockΣύλβια είσαι κούκλα!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Όπως λες κι εσύ γούστα είναι αυτά, αλλα ένα είναι σίγουρο, ότι η Σύλβια που σου ξυνίζει και σου μπαινουν ιδέες, με ένα πενηντάρικο τα κάνει όλα .... λες όμως να με έπιασε κορόιδο που με εμένα ήταν μόνο παθητική και έδωσα πάλι πενηντάρικο;
Υ.Γ. Αυτός που λες ότι είναι η Σύλβια γράφει ορθογραφημένα, άρα δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο...
Υ.Γ. Αυτός που λες ότι είναι η Σύλβια γράφει ορθογραφημένα, άρα δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο...
μπορεί να εχεις δίκιο enallaktike για το άλλο άτομο, το πιασα το υποονοούμενο για γι αυτο που λες ...."λες όμως να με έπιασε κορόιδο που με εμένα ήταν μόνο παθητική και έδωσα πάλι πενηντάρικο;" ,και να γίνω και ξεκάθαρος σε κάτι ούτε εχω κάτι με την κοπέλα ,ούτε μου εχει κάνει και τιπότα απλά σε forum είμαστε και κάλο είναι να λέμε τις γνώμες μας για να μην γινόμαστε θύματα και να σου πω και το άλλο επειδή εμένα δεν μου αρέσει η Σύλβια δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να αρέσει και στους άλλους ,yooo enalaktike.
....κατά τα αλλα πάντως εχω ΄φάει μεγάλη ήττα,έχω πάει μέχρι τώρα με 6 trans και πρέπει να πω οτι έκτος απο μια περίπτωση που γνώρισα όλες οι άλλες ήταν ξεπέτα ,το άλλο επίσης είναι οτι
στην Ελλάδα δεν δουλέυουν πολύ με τηλέφωνο ρε γαμώτο και η Συγγρού είναι πολύ κακή περίπτωση τελικά είναι άντε τέλειωνε να ξανάγυρισω πίσω να πάρω άλλον,ε εντάξει έτσι δεν λέει.
....κατά τα αλλα πάντως εχω ΄φάει μεγάλη ήττα,έχω πάει μέχρι τώρα με 6 trans και πρέπει να πω οτι έκτος απο μια περίπτωση που γνώρισα όλες οι άλλες ήταν ξεπέτα ,το άλλο επίσης είναι οτι
στην Ελλάδα δεν δουλέυουν πολύ με τηλέφωνο ρε γαμώτο και η Συγγρού είναι πολύ κακή περίπτωση τελικά είναι άντε τέλειωνε να ξανάγυρισω πίσω να πάρω άλλον,ε εντάξει έτσι δεν λέει.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K