You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.929
- Πόντοι
- 606
δεν τη λες κ ορεα!!!![]()
Έλαμψε η τρανς αδερφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στην πρεμιέρα του Gladiator 2
Τα φώτα πάνω της έστρεψε η τρανς αδελφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ, Λουξ κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του «Gladiator 2» στην Αγγλία. Ο ηθοποιός Πέδροwww.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 31.104
- Πόντοι
- 34.538
Βατραχε,δεν ειναι ο μουστακαλης,αλλα η αλλη δεξια.δεν τη λες κ ορεα!!!
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
Διάβασε τις κριτικές μου και όποια σού αρέσει και είναι στην Αθήνα πάνω κάτω σού κάνει , πόσο μεγάλα προσόντα ; Πάνω από 20 ;Ξενη, καθαρη να ναι, να ξεσκιζει αγρια (να χει μεγαλα προσοντα). Τα αλλα δε με απασχολουν
Από την "παρέα των 6" πού έχω γράψει κριτικές δες τις φωτό τους , είναι αληθινές .
Η αγαπημένη μου τώρα είναι η Bruna Gutierrez πού μού έχει δώσει τον προστάτη στο χέρι..
Βέβαια η ανατομία καθενός είναι διαφορετική επίσης η Nayara (Loren) Sanchez έχει turbo εργαλείο .
Τελευταία τροποποίηση:
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
Πλάκα κάνεις Ε; Εκτός εάν τις Βραζιλιάνες τις θεωρείς λευκές.Καλησπέρα μύστες ξέρουμε καμία ενχρομη η ασιατησα τρανσ ? Ευχαριστώ!
Ασιάτισες δεν νομίζω να παίζουν εδώ, είσαι 4-5.000 χμ μακριά
Ιδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερεςΔιάβασε τις κριτικές μου και όποια σού αρέσει και είναι στην Αθήνα πάνω κάτω σού κάνει , πόσο μεγάλα προσόντα ; Πάνω από 20 ;
Από την "παρέα των 6" πού έχω γράψει κριτικές δες τις φωτό τους , είναι αληθινές .
Η αγαπημένη μου τώρα είναι η Bruna Gutierrez πού μού έχει δώσει τον προστάτη στο χέρι..
Βέβαια η ανατομία καθενός είναι διαφορετική επίσης η Nayara (Loren) Sanchez έχει turbo εργαλείο .
Angeles cid και αυτή η Tracy η οποία δεν έχει καλές κριτικέςΙδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερες
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
Για χοντρό συστήνω Kalisee , και δεν της πέφτει με τίποτα .Ακούραστη . Είναι πολύ fit το μωράκι.Ιδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερες
Αν σου αρέσει και στα υπόλοιπα go for it .
Επίσης η γλυκειά Mallu χοντρό και μακρύτερο .
Πολύ γλυκειές και οι δύο, μένουν μαζί δε . Χτύπα τρίο .
(Φαντασίωσή μου με αυτές τις δύο) Επίσης οικονομικότερες από την LL
Εχω παει με τη lisy στα 100… παιρνουν λιγοτερα οι αλλες;Για χοντρό συστήνω Kalisee , και δεν της πέφτει με τίποτα .Ακούραστη . Είναι πολύ fit το μωράκι.
Αν σου αρέσει και στα υπόλοιπα go for it .
Επίσης η γλυκειά Mallu χοντρό και μακρύτερο .
Πολύ γλυκειές και οι δύο, μένουν μαζί δε . Χτύπα τρίο .
(Φαντασίωσή μου με αυτές τις δύο) Επίσης οικονομικότερες από την LL
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
Oχι . Ξέρω ότι η LL το αύξησε τώρα, γι'αυτό το είπαΕχω παει με τη lisy στα 100… παιρνουν λιγοτερα οι αλλες;
Οκ… και οι 6 που λες, ποια τον εχει μεγαλυτερο;Oχι . Ξέρω ότι η LL το αύξησε τώρα, γι'αυτό το είπα
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
συγκρινε τα videos τους : Yara , Mallu , Cammy ( και φώτος) η Yara υπόψιν την κάνει εντός των ημερών για διακοπές στην πατρίδα ...Οκ… και οι 6 που λες, ποια τον εχει μεγαλυτερο;
100 πριν το ρεκτιφιέ. Μετά το ρεκτιφιέ 200αρες. Να γίνει απόσβεση broΕχω παει με τη lisy στα 100… παιρνουν λιγοτερα οι αλλες;
Γνώμη κάποιος;
kanesex.com

Nina Black
Estoy aquí para ti y te hago correrte de una manera especial y mi polla es para que tu boca sienta su paladar si estás interesado en mis servicios me llamas 6987125965.

podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.988
- Πόντοι
- 206

Καλησπέρα είμαι η Ζοζέ μία Ξανθή Παρουσία
Καλησπέρα ματάκια Είμαι η Ζοζέ ένα ξανθό σπυρασμός που θα πραγματοποιήσει τη φαντασία σου πάρε με και θα χάσεις 695 545 2169 δεκτός και ζευγάρια

Ρε φίλε έχεις ρωτήσει παντού..πήγαινε δες με το γούστο που έχειςΈχουμε άποψη για αυτή εδώ ???![]()
Καλησπέρα είμαι η Ζοζέ μία Ξανθή Παρουσία
Καλησπέρα ματάκια Είμαι η Ζοζέ ένα ξανθό σπυρασμός που θα πραγματοποιήσει τη φαντασία σου πάρε με και θα χάσεις 695 545 2169 δεκτός και ζευγάριαkanesex.com
Emiliano73
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Μακρια φιλε….Κανω το σπορ αρκετα χρονια η συγκεκριμενη αλλα λεει κ αλλα κανει.Καμια σχεση με τις φωτο ειναι φουλ του φίλτρου.Ακομα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν γραφω σχεδόν ποτε αλλα δεν θελω να την πατησει κι αλλος.Μακρια!!!!!!Ρε φίλε έχεις ρωτήσει παντού..πήγαινε δες με το γούστο που έχεις
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.913
- Πόντοι
- 1.446
Για μένα ασχημάντρας με ηλίθιους φακούς επαφής , εκτός κι αν είναι άλλη όμως δεν νομίζω το όνομα αυτό δεν το χρησιμοποιεί άλλη
velvetGreek76
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
έγχρωμη, ασιάτισα, ναι οκ. επειδή αυτά είναι εύκολα κριτήρια στην Αθήνα, να σου προσθέσω, ψηλή πάνω από 1,90 πάρα πολλή αδύνατη να φαίνονται όλα τα κόκαλα, με βυζάρες & φυσικά πούτσα 30 Χ 30 & άτριχη χωρίς πόρο που ανέφερε & ο συναγωνιστήςΠλάκα κάνεις Ε; Εκτός εάν τις Βραζιλιάνες τις θεωρείς λευκές.
Ασιάτισες δεν νομίζω να παίζουν εδώ, είσαι 4-5.000 χμ μακριά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 124K