Από φάτσα κ μόνο που την είδα στις φωτογραφίες δεν θα πήγαινα.σκεφτομαι πολυ να το ρισκάρω? εχει καποιος οποιαδήποτε πληροφορία που μπορει να φανει χρήσιμη?2 τρανσέξουαλ κορίτσια
Hello, we are super hot, sensual girls, great in bed, very hot and we also please men, we are versatile and we like everything related to sex, We also like to party, we are always at your disposal contact WhatsApp or Viber +306976830902 we will make you feel satisfied and fulfilled.kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 1.196
σκεφτομαι πολυ να το ρισκάρω? εχει καποιος οποιαδήποτε πληροφορία που μπορει να φανει χρήσιμη?2 τρανσέξουαλ κορίτσια
Hello, we are super hot, sensual girls, great in bed, very hot and we also please men, we are versatile and we like everything related to sex, We also like to party, we are always at your disposal contact WhatsApp or Viber +306976830902 we will make you feel satisfied and fulfilled.kanesex.com
Αυτή είναι... "τα ύστερα τού Κόσμου!"Από φάτσα κ μόνο που την είδα στις φωτογραφίες δεν θα πήγαινα.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 1.196
Τι χρώμα θέλεις , Λευκή ,μαύρη , μιγά ; πόσα λεφτά θες να δώσεις , Ελληνίδα ή Ξένη ;Καλησπερα, τρανς που να ξεσκιζει στο ενεργητικο αυτη τη στιγμη στην αθηνα;;;
Ξενη, καθαρη να ναι, να ξεσκιζει αγρια (να χει μεγαλα προσοντα). Τα αλλα δε με απασχολουνΤι χρώμα θέλεις , Λευκή ,μαύρη , μιγά ; πόσα λεφτά θες να δώσεις , Ελληνίδα ή Ξένη ;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.326
- Πόντοι
- 34.538
Έλαμψε η τρανς αδερφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στην πρεμιέρα του Gladiator 2
Τα φώτα πάνω της έστρεψε η τρανς αδελφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ, Λουξ κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του «Gladiator 2» στην Αγγλία. Ο ηθοποιός Πέδρο
www.newsit.gr
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 606
δεν τη λες κ ορεα!!!Έλαμψε η τρανς αδερφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στην πρεμιέρα του Gladiator 2
Τα φώτα πάνω της έστρεψε η τρανς αδελφή του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ, Λουξ κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του «Gladiator 2» στην Αγγλία. Ο ηθοποιός Πέδροwww.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.326
- Πόντοι
- 34.538
Βατραχε,δεν ειναι ο μουστακαλης,αλλα η αλλη δεξια.δεν τη λες κ ορεα!!!
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 1.196
Διάβασε τις κριτικές μου και όποια σού αρέσει και είναι στην Αθήνα πάνω κάτω σού κάνει , πόσο μεγάλα προσόντα ; Πάνω από 20 ;Ξενη, καθαρη να ναι, να ξεσκιζει αγρια (να χει μεγαλα προσοντα). Τα αλλα δε με απασχολουν
Από την "παρέα των 6" πού έχω γράψει κριτικές δες τις φωτό τους , είναι αληθινές .
Η αγαπημένη μου τώρα είναι η Bruna Gutierrez πού μού έχει δώσει τον προστάτη στο χέρι..
Βέβαια η ανατομία καθενός είναι διαφορετική επίσης η Nayara (Loren) Sanchez έχει turbo εργαλείο .
Τελευταία τροποποίηση:
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 1.196
Πλάκα κάνεις Ε; Εκτός εάν τις Βραζιλιάνες τις θεωρείς λευκές.Καλησπέρα μύστες ξέρουμε καμία ενχρομη η ασιατησα τρανσ ? Ευχαριστώ!
Ασιάτισες δεν νομίζω να παίζουν εδώ, είσαι 4-5.000 χμ μακριά
Ιδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερεςΔιάβασε τις κριτικές μου και όποια σού αρέσει και είναι στην Αθήνα πάνω κάτω σού κάνει , πόσο μεγάλα προσόντα ; Πάνω από 20 ;
Από την "παρέα των 6" πού έχω γράψει κριτικές δες τις φωτό τους , είναι αληθινές .
Η αγαπημένη μου τώρα είναι η Bruna Gutierrez πού μού έχει δώσει τον προστάτη στο χέρι..
Βέβαια η ανατομία καθενός είναι διαφορετική επίσης η Nayara (Loren) Sanchez έχει turbo εργαλείο .
Angeles cid και αυτή η Tracy η οποία δεν έχει καλές κριτικέςΙδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερες
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 1.196
Για χοντρό συστήνω Kalisee , και δεν της πέφτει με τίποτα .Ακούραστη . Είναι πολύ fit το μωράκι.Ιδανικα ναι πανω απο 20 και χοντρο… στυλ lisy lopez.. παρομοιες η και μεγαλυτερες
Αν σου αρέσει και στα υπόλοιπα go for it .
Επίσης η γλυκειά Mallu χοντρό και μακρύτερο .
Πολύ γλυκειές και οι δύο, μένουν μαζί δε . Χτύπα τρίο .
(Φαντασίωσή μου με αυτές τις δύο) Επίσης οικονομικότερες από την LL
Εχω παει με τη lisy στα 100… παιρνουν λιγοτερα οι αλλες;Για χοντρό συστήνω Kalisee , και δεν της πέφτει με τίποτα .Ακούραστη . Είναι πολύ fit το μωράκι.
Αν σου αρέσει και στα υπόλοιπα go for it .
Επίσης η γλυκειά Mallu χοντρό και μακρύτερο .
Πολύ γλυκειές και οι δύο, μένουν μαζί δε . Χτύπα τρίο .
(Φαντασίωσή μου με αυτές τις δύο) Επίσης οικονομικότερες από την LL
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K