παναγια μου!!!! :αναφωνηση,με ταυτοχρονη επικλυση του Θειου εξ αιτιας του ασχημου θεαματος που αντικρισαν οι ανθρωπινοι οφθαλμοι με κινδυνο να καταστραφουν και να προκληθει ψυχολογικο προβλημα!!!Ρε ιερόσυλε, αποκαλείς την Κουμαριανού, Παναγία?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πάντως, έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές.
Βαλε μια φωτο να δουμε και την δικη σου εμφανιση..............να κρινουμε και εμεις εσενα.....αλοστε αυτοι που με ξερουν μπορουν να σου πουν.............ποτε δεν με ειδες απο κοντα και ουτε ποτε μου εστιλες πμ πως ξερεις την εμφανιση μου?αυτη η Συλβια ειναι πραγματι σαν αντρας ντυμενος γυναικα . Οκ και εγω γουσταρω τρανς αλλα οχι και ετσι!
γραψτον στ αρχιδια σου βρε...μην ασχολεισαι...Βαλε μια φωτο να δουμε και την δικη σου εμφανιση..............να κρινουμε και εμεις εσενα.....αλοστε αυτοι που με ξερουν μπορουν να σου πουν.............ποτε δεν με ειδες απο κοντα και ουτε ποτε μου εστιλες πμ πως ξερεις την εμφανιση μου?
απο δευτερα βραδυ θα ειμαι θεσσαλονικηγραψτον στ αρχιδια σου βρε...μην ασχολεισαι...
Άντε καλές δουλειές...απο δευτερα βραδυ θα ειμαι θεσσαλονικη
Eυχαριστω μωρο μου :-*Άντε καλές δουλειές...
θα δουλεψεις σε καποια πιατσα ή κατι αλλο;Eυχαριστω μωρο μου :-*
σου στελνω πμ...θα δουλεψεις σε καποια πιατσα ή κατι αλλο;
Αγαπητοί φίλοι κάποια Καίτη απο Μυτ 23 την εχει δοκιμάσει κανείς;
Για περισσότερα δείτε εδώ:
Αυτοι που πανε με τραβεστι δεν ειναι να τουσ λυπασε αλοστε το λενε δεν το κρυβουν οπως εσυεξω οι πισογλεντηδες.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να γαμας αντρα.οτι χειροτερο.πρεπει να εχετε μεγαλο προβλημα ψυχολογικο.ειναι για λυπησει οσοι πανε με τραβεστι[αντρα].
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι σημαινει cd; ειμαι λιγο ασχετο. σαν εμπιρεια ειναι καλη φαση να πας με τρανς;
yiannakis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σύλβια είσαι κούκλα!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τι σημαινει cd; ειμαι λιγο ασχετο. σαν εμπιρεια ειναι καλη φαση να πας με τρανς;
cd = CrossDresser = άνδρας που ντύνεται γυναικεία.
Για το 2ο, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Για άλλους φοβερή εμπειρία, για άλλους αηδία.
strangewonderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις τιποτα για την DANAHTRANS ; ψηνωμαι πολυ
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Δευτερα μεσημερι θασαι σπιτι ? σκοπευω να σε επισκεφτω.απο δευτερα βραδυ θα ειμαι θεσσαλονικη
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K