Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Αν ειναι αυτη που βγαινει στο υψος της Express Service η λιγο πιο πανω, στην διασταυρωση με την Ιφιγενειας δηλαδη, την συνιστω, τουλαχιστον για μια φορα.Καλο γυμνασμενο σωμα, βυζος σιλικονουχος Νο 3,αρκετα καλη συμπεριφορα.

Ναι είναι όμορφη, αδύνατη, με καλό βυζί και υδραυλικά, αλλά νομίζω ότι την έχει δει λίγο ντίβα και είναι σχετικά βιαστική. Δεν σου λέει βέβαια τέλειωνε να πηγαίνουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι περνάς και χαλαρά. Είναι και λίγο ακριβή, 100 EUR για 10 λεπτά...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ναι είναι όμορφη, αδύνατη, με καλό βυζί και υδραυλικά, αλλά νομίζω ότι την έχει δει λίγο ντίβα και είναι σχετικά βιαστική. Δεν σου λέει βέβαια τέλειωνε να πηγαίνουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι περνάς και χαλαρά. Είναι και λίγο ακριβή, 100 EUR για 10 λεπτά...
Συμφωνω για τον χρονο και οντως τα Ε 100 ειναι πολλα αλλα απο πλευρας εμφανισης ειναι απο τις λιγες αξιοπροσεκτες σημερα.

ALEXANDROS159

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολο τον κοσμο εδω, μια ερωτηση "αναζητηση" θελω να κανω, μεχρι πριν απο δυο χρονια περιπου εβγαινε στην Αθηνων Κορινθου στην κατευθηνση προς Αθηνα ακριβως μετα την γεωπονικη μια Τρανς Ελενα την ελεγαν ηταν παντα μεσα σε ενα παλιο μικρο αυτοκινητο. Οι ωρες που συχναζε ηταν απογευμα προς βραδακυ οχι ομως αργα μετα της εντεκα. Ως προς εμφανιση ηταν ξεχωριστη και πολυ ομορφη σγουρα μαλλια μαυρα λευκη επιδερμιδα ακρως θηλικη εξερετικη συμπεριφορα ως παρεα και ως ανθρωπος. Μου ειχε δωσει το τηλ τηλ αλλα εχασα το κινητο απο τοτε την ψαχνω αλλα δεν την εχω δει ποτε. Αν γνωριζει καποιος η καποια οτιδηποτε για την Ελενα θα ηθελα να μου το πειτε.
Ευχαριστω εκ των προτερων. 

shemale vs chicks

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
σχετικά με την νάντια επειδή πολλά ακούγονται λέγονται η προσωπική μου εμπειρία έιναι εξαιριτική.
διακριτική αλλα με πάθος και κέφι για αυτό που κάνει (κύριος ενεργητική με μεγάλο πούτσο που τον νιώθεις να γεμίζει από καύλα )- είναι η διαφορα που αυτοί που γουστάρουν τραβέλια με προσόντα ψάχνουν για να βρούν :μια  θηλυκή πλευρά να λειτουργεί αρσενικά να  -γιατί το θέλει και όχι γιατί έτσι πρέπει ή γιατί έτσι θέλει ο πελάτης (που ως γνωστόν έχει πάντα δίκιο )
όπως και να το κάνουμε βγαίνει στον area -είτε επιλέξουμε να το αγνοήσουμε ή να του δώσουμε μικρότερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει - το αν η συμπεριφορά της τραβεστί (και ιδιαιτερα της τραβεστί αν όχι μονο της τραβεστι από όλες τις κατηορίες του αγοραίου ερωτα )είναι αυθόρμητη αληθινή και ενστικτώδης η αυτό που όλοι ξέρουν και δεν χρειάζεται καμια λέξη για να το περιγράψει είναι κατανοητό και αντιληπτό πιστεύω από όλους ,αφού όλοι το έχουν βιώσει με τον ένα ή το άλλον τρόπο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μας επισες...και γραφε Ελληνικα!!ΣΤΡΑΒΟΘΗΚΑ!!!!!!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
shemale vs chicks γράφε ελληνικά και όχι greeklish.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...
σχετικά με την νάντια επειδή πολλά ακούγονται λέγονται η προσωπική μου εμπειρία έιναι εξαιριτική.
διακριτική αλλα με πάθος και κέφι για αυτό που κάνει (κύριος ενεργητική με μεγάλο πούτσο που τον νιώθεις να γεμίζει από καύλα )- είναι η διαφορα που αυτοί που γουστάρουν τραβέλια με προσόντα ψάχνουν για να βρούν :μια  θηλυκή πλευρά να λειτουργεί αρσενικά να  -γιατί το θέλει και όχι γιατί έτσι πρέπει ή γιατί έτσι θέλει ο πελάτης (που ως γνωστόν έχει πάντα δίκιο )
όπως και να το κάνουμε βγαίνει στον area -είτε επιλέξουμε να το αγνοήσουμε ή να του δώσουμε μικρότερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει - το αν η συμπεριφορά της τραβεστί (και ιδιαιτερα της τραβεστί αν όχι μονο της τραβεστι από όλες τις κατηορίες του αγοραίου ερωτα )είναι αυθόρμητη αληθινή και ενστικτώδης η αυτό που όλοι ξέρουν και δεν χρειάζεται καμια λέξη για να το περιγράψει είναι κατανοητό και αντιληπτό πιστεύω από όλους ,αφού όλοι το έχουν βιώσει με τον ένα ή το άλλον τρόπο

...αχ βρε ....παλι εγω θα τ'ακουσω!!!!

thanks dear!
xxx
n

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
...

...αχ βρε ....παλι εγω θα τ'ακουσω!!!!

thanks dear!
xxx
n
γιατι να τ ακουσεις καλε?επειδη του σκασες κανα 1000 ευρω για να πει ολα αυτα τα ψεμματα???????

χαχαχαχαχα πλακα κανω ε.... :)

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Καλησπερα κυριοι/ες
Θελω και εγω να πω με την σειρα οτι εχω παραθεσει review για την Αθηνα αρκετο καιρο πριν (εξυπνοσ ανθρωπος και καλη επαγγελματιας)το παρακατω ειναι ενα κοματι απο το review που yπαρχει στο forum

(Το δευτερο ραντευου ηρθε μερικες μερες αργοτερα και αυτη  την φορα στο σπιτι. οπου απο την πρωτη στιγμη ενιωσα at ease. Με το που μπηκα μεσα αμεσως η οικοδεσποινα προσφερε ποτο και χαλαροτητα. Με υποδεκτηκε φοροντας μαυρες δικτυωτες καλτσες με ψιλοτακουνες μποτες και ροζ στρινγκ που αφηνε διακριτικα να φανουν τα προσωντα το οποιο με εκανε πυραυλο (δεν κριβω οτι με φτιαχνουν τα προσωντα απιστευτα). το sex ηταν απιστευτο με πολλα ακροβατικα, το κρεβατι ειναι χαμηλο και φτιαγμενο για τρελα παιχνιδια Wink)) καθησα παραπανω απο 1,5 ωρα για την οποια δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω παραπανω αφου πραγματικα το χαρηκα. Κλεινοντας αυτη την αναφορα θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο συμαντικο θεμα που μας αφορα ολους ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Σε ολη την διαρκεια ακομα και στο αυτοκινητο δεν προσεξα τιποτα που να με χαλασει η να μου κινησει την περιεργια για να αμφιβαλω για την καθαριοτητα, η Ναντια μυριζε απιστευτα (ολη) και ο χωρος ηταν πεντακαθαροσ οπως και το κρεβατι (σωστη επαγγελματιας)). 

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
γει σε ολους!!!
υπαρχει κατι καλλο θεσσαλονκη για σήμερα?

panos__23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους .. να καταθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια.γνωρισα την Συλβια απο κοντα επιτελους μετα απο αρκετες μερες που τα λεγαμε τηλεφωνικως.πολυ καλη . με υποδεχτηκε στο σπιτι της ντυμενη οπως και στις φωτος της.μπηκαμε και καθησαμε στο σαλονι με ρωτησε αν ηθελα να με κερασει κατι.....τελος παντων να περασω στο ψητο.ξαπλωσαμε και αρχισαμε να χαιδευομαστε ενιωθα σα να με χαιδευε η γκομενα μου και ακομα καλυτερα.καβλωσαμε και οι δυοενω αλληλογλυφομασταν την πηρα στα 4 και μετα με γυρισε στα 4 και με ξεσκιζε με το 20 cm καυλι της επι μια ωρα....... στο τελοσ χυσαμε μαζι.περασα το τελειοτερο 2ωρο που εχο περασει ποτε με τραβεστι.τετοιο πραγμα δεν εχω ξανανιωσει, αλλα απο δω και περα θα το κανω συνεχεια.παιδια δοκιμαστε με τη συλβια τιποτα αλλο δε λεω.και πειτε μου μετα αν τα λεω καλα.αξιζει πολλα περισσοτερα απο 50 ευρω για 2 ωρες, και 150 θα τα εδινα πολυ ευχαριστως.σε τετοια ατομα αξιζει να αφηνουμε απο μονοι μας κατι παραπανω.  παιδιαααααααααα  λιγα λογια πολλες πραξεις,  δοκιμαστε και δε θα χασετε.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πάνο ή όπως σε λένε απολογείσου για την σεξουαλική σου ταυτότητα στο Θεό και τον κρις αν θες να σωσεις την ψυχη σου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάνο ή όπως σε λένε απολογείσου για την σεξουαλική σου ταυτότητα στο Θεό και τον κρις αν θες να σωσεις την ψυχη σου.
μπουχααχαχχαχχαχαχαχ....σωστος.....

κι εγω μ αυτο που ειπα πιο πανω εννοειται οτι εκανα πλακα...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το παιδι ειναι πισογλεντης οπως ειπε ο κρις....Αφου γι αυτον δεν ειναι κακο τι μας νοιαζει εμας?στον κολο μας μπαινει?οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιι!!!

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
δε χρειαζεται ρε..οπως την βρισκει κανεις..γουστα εινα αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom