Καλησπερα κυριοι/ες
Θελω και εγω να πω με την σειρα οτι εχω παραθεσει review για την Αθηνα αρκετο καιρο πριν (εξυπνοσ ανθρωπος και καλη επαγγελματιας)το παρακατω ειναι ενα κοματι απο το review που yπαρχει στο forum
(Το δευτερο ραντευου ηρθε μερικες μερες αργοτερα και αυτη την φορα στο σπιτι. οπου απο την πρωτη στιγμη ενιωσα at ease. Με το που μπηκα μεσα αμεσως η οικοδεσποινα προσφερε ποτο και χαλαροτητα. Με υποδεκτηκε φοροντας μαυρες δικτυωτες καλτσες με ψιλοτακουνες μποτες και ροζ στρινγκ που αφηνε διακριτικα να φανουν τα προσωντα το οποιο με εκανε πυραυλο (δεν κριβω οτι με φτιαχνουν τα προσωντα απιστευτα). το sex ηταν απιστευτο με πολλα ακροβατικα, το κρεβατι ειναι χαμηλο και φτιαγμενο για τρελα παιχνιδια Wink)) καθησα παραπανω απο 1,5 ωρα για την οποια δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω παραπανω αφου πραγματικα το χαρηκα. Κλεινοντας αυτη την αναφορα θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο συμαντικο θεμα που μας αφορα ολους ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Σε ολη την διαρκεια ακομα και στο αυτοκινητο δεν προσεξα τιποτα που να με χαλασει η να μου κινησει την περιεργια για να αμφιβαλω για την καθαριοτητα, η Ναντια μυριζε απιστευτα (ολη) και ο χωρος ηταν πεντακαθαροσ οπως και το κρεβατι (σωστη επαγγελματιας)).