You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι απο το φορουμ τον παιρνουν αλλα δεν εχουν το θαρρος να το παραδεχτουν? Εγω ψιλοαηδιασα με την περιγραφη αλλα ο τυπος δε κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.πληρωσες για να σε ξεσκισει?
Συμφωνω....εγω παντως εχω παρει αρκετα τραβελια αλλα δεν εχω ακουμπησει ουτε ψωλοτριχα τους....οποιος θελει πιστευει οποιος οχι στα @@ μου ;)Γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι απο το φορουμ τον παιρνουν αλλα δεν εχουν το θαρρος να το παραδεχτουν? Εγω ψιλοαηδιασα με την περιγραφη αλλα ο τυπος δε κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.
και εγο το ιδιο, ομος ακομα και εμας καπιοι μας λενε ανομαλους οποτε δεν καταλαβενο τι προβλιμα εχετε με το παιδι ,ι σιλβια παντος οντος ινε φοβερο ατομοΣυμφωνω....εγω παντως εχω παρει αρκετα τραβελια αλλα δεν εχω ακουμπησει ουτε ψωλοτριχα τους....οποιος θελει πιστευει οποιος οχι στα @@ μου ;)
μα δεν αιχι κανης προβλιμα μαι τω πεδη ραι χαντοκ...ας κανι οτη θαιληκαι εγο το ιδιο, ομος ακομα και εμας καπιοι μας λενε ανομαλους οποτε δεν καταλαβενο τι προβλιμα εχετε με το παιδι ,ι σιλβια παντος οντος ινε φοβερο ατομο
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Να επεμβει ο καθηγητης Μπαμπινιωτης εδω και τωρα.
χαχαχαχαχα...θα προτιμουσα τον πιτσι....Να επεμβει ο καθηγητης Μπαμπινιωτης εδω και τωρα.
Για ολα εχεις την απαντηση.....ο χρυσος οδηγος εισε?χαχαχαχαχα...θα προτιμουσα τον πιτσι....
μαλον μαθιτευομενος adminΓια ολα εχεις την απαντηση.....ο χρυσος οδηγος εισε?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μήπως επειδή τις ψωλότριχές τους τις έχουν ξυρισμένες;;;Συμφωνω....εγω παντως εχω παρει αρκετα τραβελια αλλα δεν εχω ακουμπησει ουτε ψωλοτριχα τους....οποιος θελει πιστευει οποιος οχι στα @@ μου ;)
(εννοείται ότι πλάκα κάνω )
Τον ξερεις τον πιτσι μωρο?αααααααααααααααααααααα γαμω τα παιδια....Για ολα εχεις την απαντηση.....ο χρυσος οδηγος εισε?
αυτος ξεκινησε την ανορθογραφη σχολη γιαυτο τον ανεφερα!!!
εξω οι πισογλεντηδες.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να γαμας αντρα.οτι χειροτερο.πρεπει να εχετε μεγαλο προβλημα ψυχολογικο.ειναι για λυπησει οσοι πανε με τραβεστι[αντρα].καλησπερα σε ολους .. να καταθεσω και εγω την δικη μου εμπειρια.γνωρισα την Συλβια απο κοντα επιτελους μετα απο αρκετες μερες που τα λεγαμε τηλεφωνικως.πολυ καλη . με υποδεχτηκε στο σπιτι της ντυμενη οπως και στις φωτος της.μπηκαμε και καθησαμε στο σαλονι με ρωτησε αν ηθελα να με κερασει κατι.....τελος παντων να περασω στο ψητο.ξαπλωσαμε και αρχισαμε να χαιδευομαστε ενιωθα σα να με χαιδευε η γκομενα μου και ακομα καλυτερα.καβλωσαμε και οι δυοενω αλληλογλυφομασταν την πηρα στα 4 και μετα με γυρισε στα 4 και με ξεσκιζε με το 20 cm καυλι της επι μια ωρα....... στο τελοσ χυσαμε μαζι.περασα το τελειοτερο 2ωρο που εχο περασει ποτε με τραβεστι.τετοιο πραγμα δεν εχω ξανανιωσει, αλλα απο δω και περα θα το κανω συνεχεια.παιδια δοκιμαστε με τη συλβια τιποτα αλλο δε λεω.και πειτε μου μετα αν τα λεω καλα.αξιζει πολλα περισσοτερα απο 50 ευρω για 2 ωρες, και 150 θα τα εδινα πολυ ευχαριστως.σε τετοια ατομα αξιζει να αφηνουμε απο μονοι μας κατι παραπανω. παιδιαααααααααα λιγα λογια πολλες πραξεις, δοκιμαστε και δε θα χασετε.
εξω οι πισογλεντηδες.δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να γαμας αντρα.οτι χειροτερο.πρεπει να εχετε μεγαλο προβλημα ψυχολογικο.ειναι για λυπησει οσοι πανε με τραβεστι[αντρα].
και εσενα τι σε νοιαζει ρε φιλε?? το δικο σου πωπω μαμανε??? αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στο θεμα αυτο η αν εισαι περιεργος μπες αλλα μην κρινεις αλλους,κοιτα την δουλεια σου και κανε μοκο!!!!!!
και μαλλον το προβλημα το εχεισ εσυ που δεν μπορεις να δεχρεισ την διαφορετικοτητα του αλλου η τα γουστα του.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
pesta re mortek...to pou to vazei o ka8enas einai diki tou douleia!!! ;)
όπως κι από πού τον παίρνει!
αλλά γράφε ελληνικά γιατί θα στο σβήσουν το μήνυμα.
kavlasyros
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όποιος δεν έχει πάει με Σύλβια χάνει! Την συνάντησα Σαββατο βράδυ στο σπίτι της.... Καβλιάρα, με υπομονή, καλό και σκληρό εργαλείο, ευγενική και έτοιμη για όλα... θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αντ1 τωρα εχει την κουμαριανου....παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε ιερόσυλε, αποκαλείς την Κουμαριανού, Παναγία?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K