sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγαπητοί φίλοι κάποια Καίτη απο Μυτ 23 την εχει δοκιμάσει κανείς;
Για περισσότερα δείτε εδώ:
Αστερι φαινεται.... Οποιος γνωριζει ας γραψει κατι.....
Παιδια την μια την ξερω,αυτην με το κιτρινο μπλουζακι και το ροζ κιλοτακι.Την ειχα δει πριν κανα διμηνο,λιγο πριν την Παντειο,μπροστα στη αντιπροσωπεια των αυτοκινητων.Eskiya τα έσβησα γιατί το λινκ είναι από ένα αστυνομικό τμήμα όπως είπες και συ και είναι ατυχές το ποστάρισμα εδώ στα τραβέλια.
Ε δεν ειναι κι ασχετο. 2 τρανσεξουαλ καναν στριπ τιζ. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι σβηστηκε το ενα μονο. Εγω ειρωνικα απαντησα για τη Ν.Σμυρνη λογω Συγγρου, ουτε ξερω που στο διαολο ηταν το συμβαν
Στο βίντεο είναι δυο απίστευτα τρανσάκια.
Τα ξέρει κανείς;
Που μπορούμε να τα βρούμε;
αυτό το βίντεο είναι διεθνώς γνωστό από το ΑΤ Ομονοίας.Ε δεν ειναι κι ασχετο. 2 τρανσεξουαλ καναν στριπ τιζ. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι σβηστηκε το ενα μονο. Εγω ειρωνικα απαντησα για τη Ν.Σμυρνη λογω Συγγρου, ουτε ξερω που στο διαολο ηταν το συμβαν
Οι φοροι σου σε ισχύ...Ε, ρε παρτούζες που θα γίναν εκείνο το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα
Νομιζω δεν ειναι απο το ΑΤ Ομονοιας. Εκει εχουν αλλες δουλεις. Να παιζουν το ο ενας και ο δυο με συλληφθεντες.αυτό το βίντεο είναι διεθνώς γνωστό από το ΑΤ Ομονοίας.
εκεί παίζουν πολλά άσε δεν μπορούμε να τα πούμε όλα εδώ.Νομιζω δεν ειναι απο το ΑΤ Ομονοιας. Εκει εχουν αλλες δουλεις. Να παιζουν το ο ενας και ο δυο με συλληφθεντες.
η αλλη οδος ειναι αυτη του μεγαλου αρχαιου ποιητηπερασα εχθες κατα της 2:30 απο βουκουρεστιου και ειχε ενα ξανθο με μπουκλες και βυζι τουμπανο και φατσα λιγο καπως, σε ενα colt mitsubishi μπλε,που την ψωνιζε ενας τυπος και στην ****** ενα τρελο καυλι με ξανθα ισια μαλλια, επισησ τουμπανο το βυζι και πολυ καλο προσωπο σε ενα yaris ασημι (αυτη πρεπει να ειναι πολυ καλο), θελει 80€ σε ξενοδοχειο.
Ξερει κανεις κατι για αυτα τα δυο??
Το δευτερο ξαναλεω πρεπει να ειναι δυναμη!!