sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καποιο review για την τρομερη nandia υπαρχει καπου ρε παιδες ?
Για την κυρια με το username nandia4u εννοω. Στειλτε PM Ευχαριστω
Καποιο review για την τρομερη nandia υπαρχει καπου ρε παιδες ?
ψαξε μεσα στο φορουμ καπου ειναι γραμεναΓια την κυρια με το username nandia4u εννοω. Στειλτε PM Ευχαριστω
Σωστόςςςςπουτσο απο τον τοπο σου κ ας ειναι κ πεσμενος
κάποια Λία απο adult (nick name lian29) την ξερει κανενας? Καπου πατησια μου ειπε οτι ειναι δεχεται σπιτι της. Επίσης πάλι απο adult (nick name kaylokoritso) την ξερει κανενας? αυτη ειναι Νεο κοσμο λεει
....sok παιδια....η φιλη μου καταδικαστηκε τελικα σε 5 χρονια φυλακιση...πορνεια μαστρωπεια και αλλα ....
καποιες απελαθηκαν μονο με κατηγορια για πορνεια....πολυ κριμα η φιλη μου και πολυ ατυχη...πρωτη φορα στο dubai και επαθε τετοια καταστροφη...και ολα αυτα τα μαθαμε απο δικηγορο...αυτη ειπε μια φιλη της που απελαθηκε ειναι σα να της κανανε πλυση εγκεφαλου...ζομπι!
"midnight express" all over again!!!!
...μακρια...
xxx
n
Ναι φιλε μου αλλα η χαρα που λες στο προσωπο ειναι πιο "αγρια" απο κοντα....δεν εχει σχεση με τις φωτο που ανεβαζει στα sites...trust meΡε συ το "kaylokoritso" που λες αν δεις προσεχτικα τις φωτο, σε μια ειναι μπροστα σε καθρεφτη και φαινεται η μουρη. Μιλαμε για πουστη κανονικο οχι τρανς. Η μονη που φαινεται να ειναι πραγματικη τρανς ειναι η "xara_cha6". Οι αλλοι ειναι αντρες με ρουχα γυναικεια. Νομιζω οτι ειναι μονο για gay καταστασεις.
Τι μας λες ρε Ναντια. Οταν πηγαινεις σε ενα ξενο κρατος πρεπει να σεβεσαι τους νομους.
Αν οι νομοι δεν ειναι σωστοι ειναι αλλο θεμα.
Παρανομησε και καλα κανανε και τη κλεισανε μεσα.
Πηρε ρισκο για τη κονομα.Σε αυτο εχεις δικιο....ολες κανουμε περιοδιες αλλα προσεχουμε σε πια μερη παμε δεν ειναι δυνατον να πηγενεις σε χωρες που η πορνια θεωριτε εγκλιμα και να εχες την απετηση να το ανεχτουν
Ναι φιλε μου αλλα η χαρα που λες στο προσωπο ειναι πιο "αγρια" απο κοντα....δεν εχει σχεση με τις φωτο που ανεβαζει στα sites...trust me
Δεν συνηθίζω να γράφω στος κρίσεις που δημοσιεύονται εδώ,αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει.Έχεις πάει στην Χαρά και το λες? εμενα είναι φίλη μου, τις περισσότερες φωτός τις έχω τραβήξει εγώ και είναι ακόμα πιο θηλυκιά στην πραγματικότητα..Οι φωτογραφίες είναι δικές της και δεν εχουν πειραχτεί καθόλου.Ας γράψει και κάποιος άλλος που να την ξέρει όμως......Ναι φιλε μου αλλα η χαρα που λες στο προσωπο ειναι πιο "αγρια" απο κοντα....δεν εχει σχεση με τις φωτο που ανεβαζει στα sites...trust me
Δεν συνηθίζω να γράφω στος κρίσεις που δημοσιεύονται εδώ,αλλά σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι πρέπει.Έχεις πάει στην Χαρά και το λες? εμενα είναι φίλη μου, τις περισσότερες φωτός τις έχω τραβήξει εγώ και είναι ακόμα πιο θηλυκιά στην πραγματικότητα..Οι φωτογραφίες είναι δικές της και δεν εχουν πειραχτεί καθόλου.Ας γράψει και κάποιος άλλος που να την ξέρει όμως......
....sok παιδια....η φιλη μου καταδικαστηκε τελικα σε 5 χρονια φυλακιση...πορνεια μαστρωπεια και αλλα ....
καποιες απελαθηκαν μονο με κατηγορια για πορνεια....πολυ κριμα η φιλη μου και πολυ ατυχη...πρωτη φορα στο dubai και επαθε τετοια καταστροφη...και ολα αυτα τα μαθαμε απο δικηγορο...αυτη ειπε μια φιλη της που απελαθηκε ειναι σα να της κανανε πλυση εγκεφαλου...ζομπι!
"midnight express" all over again!!!!
...μακρια...
xxx
n
το ειπε κι η κουβελογιαννη το μεσημερι...Παιδιά συνελήφθει και στην πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα, μια τρανς ονοματι Κατερίνα, διότι διατηρούσε παράνομο οίκο ανοχης.