pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
E αφου ειδε εναν πουστη με γυναικεια εσωρουχα και περασε τι περιμενε?
ΝΑ τον κερασει νεραντζακι? Πουτσο ηθελε να τον κερασει.
Την Αλεξια λες? Mου εχει μιλησει γι'αυτην ο Πιτσης και μου εχει πει οτι δεν εχει ωραια φατσα αλλα εχει ωραιο σωμα. Εγω εχω δει κατι φωτο της απο το adult.gr
Αγαπες μου εισαστε καλα ολοι? Τι εγινε στις γιορτες ξεσαλωσαμε? Χρονια πολλα σε ολους Καλη χρονια να περνατε παντα καλα εξαλου το κανετε και γινετε φιλοι με το 2008 φετος. Και πιστεψε με ολα θα πανε καλα. Στελνω την αγαπη μου και τα Χρονια Πολλα στα παιδια που εχουν το Σιτε γιατι για να περναμε ολοι μας καλα εδω ειναι συνεχεια σε φορμα. Ολο κουκλια ειστε εδω μεσα γαμωτη μου. Περναμε τελεια και αυτο εχη σημασια. Θα χαρω να τα πουμε. Δαναη
Χρονια πολλα και σε εσενα.
Μπορεις να μου στειλεις στοιχεια πως μπορουμε να βρεθουμε ?
Εχουμε μπερδεψει τα ονοματα και το που μενει η καθε μια.....αλλα δεν εχουν αδικο να μπερδευονται με το ιδιο ονομα μπαινουν πολλες στα σαιτ........η αλέξια που αναφέρεις μένει ν.σμύρνη σύνορα με φάληρο, όχι πίσω από το χίλτον
παιδια μηπως ξερει κανεις για την φενια οπου εχει δικο της χωρο ιπποκρατους ψηλα κοντα στην αλεξανδρας...την ξερετε ?αξιζει τα 50 ευρω που θελει για μια ωρα?
Eλεγξε τα πμ σουΚαλημερα σε ολους καλη χρονια ευτηχισμενο το 2008.......Σας ελυψα?παλι κοντα σας ........απο σημερα στην διαθεση σας....
Μιλαμε για διαμερισμα επι της Ιπποκρατους η την περιοχη τερμα Ιπποκρατους, διοτι στην δευτερη περιπτωση μου ερχεται στο νου "κυρια" που μενει στην Μαρκου Ευγενικου, καθετο στην Ιπποκρατους.παιδια μηπως ξερει κανεις για την φενια οπου εχει δικο της χωρο ιπποκρατους ψηλα κοντα στην αλεξανδρας...την ξερετε ?αξιζει τα 50 ευρω που θελει για μια ωρα?
Μιλαμε για διαμερισμα επι της Ιπποκρατους η την περιοχη τερμα Ιπποκρατους, διοτι στην δευτερη περιπτωση μου ερχεται στο νου "κυρια" που μενει στην Μαρκου Ευγενικου, καθετο στην Ιπποκρατους.
ok τα ειδα τα πμ μουEλεγξε τα πμ σου
Προκειται για συμπαθες ατομο,ογκωδης αλλα οχι τερας, βυζος Νο 3, "εργαλειο" - ροπαλο,υποθετω οτι "λογχιζει" αν το ζητησης. Κατεβαινει και Συγγρου,αργα,μετα τα μεσανυχτα, με ασπρο παλιο Suzuki Jimmy.μου ειπε οτι διαμενει ιπποκρατους σχετικα κοντα στην λεωφορο....εσενα αυτη που σου ερχεται στο μυαλο τι λεει απο υπηρεσιες??
Μπορεί να λέμε ότι τις γαμάμε αλλά δεν λέμε με τι.Χωρίς καμιά διάθεση κριτικής για τις επιλογές του καθενός μπορείτε να μου λύσετε μία απορία. Από όσα έχω διαβάσει τις τρανς τις θέλετε να είναι όσο γίνετε περισσότερο θηλυκές αλλά ταυτόχρονα να έχουν όσο γίνετε μεγαλύτερο πούτσο. Αυτή την αντίφαση δεν την καταλαβαίνω, και μάλιστα διαβάζοντας ότι όλοι τις γαμάτε (δεν σας γαμάνε).
Να σημειώσω ότι εγώ έχω γαμήσει εγχειρισμένη, και αν ήταν μία θεά με υδραυλικά θα προτιμούσα να ήταν δυσδιάκριτα.
Γεια σας συναγωνιστές και χρόνια πολλά.Παρακολουθώ εδώ και καιρό το site,αλλά χωρίς συμμετοχή.Αναγκάστηκα να κάνω εγγραφή για να καταθέσω μία εμπειρία μου για να μην την πατήσει κανένας άλλος.Την Πέμπτη επισκέφτηκα ένα τραβέλι στην Πιπίνου και Αχαρνών (από αγγελία στο Έθνος της Δευτέρας-το τηλ τελειώνει σε πέντε ένα οκτώ τρία).Με το που μπαίνω στο διαμέρισμα (5ος όροφος) βλέπω έναν άντρα με γυναικεία εσώρουχα στην κυριολεξία.Περνάω μέσα και πάμε στο δωμάτιο.Μου λέει "γδύσου,νιώσε άνετα".Και του λέω "δεν νιώθω άνετα,καλύτερα να φύγω" και πάω προς την πόρτα.Ανοίγω και έρχεται από πίσω μου και με το ένα χέρι προσπαθεί να κλείσει την πόρτα, ενώ με το άλλο με τραβάει από τα ρούχα για να μη βγω από το διαμέρισμα.Εγώ έβαλα το πόδι μου στην πόρτα για να μην μπορέσει να την κλείσει και του έδωσα μία γροθιά στο χέρι για να με αφήσει,όπως και έκανε.Και καθώς βγήκα από το διαμέρισμα με απειλούσε λέγωντας "θα δεις τι θα πάθεις όταν κατέβεις".Φυσικά δεν έπαθα τίποτα κάτω....Προσοχή μάγκες!!!