Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για σου πιτσι ποτε θα συναντηθουμε στην φυλης?εγω αυριο σχολαω 11 το βραδι θα βρω κανα μικροκαμομενο πορνιδιο?
καπου θα σε πετιχο  καυλιαρι εν ορα μαχις!!!χριστινα εχει πιτσιλισει στο 65 ισογειο???
εγο που τιν ειχα πιτσιλισει πιστευο ειναι value for money..σιμφονα με τιν γνομι μου παντα!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οκ.πιτσι αυριο που θα πληρωθω κιολας θα σκασω απο κει γιατι η γυναικα εχει τα υδραυλικα της...

jokersat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
που μπορω να βρω ταινια  με την [glow=red,2,300]anna alexander[/glow]
:helpplea: αν ηπαρχει σε rapidshare η' καμια αλλη ταινια

Συνημμένα

• anna.jpg
    anna.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • sc2.jpg
    sc2.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 25

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
εχω τηλ απο μια ναντια με πολυ καλο κωλι και αρκετα θυλικη οποις θελει ας στειλει pm.

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Sunscreen, μπορείς να μας δώσεις μια περιγραφή και λεπτομέρειες για τη Δήμητρα στην Μυτιλήνης?

Καλησπερα και απο μενα ...

Εχω παει με αρκτες τραβεστι, τις περισσοτερες που εχεται ανφερει.

Η καλυτερες εμπειριες μου ηταν με την ποπη (C2 συγγρου - τη βλεπω ακομα), τη μινα που εχει αλλαξει φυλο (και θα ηθελα το τηλ. της αν υπαρχει - πολυ καλη εμενε στην ασκληπειου). Παλιοτερα τραβελοσπιτι ηταν και το λιοσιων 73α, οραιες εποχες, καθε μηνα αλλαζε τραβεστι ... Στη μητυλινης 23 αξιζει η δημητρα (τριτη, πεμπτη, κυριακη απογευμα).

Θα ηθελα λεπτομεριες απο την καβαλας λογω του οτι δεν εχω παει ... περιπου τη παιζει ??? Υπαρχουν αντιστοιχα τραβεστι? Αξιζει να ψαξεις γιατι η συγγρου δε με καλυπτει πια ...

Επισης αν γνωριζεται κατι για τη γνωστη Χαρα (104, μενανδρου) θα ηθελα να μαθω.

ΥΓ nadia4u καλυτερα δε γινεται για σενα ...
Καλησπερα και απο μενα ...

Εχω παει με αρκτες τραβεστι, τις περισσοτερες που εχεται ανφερει.

Η καλυτερες εμπειριες μου ηταν με την ποπη (C2 συγγρου - τη βλεπω ακομα), τη μινα που εχει αλλαξει φυλο (και θα ηθελα το τηλ. της αν υπαρχει - πολυ καλη εμενε στην ασκληπειου). Παλιοτερα τραβελοσπιτι ηταν και το λιοσιων 73α, οραιες εποχες, καθε μηνα αλλαζε τραβεστι ... Στη μητυλινης 23 αξιζει η δημητρα (τριτη, πεμπτη, κυριακη απογευμα).

Θα ηθελα λεπτομεριες απο την καβαλας λογω του οτι δεν εχω παει ... περιπου τη παιζει ??? Υπαρχουν αντιστοιχα τραβεστι? Αξιζει να ψαξεις γιατι η συγγρου δε με καλυπτει πια ...

Επισης αν γνωριζεται κατι για τη γνωστη Χαρα (104, μενανδρου) θα ηθελα να μαθω.

ΥΓ nadia4u καλυτερα δε γινεται για σενα ...

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
τι να πουμε μετα απο αυτο....... .....

Μπορεις να πεις οτι αυτο ειναι αντρας. Πως μπορει αυο το πλασματακι να γεννηθηκαι αντρας. Αν αυτη ειναι αντρας τοτε εμεις τι ειμαστε?!

Επισκέπτης
αυτο το εργαλειο ειναι τρανς????πσσσσ!!!τιο λες τορα ρεε!!!καυλααααα ειναι ι ξεσκιστρο!!!!που μπορουμε να τιν βρουμε να τιν πιτσιλισουμε????

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Sunscreen, μπορείς να μας δώσεις μια περιγραφή και λεπτομέρειες για τη Δήμητρα στην Μυτιλήνης?

εχει ομορφο προσσωπο, σχετικα οραιο σωμα (3.5) και ο πουτσος ειναι μεγαλος ... αξιζει ...

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
ξερει κανεις τι παιζει αριστοτελους κ πιπινου? Τι τραβεστι υπαρχοθν, τι ωρες/μερες και πως ειναι εμφανισιακα?
Ευχαριστω προκαταβολικα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εχει ομορφο προσσωπο, σχετικα οραιο σωμα (3.5) και ο πουτσος ειναι μεγαλος ... αξιζει ...
Σόρρυ,το τελευταίο γιατί το αναφέρεις?Απλή ερώτηση κάνω...δεν ασχολούμαι με το άθλημα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom