Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
αυτη ειναι η μια πλευρα...η πιο ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ!
υπαρχουν βεβαια και τα απλα...αλλα αν περιμενεις να ζησεις με αυτα...ξεχνα το!
xxx
n

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γενικα, η  τυπου αφεντρες ... δικο τους χωρο ομως
Δεν έχω καμία σχέση με αφέντρες και αφέντες...είμαι λάτρης μόνο των γυναικείων ποδιών...και όλου του όμορφου γυναικείου σώματος...απλά αυτό....γι'αυτό που ρωτάς όμως δεν έχω καμία εμπειρία γιατί απλά δεν με εκφράζει....

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
jupitertriplettesd1297.jpg

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1

...μαλιστα!
ριξτες αυτες στη συγγρου ή στην καβαλας και αμα δουλευουν μετα το δεκαπενθημερο εγω θα γινω θεα με βυζαρες και μουνι!

..και για να μην παραπλανουμε τους πρωταρηδες και τους ενεργοπαθητικους αντρες που ετσι τυχαια διαβαζουν αυτο το thread, και επειδη η "κλικα" εδω μεσα παραπεμπει ΠΑΝΤΑ σε τραβελακια 1 και 60 και 54κιλα, με πουλακι 13π! (και ας μοιαζουν με τον αδυνατο μελαχρινο πακιστανο -φιλιππινεζο της γειτονιας με μακρυ μαυρο μαλλι και make up!!) ...η πραγματικοτητα στο χωρο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ τρανς ειναι παντελως διαφορετικη!!! και αυτες που εχουν θυσαυρισει στο χωρο, δεν ηταν λογω του οτι ηταν mignion αλλα για αλλους ευνοητους λογους που εχω πολλακις αναφερει εδω μεσα...
πχ ....ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! και ναι περιουσια τεραστια ...και οχι λογω βυζιων! αμα δειτε τα clips της θα καταλαβετε!!! και αν διαβασετε τα σχολια εκατονταδων θαυμαστων-πελατων θα καταλαβετε ακομη καλυτερα!!
...καπου εδω μεσα εχει αναφερθει το site της και οταν το ειδε καποιος ξινισε και ειπε: ¨"...καλη, αλλα πολυ S&M βρε παιδι μου!"...
ναι βρε, καλα που θα καθοτανε να κανει τσιμπουκακια για 50pounds!! δειτε και τι χρεωνει και θα καταλαβετε γιατι!
στο συγκεκριμενο χωρο αγαπητοι μου, τα ρασα ΔΕΝ κανουν τον παπα...αλλα το αντιστροφο!

xxx
n

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναντια μου γουστα ειναι αυτα.
Παντως στην υπολοιπη Ευρωπη και σε ολο τον κοσμο κοριτσια σαν αυτα ή λατινες κανουν θραυση. Τωρα αν στην Ελλαδα παιζουν αλλα γουστα τι να σου πω. Εσυ ξερεις καλυτερα που τα βλεπεις απο κοντα. Παντως πιστευω οτι και αν στην Ελλαδα υπηρχαν κοριτσια σαν και αυτα δεν θα μεναν στην ανεργια. Μπορει να ειχαν αλλους πελατες απο οτι εχεις εσυ.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Παιδιά η Νάντια έχει δίκιο σε αυτό που είπε.Η εν λόγω κυρία κ πολλές άλλες φυσικά έχουν πιάσει το νόημα.Αυτά είναι που περνάνε στον κόσμο.Θα διαφωνήσωε με τον φίλο cosyle γιατί καλά μωρέ τα λάτιν δεν θα μέναν χωρίς δουλειά αλλά όσες προσφέρουν κάτι διαφορετικό πλουτίζουν.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ελάτε ρε παιδιά, τι ερωτήσεις είναι αυτές? γιατί ζητάνε προσόντα και γιατί εσύ είσαι ποδολάγνος και ο άλλος είναι πιτσιλιστής και εγώ γιατί είμαι καράφλας σαν τον Kojak και τι κάνει νιάου νιάου, μήπως είναι ο σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες? Μπαίνεις σε site χαρλεάδων και ρωτάς γιατί τους αρέσει το χρώμιο? Όποιος είναι τόσο "αθώος" δεν μπαίνει σε αυτό το site, πολλώ δε μάλλον σε αυτό το "thread". Αφού όλοι σε ένα καζάνι βράζουμε, έχει ο καθένας μας την ιδιαιτερότητά του, αλλά να έχεις την όποια ιδιαιτερότητα και να ζητάς να σε καταλάβουν οι άλλοι και εσύ να κοροϊδεύεις άλλους με άλλες ιδιαιτερότητες είναι φαρισαϊσμός. Μεταξύ μας τώρα ..... δεν είναι?

ΟΚ φίλε...απλή ερώτηση έκανα...Νάντια γιατί ζητάνε προσόντα σε τράνς?

PRIMITIVO

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχει ομορφο προσσωπο, σχετικα οραιο σωμα (3.5) και ο πουτσος ειναι μεγαλος ... αξιζει ...
Καλησπέρα φίλε,
πως μπορώ να έρθω σ΄επαφή με την Δήμητρα?
Παίρνω τηλ. ή πάω απο εκεί και που ακριβώς είναι η Μιτυλήνης?

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ναντια μου γουστα ειναι αυτα.
Παντως στην υπολοιπη Ευρωπη και σε ολο τον κοσμο κοριτσια σαν αυτα ή λατινες κανουν θραυση. Τωρα αν στην Ελλαδα παιζουν αλλα γουστα τι να σου πω. Εσυ ξερεις καλυτερα που τα βλεπεις απο κοντα. Παντως πιστευω οτι και αν στην Ελλαδα υπηρχαν κοριτσια σαν και αυτα δεν θα μεναν στην ανεργια. Μπορει να ειχαν αλλους πελατες απο οτι εχεις εσυ.

....επειδη γνωριζω παρα πολυ καλα την αγορα αυτη και τις τιμες της..ενα μονο θα πω: μπειτε στο eros.com και συγκρινετε τιμες...ποιες εχουν τη μεγαλυτερη χρεωση ανα ωρα ή 30' και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!
....και για να μη θεωρηθω και ρατσιστρια, δεν εχω κανενα προβλημα με τις τρανς απο θαυλανδη και φιλιππινες...αλλα ΚΑΜΜΙΑ σχεση αγαπουλα μου με brazilian tgirls! που εχουν κατακλυσει την ευρωπη ΚΑΙ ΝΑΙ δουλευουν αρκετα καλα...αλλα και παλι για ευνοητους λογους!!! αλλο το ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ σηκωμενο τουρλωτο κωλαρακι και η ψωλη 18π και αλλο το 160 και 12π!!!!
αυτα τα λενε ΠΕΛΑΤΕΣ της αγορας και φαινεται απο που ακουμπανε τα ΠΟΛΛΑ λεφτα...και ολες αυτες εξ ανατολης στην ευρωπη θα ειχαν την ιδια καταληξη με τα κακομοιρα τα κοριτσακια απο αφρικη που συνοστιζονται στην αθηνας καθε βραδυ για 15-20 ε!!! (καντε μια βολτα και θα δειτε 30 μαυρες να κοιτανε ενα πελατη που τελικα δεν περνει καμμια!!!!!!)
γιατι αγαπητοι μου φιλοι οπως εχω προαναφερει το τσιμπουκακι πεθαινει στις πιατσες και στα στουντιο...οι πελατες ανακαλυψαν κατι αλλο:
το ROLE PLAY!! και γι'αυτο πληρωνουν αδρα ..αλλα για το τσιμπουκακι η αναλογια πελατων εργαζομενων κοριτσιων (και οχι μονο!) 1: 50! αντε να πλουτισεις με τα τσιμπουκακια! αλλιως ειναι να χρεωνεις 100-200pounds/HOUR  και αλλιως να λες ελα καλε μου ανθρωπε για ενα τσιμπουκι 30pounds και να σου βγαζει την παναγια μεχρι να τελειωσει γιατι φαντασιωνεται την eva vortex να του  δινει τα σκαμπιλια του!!

....
και ρωτηστε και ιεροδουλες σε μπουρδελα και θα ακουσετε και απο κει οτι η αγορα εχει αλλαξει, δεν ειμαστε στην εποχη της αθωοτητας του 60-80...ο ελληνας, καπως βεβαια πιο αργα απο το δυτικοευρωπαιο, εχει αρχισει να εξωτερικευει τις αλλοτε κρυφες επιθυμιες του και το tabu των 80's ειναι πλεον παρελθον!
....
και τελος (γιατι σε λιγο θα εμφανιστει κανενα μελος της "κλικας" και θα μου πει οτι γραφω πολυ...εστω και αν αυτο συμβαινει μια φορα το δεκαημερο!)...οι πελατες πανε σχεδον με ολες και τις δοκιμαζουν ΟΛΕΣ! και καταληγουν να γινονται σταθεροι για καποιο διαστημα σε 1-2..αλλα και παλι ξαναρχιζουν το ψαξιμο...αλλα το 90% ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..στην πιατσα λεγαμε μεταξυ μας οτι κανεις πελατης δεν ειναι
"δικος μου" πελατης!! ολοι πανε παντου.....και το εχω ξαναπει! αυτοι που θα πηγαιναν με τις κοντες θα πηγαιναν και με τις ψηλες...γιατι στον αγοραιο ερωτα μετραει το ποσο καλο σεξ κανει η εργαζομενη και οχι αν θα αρεσει στην πεθερα! και συνηθως οι mignion στυλ θαυλανδη! ΔΕΝ δουλευουν (εκτος και αν κρυβουν εκπληξεις!)

xxx
n

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναντια δεν διαφωνω. Εγω παντως προτιμω τις λατινες οι οποιες οντως εχουν κατακλυσει την Ευρωπη (εγω στην Γαλλια ειμαι και τα βλεπω και ειδικοτερα στην Ιταλια οπου ταξιδευω σχετικα συχνα).
Στο Ερος οσον αφορα τις αμερικανες (το εχω ψαξει γιατι εχω παει για δουλειες 2 3 φορες) οι τιμες ειναι 150 300 δολλαρια (δηλ. περιπου 120 250 ευρω). βεβαια γενικα στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ (οπως εχω γραψει και παλιοτερα) ο μεσος μισθος ειναι 2 φορες οσο στην Ελλαδα. 

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...το σημειο που στιλιτευω εδω ειναι ενα: στον αγοραιο ερωτα (και μονο γι'αυτο μπορω να γραψω και οχι για τα καλλιστεια!) πουλαει αυτη που ειναι sex machine! εκπληρωνει τις φαντασιωσεις του πελατη στο μεγιστο! δεν πα να ειναι χοντρουλα κοντουλα ασχημουλα!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ και θα ακουσετε ποσο αμφισβητουν το οτι βλεπεις να λαμπει ειναι πραγματι χρυσος! (πολλες φορες ειναι μπρουντζος!)
...και η καταγωγη παιζει μικρο ρολο σε αυτο! εαν αξιζει στην πραξη η μολδαβη ή τουρκαλα (και οχι απαραιτητα στην εμφανιση) αυτη θα δουλευει! στο χωρο βεβαια των τρανς πρεπει να εχεις πολυ καλο πακετο για να θυσαυρισεις (και εμφανιση και πρακτικη και προσοντα πανω απο ολα...και, "κλικα" ηρεμα..οταν λεω προσοντα εννοω μπρος πισω πανω κατω!)
...
ενα παραδειγμα απο την πιατσα και τελειωνω:
μια απο μας οταν εβγαινα ηταν αντικειμενικα απο τις πιο ομορφες...με σουπερ εμφανιση και στυλ...αλλα δουλευε με 2-3 πελατες το βραδυ και αυτοι μαλλον την παιρνανε γιατι δεν την ηξεραν!
και ο λογος που δε δουλευε ηταν απλος:
1. δεν πηδιοτανε!
2. δεν πηδαγε!
3. δεν καυλωνε λογω ορμονων
4. προσοντα 12π
5. δεν εκανε τιποτα kinky....απλα ενα τσιμπουκακι!
και βεβαια δουλευε η αλλη παρα κατω (μεσα εξω 15-30πελατες)...που ηταν ασχημουλα με μια μαυρη περουκα, γεματουλα με ενα jean και ενα φουτερ! και ο λογος:
1. ηταν προσχαρη επικοινωνιακη φιλικη
2. προσοντα 18-20π και τουρλωτο κωλαρακι
3. πηδιοτανε και πηδαγε
4. deepthroat!!
5. kinky sex!!
....οταν πληρωνει ο πελατης (που εχει παει με 10-20 τρανς ) θελει kinky  sex και οχι μπιπελο..και το τονιζω αυτο: ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! και ποσο μαλλον οταν πληρωνει ΑΔΡΑ!

xxx
n

Ναντια δεν διαφωνω. Εγω παντως προτιμω τις λατινες οι οποιες οντως εχουν κατακλυσει την Ευρωπη (εγω στην Γαλλια ειμαι και τα βλεπω και ειδικοτερα στην Ιταλια οπου ταξιδευω σχετικα συχνα).
Στο Ερος οσον αφορα τις αμερικανες (το εχω ψαξει γιατι εχω παει για δουλειες 2 3 φορες) οι τιμες ειναι 150 300 δολλαρια (δηλ. περιπου 120 250 ευρω). βεβαια γενικα στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ (οπως εχω γραψει και παλιοτερα) ο μεσος μισθος ειναι 2 φορες οσο στην Ελλαδα. 

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Nandia, τι γνωμη εχεις για τη ΣΤΕΛΛΑ, τη μαυρη τρανς που βγαινει ψηλα στη ΣΥΓΓΡΟΥ, στην καθοδο?

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...για τις κοπελες που δουλευουν στην ελλαδα δεν θα ηθελα να εκφραστω ειτε θετικα ειτε αρνητικα! οποιος εχει απορια ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ! δεν κλεινετε και συμβολαιο!!! μην ειστε τοσο καχυποπτοι και επιφυλακτικοι...ρισκο ειναι...αλλα δε χτιζετε και σπιτι!
xxx
n

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες και την θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
Οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τρανς που εχω δοκιμασει (και εχω παει με παρα πολλες, σε διαστημα πολλων ετων)ειναι η ΣΤΕΛΛΑ
και φυσικα η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΑ (ηταν Αλκιβιαδου 15Γ και τωρα στο Μ. Πευκο. Πιο παλια σε hotel κατω από Αθηνας και πολυ παλια Συγγρου).
Αυτες οι δυο τρανς εχουν θεσει ουσιαστικα νεα standards που δυσκολα αλλες θα τα φτασουν.
Θα ηθελα τη γνωμη σου ως επαγγελματιας του χωρου και διοτι εισαι αρκετα ψαγμενη.
Και σε ρωταω γιατι η αγορα των τρανς ειναι η πιο δυναμικη και προσφερει στους πελατες μεγαλη ποικιλια.
Το προβλημα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν βρισκεις ευκολα αξιολογες, απο καθε αποψη, τρανς.
Η ΣΤΕΛΛΑ και η ΕΥΑ ειναι πολυ λαμπερες εξαιρεσεις.
Θα η ηθελα τα σχολια σου και πιστευω και πολλα αλλα μελη το ιδιο.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Nantia
Θα ηθελα παρακαλω να διευκρινισεις τι ή ποιους εννοεις "κλικα".

Επισκέπτης
Οι τρανσέξουαλ στην Ελλάδα σε γενικές γραμμές είναι ΤΡΕΛΑ μπάζα. Όποιος έχει δει έστω και στο δρόμο τρανσέξουαλ του εξωτερικού το διαπιστώνει. Τουλάχιστον αυτές στην Καβάλας που περνάω κάθε μέρα για να γυρίσω σπίτι μου κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τις πηδήξεις
αυτες στιν καβαλας ειναι τραβελια ...οχι τρανς!!!!τρανς εχει μονο σιγρου και μπουρδελακια! ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
αυτες στιν καβαλας σιναγονιστι μου ειναι τελειος αισχρες!!!!ιπαρχουν  κατι πουστογεροι εκει αστα να πανε.....τουσ βλεπεισ και τουσ λιπασαι....
ΥΓ το τραβελακι εχει τσουτσουνακι ,ενο ι τρανσ οχι!!!!χεχε!!!

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλε,
πως μπορώ να έρθω σ΄επαφή με την Δήμητρα?
Παίρνω τηλ. ή πάω απο εκεί και που ακριβώς είναι η Μιτυλήνης?
Εκει, μετα τις 1800 θα ειναι σιγουρα τις μερες που σου ειπα ... μεχρι περιπου 2300 (υτποπσιαζομαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom