Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Οταν την δειτε θα με καταλαβετε.Οσο για το προφυλακτικο δεν μου ανεφερε να το κανουμε χωρις

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μια ελενα που δεχεται μαρνης 25 με τιμες απο 20-30 τι παιζει?Γνωριζει κανεις?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Είπαμε ότι γαμιέται σαν γκόμενα αλλά το παρακάνει.. συνεχώς ξεχνάει το προφυλακτικό... άσε που λέει και κάτι κουφά.. όπως "θα ντυθώ νυφούλα να το κάνουμε με το νυφικό"..

Θα μας τρελανεις. Τραβελι και τον παιρνει χωρις προφ?
Θα εχει AIDS!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, δεν ασχολούμαι με τραβέλια αλλά επειδή χαζεύα τα post, η Δανάη μια μελαχροινή με καρέ μαλλί μαύρο ήταν προ κανα χρόνο στο pathfinder, και όλοι ξέρανε πως ήταν βαριά άρρωστη....Ισχύει?

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μια ελενα που δεχεται μαρνης 25 με τιμες απο 20-30 τι παιζει?Γνωριζει κανεις?

Αν σε ενδιαφερει η χαλαροτητα χρονου , το να κανεις ενα ντουζακι πριν , να πιεις ενα αναψυκτικο ,και να μην δωσεις πολλα φραγκα ,ειναι μια λυση , δε λεω !

Απο κορμι μετρια , κωλαρα σφιχτη (μεσα-εξω) , βυζακι μικρο ,αλλα με πεταχτες ρωγιτσες , υδραυλικα μαλλον μικρα , υπομονετικη και συζητησιμη .

Καλο βολι !

Επισκέπτης
σας βρίσκετε κανένα τραβέλι καλό να το υποτάξω;

κάτσε καλά 23 ποντάκια είναι.....δεν πάιζουνε με τέτοια πράγματα...

MOULLAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πληροφορίες για κάποια Τίνα από Πατήσια, η οποία μου είπανε πως είναι επίσης πολύ δυνατή με τεράστια προσόντα!!

Υπάρχει κανάνας να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την Τίνα?
πολύ καλή στο κρεββάτι,πολύ φιλική συμπεριφορά,μου την έσπασε όμως που στο τέλος ήθελε να παιξει το πουλάκι της και να τελειώσει,δεν γουστάρω να βλέπω τέτοιο θέαμα,γιαυτό και δεν ξαναπήγα με τραβέλια
[/quote φιλαράκι μου δίνεις το τηλ.?

MOULLAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Παιδιά έρχομαι απο κύπρο και πολύ θα ηθελα κανα τηλεφωνο.

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι σχετικα καινουριος απλα θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος γνωριζει καποιο τραβελι απο λαρισα η θεσσαλια γενικα...ευχαριστω παιδια και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...

saruman

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τιποτα για μια ξανθια με ενα bmw 316 με piercing στο προσωπο?

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα ...

Εχω παει με αρκτες τραβεστι, τις περισσοτερες που εχεται ανφερει.

Η καλυτερες εμπειριες μου ηταν με την ποπη (C2 συγγρου - τη βλεπω ακομα), τη μινα που εχει αλλαξει φυλο (και θα ηθελα το τηλ. της αν υπαρχει - πολυ καλη εμενε στην ασκληπειου). Παλιοτερα τραβελοσπιτι ηταν και το λιοσιων 73α, οραιες εποχες, καθε μηνα αλλαζε τραβεστι ... Στη μητυλινης 23 αξιζει η δημητρα (τριτη, πεμπτη, κυριακη απογευμα).

Θα ηθελα λεπτομεριες απο την καβαλας λογω του οτι δεν εχω παει ... περιπου τη παιζει ??? Υπαρχουν αντιστοιχα τραβεστι? Αξιζει να ψαξεις γιατι η συγγρου δε με καλυπτει πια ...

Επισης αν γνωριζεται κατι για τη γνωστη Χαρα (104, μενανδρου) θα ηθελα να μαθω.

ΥΓ nadia4u καλυτερα δε γινεται για σενα ...

Επισκέπτης
Παιδειά σόρυ ούτε καν κοίταξα τις απαντήσεις και καταθέσεις σας για το θέμα αλλά ένα έχω να πώ. Ένα καλό τραβέλι, που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του είναι καλύτερο και απο την πιο όμορφη γκόμενα αυτού του φόρουμ. Τουλάχιστον το τραβέλι ξέρει οτι μια ζωή θα γαμιέται είτε του αρέσει είτε όχι. Ενώ αυτές οι ψυριάρες μόνο το μουνί τους ξέρουν να καλλωπίζουν αλλά να το χρησιμοποιούν δε γρικάνε. ʼντε γειά τώρα.

Επισκέπτης
Καλησπερα και απο μενα ...

Εχω παει με αρκτες τραβεστι, τις περισσοτερες που εχεται ανφερει.

Η καλυτερες εμπειριες μου ηταν με την ποπη (C2 συγγρου - τη βλεπω ακομα), τη μινα που εχει αλλαξει φυλο (και θα ηθελα το τηλ. της αν υπαρχει - πολυ καλη εμενε στην ασκληπειου). Παλιοτερα τραβελοσπιτι ηταν και το λιοσιων 73α, οραιες εποχες, καθε μηνα αλλαζε τραβεστι ... Στη μητυλινης 23 αξιζει η δημητρα (τριτη, πεμπτη, κυριακη απογευμα).

Θα ηθελα λεπτομεριες απο την καβαλας λογω του οτι δεν εχω παει ... περιπου τη παιζει ??? Υπαρχουν αντιστοιχα τραβεστι? Αξιζει να ψαξεις γιατι η συγγρου δε με καλυπτει πια ...

Επισης αν γνωριζεται κατι για τη γνωστη Χαρα (104, μενανδρου) θα ηθελα να μαθω.

ΥΓ nadia4u καλυτερα δε γινεται για σενα ...
αν δε σε καλιπτι ι σιγκρου φιλε μου τοτε μιν ψαχνις για ορεα τραβελακια καβαλας......θα απογοιτευεις!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αυτες στην καβαλας εχουν πιο μεγαλη κοιλια και απο τον εβερτ

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
για σου πιτσι ποτε θα συναντηθουμε στην φυλης?εγω αυριο σχολαω 11 το βραδι θα βρω κανα μικροκαμομενο πορνιδιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom