Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά, αυτός θα ήταν κανένας μπαναρισμένος που έψαχνε ευκαιρία να βγάλει απωθημένα...και τα έβγαλε όταν το σάιτ ήταν ανοχύρωτο, από αυτό και μόνο καταλαβαίνουν όλοι νομίζω...
Μιλάμε flesh,αφού το είδες,για πολύ βρίσιμο ο τύπος...τα είχε με τους mods και τον...psaxnw......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Πάντως psaxnw καλά έκανες...προχθές ένας με username psaxnwtrabeli(?) σού έριξε πολύ ''χέσιμο'' που έλειπαν οι mods...για πολύ βρίσιμο λέμε...δεν ξέρω αν το έμαθες....αλλά όταν γύρισαν οι mods τα έσβησαν όλα....
Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ειναι ρε μου τα χει χωσει κι ενω ειμουν εδω...Ενταξει πλακα ειχε ο τυπακος αλλα τι να το κανεις..Οποιος εχει αρχιδακι ας δωσουμε ενα ραντεβουδακι να τα πουμε απο κοντα.Ειλικρινα θα κατσω και θα ακουσω οτι εχει να μου πει...Μετα ομως....Μπαινειθ συχνα με διαφοαρα ονοματα...Θα ξαναμπει!

στις καρδιες μασ θα μινι για παντα σαν psaxnotrans!!!!αξεχαστος!!!!xεxε!
Αυτο θελω αδερφε...χχεχεχεχεχεχεχ ετσι ετσι!!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
86
Λοιπον μαγκες πηρα την αποφαση με την Δαναη και θελω απο αυτους που εχουν εμπειρια να μου πουν αν ειναι καθαρη και αν υπαρχει φοβος για αρρωστιες

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
είναι καθαρή φίλε, όμως κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ούτε για τον εαυτό του, διότι οι βαριές αρρώστιες δεν φαίνονται με το μάτι. Βάλε σκουφάκι και προχώρα.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Δανάη εγγύηση φιλε. Θα περάσεις καλά!!!!!!!!
περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες. psaxnw αμα κλεισεις ραντεβου με τον τυπο ερχομαι και εγω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Συγνωμη δεν καταλαβα...Οταν ελεγες να κλεισεις ραντεβου με τον τυπο μαλλον ενοουσες τον Κ ΔΑΝΑΗ
Κος...Δάναος που έγινε...Δανάη.... :headbang: :headbang: :headbang:Τον είχε κάποτε καλουπιτζή ένας γνωστός μου στην οικοδομή.... :dancing: :dancing: :dancing:Ακόμα και εκεί τα...έδινε όλα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδια εχετε δει στην καβαλας τον ψηλο με τα τριχωτα βυζια και την ξανθια περουκα???ειναι συνηθως μεσα σε ενα μπλε ματιζ...Απο ρω πως χωραει εκει μεσα το ντιλαρι...τ ο ονομα του ειναι Βρασιδας καλλιτεχνικο Σουλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Α ναι ρε καταλαβα ποιον λες αυτος με την σκατομενη κωλοτρυπιδα ο Δαναης που πηγαιναν ολοι οι τραβελογαμιαδες και του την εγλυφαν...πραγματικα ειναι πεντακαθαρος και μασχαλες τιγκα στο πουρι απο την οικοδομη και κωλαρακι σκατωμενο προτεινετε ανεπιφυλακτα
Φεύγουν και εύκολα τα άτιμα με τέτοιο άνοιγμα που έχει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Yekini,νεκροθάφτης....περίεργα πράγματα.... :headbang: :headbang: :headbang:

ρε παιδια ξερει κανεις κανενα βαρβατο τραβελι για να χασω την παρθενια μου????
ο psaxnwtrans το καλυτερο
Ρε gamikoula δεν είναι τρανς ο psaxnw...μάλλον τα μπέρδεψες λίγο....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Μπηκε παλι της πουτανας ο γιος και μου τα χωνε με αλλο ονομα?ρε με εναν πουστη που μπλεξαμε...Οποιος τον ξερει παντως μαγκες ειλικρινα να του δωσω το κινητο μου να το μεταβιβασει να τα πουμε απο κοντα κι αν ειναι αντρας κι οχι πουσταρας να συναντηθουμε!!Βαονε ευχαριστω αδερφε αλλα θα προτιμησω να μην υπαρχουν μαρτυρες....χεχεχεχεχχε

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μπηκε παλι της πουτανας ο γιος και μου τα χωνε με αλλο ονομα?ρε με εναν πουστη που μπλεξαμε...Οποιος τον ξερει παντως μαγκες ειλικρινα να του δωσω το κινητο μου να το μεταβιβασει να τα πουμε απο κοντα κι αν ειναι αντρας κι οχι πουσταρας να συναντηθουμε!!Βαονε ευχαριστω αδερφε αλλα θα προτιμησω να μην υπαρχουν μαρτυρες....χεχεχεχεχχε
Γιατί σε βρίζει αυτός?ʼστο ρε...τι να συναντηθείς με αυτόν?Έτσι.. θα πέσεις πολύ χαμηλά γιατί είσαι άτομο με επίπεδο!Απλά δώστου κάνα 20άρικο να γαμήσει για να του φύγουν τα νεύρα..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Γιατί σε βρίζει αυτός?ʼστο ρε...τι να συναντηθείς με αυτόν?Έτσι.. θα πέσεις πολύ χαμηλά γιατί είσαι άτομο με επίπεδο!Απλά δώστου κάνα 20άρικο να γαμήσει για να του φύγουν τα νεύρα..
Δεν ξερω ρε μαν γιατι του εχω κολλησει να με βριζει...Μαλλον θα πηγε ποτε να πηδηξει τραβελι και θα τον καρφωσε πρωτα ο τραβελος και του την εδωσε...Οσο για το 20αρικο που λες ακομα και γι αυτο προσφερθηκα αλλα δεν επιασε τοπο..Φαντασου...Δεν θα χασω το επιπεδο μου κανοντας μαυρο στο ξυλο ενα σκουπιδι αδερφε μου..Σε μαυρη σακουλα τους βαζουν ετσι κι αλλιως!

adamopoulokostas

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτο θελω να μαθω κι εγω.πως ειναι η Νάντια απο Καβάλας ρε παιδια.ποσα παίρνει?γαμαει καλα??

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε μοντς θα τον μαζεψετε αυτον τον ελαφι η θα τον ακουμε με διαφορα νικ για πολυ καιρο ακομα?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
αστονε να υπαρχει βρε. ο γραφικος του σαιτ ειναι. εχει την πλακα του κιαυτος. Φαντασου ποσο κοπο κανει ο ανθρωπος να φτιαχνει συνεχως νεα μαιλσ και νεα προφιλ...... που να βρει χρονο να την παιξει να ξελαμπικαρει??????????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
cosyle μια χαρα κανουν δουλεια οι μοντς..τι να κανουν δλδ να στειλουν τη διωξη ηλεκτρ εγκληματος στο σπιτι ενος βλαμμενου παιδιου?δεν λεει..εσυ τον ξερεις απο ελαφι..τι να πουμε κι εμεις που τον διαβαζουμε απ οταν ηταν παραγωγος ακομα?...παντως ειναι πολυ περιπτωσαρα ο τυπος...μα πολυ λεμε..
Βαρονε αστα να πανε λεμε...χεχεεχε

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
cosyle μια χαρα κανουν δουλεια οι μοντς..τι να κανουν δλδ να στειλουν τη διωξη ηλεκτρ εγκληματος στο σπιτι ενος βλαμμενου παιδιου?δεν λεει..εσυ τον ξερεις απο ελαφι..τι να πουμε κι εμεις που τον διαβαζουμε απ οταν ηταν παραγωγος ακομα?...παντως ειναι πολυ περιπτωσαρα ο τυπος...μα πολυ λεμε..
Βαρονε αστα να πανε λεμε...χεχεεχε
τωρα ειδα οτι σβηστηκαν ολα τα προηγουμενα. απλα εχει καταντησει κουραστικος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom