Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
έχει γραφτεί στο παρελθόν για τη Στέλλα. Ψάξε και με μία κουβέντα = να την πάρεις.

Τωρα τελευταια περναγα από Συγγρου  κατα τις 3 το πρωϊ και στο υψος της Βουρβαχη, στο παρκακι, πετυχα τη μαυρη τρανς για την οποια κατα καιρους εχω διαβασει διαφορες
καταχωρησεις.Επαθα πλακα, φοβερη κορμαρα. Ηταν ανετη και ευγενικη, ονομα ΣΤΕΛΛΑ, μου ειπε ότι εχει σπιτι κοντα, στη Βεϊκου και τιμη 100 ευρω. Στο αυτοκινητο 50.
Την εχει δοκιμασει κανεις?

foufoutos123

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και πάλι μαγκεσ ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την Καβάλλας. Τελικό συμπέρασμα ποιό είναι? Συγγρού ή Καβάλλας σε ποιόν από τους δύο δρόμους να ψάξω την "γυναικάρα" της ζωής μου?
Ευχαριστώ και πάλι

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ʼσχετο, έχει πάει κανείς σας στο Κουκλάκι; Ντραγκ σόου μόνο ή μπορεί να γίνει και τίποτα;
το κουκλακι ειναι εστιατοριο με λιγο "πονηρο" μενου αλλα μεχρι εκει καπου στο χαλανδρι αν δεν κανο λαθος.
μαλλον μιλας για τισ κουκλες που ειναι σε ενα στενο απεναντι απο το φιξ. ετυχε και πηγα στο εντελως ασχετο μια φορα (να σκεφτεις ειχε και γυναικες η παρεα) αλλα μαλλον ηταν αργα γιατι ειχε μονο 3-4 ατομα συμπεριλαμβανομενου και του προσωπικου. νωριτερα ξερω οτι εχει και show αλλα φανταζομαι αν πας για ποτο την ωρα που εχει κοσμο μπορεις να πιασεις ανετα κουβεντα με τα "κοριτσια".

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
βλεπω συναδελφοι, ......το γουσταρετε το ματζαφλαρι.....!!!.....

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ναι... μετά αλλάζεις και πλευρά και τον τρώς....

adamopoulokostas

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερει κανεις κανενα βαρβατο τραβελι για να χασω την παρθενια μου????

Επισκέπτης
δεν ειναι οικοι ανοχισ ακριβος....ειναι βιζιτες!!!!

Επισκέπτης
ιπαρχουν ομος και τραβελακια σε οικους που εχουν προσοντα...και μπορεις εκι να αποβαλεις τις διχασμενες σου ορεξεις!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπουχαχαχαααχχαχαχ γεια σου ρε πιστσι sex guide!!!

Επισκέπτης
?μπουαχχαχαχαχα!!!!που σαι ρε τρελιαρι?????γιατι αλαξες το nick σου ρεεεεεεε γκαυλιαρι????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
...διχασμένες ορέξεις...

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

κορυφαιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
μπουαχχαχαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!καλοοοοοοοοοο ε??????ἅχαχχααχχαχααχ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το αλλαξα γιατι μου πριζαν τα αρχιδια ρε αδερφε διαφοροι ''περιεργοι''...Δεν γαμιεται τι να κανουμε.....Εδω ειμαι εγω ρε πιστσι ολη μερα..Το σαιτ δεν ειναι εδω....μπουχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
καλα εκανες καυλιαρετζο μου!!!!απαλαχτικες ....χεχε!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το αλλαξα γιατι μου πριζαν τα αρχιδια ρε αδερφε διαφοροι ''περιεργοι''...Δεν γαμιεται τι να κανουμε.....Εδω ειμαι εγω ρε πιστσι ολη μερα..Το σαιτ δεν ειναι εδω....μπουχαχαχαχαχαχα

Αν εννοείς το username, κρίμα, γιατί ήταν απίστευτο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάντως psaxnw καλά έκανες...προχθές ένας με username psaxnwtrabeli(?) σού έριξε πολύ ''χέσιμο'' που έλειπαν οι mods...για πολύ βρίσιμο λέμε...δεν ξέρω αν το έμαθες....αλλά όταν γύρισαν οι mods τα έσβησαν όλα....

Επισκέπτης
στις καρδιες μασ θα μινι για παντα σαν psaxnotrans!!!!αξεχαστος!!!!xεxε!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάντως psaxnw καλά έκανες...προχθές ένας με username psaxnwtrabeli(?) σού έριξε πολύ ''χέσιμο'' που έλειπαν οι mods...για πολύ βρίσιμο λέμε...δεν ξέρω αν το έμαθες....αλλά όταν γύρισαν οι mods τα έσβησαν όλα....

Καλά, αυτός θα ήταν κανένας μπαναρισμένος που έψαχνε ευκαιρία να βγάλει απωθημένα και έβριζε κόσμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom