ερχεται συντομα κοντα μας!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Παιδια εχω βρει μια αγγελια για μαρνης 25.Λεει βυζι τριαρι και καυλι 17αρι.Εχει παει κανεις με τη συγκεκριμενη?thanx
Mάπα το καρπούζι. Ελεεινή και βρωμιάρα. Σε ξεπετάει σε 5-10 λεπτά.
ερχεται συντομα κοντα μας
Πολυ καλη!!!Εστειλα email για πληροφοριες...λογικα θαναι κανα 300αρι η ωρα..αλλα ειναι πολυ καυλα το μωρο!!!!
Θετκό = Η τιμή είναι βίζιτας αυτοκινήτου. Αρνητικό = ξεπέτα σε στυλ αυτοκινήτου με κουδούνια να κτυπάνε, τηλέφωνα να κτυπάνε κλπ. Είναι όμως φιλική και σου προτείνει και μπανάκι. Λογικά θα υπάρχουν ώρες αιχμής και μη. Συμπέρασμα = πληρώνεις και παίρνεις βίζιτα αυτοκινήτου αλλά είσαι σε διαμέρισμα! θετικό
Παιδια εχω βρει μια αγγελια για μαρνης 25.Λεει βυζι τριαρι και καυλι 17αρι.Εχει παει κανεις με τη συγκεκριμενη?thanx
έτσι εγκυκλοπαιδικά, υπάρχει αυτή εδώ
****η οποία έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή, όπως θα διαβάσετε, και διαπρέπει στην παγκόσμια σκηνή με ειδίκευση στα fetish BDSM. Κόστος 100 λίρες τα 30 λεπτά δηλαδή 150 ευρώ περίπου στο πλήρως εξοπλισμένο studio της. Όποιος θέλει βίντεο **** Όποιος πηγαίνει Αγγλία ...... να μας πει περισσότερα.
****η οποία έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή, όπως θα διαβάσετε, και διαπρέπει στην παγκόσμια σκηνή με ειδίκευση στα fetish BDSM. Κόστος 100 λίρες τα 30 λεπτά δηλαδή 150 ευρώ περίπου στο πλήρως εξοπλισμένο studio της. Όποιος θέλει βίντεο **** Όποιος πηγαίνει Αγγλία ...... να μας πει περισσότερα.
Γνωστη περιπτωση ομως πολυ hardcore ρε παιδι μου.
100 λιρες = 190 ευρω περιπου
Κόστος 100 λίρες τα 30 λεπτά δηλαδή 150 ευρώ περίπου.
είναι γνωστή περίπτωση το πρόσωπο (για ορισμένους από τις ταινίες) όμως η ελληνική καταγωγή της δεν είναι και με το συμπάθειο, κάνεις λάθος για την ισοτιμία κοίτα εδώ το σωστό είναι αυτό που έγραψα εγώ, 150 ευρω περίπου, και το ακριβές είναι 145 ευρω. και οι Εγγλέζοι παίρνουν μέσο (όχι πρώτο)μισθό 3.000 ευρω και εμείς 1.000. Κάνει ό,τι πρόγραμμα θέλεις όχι μόνο hardcore. Αν εννοείς τα tatoo κλπ πράγματι είναι πολύ gothic.
Γνωστη περιπτωση ομως πολυ hardcore ρε παιδι μου.
εχεις δικιο για τιν ισοτιμια. τα μπερδεψα με την ισοτιμια δολλαριου/λιρας (επειδη στη δουλεια μου κανουμε περισσοτερο συναλλαγες σε $). Σορρυ και παλι δικο μου.
το γνωστη το εγραψα για την ιδια οχι για την καταγωγη της. παντως για την καταγωγη της καποια στιγμη που ειχα βρεθει στο σαιτ της το ειχε παρει το ματι μου.
για την εμφανιση της και για τα τατουαζ δεν με χαλαει καθολου. Αυτα που κανει στα βιντεο ειναι λιγο hardcore για μενα (bondage κτλ), αλλα ξερω οτι κανει και νορμαλ πραγματα αμα εσυ δεν γουσταρεις τετοια.
το γνωστη το εγραψα για την ιδια οχι για την καταγωγη της. παντως για την καταγωγη της καποια στιγμη που ειχα βρεθει στο σαιτ της το ειχε παρει το ματι μου.
για την εμφανιση της και για τα τατουαζ δεν με χαλαει καθολου. Αυτα που κανει στα βιντεο ειναι λιγο hardcore για μενα (bondage κτλ), αλλα ξερω οτι κανει και νορμαλ πραγματα αμα εσυ δεν γουσταρεις τετοια.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
M
Μπορειτε να μου στειλετε το τηλ της.Γουσταρω να την δοκιμασω.το τηλ. τελειωνει σε 442???? αν ναι και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλά ακόμα δεν εχω βρεθει. Οποιος βρεθει πρωτος να πει εμπειριες!!!
Δεν υπαρχουν πια φιλε!!! Μαλλον την κανουν για εξωτερικο, που εχουν και λιγοτερα προβληματα με την ααστυνομια........Σχετικά με ό,τι κυκλοφορεί στην Αθήνα είναι σούπερ. Α ρε συνάδερφοι που εξαφανίστηκαν οι ωραίες τρανσέξουαλ από τις πιάτσες; Μήπως μοιάζουν πια τόσο πολύ με γυναικάρες και τις μπερδεύουμε; :Ρ
Πριν κανα πενταμηνο βρηκα αγγελια σε εφημεριδα για διδυμο με τρανς. βρεθηκα σε ενα διαμερισμα στην αλεξανδρας οπως ανεβαινουμε καπου στη μέση και αριστερα. Η μια ξανθια ψιλοχαλια ή αλλή μακρυ μαλλι κοκινομάλλικο, αδυνατη τελειο μωρο, μικρή σε ηλικία, τελειο προσωπο και πρωταρα στη δουλεια απο οτι μου ειπαν και μαθαινε. Ολα καλα, τελειωνω φευγω και απο την καυλα ουτε τηλεφωνα κρατησα ουτε τιποτα. Την αγγελια ουτε την ξαναειδα και αυτη την κοκκινομαλλα δεν την εχω πετυχει πουθενα ξανα. Ουτε τ διαμερισμα δεν θυμαμαι ο πανυβλακας!!!!!!! αν καποιος απο αυτα που ειπα νομιζει οτι ξερει κατι να μου πει παρακαλω, αν και ειμαι σιγουρος οτι αυτη την εκανε για εξωτερικο!!!!!!!
Επισκέπτης
χμμμ...τελικα ι ασθενεια εχει πολλεσ ασχιμες επιπτοσεις!πρεπει να παμε στο γιατρο....(μεταξουργειο,φιλισ) οποσδιποτε!!!χιχι!!!Δεν υπαρχουν πια φιλε!!! Μαλλον την κανουν για εξωτερικο, που εχουν και λιγοτερα προβληματα με την ααστυνομια........
Πριν κανα πενταμηνο βρηκα αγγελια σε εφημεριδα για διδυμο με τρανς. βρεθηκα σε ενα διαμερισμα στην αλεξανδρας οπως ανεβαινουμε καπου στη μέση και αριστερα. Η μια ξανθια ψιλοχαλια ή αλλή μακρυ μαλλι κοκινομάλλικο, αδυνατη τελειο μωρο, μικρή σε ηλικία, τελειο προσωπο και πρωταρα στη δουλεια απο οτι μου ειπαν και μαθαινε. Ολα καλα, τελειωνω φευγω και απο την καυλα ουτε τηλεφωνα κρατησα ουτε τιποτα. Την αγγελια ουτε την ξαναειδα και αυτη την κοκκινομαλλα δεν την εχω πετυχει πουθενα ξανα. Ουτε τ διαμερισμα δεν θυμαμαι ο πανυβλακας!!!!!!! αν καποιος απο αυτα που ειπα νομιζει οτι ξερει κατι να μου πει παρακαλω, αν και ειμαι σιγουρος οτι αυτη την εκανε για εξωτερικο!!!!!!!
Ενημερωση προς Θεσσαλονικεις:Σαββατο βραδυ κατα τις 1-1:30 σε βολτα στον οπαπ και στις γνωστες τραβελοπιατσες δεν υπηρχε ψυχη εκτος απο τον οπαπ οπου ηταν η γνωστη σκυλομουρα με την μαυρη μερσεντα που ουτε να της μιλησω δεν κανω τον κοπο,ηταν και μια σαν καινουργια μου φανηκε,ισως να κανω και λαθος αλλα λογω της θεσης που ηταν το λεω.Στεκοταν εκτος αυτοκινητου,οπως μπαινεις απ το στενο του στερ ακριβως απεναντι σου κι οχι δεξια στο πεζοδρομιο που συμηθως ειναι..Απο βιλκα μπαντα η απολυτη νεκρα..
ΥΓ Το ιδιο βραδυ περασα κι απ τα ρδελα κι ειδα ενα καινουργιο να χει ανοιξει απεναντι απο το Ερως και προς τα πανω..Επισης δεν παιρνω ορκο οτι ειναι νεο μιας κι ειχα να περασω κανα 20ημερο ισως και παραπανω απ το συγκεκριμενο στενο!
ΥΓ2 θα μεταφερω την ενημερωση και στα της θεσνικης αν και ειναι πεθαμενα τα θεματα μετα την φυγη του τρελου αγοριου!!!
ΥΓ Το ιδιο βραδυ περασα κι απ τα ρδελα κι ειδα ενα καινουργιο να χει ανοιξει απεναντι απο το Ερως και προς τα πανω..Επισης δεν παιρνω ορκο οτι ειναι νεο μιας κι ειχα να περασω κανα 20ημερο ισως και παραπανω απ το συγκεκριμενο στενο!
ΥΓ2 θα μεταφερω την ενημερωση και στα της θεσνικης αν και ειναι πεθαμενα τα θεματα μετα την φυγη του τρελου αγοριου!!!
τώρα που καλοκαιριάζει μιά λεμονάδα είναι ότι πρέπει
Η Ευα Κουμαριανου εμφανιστηκε παλι-τουλαχιστον εγω την ειδα μετα πολυ καιρο-Σαββατο ξημερωματα στην θεση της, μετα την αντιπροσωπεια της LADA.Φορουσε ενα κοντο κιτρινο φορεμα και απο μακρυα εμοιαζε με γιγαντιαιο λεμονι !!!!
polyoraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο parea.gr υπάρχει μια meti . Δηλώνει τραβεστί και στις φώτο που στέλνει έχει ωραίο κωλαράκι ξέρει κανείς τι παίζει?Ζητάει αυτή τηλ δε δίνει δικό της .
Επισκέπτης
Κατεβαστε ταινιουλα με τραβελια με προσοντα .
Κατεβαστε ταινιουλα με τραβελια με προσοντα .
Πως κατεβαζεις τις ταινιες?
Πως κατεβαζεις τις ταινιες?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K