You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
οι πληροφοριες που μου δινεις ειναι ολιγον τι μπερδεμενες...αλλη ινα ξερω αλλο αμαξι λες ΑΛΛΟ υψος ειδες ...τι να πω!!!
αυτη που ξερω δεν ειχε ποτε τετοιο αμαξι και δεν ειναι ψιλη.μαλλον mignon θα την ελεγα με γυναικειες αναλογιες..η ινα που ξερω ειναι κουκλι...βεβαια καποιος εδω που πηγε προσφατα δεν εγραψε καθολου κολακευτικα σχολια για τις επιδοσεις της...αλλα δεν παυει να ειναι ισως απο τις πολυ ομορφες εκει!!! ...αν διαβασεις πιο πανω σχολια θα καταλαβεις και τι αμαξι εχει τωρα...ΠΑΝΤΩΣ δεν ειναι αυτη η ινα που περιγραφεις!!! βεβαια μπορεις να ρωτησεις και αυτες που ειναι τωρα εκει και ισως (αν θελουν βεβαια) να σε κατευθυνουν...εγω εχω να βγω εκει πανω απο 14μηνες...αφυπηρετησα ενω ημουνα στην ακμη μου και στην κορυφη....τωρα εχω γινει femme maitresse...4-5 καλοι ποιοτικοι σοβαροι πελατες (την ημερα) στην ελλαδα και 1-2 tours το μηνα εκτος ελλαδος ειναι υπεραρκετα για μενα..
ΧΧΧ
n
αυτη που ξερω δεν ειχε ποτε τετοιο αμαξι και δεν ειναι ψιλη.μαλλον mignon θα την ελεγα με γυναικειες αναλογιες..η ινα που ξερω ειναι κουκλι...βεβαια καποιος εδω που πηγε προσφατα δεν εγραψε καθολου κολακευτικα σχολια για τις επιδοσεις της...αλλα δεν παυει να ειναι ισως απο τις πολυ ομορφες εκει!!! ...αν διαβασεις πιο πανω σχολια θα καταλαβεις και τι αμαξι εχει τωρα...ΠΑΝΤΩΣ δεν ειναι αυτη η ινα που περιγραφεις!!! βεβαια μπορεις να ρωτησεις και αυτες που ειναι τωρα εκει και ισως (αν θελουν βεβαια) να σε κατευθυνουν...εγω εχω να βγω εκει πανω απο 14μηνες...αφυπηρετησα ενω ημουνα στην ακμη μου και στην κορυφη....τωρα εχω γινει femme maitresse...4-5 καλοι ποιοτικοι σοβαροι πελατες (την ημερα) στην ελλαδα και 1-2 tours το μηνα εκτος ελλαδος ειναι υπεραρκετα για μενα..
ΧΧΧ
n
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
Καλημερα κυριοι/ριες
Βλεπω το forum εχει αποκτησει αλλη χρεια, δεδομενου οτι πια μιλανε αλλοι και αυτοι που μιλουσανε σαν master δεν μιλανε πια....τελικα η εισοδο της καινουργιας φιλησ μας εκανε καλο και λειτουργησε ωσ καταλυτης.(Αυτα σαν μια γρηγορη παρατηρηση).
Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να παραθεσω μερικα αποσταγματα εμπειριας που ειχα και συνεχιζω να εχω με την καινουργια φιλη. Η πρωτη μου επαφη με την ναντια ηταν απο τις σελιδες του διαδικτιου οπου οπως την ειδα με εφτιαξε πραγματικα ακομα και με τις παλιες φοτος που ειχε (ηταν λιγο θαμπες) εστειλα μαιλ και η ναντια απαντησε αμεσωσ δινοντας μου το τηλ της. Δεν κριβω το γεγονος οτι η πρωτη συναντηση εγινε στο αυτοκινητο και ειναι εκεινο το γεγονοσ που με επεισε οτι η ναντια ειναι επαγγελματιασ αφου με εβγαλε απο την δυσκολη θεση να μπω σε εναν κλειστο χωρο οπωσ ειναι το σπιτι χωρισ να εχουμε γνωριστει καν (θεμα χρηματων δεν υπηρχε). Η συναντιση στο αυτοκινητο αρχισε λιγο περιεργα αφου αφησα το κινητο μου στο αυτοκινητο που με εφερε στο ραντευου με αποτελεσμα να χαθω με την ναντια και να καθομαι να περιμενω σε λαθοσ σημειο (μη ξεροντασ την περιοχη) ;)))). Τελικα απο τυχη και μονο η ναντια περασε με το αυτοκινητο της και οχι μονο δεν ηταν νευριασμενη αλλα με ενα φθεγματικο και ηρεμο υφος μου ζητησε τσιγαρο κανοντας με να ηρεμισω και να αποβαλω ολο το ανχος της δηθεν κοροιδιας. Στο αυτοκινητο τα πραγματα ηταν πολυ ηρεμα (στην αρχη) αρκετη συζητηση και γνωριμια σε διαφορους βαθμους και για διαφορα θεματα. Αφου εξηγησα ακριβως τι με φτιαχνει αρχισε μια η (μαχη). Η Ναντια ειναι απιστευτη πραγματικα, αναφερω οτι δεν εχω τις τρομακτικες εμπειριες απο Ελλαδα αλλα εχω αρκετεσ και μονιμες εμπειριες απο το εξωτερικο (ισπανια, αγγλια, πορτογαλια), η ναντια ηταν μεσα στην κινηση, ζωντανη και μεσα στην Καυλα σε ολη την διαρκεια του ραντεβου με τα προσωντα ετοιμα, αυτο με εφτιαξε απιστευτα αφου δεν κριβω οτι τετοιο ραντεβου ειχα να κανω παρα πολυ καιρο και με TV εξωτερικου (πορτογαλια) που ζητουσε τριπλασια χρηματα απο αυτα που μου ζητησε η ναντια. (αυτο το τονιζω διοτι οτι πληρωνεις παιρνεις και δυστιχως οχι παντα). Το δευτερο ραντευου ηρθε μερικες μερες αργοτερα και αυτη την φορα στο σπιτι. οπου απο την πρωτη στιγμη ενιωσα at ease. Με το που μπηκα μεσα αμεσως η οικοδεσποινα προσφερε ποτο και χαλαροτητα. Με υποδεκτηκε φοροντας μαυρες δικτυωτες καλτσες με ψιλοτακουνες μποτες και ροζ στρινγκ που αφηνε διακριτικα να φανουν τα προσωντα το οποιο με εκανε πυραυλο (δεν κριβω οτι με φτιαχνουν τα προσωντα απιστευτα). το sex ηταν απιστευτο με πολλα ακροβατικα, το κρεβατι ειναι χαμηλο και φτιαγμενο για τρελα παιχνιδια ;))) καθησα παραπανω απο 1,5 ωρα για την οποια δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω παραπανω αφου πραγματικα το χαρηκα. Κλεινοντας αυτη την αναφορα θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο συμαντικο θεμα που μας αφορα ολους ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Σε ολη την διαρκεια ακομα και στο αυτοκινητο δεν προσεξα τιποτα που να με χαλασει η να μου κινησει την περιεργια για να αμφιβαλω για την καθαριοτητα, η Ναντια μυριζε απιστευτα (ολη) και ο χωρος ηταν πεντακαθαροσ οπως και το κρεβατι (σωστη επαγγελματιας).
Βλεπω το forum εχει αποκτησει αλλη χρεια, δεδομενου οτι πια μιλανε αλλοι και αυτοι που μιλουσανε σαν master δεν μιλανε πια....τελικα η εισοδο της καινουργιας φιλησ μας εκανε καλο και λειτουργησε ωσ καταλυτης.(Αυτα σαν μια γρηγορη παρατηρηση).
Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να παραθεσω μερικα αποσταγματα εμπειριας που ειχα και συνεχιζω να εχω με την καινουργια φιλη. Η πρωτη μου επαφη με την ναντια ηταν απο τις σελιδες του διαδικτιου οπου οπως την ειδα με εφτιαξε πραγματικα ακομα και με τις παλιες φοτος που ειχε (ηταν λιγο θαμπες) εστειλα μαιλ και η ναντια απαντησε αμεσωσ δινοντας μου το τηλ της. Δεν κριβω το γεγονος οτι η πρωτη συναντηση εγινε στο αυτοκινητο και ειναι εκεινο το γεγονοσ που με επεισε οτι η ναντια ειναι επαγγελματιασ αφου με εβγαλε απο την δυσκολη θεση να μπω σε εναν κλειστο χωρο οπωσ ειναι το σπιτι χωρισ να εχουμε γνωριστει καν (θεμα χρηματων δεν υπηρχε). Η συναντιση στο αυτοκινητο αρχισε λιγο περιεργα αφου αφησα το κινητο μου στο αυτοκινητο που με εφερε στο ραντευου με αποτελεσμα να χαθω με την ναντια και να καθομαι να περιμενω σε λαθοσ σημειο (μη ξεροντασ την περιοχη) ;)))). Τελικα απο τυχη και μονο η ναντια περασε με το αυτοκινητο της και οχι μονο δεν ηταν νευριασμενη αλλα με ενα φθεγματικο και ηρεμο υφος μου ζητησε τσιγαρο κανοντας με να ηρεμισω και να αποβαλω ολο το ανχος της δηθεν κοροιδιας. Στο αυτοκινητο τα πραγματα ηταν πολυ ηρεμα (στην αρχη) αρκετη συζητηση και γνωριμια σε διαφορους βαθμους και για διαφορα θεματα. Αφου εξηγησα ακριβως τι με φτιαχνει αρχισε μια η (μαχη). Η Ναντια ειναι απιστευτη πραγματικα, αναφερω οτι δεν εχω τις τρομακτικες εμπειριες απο Ελλαδα αλλα εχω αρκετεσ και μονιμες εμπειριες απο το εξωτερικο (ισπανια, αγγλια, πορτογαλια), η ναντια ηταν μεσα στην κινηση, ζωντανη και μεσα στην Καυλα σε ολη την διαρκεια του ραντεβου με τα προσωντα ετοιμα, αυτο με εφτιαξε απιστευτα αφου δεν κριβω οτι τετοιο ραντεβου ειχα να κανω παρα πολυ καιρο και με TV εξωτερικου (πορτογαλια) που ζητουσε τριπλασια χρηματα απο αυτα που μου ζητησε η ναντια. (αυτο το τονιζω διοτι οτι πληρωνεις παιρνεις και δυστιχως οχι παντα). Το δευτερο ραντευου ηρθε μερικες μερες αργοτερα και αυτη την φορα στο σπιτι. οπου απο την πρωτη στιγμη ενιωσα at ease. Με το που μπηκα μεσα αμεσως η οικοδεσποινα προσφερε ποτο και χαλαροτητα. Με υποδεκτηκε φοροντας μαυρες δικτυωτες καλτσες με ψιλοτακουνες μποτες και ροζ στρινγκ που αφηνε διακριτικα να φανουν τα προσωντα το οποιο με εκανε πυραυλο (δεν κριβω οτι με φτιαχνουν τα προσωντα απιστευτα). το sex ηταν απιστευτο με πολλα ακροβατικα, το κρεβατι ειναι χαμηλο και φτιαγμενο για τρελα παιχνιδια ;))) καθησα παραπανω απο 1,5 ωρα για την οποια δεν θα ειχα προβλημα να πληρωσω παραπανω αφου πραγματικα το χαρηκα. Κλεινοντας αυτη την αναφορα θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο συμαντικο θεμα που μας αφορα ολους ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Σε ολη την διαρκεια ακομα και στο αυτοκινητο δεν προσεξα τιποτα που να με χαλασει η να μου κινησει την περιεργια για να αμφιβαλω για την καθαριοτητα, η Ναντια μυριζε απιστευτα (ολη) και ο χωρος ηταν πεντακαθαροσ οπως και το κρεβατι (σωστη επαγγελματιας).
Καλημέρα. Θα ηθελα να πω κι εγώ την άποψή μου χωρίς διάθεση να κριτικάρω και να προσβάλλω κανέναν. Δεν θεωρώ υγιές το φαινόμενο "τραβέλια με προσόντα". Οκ, κατανοώ όσους κάνουν εγχείριση αλλαγής φύλου και γίνονται "γυναίκες". Αλλά να βλέπεις τώρα κάποια με βυζιά και πουλί είναι λίγο τραβηγμένο. Πάντα κατά την άποψή μου. Το θεωρώ ανώμαλο. Είναι ένα σώμα απροσδιόριστο. Είναι πολύ πιο λογικό να ξέρεις με τι άτομο θέλεις να κάνεις σεξ, σχέση, οτιδήποτε. Συγνώμη που δεν μπορώ να κατανοήσω τη φιλοσοφία σας και το πάθος αυτό.Ίσως είναι η διάθεση ορισμένων να πάνε με άντρα, αλλά για να μην αποδεχτούν τα γούστα τους αυτά, θέλουν ο άλλος να θυμίζει γυναίκα. Φιλικά...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Φιλοι μου και αγαπητη ναντια.
Μαλλον παρεξηγηθηκαν τα γραφομενα μου, αλλα σημερα μπορεσα να μπω, λοιπον μερικες εξηγησεις.
Ναντια οταν σε ειπα πουστη με περουκα δεν σε εκρινα, απλως σε περιεγραψα οπως σε ειδα εγω, μπορει να σε ελεγα κοντη, ψηλη ή οτιδηποτε αλλο. Δεν αναφερθηκα ποτε στον τροπο που λειτουργεις και τι κανεις περισσοτερο, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
Δεν αναφερθηκα ποτε θετικα ή αρνητικα στα γουστα του καθενος, ποτε μου σαν ανθρωπος δεν κολησα ταμπελες σε κανενα εστω και εαν πηγαινει με προβατα που λεει ο λογος εφοσον συμφωνει και το προβατο!
Δεν ανεφερα ποτε τις σεξουαλικες μου προτιμησεις και το τι κανω με την-τον ερωτικο μου συντροφο, δεν αφορα κανενα οπως δεν με αφορα και εμενα τι κανει ο καθενας.
Και για να κλεισω εαν συγκρινουμε τις δυο πιο πανω φωτογραφιες που εβαλαν αλλα μελη ε χρυση μου παλι εισαι σαν πουστης με περουκα ή στη χειροτερη σαν εμενα εαν βαλω περουκα.
Αυτα
Μαλλον παρεξηγηθηκαν τα γραφομενα μου, αλλα σημερα μπορεσα να μπω, λοιπον μερικες εξηγησεις.
Ναντια οταν σε ειπα πουστη με περουκα δεν σε εκρινα, απλως σε περιεγραψα οπως σε ειδα εγω, μπορει να σε ελεγα κοντη, ψηλη ή οτιδηποτε αλλο. Δεν αναφερθηκα ποτε στον τροπο που λειτουργεις και τι κανεις περισσοτερο, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
Δεν αναφερθηκα ποτε θετικα ή αρνητικα στα γουστα του καθενος, ποτε μου σαν ανθρωπος δεν κολησα ταμπελες σε κανενα εστω και εαν πηγαινει με προβατα που λεει ο λογος εφοσον συμφωνει και το προβατο!
Δεν ανεφερα ποτε τις σεξουαλικες μου προτιμησεις και το τι κανω με την-τον ερωτικο μου συντροφο, δεν αφορα κανενα οπως δεν με αφορα και εμενα τι κανει ο καθενας.
Και για να κλεισω εαν συγκρινουμε τις δυο πιο πανω φωτογραφιες που εβαλαν αλλα μελη ε χρυση μου παλι εισαι σαν πουστης με περουκα ή στη χειροτερη σαν εμενα εαν βαλω περουκα.
Αυτα
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφονο απολητα με τον συναδελφο...ολα εινε θεμε γουστου ρε ναντια τι να κανουμε...και ελεοs ρε μαγκεs ειπαμε το γαμησαμε πολυ το θεμα με την ναντια....αρκετα ασχοληθηκαμε με το τι κανει η δεν κανει.οποιοs συναδερφοs ενδιαφερετε πραγματικα ασ τηs στειλη pm να τα πουνε οι 2 τουs καλητερα......
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω τι κολημα τραβαει ο καθενας και αναλυει συνεχως πραγματα που αφορουν προσωπικα τον καθενα ξεχωριστα. Ο τιτλος του forum ειναι τραβελια με προσοντα...Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι γραφουν ορισμενοι εξωγενεις αδιαφοροντασ για το αν ασκουν κριτικη σε καποιους οι οποιοι γραφουν σε αυτο to thread χωρισ να ενοχλουν κανενα. Το forum εχει συμβουλευτικο χαρακτιρα βασισμενο πανω στις εμπειριες του καθενος ετσι ωστε εαν καποιοσ θελει να δοκιμασει κατι να εχει μια ιδεα για το τι γινεται. Η ελευθερια του λογου δεν υπαγορευει ουτε επιτρεπει (αγραφοσ νομος) κριτικη σε ειδικα forum που εχουν διμιουργηθει για ανθρωπους που θαυμαζουν κατι συγκεκριμενο και περισσοτερο σε ανθρωπους που εκλαμβανουν την σεξουαλικοτητα τους ως αντικειμενο πειραματισμου και ελευθεριας. Με το να γινονται συγκρισεις το αποτελεσμα ειναι να μπαινουν ταμπελες και να χαρακτιριζονται καποιοι ανθρωποι χωρις να ειπαρχει κανενας λογος.
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε OUROBOROS σοστα το ειπεσ πιο πριν το φορουμ εχει συμβουλευτικο χαρακτιρα...το να πει καποιοσ την εμπειρια του δεν εινε κακο..εινε πολυ καλο γιατι γνοριζουμε καλητερα που και με πια πρεπει να παμε για να περασουμε οσο καλητερα μπορουμε και οχι χειροτερα...αλλα με την συγκεκριμενη την ναντια πυστευο οτι πολη ασχολιθηκαμε και σε λιγο θα τσακονομαστε και θα χοριζομαστε σε αυτουσ που την γουσταρουνε και σε αυτουσ που δεν την γουσταρουνε.....τουσ ποιο πολλουσ εδο μεσα στο φορουμ τουσ ενδιαφερη να μαθενουνε γενικα νεα απο τραβελια με προσοντα οποσ αναφερει το σιγκεκριμενο φορουμ...και οχι για το τι κανει μια συγκεκριμενη.ναντια.......΄΄΄΄
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 7.316
θα συμφωνισω μαζι σου ωσ προς το προσωπο Ναντια αλλα οχι το ως προς το επαγγελματιας που ειχε τα κοτσια να γραφτει και να μιλησειελευθερα χωρισ να κριβεται πισω απο φτιαχτα avatar και υπονοουμενα. Ξερω οτι και αλλες TV παρακολουθουν το forum αλλα καμια δεν μιλαει γιατι απλα δεν εχει τι να πει...οποτε οπωσ και να το δεις η αναφορα σε αυτο το προσωπο δεν κουραζει, ισα ισα που πιστευω οτι το forum απεκτησε πρισματικο χαρακτηρα αφου ακουγονται πολλες γνωμμες και οχι μονο των ατομων που εχουν η δεν εχουν δοκιμασει και θελουν η δεν θελουν, διμιουργοντασ εναν σαρκασμο που δεν οδηγει πουθενα. Αλιμονο μην αρχισουν τα στρατοπεδα για το ποιος γουσταρει η δεν γουσταρει.
πιστευω πως δεν μας πειραζει να το ποσταρουμε εδω....αλλωστε εδω μονο εχει ζωη για τωρα!πηγαινοντας λοιπον για βιλκα....κλασικα η φιονα στα δεξια....μεγαλο ξεκωλλο πολυ εντυπωσιακη την εχω δοκιμασει αλλα πολυ παγοκολωνα....οσο την επαιρνα στο αμαξι κατι ελεγε καπωσ συμμετειχε....οταν πηγαμε μια φορα στο σπιτι της με ξεπεταξε και απο τοτε δεν τησ το συγχωρεσα...πολυ επαγγελματιασ στυγνη...πιο μετα δυο τρανσακια εντυπωσιακα μεν επαγγελματιες και χωρισ συμμετοχη δε...μακρια κυριοι...βασει φιλοτιμιας πισω απο τη βιλκα περνοντασ τισ ραγεσ του τρενου σε μια μπεζ καφε μερσεντες...η βικτωρια ψηλη με μεγαλο στηθοσ μονο στο σπιτι της πασ και καλο σερβις....επισης μπροσ στον οπαπ η ελσα βασει φιλοτιμιασ πολυ καλη...ολεσ οι αλλεσ δεν ειναι του γουστου μου...αυτα για τωρα...περιμενω νεες αποψεισ
αυτο στο μηνυμα #1102ποιο ειναι το παραπανω εικονιζομενο?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K