Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
για τον φιλο lordjim λεω να να κανει πρωτα μια ερευνα στην αγορα ρωτοντας shemales τι ακριβως κανουν με τους πελατες τους ...και ας διαβασει και το παραδειγμα που γραφω..πως δηλαδη δεν πηδανε οι shemales..χαχα...αυτο και εαν ειναι το πιο τρελο!!!
ειπαμε οποιος ειναι εξω απο το χορο....
οτι και να βαφτιζεται μωρο μου...αμα εχει αρχιδια δεν παυει να ειναι crossdresser!!τελεια και παυλα....ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ STRAIGHT δεν θα παει ποτε μαζι με μια οσο κουκλα εαν εχει ΑΡΧΙΔΙΑ...δεν αναφερομαι βεβαια σε περιπτωσεις οπως ο pseudo-straight lordjim ...

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναντια γραφε πιο λιγο βρε παιδι μου γιατι θα απανταμε σε πολλα πραγματα. Αλλα εχω να πω οτι εσυ μιλας εμπειρικα και απο αυτα που ξερεις μιλας για τον κανονα. υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις. Απλα δεξου οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται οπως εγω (με εξιταρει απόλυτα γυναικεια εμφανιση με εργαλειο, και κατι αλλο απλα με χαλαει) Τωρα αν  τον παιρνω ή τον δινω λιγοτερο ή περισσοτερο δεν αφορα κανένα. Απλά σου λεω οτι υπαρχει και αυτη η μεριδα που γουσταρει μονο θυληκη παρουσια και οχι ψωλή και το μεγεθος αυτης και δεν μπορεις να τους εξομειωνεις ολους!!!!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
ο πελατης θα με δειρει...αλλα πρεπει να ρωτησω :
προς barone:
σε ενα ερημικο νησι για 6μηνες...
τι θα διαλεγες, την shemale εγχειρισμενη! ή μια σαν και μενα με ψωλη?
η ερωτηση ειναι απλα και δεν εχει αλλες προυποθεσεις!!
απαντησε μονο σε αυτο....μην κανεις υπεκφυγες!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
θα διαλεγα μια τρανσεξουαλ μη εγχειρισμενη με αρκετα θυληκη παρουσια, αλλιως τίποτα άλλο!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Κάνε την ερωτηση αλλιως:
α) Εγχειρισμένη τρανσ
β) Μη εγχειρισμένη τρανσ με βυζια (θυληκη παρουσία)
γ) Μη εγχειρισμενη χωρις βυζια (τραβεστι)
εγω διαλεγω το β. Ρωτα και αλλους να δουμε τι θα βγαλει η κοινη γνωμη ??????

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
η κοινη γνωμη δεν ξερω τι θα βγαλει αλλα ξερω πολυ καλα εμπειρικα ποιες δουλευουν και τι στυλ πουλαεει...αυτο με ενδιαφερει...εσυ βρισκεσαι στο 5% των πελατων....πιστεψε με!!
αλλα το 5% δε με ζει!!!!και αν οι πελατες θελουν "πουστηδες με περουκα" ε αυτο θα τους δωσω....ειπαμε...εγω γνωριζω τους πελατες εσεις απλα μιλατε υποκειμενικα και προκατηλειμμενα..εχω ζησει καθε λογης πελατη...και επιχειρημαται και οικοδομο και πρωτευουσιανο και χωρικο...εσυ barone ανηκεις στην πολυ μικρη ομαδα του 5% ...οι υπολοιποι ειναι πιο large...το ξερω και το αναγνωριζω πως οπως υπαρχει ο 100% gay ή straight..υπαρχει και ο 100% shemale lover...αλλα εγω μωρο μου στιλητευω εδω την υποκρισια...μην τις βαφτιζετε αυτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ και εμας τις τραβεστι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ γιατι αυτο λεγεται ρατσισμος εκ μερους σας!!! αυτο με εξωργιζει...τιποτα αλλο...ελπιζω να εγινα κατανοητη!!!!

• Like
Αντιδράσεις: HIERRO

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Βρε Ναντια, κανεις δεν σου εβαλε ταμπελα, εισαι αυτο ή το άλλο. Αλλά αφου υπάρχουν διαφορετικοι τύποι τραβεστι και τρανσεξουαλ πρεπει να ονοματιστουν. άλλωστε τους ορουσ αυτους οι ιδιες τους εχουνε κατοχυρωσει.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ας το θεσω αλλιως λοιπον πας και περασει το μνμ!!
μην θεωρειτε τους εαυτους σας καρα straight επειδη πατε με shemales και οχι με τραβεστι...και τους δικους μας πελατες (των τραβεστι δηλαδη) ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ επειδη γαμανε τραβελια και οχι LADYBOYS!!
αυτο με εκνευριζει ...ολοι το ιδιο ειστε ...οπως ειπα και σε αλλο μνμ,,,ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ!!!!! λιγοτερο ή περισσοτερο!! τιποτα αλλο...
ειτε πηδατε ειτε πηδιεστε...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ STRAIGHT!!!!
ΟΚ! αποδεχτειτε την αγαπη σας για τα τραβελια-shemales αλλα μην το παιζετε οτι ειστε και straight και καποιοι μαλιστα ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ!!! ε!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
επαναλαμβανω...οι περισσοτεροι πελατες με ΠΗΔΑΝΕ...ΔΕΝ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ουτε κανε με γλυφουν..μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!
εχω μαζι μου ενα πελατη που με γαμαει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...του λεω ολα αυτα για την αγαπη σας για τα shemales και γελαει!!!!
ΧΧΧ
n

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας και πάλι...

Παρακολουθώ τα γραφόμενα των τελευταίων ημερών, πριν από την 48η παρουσία μου στο thread μα αναφορά μου στην επίσκεψη που είχα στην Νάντια...
Αρχικά σκέφτηκα ότι δεν θα επέμβω. Όμως επειδή στην ζωή μου έχω μάθει την αλήθεια να την αποδέχομαι στο χρώμα που είναι θα πω και γω λίγα λόγια.

Εδώ λοιπόν και κάτι μήνες στα αναγραφόμενα μόνον ένας τόλμησε να γράψει οτι πήγε με τραβεστί (αν θυμάμαι καλά) που του πήρε πίπα και το δωράκι του ήταν ένα ξεγυρισμένο 69 με τέλειωνα στο στόμα της «κοπελιάς» που τα κατέβασε...
Αναρωτιέμαι λοιπόν όλοι αυτοί που γράφουν μέσα σ? αυτήν την σελίδα δεν πείραξαν ποτέ το πουλί της «κοπελιάς»; Και αν όντως δεν το πείραξαν, δεν έκαναν ποτέ τη σκέψη ότι θα ήθελαν να το χουφτώσουν; (για να μην πω τίποτε άλλο)...
Και αν όντως έτσι είναι τα πράγματα, γιατί ψάχνουν για τραβεστί με προσόντα; Να τα κάνουν τι;
Μήπως λοιπόν αυτό λέγετε στη απλή και καθομιλουμένη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;
Και να σας πω και κάτι ακόμα; Προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά συμβαίνουν. Επειδή όμως υπάρχουν εδώ μέσα μερικοί σκληροπυρηνικοί κατά τα  άλλα Straight άνδρες που ορκίζονται ότι δεν το ακούμπησαν ποτέ τους το εργαλείο της «κοπελιάς» παρασύρουν και τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν παρουσιάζονται με τις «αδυναμίες» τους για να μην τους χαρακτηρίσουν.

Και ρωτώ λοιπόν τώρα. Ποίος ο λόγος ύπαρξης αυτής της σελίδας; Αυτά που θέλουν να μάθουν τόσο οι ενεργητικοί όσο και οι παθητικοί τα μαθαίνουν; Ε λοιπόν δεν τα μαθαίνουν, απλά προσπαθούν να μαντέψουν. Και αν κάποια στιγμή αντιληφθούν ότι υπάρχει κάποιος που πιθανόν να τους μοιάζει, επικοινωνούν μαζί του εμπιστευτικά για ανταλλαγή απόψεων...
Πουθενά το κακό σ? αυτήν την επικοινωνία. Απόλυτα σεβαστή και αποδεκτή. Όμως έτσι χάθηκε η ουσία της σελίδας.

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο πιο ώριμα;
Σαν λαός έχουμε την φήμη ότι από εμάς ξεκίνησε η φιλοσοφία, η πνευματική αναζήτηση των αξιών και η δημοκρατία? Που βρίσκονται λοιπόν αυτά; Είναι παραμύθια;

Ας αφήσουμε λοιπόν να δουλέψει το σύστημα όπως εσείς οι ίδιοι το σχεδιάσατε. Και πρώτα από όλα ας σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς της μορφής ΠΟΥΣΤΗΣ. Ο καθένας είναι αυτό που είναι γιατί έτσι θέλει και δεν ενοχλεί κανέναν.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

subito32

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετίζω τους συναδέλφους του forum.Ενημέρωση από χτεσινή βόλτα στην Καβάλας(ή Αθηνών).Ώρα 03,30.Θεοχαράκης, μελαχροινό ωραίο μωρο σε micra μπλε.Απέναντι επίσης μελαχροινό σε ασημί yaris.Πιο πισω 2 χοντρούλες ξανθιές (μέτριες εώς χάλια).Στο περίπτερο μετά το βενζινάδικο ξανθιά αρκετά όμορφη(50? στο αμάξι).Και η κατάθεση έγινε σε έταιρη ξανθιά λίγο μετά το carfour.Όνομα δεν θυμάμαι.Ψηλή κορμάρα σιλικόνη νο3 σε bmw μαύρο.Κόστος 50? στο αμάξι.Δυστηχώς για τα ευρόπουλα μου, μέτρια πίπα(με προφ)και μέτριο μαμήσι.Συμμετοχή ελάχιστη.Προσόντα 12-13.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ολα αυτα που θα διαβασετε τα εχω γραψει χωρις ιχνος κακεντρεχειας! Ειναι ολα καλοβουλα σχολια για χαριν της συζητησης και τιποτα αλλο! Not meant to be taken deathly seriously!! Please understand! This is an innocent debate?of ?castes?!!!
?(συγχωρεστε μου πιθανα ορθογραφικα λαθακια...ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ταχυτητα...με κοβουν οι πελατες και ολο επανερχομαι....)
Λοιπον αγαπουλες, βεβαιως και η καθε σεξουαλικοτητα ειναι απολυτως σεβαστη...αλλα οχι και μεσα στο κυκλωμα μας τοση υποκρισια πια! και ρατσισμος..."εμεις που θελουμε shemales ειμαστε πιο αντρες απο τους θαμωνες των τραβεστι"...!! λιγο ανωτερωτητα και επιπεδο βρε παιδια!! και τα λετε κιολλας σε ατομο του χωρου που εχει παει με χιλιαδες αντρες , και παθητικους αλλα και ενεργητικους! μην ειστε υποκριτες!! δηλαδη τωρα θα μου πειτε οτι οι straight που θελουν χοντρες γυναικες ειναι πιο αντρες πιο straight απο αυτους που θελουν μοντελλα??? που ξανακουστηκε αυτο!! οι straight δεν κανουν τετοιους διαχωρισμους! γιατι δεν εχουν κανενα κομπλεξ με τη σεξουαλικοτητα τους...μην το βγαζετε εσεις που υποτιθεται ειστε απελευθερομενα ανωτερου επιπεδου οντα!
Εχω παει σε χωρια με καραβλαχους και με κρατουσαν αγκαλια και με φιλουσανε στο στομα μεσα στο μπαρ μπροστα σε ολο τον κοσμο ...και ξερετε γιατι ?? γιατι ηταν καθαρα ενεργητικοι και θελανε  πολυ απλα και βλαχικα να τον χωσουνε...σαν τρελοι κανανε οσο ημουνα εκει...μεσ?την καψουρα οι βλαχοι!! Μερα νυχτα τηλεφωνηματα!!! Δεν ειναι βεβαια τοσο προχωρημενοι σεξουαλικα γιατι αλλιως θα παθαινανε τα κομπλεξ πολλων εδω  μεσα! Εκει ο βλαχος σε βλεπει σαν σεξουαλικο αντικειμενο (με ή χωρις βυζια) γιατι για την ακατεργαστη αισθητικη του μια ωραια τραβεστι ΕΙΝΑΙ ενα καθαρα παθητικο αντικειμενο που θελει γαμησι...δεν σκεφτεται τιποτα αλλο...κανεις δεν μου ειπα ΠΗΔΑ ΜΕ ή χυσε με!! Ολοι με πηδαγανε!!!! Και κοκορευονταν  κιολλας !!! για γυριστε λοιπον εσεις οι αυτο-βαφτιζομενοι πιο straight, απο τους λατρεις των τραβεστι, και πεστε το στα μουτρα τους οτι ειναι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ γιατι με γαμανε και θα φατε το ξυλο της αρκουδας...και πεστε τους οτι εσεις  γουσταρετε μονο SHEMALES  με πουλι βεβαια για να εχει το κοριτσι κατι το διαφορετικο να γλυφετε και να πηδιεστε και θα σας κραξουν ασυστολα!!! ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και οχι η δικη σας..δεν ξεγελατε κανενα...αμα θελατε μονο το γυναικειο της υποθεσης δεν θα μπαινατε καν στον κοπο να ψαξετε για shemales με προσοντα...οι  ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα ηταν υπεραρκετες!! ΤΟ ΠΟΥΛΙ  τοτε τι το θετε βρε υποκριτες?????? Τις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ τι τις θετε...ε?
Εγω αγορια μου γλυκα ειμαι πολυ περηφανη γι?αυτο που ειμαι και δε θελω να κοψω ή να αλλοιωσω το σωμα και τη μουρη...και αν το δει κανεις απο λειτουργικης πλευρας δεν το εχω και δεν το ειχα ποτε αναγκη!! Δε θα ηθελα να αναφερω εδω τα ποσα και τα περουσιακα μου...αλλα ενα μονο εχω να πω:
5χρ. Στην πιατσα δεν υπηρξε ποτε περιοδος που να με αφηναν οι υπολοιπες ανενοχλητη...γιατι δουλευα απο το βραδυ μεχρι πρωινες ωρες ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ! Επερνα 15 πελατες και αλλες shemales! Επερνα το πολυ 5!!! Και οι πελατες τους γινονταν δικοι στην πορεια ....για πολλους λογους...ΝΑΙ και οι καθαρα ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ!!! Ειχα τους βλαχους να με νταντευουν μερα νυχτα στο χωριο και τωρα οπου παω εχω (εξωτερικο) εχω επιχειρηματιες να πεφτουν στα γονατα και να με ξεζουμιζουν πληρωνοντας αδρα!! Τι μου λετε εμενα για SHEMALES τωρα και μεταξωτες κορδελες... ο αλλος απο το dubai μου εστειλε μνμ και μου ζητησε να παω εκει για 3 μερες γιατι λεει ταξιδευε μεχρι την Μαλαισια για shemales!! Και ναι πληρωσε τα παντα με το παραπανω για να βρεθω διπλα του!! Και βεβαια εγω δεν ημουνα και ουτε πιστευω οτι ειμαι η τυπικη shemale (ειπαμε ειμαι ΤΡΑΒΕΣΤΙ...για αρκετους εδω ...¨ΩΡΑΙΟΣ πουστης με περουκα!!!!!) και ομως αγαπημενοι μου για 2 βραδια (στο Jumeira Beach Hotel) με ξεζουμιζε ασταματητα!!! Και οταν τον ρωτησα εαν βρισκει καλες shemales εκει που παει και τι κανει μαζι τους μου απαντησε πολυ απλα: καλες πολυ ωραιες ....αλλα δεν ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ καλα και δεν εχουν και το  δικο σου ζουμερο ΠΑΠΑΡΙ (...Your juicy COCK?αυτο σε μεταφραση!)...ο επιχειρηματιας αυτος ηταν 52 χρονων!!!
Στον αντιποδα τωρα, επιχειρηματιας ετων 48 στις Καννες (συγκεκριμενα στο Carlton hotel) με εκλεισε 3 μερες αμεσως μετα την πρωτοχρονια (γιατι θα ελειπε η γυναικα του στη Γενευη) και για τις 2 μερες που ειμασταν στο δωματιο εβαζε τα γυναικεια του string! Και ΜΕ ΠΗΔΑΓΕ και τον ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΝΑ...δεν μου επιασε ποτε τη ψωλη...ουτε καν ασχοληθηκε αν την εχω 10 ή 20 ποντους...και η τελευταια του σχεση ηταν παρακαλω με μια σουπερ θεομουνα transsexual γνωστη (δεν θα ηθελα να πω το ονομα της γιατι γνωριζομαστε και ειναι οντως απιστευτη σε ομορφια...το μονο που θα πω ειναι οτι το 2ο ονομα που εχει στα ελληνικα μεταφραζεται σε «ρουφηχτρα».....οποιος καταλαβε καταλαβε....) και σας πληροφορω οτι εκανε μαζι μου οτι εκανε και μ?αυτην χωρις κολλημα!!).Ε λοιπον, ισως οταν και εσεις μεγαλωσετε λιγακι ακομη θα ξυπνησετε και θα καταλαβετε γιατι οι μεγαλυτεροι αφου ηθικα χαλαρωσουν λιγακι ψαχνουν αυτο που πραγματικα θελανε ολο αυτον τον καιρο και οχι απλα το «φαινεσθαι»!!!!
...και σας παρακαλω το εχω γραψει κατ?επαναληψη...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ πελατες...οι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ  ειναι πολυ περισσοτεροι...εχω αναφερει εδω πολλα παραδειγματα...
για μενα ως επαγγελματιας αλλα και ως νοημων ον απολυτα κοινωνικο και σεξουαλικο ολοι οι πελατες μου (ενεργητικοι vers παθητικοι) ειναι το ιδιο!! φτανει να ειναι ακομπλεξαριστοι με αυτο που κανουν!!
και χαιρομαι ιδιαιτερα και βγαζω το καπελο σ? αυτον που επικοινωνει μαζι μου και μου λεει:" ναντια μου ειμαι αρρενωπος 40χρ οικογενειαρχης και θελω να με πηδηξεις!!" ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ!! ευθυς και ντομπρος...μισω την υποκρισια...
και ενα παραδειγμα...για να δειτε οτι οι ελληνες οπως και πολλοι αλλοι λαοι βεβαια ειμαστε λιγακι υποκριτες...ερχεται ο εγγλεζος και μου λεει (απο το νετ...) " εγω ειμαι αυτος και η γυναικα μου και τα παιδια μου ...(δειχνει πολλες φωτο, προσεξτε!) , ειμαι στην βασιλικη αεροπορια πιλοτος ή μπατσος (βλεπω και γω ενα διμετρο σαν παιχτη του rugby! με πλαταρες μπουταρες ΑΓΡΙΟΦΑΤΣΑ!) και θελω να βρεθουμε για 2 ωρες οταν θα εισαι Λονδινο, και παρολο που μου αρεσει να πηδαω θελω να με πηδηξεις μωρακι μου και να τελειωσεις μαζι μου...ποσο παει?"...ΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΘΥΤΗΤΑΣ !!
και ερχονται αρκετοι ελληνες απο το νετ (που ουτε καν ξερω πως ειναι ο αγκωνας τους! καμμια απολυτως φωτο!!) για να με πηδηξουν..τους τσιμπουκωνω 30' και δεν χυνουν!! τους βαζω δαχτυλακι και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! αλλα ο κωλος ΧΟΑΝΑ!!!!! Ειναι ο τυπος που κομπλαρει να πηδηχτει  και ομως ΑΥΤΟ ακριβως διακαως επιθυμει και ντρεπεται να το ζητησει και μου βγαζει την παναγια μεχρι να τελειωσει!!!  Και μετα μπορει να παει στην γυναικα του/ γκομενα/shemale! κτλ και να πηδηχτει με strap-on!!!
αυτο ακριβως κανετε πολλοι απο εσας ...απο καθαρα ηθικοκοινωνικους λογους εχετε φτιαξει μια A αισθητικη που σας παρηγορει οτι ταχα μου δεν ειστε εσεις σαν τους αλλους με τις τραβεστι γιατι πατε μονο με "ερμαφροδιτες-ultra feminine" καταστασεις!! και χαιρεστε κιολλας γιατι "αυτες" κρυβουν το πουλακι τους και το βγαζουν αμα σβυσουν τα φωτα!!! τι γελοιο!! να βγαζει ο παιδαρας την shemale για φαγητο και ποτακι και να την επιδικνειει ως σουπερ γκομενα (γιατι οντως καποιες το κρυβουν πολυ καλα οτι δεν ειναι γυναικες..) που ταχα μου την σκυλοπηδαει..ενω η αληθεια ειναι ακριβως το αντιθετο...ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ!! και εσεις νομιζετε οτι ο κοσμος γυρω σας δεν χαμπαριαζει!! ξυπνηστε αγαπες μου...ο κοσμακης εχει καταλαβει το παιχνιδι!! ξερει πολυ καλα γιατι ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ τα εφτιαξε με τη shemale απο τη θαιλανδη!!ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΟΜΑ!
πιστευει ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ οτι οι συγχωριανοι του νομιζουν οτι ειναι αγριο αρσενικο και γαμει απο τον κωλο...ΚΑΛΑ! εχω βαλει πολλα δαχτυλακια σε πολλους αγροικους ΜΗΤΣΑΡΕΣ που μονο ταχα μου γαμανε και ο κωλος τους χειροτερος (μαλλον καμμια σχεση) απο το δικο μου...
λοιπον παιδια σας εκτιμω και σεβομαι απολυτα τις σεξουαλικοτητες σας αλλα και παλι λεω οτι ολοι στο ιδιο group ανηκετε...οπως
ο καθε straight ειναι διαφορετικος και εχει αλλα βιτσια ετσι και στο χωρο μας ο καθε λατρης του συγκεκριμενου σπορ εχει τα δικα του...αλλα μην αυτο-βαφτιζεστε καθαροαιμα straight αρσενικα τη στιγμη που ο πουτσος ειναι στο κωλαρακι της shemale και τα αρχιδακια της αγγιζουν τα δικα σας!!!! για να μην γραψω και τα πιο προχωρημενα!!! εγω και η δικια σας shemale βγαζουμε ακριβως τα ιδια ΥΓΡΑ, ναι πιστεψε με εχουν την ιδια γευση (και παχαινουν κιολας ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ) και ναι πιστεψτε το και αυτο αυτη η τοσοδουλα shemale ΚΛΑΝΕΙ κιολλας και ΔΕΝ μυριζει ροδα!!!
γι'αυτο αφηστε αυτον το ψευτο ?ελιτιστικο ΡΑΤΣΙΣΜΟ, μην μας απαξιωνετε , ουτε εμας τις τραβεστι ουτε τους πελατες μας...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ειναι (μερακληδες) σαν και του λογου σας! Μια απ?τα ιδια !!!
με την υγεια σας
GROW UP !!!
ΧΧΧ
N
ΥΓ απ?οτι μου εχουν πει αρκετοι πελατες τα δικα μου υγρα ειναι πολυ γλυκια!!!!
Θα φταει φαινεται ο μαιντανος...δεν κανω πλακα γλυκαινει το σπερμα!!!
ΥΓ 2 ολο αυτο γραφτηκε στα διαλειμματα των ΧΧΧ sessions μου το βραδυ της 21ης Απριλιου (πωπω σημαδιακη ημερα...ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και οι ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ!!!..ζητω ο παγανιστικος ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ!!! Vive la Liberte sexualle& intellectualle!!!)

• Like

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...μ'αρεσει που ολοι πατε ταχα μου στις πιατσες για να γαμησετε!!! αλλα η αναφορα στο ΟΡΓΑΝΟ παντα!!! γαμιαδες μου εσεις!!!!
ΧΧΧ
n

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε ναντια εχεις βαλει φωτια στο σαιτ λολ.
ασχετα απ'ολα αυτα, ετσι απο περιεργεια θα ηθελα να ρωτησω
εσυ προτιμας να εισαι sub η dom? ασχετα απο τι σου ζηταει ενας πελατης

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Αυτο εχει να κανει με ποιον εχω μπροστα μου!!!
..οπως νομιζω λειτουργουν και ολοι οι πελατες...πανε στην μικροτσουτσουνη και ουτε τη ψωλη δεν της χαιδευουν....ερχονται στη ψωλαρου και ΤΟΥ δινουν και καταλαβαινει...ολα μωρο μου ειναι θεμα ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!!! αμα σε εμπνεει τον περνεις αμα οχι..ΞΙΝΙΖΕΙΣ!
Το παιζεις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ!!!!
ειπαμε...δε θιγουμε συνειδησεις!! μονο κωλαρακια....για σφαλιαριτσες! ου!
XXX
n

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
...μ'αρεσει που ολοι πατε ταχα μου στις πιατσες για να γαμησετε!!! αλλα η αναφορα στο ΟΡΓΑΝΟ παντα!!! γαμιαδες μου εσεις!!!!
ΧΧΧ
n
Βρε Ναντια κουκλα μου, γιατι τοσο ανάλυση??? κοιταγα τα μηνύματα και δεν ειδα καπου να σε κατηγορει καποιος η να σε βαφτιζει να σε προσδιοριζει ή κατι άλλο. Και οποιος λεει εδω οτι παει με τρανσ ή  τραβεστι δεν είπε οτι ειναι πουστης περισσοτερο ή λιγοτερο ή οτι ειναι αντρακλας ή οτι τον παιρνει ή οχι.
Κακως ασχολεισαι με αυτους που χαρακτηριζουν ή αυτοχαρακτηριζονται. Εδω ειμαστε για να πουμε πραγματα χωρις να κριτικαρει ο ενας τον άλλο. Εγω βγαινω πρωτος και λεω οτι ειμαι καραπουσταρα, αμα αυτο ικανοποιει καποιους. Και ξερεις τι εχω πει πιο πανω. μην μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασια του τι ειναι ο καθενας. Ο καθενας ξερει τι ειναι!!!!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
ναι??????
και το απαξιωτικο "ενας ωραιος πουστης με περουκα" φιλου εδω μεσα που συμφωνησες τι ητανε αγαπη μου?? φιλοφρονηση??
εγω απο κει τα πηρα...οχι να ψαχνετε τη ψωλη της shemale και να μετρατε τους ποντους (οπως εγραψε εδω ενας "μετρια πιπα μετριο γαμησι...12-13 ποντους!!! --καλα βρε τη ψωλη μετραγες ή γαμαγες τελικα???) και μετα να με λετε εμενα και χιλιαδες τραβεστι απαξιωτικα "πουστηδες με περουκες"!! ...για να μην πω τι λενε οι shemales για σας τους πελατες γιατι θα φυγετε πολλοι απο αυτο το forum,..μην ξεχνατε διπλα διπλα δουλευαμε (πλαστικοιποιημενες και μη), και ξερω πολυ καλα τι θελανε οι πελατες και απο αυτες (τα ιδια ακριβως!! γυναικεια ψωλη).
οπως και να εχει μωρακι μου το επιπεδο του καθενος και η σεξουαλικη του ωριμανση φαινεται απο τα γραπτα του...σε χαιρετω  Barone! και ολους τους σεξουαλικα ωριμους συζητητες!
Κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι με το προηγουμενο μακροσκελες μνμ καλυψα το θεμα "ειμαι πουστης και γαμαω ή αντρακλας και γαμιεμαι απο shemales αποκλειστικα!"...
το μνμ που θελω να περασω ειναι απλο...κανετε στο σεξ οτι γουσταρετε και μην αυτοχαρακτηριζεστε και μην κρινετε...στο σεξ ολα γινονται και επιτρεπονται...γιατι ο στοχος ειναι η απολαυση και η ηδονη. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! αφηστε την ηθικη στο ντουλαπι...πιαστε την ψωλη (ή το κωλαρακι) και οργωστε!!! γιογκα+σεξ+καλο φαι+καλη υγεια= ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
σας φιλω...
παντα να εχετε υποψην σας το εξης: οταν κανετε σεξ παιζετε ενα ρολο, ΚΡΙΤΗΣ  ο εαυτος σας! ΟΧΙ ο γειτονας!! (εκτος και εαν τον καλεσατε εσεις βεβαια!)....αχ μητσο μου (με προφορα....συρτο...)!!

• Like

zithos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα παιδια εχω μπερδευτει με το ποιος ειναι πουστης και ποιος οχι και αυτο γιατι βλεπω καποιους[πουστηδες]να ειναι πιο αντρες απο καποιους αλλους που αυτοδιαφημιζουν το αντριλικι τους και τελος στο κρεβατι του ο καθενας γινεται οτι θελει και λογαριασμο δινει μονο στον εαυτο του

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ολες οι φιλοσοφιες και ολο το θεμα γινεται προς αγρα πελατων. Εγω αυτο καταλαβα.
Εξυπνη η Ναντια δημιουργει θεμα και τραβα τη προσοχη. 10 πελατες να πιασει ακομα απο το site δε τη χαλαει καθολου (2000 ευρω).

Εγω παντως ξερω οτι οποιος τον τρωει ειναι πουστης και οποιος τον δινει κωλομπαρας.
Δικαιωμα του καθενος να ειναι οτι θελει και να αυτοπροσδιοριζεται.
ΑΝ δεν κανω λαθος το thread το δημιουργησε καποιος φιλος για ενημερωση περι τρανς, και οχι για να αναλυθει το ποιος ειναι αντρας και ποιος ντιγκινταγκας. Αυτο ειναι θεμα διαφορετικου thread.

ΥΣΤ. Ναντια πιστευεις οτι διαβαζουν πολλοι αυτες τις μακροσκελεις απαντησεις σου? Ειναι πολυ κουραστικο για ολους μας.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
μωρακι μου...ευχαριστω για τη διαφημιση αλλα αυτο ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!
με προφιλ σε 30 sites γενικου ενδιαφεροντος και σε 10 escort διεθνη sites μαλλον θα ηταν ολιγον τι αφελες να πιστευετε οτι απο δω βρισκω πελατες!! δεν αρνιεμαι βεβαια οτι αρκετοι εχουν ερθει μαζι μου απο εδω ..αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει αυτο το thread ως ΠΗΓΗ! εδω ειμαι για χαβαλε..και βεβαια με ολα οσα εχω διαβασει απο τα γραφομενα σας νομιζω ηταν απαραιτητη η παρεμβαση μιας tv που γνωριζει εμπεικα και οχι μονο τι παει να πει θαυμαστης και πελατης του 3ου φυλου! τιποτα παραπανω....
αλλα ας μη ξεχνιωμαστε..για αυτους που διαβαζουν για 1η φορα τα κειμενα μου καλο ειναι να τα ταυτιζουν με το προσωπο μου

και οχι με τη φατσα του bruce lee ή με ενα ασχετο σκιτσο!
φιλια...ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ...
πισω στην ΧΧΧ δραση...

ΧΧΧ
n

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom