30 στο αμαξι αλλα επειδη ειμαστε και οι δυο με υψοσ το απεφευγα....60 ζηταει στο σπιτι της....αλλα επειδη με κανει και κεφι με μενα παμε με 50.κανετε παιχνιδι για οτι γουσταρετε...δεν λεει οχι σε τιποτα...η φιονα 40 αμαξι 80 σπιτι...την καργιολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
γράφει "Lio" αλλά εμένα μου θυμίζει την Vanity.
ποιο ειναι το παραπανω εικονιζομενο?
Επισκέπτης
εγο θα τιν πιτσιλαγα!!!!!!!!χεχε!μπουχαχαχα!!!
οχι που θα την αφηνες...μπουχαχαχαχααχαχαεγο θα τιν πιτσιλαγα!!!!!!!!χεχε!μπουχαχαχα!!!
Επισκέπτης
χεχε!!!το μπουχαχαχα παντος ειναι must!!!!!!!!!!καυλιαρι μου εσι!!!
>Ελσα πολύ καλή,αν μιλάς για κάποια με καστανά σγουρά μαλλιά συμφωνώ και για φιόνα,πολύ καλή επίσης Λουίζα στη στάσηπιστευω πως δεν μας πειραζει να το ποσταρουμε εδω....αλλωστε εδω μονο εχει ζωη για τωρα!πηγαινοντας λοιπον για βιλκα....κλασικα η φιονα στα δεξια....μεγαλο ξεκωλλο πολυ εντυπωσιακη την εχω δοκιμασει αλλα πολυ παγοκολωνα....οσο την επαιρνα στο αμαξι κατι ελεγε καπωσ συμμετειχε....οταν πηγαμε μια φορα στο σπιτι της με ξεπεταξε και απο τοτε δεν τησ το συγχωρεσα...πολυ επαγγελματιασ στυγνη...πιο μετα δυο τρανσακια εντυπωσιακα μεν επαγγελματιες και χωρισ συμμετοχη δε...μακρια κυριοι...βασει φιλοτιμιας πισω απο τη βιλκα περνοντασ τισ ραγεσ του τρενου σε μια μπεζ καφε μερσεντες...η βικτωρια ψηλη με μεγαλο στηθοσ μονο στο σπιτι της πασ και καλο σερβις....επισης μπροσ στον οπαπ η ελσα βασει φιλοτιμιασ πολυ καλη...ολεσ οι αλλεσ δεν ειναι του γουστου μου...αυτα για τωρα...περιμενω νεες αποψεισ
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα συναδελφοι μετα απο μια μεταμεσονυχτια βολτα απο καβαλαs κατα τησ 4..δεν ειπηρχε ουτε μια τι εγινε ρε πουστη μου λεο πολυ γαμησει ρα παιδι μου...ειχα πολυ καιρο να περασο απο εκει και να μην βρο ουτε μια....γαματε γιατι χανομαστε.............
Παιδιά, τα φώτα σας παρακαλώ αν ξέρει κανείς τίποτα για την trans_pamela του adult. Φαίνεται πολύ ωραίο μωρό.
Επισκέπτης
πιτσιλατε γιατι χανοματσε!!!!!!!!καλησπερα συναδελφοι μετα απο μια μεταμεσονυχτια βολτα απο καβαλαs κατα τησ 4..δεν ειπηρχε ουτε μια τι εγινε ρε πουστη μου λεο πολυ γαμησει ρα παιδι μου...ειχα πολυ καιρο να περασο απο εκει και να μην βρο ουτε μια....γαματε γιατι χανομαστε.............
εσύ πέρασες στις 27.4.07 ημέρα Παρασκευή προς Σάββατο πρωι. Την επομένη στις 28.4.07 Σάββατο προς Κυριακή πέρασα και εγώ από Καβάλας στις 5:30 πμ και είχε τουλάχιστον 5-6 μέσα σε αυτοκίνητα και 2 πεζές. Αυτά προς στατιστική χρήση. Το ό,τι απουσιάζουν δεν σημαίνει ότι δεν κατέβηκαν. Μπορεί να έχει πολύ πελατεία ή να εμφανίστηκε καμιά κλούβα.
πιτσιλατε γιατι χανοματσε!!!!!!!!
καλησπερα συναδελφοι μετα απο μια μεταμεσονυχτια βολτα απο καβαλαs κατα τησ 4..δεν ειπηρχε ουτε μια τι εγινε ρε πουστη μου λεο πολυ γαμησει ρα παιδι μου...ειχα πολυ καιρο να περασο απο εκει και να μην βρο ουτε μια....γαματε γιατι χανομαστε.............
τώρα που η φωτογραφία είναι μεγαλύτερη, πράγματι δεν είναι η Vanity, ιδού λοιπόν Vanity που ανέφερα για συγκρίσεις....
http://img86.imageshack.us/img86/4252/babysitters2frontch1.jpg]
[/URL]
http://img86.imageshack.us/img86/4252/babysitters2frontch1.jpg]
Συναγωνιστη, ζητας κατι πολυ δυσκολο, γιατι η μεν Κουμαριανου εχει εξαφανιστει απο την πιατσα, η δε Ευα,εχει εγκαταλειψει την Αλκιβιαδου, στην οποια τωρα δουλευει ενα αθλιο MILF Aνατολικης προελευσης. Η υποψια μου για την Ευα, ειναι οτι δουλευει εκτος Αθηνών, αλλα που ?Παιδιά, μήπως έχει κάποιος το τηλ της Κουμαριανού ή της Εύας από Αλκιβιάδου?Πλιζζζζζζζ αν στο στείλει. Επίσης, η πέρσα ξέρει κάποιος που βρίσκεται? έχει κόψει?
γεια σας
παρακολουθω το φορουμ δεν εχω γραψει παλι και σκεφτηκα να πω και γω τη κουταμαρα μου
επειδη ετυχε τα τελευταια 25 χρονια να περναω λογω στασης αεροπλανου ταυλανδη ενας πονηρος ξαδελφος μου ηθελε να μου κανει πλακιτσα και γω τη πατησα αλλα πως να μην την πατησεις οταν ειναι ολες θεοπουλα
τελος παντων εχω δοκιμασει αρκετα αλλα το κωλαρακι που εχουν εκει κατω δεν πιστευω να υπαρχει αλλου πιθανον βιετναμ φιλλιπινες σιγκαπουρη
οποτε αν βαλετε οτι στοιχιζει περιπου 1 βδομαδα με πρωινο αεροπορικα 500 ευρω ,το φαγητο ειναι παμφθηνο μπορει οποιος θελει να κανει τη φαντασιωση του πραγματικοτητα με 50 το τεμαχιο το βραδυ
και οσες τραβαει η ψυχη σου η το παπ.ρι σου λολ
προς θεου μην παρεξηγηθω οτι το παιζω πονηρος
τετοια μανουλια δεν πιστευω να υπαρχουν αλλου αλλα μονο στην απω ανατολη.καποιος που προτιμα ποιο πληθωρικες καταστασεις μαλλον πρεπει να κατεβει βραζιλια
αλλα σιγουρα οποιος παει εκει κολλαει και ξαναπαει
εδω ακομα δεν εχω βρει κατι που να πλησιαζει στα στανταρ τους
αυτα
φιλικα
παρακολουθω το φορουμ δεν εχω γραψει παλι και σκεφτηκα να πω και γω τη κουταμαρα μου
επειδη ετυχε τα τελευταια 25 χρονια να περναω λογω στασης αεροπλανου ταυλανδη ενας πονηρος ξαδελφος μου ηθελε να μου κανει πλακιτσα και γω τη πατησα αλλα πως να μην την πατησεις οταν ειναι ολες θεοπουλα
τελος παντων εχω δοκιμασει αρκετα αλλα το κωλαρακι που εχουν εκει κατω δεν πιστευω να υπαρχει αλλου πιθανον βιετναμ φιλλιπινες σιγκαπουρη
οποτε αν βαλετε οτι στοιχιζει περιπου 1 βδομαδα με πρωινο αεροπορικα 500 ευρω ,το φαγητο ειναι παμφθηνο μπορει οποιος θελει να κανει τη φαντασιωση του πραγματικοτητα με 50 το τεμαχιο το βραδυ
και οσες τραβαει η ψυχη σου η το παπ.ρι σου λολ
προς θεου μην παρεξηγηθω οτι το παιζω πονηρος
τετοια μανουλια δεν πιστευω να υπαρχουν αλλου αλλα μονο στην απω ανατολη.καποιος που προτιμα ποιο πληθωρικες καταστασεις μαλλον πρεπει να κατεβει βραζιλια
αλλα σιγουρα οποιος παει εκει κολλαει και ξαναπαει
εδω ακομα δεν εχω βρει κατι που να πλησιαζει στα στανταρ τους
αυτα
φιλικα
το τηλ. τελειωνει σε 442???? αν ναι και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλά ακόμα δεν εχω βρεθει. Οποιος βρεθει πρωτος να πει εμπειριες!!!Καλησπέρα και από μένα. Μια migada_trans απο το singles την ξέρετε? Έχω πάρει και τηλ φιλική ακούστηκε αλλά περιμένω και καμία ενημέρωση από σας. Καλή φαίνεται στις photos .
THANKS
το τηλ. τελειωνει σε 442???? αν ναι και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλά ακόμα δεν εχω βρεθει. Οποιος βρεθει πρωτος να πει εμπειριες!!!
Ναι σε 442 τελειώνει.Κάποια στιγμή θα πάω.Απλά έλεγα μηπως ξέρει και κανείς άλλος κατι σίγουρο μην κλαίω τα λεφτά μου.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K