Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
30 στο αμαξι αλλα επειδη ειμαστε και οι δυο με υψοσ το απεφευγα....60 ζηταει στο σπιτι της....αλλα επειδη με κανει και κεφι με μενα παμε με 50.κανετε παιχνιδι για οτι γουσταρετε...δεν λεει οχι σε τιποτα...η φιονα 40 αμαξι 80 σπιτι...την καργιολα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
872
Πόντοι
86
Εγω παντως δεν υπηρχε περιπτωση να την διωξω.Ειναι τελεια.

Επισκέπτης
εγο θα τιν πιτσιλαγα!!!!!!!!χεχε!μπουχαχαχα!!!

Επισκέπτης
χεχε!!!το μπουχαχαχα παντος ειναι must!!!!!!!!!!καυλιαρι μου εσι!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πιστευω πως δεν μας πειραζει να το ποσταρουμε εδω....αλλωστε εδω μονο εχει ζωη για τωρα!πηγαινοντας λοιπον για βιλκα....κλασικα η φιονα στα δεξια....μεγαλο ξεκωλλο πολυ εντυπωσιακη την εχω δοκιμασει αλλα πολυ παγοκολωνα....οσο την επαιρνα στο αμαξι κατι ελεγε καπωσ συμμετειχε....οταν πηγαμε μια φορα στο σπιτι της με ξεπεταξε και απο τοτε δεν τησ το συγχωρεσα...πολυ επαγγελματιασ στυγνη...πιο μετα δυο τρανσακια εντυπωσιακα μεν επαγγελματιες και χωρισ συμμετοχη δε...μακρια κυριοι...βασει φιλοτιμιας πισω απο τη βιλκα περνοντασ τισ ραγεσ του τρενου σε μια μπεζ καφε μερσεντες...η βικτωρια ψηλη με μεγαλο στηθοσ μονο στο σπιτι της πασ και καλο σερβις....επισης μπροσ στον οπαπ η ελσα βασει φιλοτιμιασ πολυ καλη...ολεσ οι αλλεσ δεν ειναι του γουστου μου...αυτα για τωρα...περιμενω νεες αποψεισ
>:(Ελσα πολύ καλή,αν μιλάς για κάποια με καστανά σγουρά μαλλιά συμφωνώ και για φιόνα,πολύ καλή επίσης Λουίζα στη στάση

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι μετα απο μια μεταμεσονυχτια βολτα απο καβαλαs κατα τησ 4..δεν ειπηρχε ουτε μια τι εγινε ρε πουστη μου λεο πολυ γαμησει ρα παιδι μου...ειχα πολυ καιρο να περασο απο εκει και να μην βρο ουτε μια....γαματε γιατι χανομαστε.............

Επισκέπτης
καλησπερα συναδελφοι μετα απο μια μεταμεσονυχτια βολτα απο καβαλαs κατα τησ 4..δεν ειπηρχε ουτε μια τι εγινε ρε πουστη μου λεο πολυ γαμησει ρα παιδι μου...ειχα πολυ καιρο να περασο απο εκει και να μην βρο ουτε μια....γαματε γιατι χανομαστε.............
πιτσιλατε γιατι χανοματσε!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εσύ πέρασες στις 27.4.07 ημέρα Παρασκευή προς Σάββατο πρωι. Την επομένη στις 28.4.07 Σάββατο προς Κυριακή πέρασα και εγώ από Καβάλας στις 5:30 πμ και είχε τουλάχιστον 5-6 μέσα σε αυτοκίνητα και 2 πεζές. Αυτά προς στατιστική χρήση. Το ό,τι απουσιάζουν δεν σημαίνει ότι δεν κατέβηκαν. Μπορεί να έχει πολύ πελατεία ή να εμφανίστηκε καμιά κλούβα.

πιτσιλατε γιατι χανοματσε!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
τώρα που η φωτογραφία είναι μεγαλύτερη, πράγματι δεν είναι η Vanity, ιδού λοιπόν Vanity που ανέφερα για συγκρίσεις....
http://img86.imageshack.us/img86/4252/babysitters2frontch1.jpg]
URL]
[/URL]

Aπ` οτι διαβασα δουλευει στην Pattaya στο "club 131" και τη λενε Lio.

>> Showlover εσυ και αυτη σε ενα δωματιο, και οπως γδυνετε βλεπεις οτι δεν ειναι ακριβος γυναικα, τη διωχνεις? :grin:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παιδιά, μήπως έχει κάποιος το τηλ της Κουμαριανού ή της Εύας από Αλκιβιάδου?Πλιζζζζζζζ αν στο στείλει. Επίσης, η πέρσα ξέρει κάποιος που βρίσκεται? έχει κόψει?
Συναγωνιστη, ζητας κατι πολυ δυσκολο, γιατι η μεν Κουμαριανου εχει εξαφανιστει απο την πιατσα, η δε Ευα,εχει εγκαταλειψει την Αλκιβιαδου, στην οποια τωρα δουλευει ενα αθλιο MILF Aνατολικης προελευσης. Η υποψια μου για την Ευα, ειναι οτι δουλευει εκτος Αθηνών, αλλα που ?

giagamisi

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εχω βρει μια αγγελια για μαρνης 25.Λεει βυζι τριαρι και καυλι 17αρι.Εχει παει κανεις με τη συγκεκριμενη?thanx

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
γεια σας
παρακολουθω το φορουμ δεν εχω γραψει παλι και σκεφτηκα να πω και γω τη κουταμαρα μου
επειδη ετυχε τα τελευταια 25 χρονια να περναω λογω στασης αεροπλανου ταυλανδη ενας πονηρος ξαδελφος μου ηθελε να μου κανει πλακιτσα και γω τη πατησα αλλα πως να μην την πατησεις οταν ειναι ολες θεοπουλα
τελος παντων εχω δοκιμασει αρκετα αλλα το κωλαρακι που εχουν εκει κατω δεν πιστευω να υπαρχει αλλου πιθανον βιετναμ φιλλιπινες σιγκαπουρη
οποτε αν βαλετε οτι στοιχιζει περιπου 1 βδομαδα με πρωινο αεροπορικα 500 ευρω ,το φαγητο ειναι παμφθηνο μπορει οποιος θελει να κανει τη φαντασιωση του πραγματικοτητα με 50 το τεμαχιο το βραδυ
και οσες τραβαει η ψυχη σου η το παπ.ρι σου λολ
προς θεου μην παρεξηγηθω οτι το παιζω πονηρος
τετοια μανουλια δεν πιστευω να υπαρχουν αλλου αλλα μονο στην απω ανατολη.καποιος που προτιμα ποιο πληθωρικες καταστασεις μαλλον πρεπει να κατεβει βραζιλια
αλλα σιγουρα οποιος παει εκει κολλαει και ξαναπαει
εδω ακομα δεν εχω βρει κατι που να πλησιαζει στα στανταρ τους
αυτα
φιλικα

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα. Μια migada_trans απο το singles την ξέρετε? Έχω πάρει και τηλ φιλική ακούστηκε αλλά περιμένω και καμία ενημέρωση από σας. Καλή φαίνεται στις photos .

THANKS

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα. Μια migada_trans απο το singles την ξέρετε? Έχω πάρει και τηλ φιλική ακούστηκε αλλά περιμένω και καμία ενημέρωση από σας. Καλή φαίνεται στις photos .

THANKS
το τηλ. τελειωνει σε 442???? αν ναι και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλά ακόμα δεν εχω βρεθει. Οποιος βρεθει πρωτος να πει εμπειριες!!!

xalaros10

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς να μου στείλει PM τηλέφωνο καμιάς με πολύ μεγάλο κοντάρι; Κάτι θα κάνω και γω μετά.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το τηλ. τελειωνει σε 442???? αν ναι και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλά ακόμα δεν εχω βρεθει. Οποιος βρεθει πρωτος να πει εμπειριες!!!

Ναι σε 442 τελειώνει.Κάποια στιγμή θα πάω.Απλά έλεγα μηπως ξέρει και κανείς άλλος κατι σίγουρο μην κλαίω τα λεφτά μου. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom