Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τωρα ειδα οτι σβηστηκαν ολα τα προηγουμενα. απλα εχει καταντησει κουραστικος
σε μενα το λες που μου χωνει και του κοσμου τα καντηλια?χοχοχοχ
τι να κανεις δεν βαριεσαι..κι οι πακιστανοι στα φαναρια κουραστικοι ειναι αλλα τι να κανουμε?ανθρωποι ειναι κι αυτοι...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
απο που ξεκινησε ολη η αντιπαραθεση? αυτος ηταν που ελεγε οτι εισαι ταριφας?θυμασαι σε ειχα ρωτησει σε ασχετη φαση γιατι σου γραφουν οτι εισαι ταξιτζης

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
απο που ξεκινησε ολη η αντιπαραθεση? αυτος ηταν που ελεγε οτι εισαι ταριφας?θυμασαι σε ειχα ρωτησει σε ασχετη φαση γιατι σου γραφουν οτι εισαι ταξιτζης
Eιχε μπει καποια στιγμη καποιος που ελεγε οτι ειναι ταριφας και τον περνει απο τραβελια κτλ και μιλουσε με τη ναντια..πανω στο μπλα μπλα καπου ποσταρα κι εγω..Ο παπαρας που λεμε ειδε μεσα στη συζητηση του ταριφα και της ναντιας και το δικο μου ποστ και νομισε πως εγω ειμαι ο ταριφ...Γαμησε τα..που να του εξηγησεις αυτουνου τωρα...χεεεχεεεχεχε

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...ο καλυτερος τροπος να σταματησουν διαφοροι κακεντρεχεις να βριζουν ειναι η παντελης αδιαφορια...ουτε καν υπερανω σχολια! τιποτα!

xxx
n

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Ρε παιδια ψαχνω να βρω την Δαναη στο τηλεφωνο και εδω και τρεις μερες το εχει κλειστο αν και ελεγε οτι θα το εχει ανοικτο.Γιατι μας το κανεις αυτο Δαναη?

Επισκέπτης
Γιατί σε βρίζει αυτός?ʼστο ρε...τι να συναντηθείς με αυτόν?Έτσι.. θα πέσεις πολύ χαμηλά γιατί είσαι άτομο με επίπεδο!Απλά δώστου κάνα 20άρικο να γαμήσει για να του φύγουν τα νεύρα..
γιατρε μου εσι!!!!!παλικαρι μου !!!!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
άμα διάβασα το "αδελφες και παληκαρια γινανε μαλια κουβαρια" σκέφτηκα πως ταιριάζει αυτό
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/32952602/300_Greek_parody.avi.html[/code[/URL]]
είναι μόνο 7mb

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Εχω ενα τηλ της Δαναης αλλα επειδη το εχει κλειστο οποις εχει εποικοινωνησει μαζι της να μου στειλει σε pm το νουμερο της μηπως εχει και δευτερο τηλ.Αν ξερει κανεις και την διευθυνση καλοδεχουμενη.Εγω ξερω απλα την περιοχη

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Καλα ρε παιδια γιατι δεν μου απανταει κανιεις?

Επισκέπτης
κλεοπατρα...απο βουργαρια...αρχες σιγκρου....πολι καλο (βαθι λαριγκι) ....και τα περνει ολα στο στομα!μπουαχχαχαχαχααχαχ!!!!!τιμι για ακαποτο πιπονι διαπραγματευσιμι!χαχαχαχα!!!!!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια γιατι δεν μου απανταει κανιεις?
να σου πουμε τι βρε φιλαρακι????
αφου δεν σου μιλαει κανεις μαλλον δεν εχουμε δευτερο τηλεφωνο.
και την διευθυνση να στην πουμε τι να την κανεις αμα δεν κλεισεις ραντεβου???? να πας να χτυπας τα κουδουνια να ρωτας που μενει η Τραβεστι στην πολυκατοικια????
αμα το εχει κελιστο σημαινει δεν μπορει. ξαναδοκιμαζεις μεχρι να μπορει!!!!
αυτα ναπερνας καλα!!!!
πιτσιιιιιιιιιιιιι
τι ακαποτο ρε φιλε σε τρανς???????
μην τα γραφεις αυτα και κανει καμια μαλακια κανας πιτσιρικας!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Μαγκες μολις γυρισα απο Δαναη.Η κοπελα ειναι τελεια.Πανεμορφη πολυ καλο κρεββατι.Φανταστικη.Οποιος δεν εχει δοκοιμασει να τρεξει

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μαγκες μολις γυρισα απο Δαναη.Η κοπελα ειναι τελεια.Πανεμορφη πολυ καλο κρεββατι.Φανταστικη.Οποιος δεν εχει δοκοιμασει να τρεξει

Είπαμε ότι γαμιέται σαν γκόμενα αλλά το παρακάνει.. συνεχώς ξεχνάει το προφυλακτικό... άσε που λέει και κάτι κουφά.. όπως "θα ντυθώ νυφούλα να το κάνουμε με το νυφικό"..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom