Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Τα χρονια υπηρεσιας δινουν εμπειρια και η εμπειρια γνωση....τιποτα ομωσ δεν σου προσθετει αντιληψη αυτην πρεπει να την εχεις εμφυτη γιαυτο και τα πραγματα τα βλεπουμε διαφορετικα....Σε αυτο που λεει η Ναντια συμφωνω στον τομεα της απασχολησης....οπως ομωσ εχω ξαναπει δεν συμφωνω με την αποκλειστικοτητα της ταριφας

Romaleos22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες. Παρακολουθω το σαιτ εδω και 3 μηνες και ειπα να σταξω κι εγω λιγη εμπειρια γιατι το θεμα τραβελια ειναι απο τα πιο hot της μπουρδελοκαταστασης που ζουμε.Βλεπω οτι κι αλλοι νοσταλγουν την εποχη που στη φυλης στο σπιτι με το κλουβι βγαιναν μαζι 4-5 χορευαν και τα καναν ολα πουτανα. Η το Μαρακι οταν δουλευε στο υπογεια απεναντι απο φυλης 99.
μολις γυρισα απο το ναο των τραβελιων τη συγγρου και φερνω ζωντανη αναμεταδοση. κατι οι καβλες μετα το πιωμα κατι το βιντεακι του youtube απο τα καλλιστεια των τρανσ λεω δεν παω σημερα με μια εστεμενη; κι ετσι κατεληξα με την Αγαπη που βγαινει αρχες με ενα ασπρο punto. την κοζαριζα  καιρο και σημερα (που περισεψαν και ψιλα) την πηρα. μιλαμε για τρελο ξεκ....λακι. ξανθο πολυ αδυνατο με μαυρο φορεμα ισα που καλυπτε τα σιλικονατα μαυρο κολαν απο κατω (μαλλον για να της κραταει ζεστο τον πατο....)στρινγκακι (αν και τα πουτανακια που σεβονται τον εαυτο τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ν ΑΦΟΡΑΝΕ ΚΥΛΟΤΑΚΙ) και καυλιαρικι συμπεριφορα. καλη φλογερα με σκουλαρικι στη γλωσσα, κουνηματακια, πουτσος νορμαλ για χουφτωμα και κωλαρακι λαχταριστο. δεν εχει πολυ διαρκεια στο παιχνιδι αν και ειναι αληθεια οτι με ειχε καβλωσει αρκετα το πιπινιαρικο στησιμο που δεν τηνκουρασα και ιδιαιτερως. 1οο γιουρια το μαλλι. αν μου ετρεχαν απο τα πατσακια ευχαριστως τησ ακουμπαγα για καμια ωριτσα να μου κανει τη γατουλα......

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ άπό καιρό έχω μιλήσει για το συγκεκριμενο μωρο. Δεν εχω προσωπικη εμπειρία αλλά είναι αλήθεια πως μοιαζει "κοριτσάκι" σε αντίθεση με κάτι μπετατζήδες που βγαίνουν δίπλα της.
Αλλά τα 100 πολλά......

Εξίσου τρελό πιπίνι είναι και μια άλλη που βγαίνει πιο χαμηλά, δυο στενά μετα την εξπρές σερβις και έχει ένα ασημί toyota augo. Έχω γράψει σε παλιό ποστ εντυπώσεις.

Έχω καιρό να περάσω από Συγγρού καιαπό ότι βλέπω η ανανέωση γίνεται με ρυθμούς Ολυμπιακού......

arxigamikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Βρε παληκαρια ξερετε τιποτα για την nicol ferrari που ειναι αυτες τις ημερες στην Αθηνα????
την πηρε κανεις να μας πει εντυπωσεις???

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τον ιουλιο ερχεται. Βραζιλιανικη εγγυηση

tool

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
που θα βρουμε τετοιες στην Ελλαδα?

Συνημμένα

• luciana04.jpg
    luciana04.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 23

tool

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
πιο θηλυκη απο χιλιαδες γυναικες.....

Συνημμένα

• luciana01.jpg
    luciana01.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 21

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια και απο μενα δεν εχω ξαναγραψει εδω παρολο που σας παρακολουθω.δυστυχως λογω χρονου και μερικες φορες λογω βαρεμαρας... :) Λοιπον οποτε ας βαλω και ενα κουιζ σαν αρχη. Σας θυμιζουν κατι αυτες οι φωτο ή καποια...?.δεν ξερω αν εχω δικιο σε αυτο που εχω βρει τυχαια αλλα αν οντως εχω καποιος θα μπορει να μας απαντησει...

edit Savalas
οι φωτος για ευνοητους λόγους σβήστηκαν
:sunglasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
WHAT IS THIS MY DEAR?? :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
1000 EYRO οτι ειναι η NADIA :boobies: :boobies:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Αμα επεσα μεσα...γαμησε τα...
Θα μπει μεσα ο τραβελος και ποιος με ξεπλενει μετα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom