Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ξερω ας μας απαντησει καποια στιγμη η ιδια η ναντια ή συγνωμη καλυτερα ο ζορβας οπως λεει...
Απλως αυτο για να διαχωριζουμε γιατι καποιοι ζητανε θηλυκοτητα σε μια τρανς και δεν καλυπτονται απο την Ναντια οσο καλη και να ειναι σαν επαγγελματιας.Συμφωνω μαζι της και πιστευω οτι σαν επαγγελματιας στην Ελλαδα πρεπει να ειναι μια απο τις καλυτερες και σιγουρα εχει πολυ πελατεια και εχει καταλαβει στο τι ζηταει ο κοσμος(kinky games,sm ktl) αλλα αυτο δεν αναιρει οτι υπαρχουν και στην τελικη και να μην υπαρχουν εμεις θα συνεχιζουμε να ψαχνουμε και ομορφες θηλυκες τρανς που το κανουν εξισου καλα.Καποιος την ειχε αποκαλεσει αντρα με περουκα απλα εγω ηθελα να αποδειξω του λογου το αληθες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και να σε ξεπλένει έχει καλώς, για σκέψου να σε κυνηγάει με το παπάρι έξω? νεο παγκόσμιο ρεκόρ στα 1500 μέτρα..... :)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αμα επεσα μεσα...γαμησε τα...
Θα μπει μεσα ο τραβελος και ποιος με ξεπλενει μετα... :2funny: :2funny: :2funny:
Tο γελιο με αυτη μπαινω να δω στο Date.gr και γραφει μια το καλυτερο τσιμπουκι μπαινω να δω προφιλ τι να δω ο NADIA4U ηταν!Πω ρε πουστη μου!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
submale28 πιστευω οτι εκανες λαθος που τις ποσταρισες αυτες τις φωτο...
Κανονικα πρεπει να τις διαγραψει καποιος μοντ...τωρα πριν ειναι αργα...
Θα γινει στραβη...

Προσωπικη αποψη  :think: :think:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Για ποιο λογο altec21 εκανα λαθος δεκτη η παρατηρηση σου αλλα δεν πιστευω οτι ειναι λαθος αν το πιστευει η πλειοψηφια ή ο moderator δεν το επιτρεπει μπορει να τις σβησει.πραγματικα δεν ξερω αν απαγορευεται γιατι οπως ειπα ειμαι και καινουριος σχετικα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Στο αντρικό προφίλ είναι 2 κιλά βαρύτερος..68kg-70kg..μάλλον του φυτρώνουν τ'αρχίδια γι'αυτό!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Ακυρο submale...ειδα οτι ο zorba(the greek) εχει φωτο στο ιντερνετ...
Οποτε δεν τρεχει καστανοοοοοοοοοο... :dancing: :dancing: :dancing:

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Aυτο εννοουσες οχι ρε συ δεν θα εβγαζα ετσι φωτο ασχετη.και ειναι και σε αλλα σαιτ σε πληροφορω.Απλα τονισα κατι που συμβαινει πραγματικα καντε τις αντιστοιχιες.α και δεν ταιριαζει και το νουμερο....χαχα Εκτος παλι και αν ειναι κανενας μακρινος κοντινος ξαδερφος...χαχα Ενταξει χωρις πλακα παντως με την Ναντια-Ζορμπας σε ολα αυτα που λεει και πως ενεργει στο επαγγελμα της συμφωνω απολυτα αλλα παντα υπαρχει και η αλλη σκοπια...και πρεπει να αντιληφθουν επιτελους οτι μια περουκα δεν μπορει να σε κανει Trans και ας εισαι η καλυτερη στον τροπο που το κανεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Ετσι ετσι ειναι...η Ναντια κανει οτι κανει εκ του ασφαλους..
Με την περουκα γινετε γυναικα..μετα  την βγαζει και ολα καλα..αντρακι...
Χωρις βυζακι και μουνακι...Κονομαει οτι ειναι να βγαλει...κανει την μπαζα τις και μετα...Αντε γεια...

Θεωριες του κωλου  :booty: :booty:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
έβαλα χάρακα πάνω στην οθόνη, ταιριάζουν όλα  :sunglasses:

από εδώ και πέρα θα είναι "ο Νάντια"  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
που θα βρουμε τετοιες στην Ελλαδα?
αυτη η φωτο ειναι μονταζ
καραμονταζ λεμε....!!!ασε που αν την βαλεις σε προγραμα φενεται...!!αλλα η ψωλη εχει αλλο χρωμα απο το δερμα του σωματος...!!η ψωλη μαυρη και το σωμα ασπρο
ελεος

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...τα παιδια παιζει!!!!
δεν εχω τιποτα αλλο να πω!!
...

xxx
n

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
....μαλιστα, τωρα που τα ειδα καλυτερα...συμπερασμα:
οποιος εχει τα ιδια προσοντα με μενα και πανω κατω τα κιλα μου! ειναι 100% εγω με περουκα!!!!!
....
η πλακα ειναι τελικα οτι ολη η συκοφαντια στηριζεται εκει που οι περισσοτεροι εδω μεσα ξεχνανε οταν αναφερονται σε τραβελια! το ΑΡΣΕΝΙΚΟ οργανο!
...
xxx
n

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
καλημερα Ναντια.
Καλα τα λες να σταματηση και λιγο η υποκρισια.
Αλλωστε ολοι οταν αποφασιζουν να πανε με τραβεστι πρεπει να ξερουν τι ειναι.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή καμιά φορά και το χιούμορ μας μπορεί να είναι χοντροκομένο,
δε σημαινει ότι έχουμε πρόθεση να προσβάλουμε τους ανθρώπους (μιλάω για μένα).

Δεν έχω πάει ποτέ με τρανς, κι ούτε το έχω στα άμμεσα σχέδια μου  :sunglasses:

Τη Νάντια όποιος τη γουστάρει θα πάει και θα τη βρει, κι αν δεν του αρέσει δε θα ξαναπάει.

Ως γνωστόν εμείς εδώ γράφουμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Συμφωνω και εγω με τον gushallo...δεν επρεπε να τεθει τετοιο θεμα,ειδικα με φωτο...
Μπορει ο Ζορμπας να μην εχει καμμια σχεση με την ναντια και να ασχολουμαστε αδικως...

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ρε φίλε Gustallo θέλω απλά μια ερώτηση να σου κάνω κ χωρίς παρεξήγηση.Αν όπως λες δεν έχεισ πάει με τραβέλι κ ούτε έχεις σκοπό να πας δλδ δεν έχεις ιδέα από το συγκεκριμένο "άθλημα" τότε ρε φίλε γιατί ποστάρεις σε θέμα που έχει σχέση με τα τραβέλια?Αν δεν κάνω λάθος σκόπο έχει το site να ενημερώνει τον κόσμο για θέματ που τον ενδιαφέρουν.Αυτά φίλε μου τα λέω με όλη μου την καλή διάθεση.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Κυριοι καλημερα
Με μεγαλη εκπληξη διαβασα τα προιγουμενα ποστ και πραγματικα απογοιτευτηκα με τα σχολια ειδικα του submale. Δεν εχς τιποτα προσωπικο με τον χρηστη απλα αναρωτιεμαι, ακομα και αν η ανακαληψη ειναι αληθινη (εγω προσωπικα ξερω οτι δεν ειναι) πιο ειναι το βραβειο? Η καμηλα λενε οτι δεν κοιταει ποτε την καμπουρα της αλλα σχολιαζει της διπλανης....Ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με τετοια πραγματα ασκοντας κριτικη για την προσωπικη ζωη του αλλου? Ειπαρχει κατι που εβλαψε κανεναν? Ακομα και τωρα μετα απο τοσες συζητησεις συνεχιζουμε να προσβαλουμε χωρις να καταλαβενουμε τι ζημια κανουμε....Μια ερωτηση για να κλεισω Εσυ submale που εκανες την μεγαλη ανακαληψη τι γυρευες στα μαλε escords? Μηπως καποιος καλοθελητης να αρχισει τις ταμπελες?????? Για να κλεισω αυτο το συντομο μαιλ λεω να σοβαρευτουμε και να βουταμε την γλωσσα στο μυαλο πριν γραψουμε κατι που αφορα την προσωπικη ζωη του αλλου που ενδεχομενος δεν τον γνωριζουμε. Αυτα που γραφονται εδω μασ επιρεαζουν ολους, χαμηλωνουν το status του forum....

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
OUROBOROS έχεις ΞΕΦΥΓΕΙ !!!!

Ο submale28 έκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλειά και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !

Ο καθένας μπορείς να κρίνει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Κριτική ικανότητα έχουμε, και την χρησιμοποιούμε. Σιγά μην πάρουμε και άδεια παό τον Πρόεδρο της Δημκρατίας για να εκφέρουμε άποψη.

Ο submale28 έκανε μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που μπορεί να χρησιμεύσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε συναγωνιστές. Δεν είπε κάποιο ψέμα από ότι κατάλαβα.

Μπράβο του και ξανά μπράβο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom