You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ενημερωση απο χθεσυνοβραδυνη εφοδια στον παραδρομο της Συγγρου, απεναντι και πιο κατω απο Αγιο Σωστη, μπροστα στην Dirent και πριν την ING, εντοπιστηκε η δευτερη μαυρη της Λεωφορου-παλια εβγαινε στου ΦΙΞ. Εχει ενα σκουρο FIAT Uno-νομιζω- και εναλλακτικα σε παει στον χωρο της-ενα υπογειο προς του Χαροκοπου και το γηπεδο της Καλλιθεας, το οποιο μοιραζεται με αλλες συν-εργατριες. Καλη αποδοση, υπομονετικη,αξιζει για μια φορα.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.074
- Πόντοι
- 12.056
Συμφωνω και εγω.Λοιπον ερωτηση ξερει κανεις τι παιζει με την trans 4 you απο adult?
Ξερεις κατι και δεν μας το λες????
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
...πω πω διαφημιση!!!!!!
συνεχιστε βρε συνεχιστε!!!
με εχουνε τρελλανει στα μνματα απο το πρωι! το τηλεφωνο συνεχεια χτυπαει!!
λοιπον...τετοια λετε και εξιταρετε τη φαντασια πολλων εδω μεσα!
ε λοιπον (ασχετα απο τα κακοβουλα σχολια και την "αρνητικη διαφημιση" και αν ειμαι εγω ή οχι ο ζορμπας ή ειναι το alter ego!) ενα εχω να πω:
ναι ειμαι τραβεστι και οχι shemale (το ειπα πολλακις) , ναι εχω μεγαλα προσοντα και ειμαι και ενεργητικη και αγορακια και κοριτσακια!! ναι αμα γουσταρω τη μια μερα ειμαι η ματα χαρι και την αλλη η κλεοπατρα και τελος η προτεραιοτητα μου ειναι η δουλεια μου και οχι το life style!!! μηπως εχω γραψει ποτε κατι διαφορετικο?????????? εαν εχω εγω δηλωσει εστω και κατι αλλο...ας το βρει καποιος και να μας το δειξει! και οτι γραφω ειναι 100% και ναι περι του θεματος ειμαι ειδημων!
...και ολο αυτο το μενος απο 1-2 εδω μεσα ξερετε που παει το μυαλο μου (και αυτο για το φιλο cosyle που διερωταται γιατι το μενος του κυριου submale):
bitter deprived quenns!! καμμια σχεση με λατρεις των τρανς κυριοι μου αυτα τα αγορακια!!!!...α και ετσι για να ξερεις αγορι μου submale επειδη πολλες φορες εχω ερθει στη λαρισσα, εχω παει με εκατονταδες θεσσαλους και ναι μια χαρα με πηδηξαν και πληρωσαν..αχ ζηλεια...βρε μπας και εχουμε παει και μαζι εκει πανω και μας δουλευεις??? κατι μου θυμιζει παντως ο τροπος που τα λες!! μηπως με γνωρισες απο το singles.gr και καναμε τρελες οταν ανεβηκα...και μαλιστα με βρηκες και ακριβη!!! καλα ασε να μην πω τι αλλο εγινε γιατι θα με πουνε κουτσομπολα!
ΥΓ τα links σβηστηκαν απο το ζορμπα και οχι απο μενα!!! για ευνοητους λογους...οποιος θελει να μαθει ποιος ειναι ο ζορμπας ας με ρωτησει prive και θα μαθει αν κρινω οτι πρεπει....δημοσια ομως δεν θα γραψω τιποτα αλλο για το θεμα....και submale πολλες φορες η αληθεια ειναι πολυ πιο απλη απο οτι νομιζεις(και μαλιστα το εγραψες σε ενα απο τα post σου πανω στη κουτοπονηρια σου!)....και οπως σου ειπα και στο prive μνμ ας ρωταγες πρωτα εμενα...γιατι το ποταπο της υποθεσης ειναι πως μπορεις να βλαψεις ατομα που δεν εχουν καμμια σχεση με το χωρο των τρανς ή του bourdela.com..
την αλλη βδομαδα : η nandia4u ταξιδευει στο Θιβετ για εξορκισμους και για να αποπλανισει αβγαλτους μοναχους!!!
συνεχιστε βρε συνεχιστε!!!
με εχουνε τρελλανει στα μνματα απο το πρωι! το τηλεφωνο συνεχεια χτυπαει!!
λοιπον...τετοια λετε και εξιταρετε τη φαντασια πολλων εδω μεσα!
ε λοιπον (ασχετα απο τα κακοβουλα σχολια και την "αρνητικη διαφημιση" και αν ειμαι εγω ή οχι ο ζορμπας ή ειναι το alter ego!) ενα εχω να πω:
ναι ειμαι τραβεστι και οχι shemale (το ειπα πολλακις) , ναι εχω μεγαλα προσοντα και ειμαι και ενεργητικη και αγορακια και κοριτσακια!! ναι αμα γουσταρω τη μια μερα ειμαι η ματα χαρι και την αλλη η κλεοπατρα και τελος η προτεραιοτητα μου ειναι η δουλεια μου και οχι το life style!!! μηπως εχω γραψει ποτε κατι διαφορετικο?????????? εαν εχω εγω δηλωσει εστω και κατι αλλο...ας το βρει καποιος και να μας το δειξει! και οτι γραφω ειναι 100% και ναι περι του θεματος ειμαι ειδημων!
...και ολο αυτο το μενος απο 1-2 εδω μεσα ξερετε που παει το μυαλο μου (και αυτο για το φιλο cosyle που διερωταται γιατι το μενος του κυριου submale):
bitter deprived quenns!! καμμια σχεση με λατρεις των τρανς κυριοι μου αυτα τα αγορακια!!!!...α και ετσι για να ξερεις αγορι μου submale επειδη πολλες φορες εχω ερθει στη λαρισσα, εχω παει με εκατονταδες θεσσαλους και ναι μια χαρα με πηδηξαν και πληρωσαν..αχ ζηλεια...βρε μπας και εχουμε παει και μαζι εκει πανω και μας δουλευεις??? κατι μου θυμιζει παντως ο τροπος που τα λες!! μηπως με γνωρισες απο το singles.gr και καναμε τρελες οταν ανεβηκα...και μαλιστα με βρηκες και ακριβη!!! καλα ασε να μην πω τι αλλο εγινε γιατι θα με πουνε κουτσομπολα!
ΥΓ τα links σβηστηκαν απο το ζορμπα και οχι απο μενα!!! για ευνοητους λογους...οποιος θελει να μαθει ποιος ειναι ο ζορμπας ας με ρωτησει prive και θα μαθει αν κρινω οτι πρεπει....δημοσια ομως δεν θα γραψω τιποτα αλλο για το θεμα....και submale πολλες φορες η αληθεια ειναι πολυ πιο απλη απο οτι νομιζεις(και μαλιστα το εγραψες σε ενα απο τα post σου πανω στη κουτοπονηρια σου!)....και οπως σου ειπα και στο prive μνμ ας ρωταγες πρωτα εμενα...γιατι το ποταπο της υποθεσης ειναι πως μπορεις να βλαψεις ατομα που δεν εχουν καμμια σχεση με το χωρο των τρανς ή του bourdela.com..
την αλλη βδομαδα : η nandia4u ταξιδευει στο Θιβετ για εξορκισμους και για να αποπλανισει αβγαλτους μοναχους!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ναντια εισαι μια ακαταπαυστι εροτικι μιχανι που προσφερει τιν πανμεγιστι ιδονι σε καθε ατακτο ιπερκαυλιαρι με διχασμενες και βρομερες ορεξεις!καθε καυλιαρις με αβισαλεες ορεξεις μπορει να εμπιστευτει το εργαλειο του στο πολιποθιτο σινεργειο σου!
οοο ναντια μεγιστανα τις αχαλινοτις ιδοοονις!!!!!!!που εσι μονο μπορεις με το μαγικο σου ραβδι να τιμορισεις καθε ατιθασο και πονιρο ,αγορι!!!!να του χαρισεις μαγικες και φανταστικες στιγμες καυλας που ποτε του δεν εχει ζισει σε αυτι τιν μπουρδελιαρα ζοι!!!!!!!!!!!!εισαι ι σειρινα καθε ναυτιλομενου οδισεα που αναζιτα νεες περιπετιες!!!!
εσι μονο μπορεις να τιθασευσεις και να καβαλικευσεις τουσ ατακτους καβαλαριδες τισ διχασμενις ιδονις!!!!!!
ταισε τους ολους με το γευστικο σου νεκταρ που δινει το χαρισμα τις ευθανασιας!!!!!οοο εσι αγαπιμενι ναντια μεγαλε τιμορε ατακτον αγοριον γενεον γενεον!!!!!!!σε ιμνουμε ολοι καυλιαρααααα!!!!!
οοο ναντια μεγιστανα τις αχαλινοτις ιδοοονις!!!!!!!που εσι μονο μπορεις με το μαγικο σου ραβδι να τιμορισεις καθε ατιθασο και πονιρο ,αγορι!!!!να του χαρισεις μαγικες και φανταστικες στιγμες καυλας που ποτε του δεν εχει ζισει σε αυτι τιν μπουρδελιαρα ζοι!!!!!!!!!!!!εισαι ι σειρινα καθε ναυτιλομενου οδισεα που αναζιτα νεες περιπετιες!!!!
εσι μονο μπορεις να τιθασευσεις και να καβαλικευσεις τουσ ατακτους καβαλαριδες τισ διχασμενις ιδονις!!!!!!
ταισε τους ολους με το γευστικο σου νεκταρ που δινει το χαρισμα τις ευθανασιας!!!!!οοο εσι αγαπιμενι ναντια μεγαλε τιμορε ατακτον αγοριον γενεον γενεον!!!!!!!σε ιμνουμε ολοι καυλιαρααααα!!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πίτσι.....παράκρουση μου κάνει αυτό.....ναντια εισαι μια ακαταπαυστι εροτικι μιχανι που προσφερει τιν πανμεγιστι ιδονι σε καθε ατακτο ιπερκαυλιαρι με διχασμενες και βρομερες ορεξεις!καθε καυλιαρις με αβισαλεες ορεξεις μπορει να εμπιστευτει το εργαλειο του στο πολιποθιτο σινεργειο σου!
οοο ναντια μεγιστανα τις αχαλινοτις ιδοοονις!!!!!!!που εσι μονο μπορεις με το μαγικο σου ραβδι να τιμορισεις καθε ατιθασο και πονιρο ,αγορι!!!!να του χαρισεις μαγικες και φανταστικες στιγμες καυλας που ποτε του δεν εχει ζισει σε αυτι τιν μπουρδελιαρα ζοι!!!!!!!!!!!!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Φτου ρε γαμωτο και ελεγα να βρεθουμε την αλλη εβδομαδα!την αλλη βδομαδα : η nandia4u ταξιδευει στο Θιβετ για εξορκισμους και για να αποπλανισει αβγαλτους μοναχους!!!
Επισκέπτης
γεια σου ρε καυλιαρετζο ταλο !!!!!γεία σου ρε pitsi ποιητή της υπέρτατης ηδονής και του σεξουαλισμού.....
Ναντια δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.εγω ειπα αυτο που ειδα και για μενα στα προφιλ και τα δυο εισαι εσυ.τωρα αν ειναι ο ξαδερφος σου που σου μοιαζει τι να πω αλλο.Και οσο για το αν εχουμε συναντηθει ναι ξερω οτι ερχεσαι λαρισα αλλα απο επιλογη μου δεν εχουμε συναντηθει γιατι εγω οπως ανεφερα προτιμω πιο θηλυκες τρανς.Εχω βαρεθει να το λεω την δουλεια σου θα την κανεις καλα και τα λεφτα που θα ζητας καλα κανεις και τα ζητας αφου υπαρχει ζητηση απλα εμενα με τσατισε αυτο το γεγονος της υποκρισιας απο μερους σου.Το κακο ειναι οτι και οι φωτο ηταν ιδιες και τα στοιχεια,μεχρι και τις ξενες γλωσσες ιδιες γνωριζατε.Μηπως πηγαινατε και στο ιδιο φροντιστηριο?Πες απλα τη μια ειμαι η ναντια την αλλη ο ζορμπας και τελειωσε το θεμα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K