Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Καντε ban τον Ζορμπα που μας εχει φλομωσει στο ψεμα.
Αντε ρε φιλε να χορεψεις κανα ζεμπεκικο και μετα μας κανεις κηρυγματα.

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Αγαπητοί, έχεις κανεις να ποστάρει πολύ πρόσφατη εμπειρία με την Δανάη?
Ακουσα οτι έχει "πέσει", κι επειδη θαθελα να την επισκευθω, σας ακουω...

kalamata

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, προτιμώ να επισκέπτομαι τρανς σε σπίτια επειδή εκεί υπάρχει ιατρικός έλεγχος (τουλάχιστον έτσι ελπίζω). Ξερώ μόνο την Φυλής 99 και την Ευα στην Αλκιβιάδου που έκλεισε. Ξέρει κανείς κανένα άλλο σπίτι να μου προτείνει στην Αθήνα; Ευχαριστώ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Αγαπητοί συναγωνιστές, προτιμώ να επισκέπτομαι τρανς σε σπίτια επειδή εκεί υπάρχει ιατρικός έλεγχος (τουλάχιστον έτσι ελπίζω). Ξερώ μόνο την Φυλής 99 και την Ευα στην Αλκιβιάδου που έκλεισε. Ξέρει κανείς κανένα άλλο σπίτι να μου προτείνει στην Αθήνα; Ευχαριστώ.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Και επειδή κάποιοι λένε "το θέμα έκλεισε", ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ!

Ένα εκδιδόμενο άτομο (Νάντια) μπήκε στο site για διαφήμιση προφανώς, και να προωθήσιε τις υπηρεσίες της.

Νομίζω ότι είναι ΜΕΙΖΩΝ θέμα αν αυτό το άτομο έχει ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ συμπεριφορά.

Τέτοιό ψεύτικο και ψυχοπαθολογικό attitude πρέπει να αναφέρεται ώστε να μην την πατήσουν συναγωνιστές!

Πρέπει να την πιέσουμε ΟΛΟΙ να μας πει την αλήθεια, και να μην μας περνάει για ηλίθιους.

Ας προσπαθήσουμε (αν και είναι δύσκολο το καταλαβαίνω λόγω των εξωφρενικών δικαιολογίων της) να μην χλευάσουμε.
Τι πάει να πει να την πιέσουμε, να παραδεχτεί τί?  το προφανέστατο?  αφού στη φωτό του zorbas, φοράει μέχρι και το ίδιο βρακί με τις φωτό της nandias. κρίμα και ήτανε σούπερ. τον έπαιρνε όπως καμία άλλη "κοπέλλα" της πιάτσας.
Τώρα μιά η ψυχασθένεια που βγάζει, σε όσα γράφει, μιά ο ζορβάς, εμένα προσωπικά με έχουν κρυώσει.
ας είναι καλά να βγάζει φράγκα, που τόσο μετράνε για το άτομό της,του, και πάμε γι άλλα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για άλλη μια φορά χθες βράδυ στην καβάλας ακούμπησα το "μανεκέν" τρανσ Βανέσσα. Με ένα κόκκινο μαζντα στο καρφουρ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καμία αχέση με τις τιμές τησ Συγγρού ρε παιδιά. Χρεώνει φουλ πρόγραμμα στα 50 ευροπουλα στο αμάξι της μέσα 'η στο όρθιο που εμένα με φτιαχνει αφάνταστα. Της απέσπασα και κινητό. τιμές εκτός πιάτσας μου είπε 150 ευρώ με φουλ παιχνίδια. πολλά μάλλον σε σχέση με την τιμη της πιάτσασ, αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. θα δοκιμάσω και το προγραμμα εκτος πιατσας και θα ενημερώσω.
Εν αναμονη της ενημερωσης, γιατι μεσα στο αυτοκινητο δεν ειναι παντα βολικα.Κατι αλλο απο την -μαλλον παρακμιακη- Καβαλλας εχεις ? Συνηθως βλεπω πολυ μετριους παικτες.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Τι πάει να πει να την πιέσουμε, να παραδεχτεί τί?  το προφανέστατο?  αφού στη φωτό του zorbas, φοράει μέχρι και το ίδιο βρακί με τις φωτό της nandias. κρίμα και ήτανε σούπερ. τον έπαιρνε όπως καμία άλλη "κοπέλλα" της πιάτσας.
Τώρα μιά η ψυχασθένεια που βγάζει, σε όσα γράφει, μιά ο ζορβάς, εμένα προσωπικά με έχουν κρυώσει.
ας είναι καλά να βγάζει φράγκα, που τόσο μετράνε για το άτομό της,του, και πάμε γι άλλα.

...when money talks bullshit walks!

xxx
n

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
...when money talks bullshit walks!

xxx
n
μπορεί να έχεις δίκιο. σου εύχομαι να αποκτήσεις τόσο money, όσο επιθυμείς. άλλωστε για το money μιλάει το κάθε post σου. η φαντασίωση χάλασε λοιπόν και καλή συνέχεια.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
μπορεί να έχεις δίκιο. σου εύχομαι να αποκτήσεις τόσο money, όσο επιθυμείς. άλλωστε για το money μιλάει το κάθε post σου. η φαντασίωση χάλασε λοιπόν και καλή συνέχεια.

...καλυτερα να χαλασει τωρα η φαντασιωση παρα στα 50 μου που θα με εβλεπες σε ενα παγκακι απενταρη με 2 πετρινα βυζια γενια και πρεζα να παρακαλαω για 2 ευρω!

...καλυτερα να με λοιδορουν σημερα οι εχθροι και οι συκοφαντες και να χαμογελαω, παρα να γελανε στα 50 μου με την καταντια μου!!!

xxx
n

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
...καλυτερα να χαλασει τωρα η φαντασιωση παρα στα 50 μου που θα με εβλεπες σε ενα παγκακι απενταρη με 2 πετρινα βυζια γενια και πρεζα να παρακαλαω για 2 ευρω!

...καλυτερα να με λοιδορουν σημερα οι εχθροι και οι συκοφαντες και να χαμογελαω, παρα να γελανε στα 50 μου με την καταντια μου!!!

xxx
n
Δυστυχως κοριτσι/αγορι μου εχεις δεν εχεις φραγκα τιποτε δεν θα αλλαξει αυτο που εισαι και αν και δεν ηθελα να το πω απο την αρχη μη μας αραδιαζεις ολα αυτα τα ξενοδοχεια στο Dubai τα χλιδατα γιατι δεν εχεις τα φραγκα να μεινεις εκει, σαν βιζιτα πας κατι σαν καθαριστρια να πουμε μονο που η καθαριστρια σκουπιζει και εσυ πηδας/πηδιεσαι.
Χαλαρωσε και ζησε τη ζωουλα σου στο κοσμο που εχεις φτιαξει και ασε και εμας να ζησουμε στον δικο μας.
Και πουσαι οταν αλλη φορα πετας για Dubai μια και εχεις τοσα φραγκα παρε κανα εισητηριο business class εχει και πιο ωραιο καφε και δεν αναγκαζεσαι να καθεσαι στις καρεκλες στη σειρα περιμενοντας τη πτηση σου. ;)

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια, καποιος που να προτεινει καποια ?? Ολο φιλοσοφια ειναι αυτο το thread..... Επι του πρακτεου λοιπον περιμενω....

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Και πουσαι οταν αλλη φορα πετας για Dubai μια και εχεις τοσα φραγκα παρε κανα εισητηριο business class εχει και πιο ωραιο καφε και δεν αναγκαζεσαι να καθεσαι στις καρεκλες στη σειρα περιμενοντας τη πτηση σου. ;)

...το εισιτηριο (B class) και η διαμονη (4-5* hotel παντα σε executive room) προπληρωνεται με εμβασμα απο τους πελατες τουλαχιστον 10 μερες πριν! ειναι η εγγυηση που ζητω απο αυτους ουτως ωστε να ειμαι σιγουρη οτι θα ρθουν!! α και το ταξιδι για dubai για οποιον ενδιαφερεται γινεται μεσω λαρνακας και χρειαζεται βιζα!
κατι αλλο?????

xxx
n

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκανα μια βολτα απο Συγγρου και Αθηνων χθες βραδυ γυρω στις 12:00. B Class παντου. Εχει καποιος να προτεινει κατι ? Στειλτε μηνυμα....

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για άλλη μια φορά χθες βράδυ στην καβάλας ακούμπησα το "μανεκέν" τρανσ Βανέσσα. Με ένα κόκκινο μαζντα στο καρφουρ. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και καμία αχέση με τις τιμές τησ Συγγρού ρε παιδιά. Χρεώνει φουλ πρόγραμμα στα 50 ευροπουλα στο αμάξι της μέσα 'η στο όρθιο που εμένα με φτιαχνει αφάνταστα. Της απέσπασα και κινητό. τιμές εκτός πιάτσας μου είπε 150 ευρώ με φουλ παιχνίδια. πολλά μάλλον σε σχέση με την τιμη της πιάτσασ, αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. θα δοκιμάσω και το προγραμμα εκτος πιατσας και θα ενημερώσω.

Να ρωτησω ο αδαης τι σημαινει φουλ προγραμμα ?? και γιατι την αποκαλεις μανεκεν ??

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ναντια ποιος σου ειπε οτι το ταξιδι για dubai γινεται μεσω Λαρνακας?
Με την Εmirates πετας απ ευθειας απο Αθηνα.
τι αλλο θα ακουσουμε.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...με CYairways  ταξιδευω μωρακι μου γιατι κανω και 2-3 μερες στη Λευκωσια για δουλεια!! ευκαιρια ειναι !!! αμα θες πας και μεσω ΣΟΦΙΑΣ !!!

xx
n

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
URL]]

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και οι συζητησεις για τις πτησεις ...... μεσα στο πνευμα του thread....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom